Gość szpic Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 zdradzi ktos mnie magiczny sposob jak trafic na sensowna gre a DM? caly ranek staralem sie wygrac te (pipi)one 5 gier i ni (pipi)a. 30 gier sprawdzilem na wiekszosci ustawki i sie goscie pushuja na reszcie ludzie stoja w miejscu i nic nie robia pochlastac sie mozna z tymi ich zadaniami, Cytuj
karol666 6 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Osobiście nienawidzę squad deathmatchu, za każdym razem dostaje ludzi którzy na koniec mają wynik rzędu 2/10 i przegrywam większość rund nawet jak wbije 25-30 killi -_- Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 dlatego gra się ze znajomymi Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 macie takie odczucie, że ta gra powoli zdycha? Znajomi z BC2 już w większości BF3 nie włączają. Serwery w sobotni wieczór nie są wypełnione po brzegi (wczoraj graliśmy z Zielu podbój m.in na nowych mapach i było 8 na 9). Nie będę wyrokował czy to przez to, że gra jest zabugowana czy przez ten (pipi)y voice chat ale jak dla mnie BF3 w najmniejszym stopniu nie jest grą, która wspiera granie zespołowe... Wyobrażacie sobie te akcje z PC z filmu powyżej na PS3? eehhh.... tak mnie ta gra wkurza... gram i gram... zrobiłem 45 lvl z dużą przyjemnością ale ciągle gram sam... Nie ma klanowego klimatu CSa... (pipi)e DICE... voice chat to podstawa. Czuje się oszukany a i tak dziś znowu pogram...w TDM gdzie powycinam wesołych noobków...w milczeniu... Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 macie takie odczucie, że ta gra powoli zdycha? Znajomi z BC2 już w większości BF3 nie włączają. Serwery w sobotni wieczór nie są wypełnione po brzegi (wczoraj graliśmy z Zielu podbój m.in na nowych mapach i było 8 na 9). Nie będę wyrokował czy to przez to, że gra jest zabugowana czy przez ten (pipi)y voice chat ale jak dla mnie BF3 w najmniejszym stopniu nie jest grą, która wspiera granie zespołowe... Wyobrażacie sobie te akcje z PC z filmu powyżej na PS3? eehhh.... tak mnie ta gra wkurza... gram i gram... zrobiłem 45 lvl z dużą przyjemnością ale ciągle gram sam... Nie ma klanowego klimatu CSa... (pipi)e DICE... voice chat to podstawa. Czuje się oszukany a i tak dziś znowu pogram...w TDM gdzie powycinam wesołych noobków...w milczeniu... I pewnie tak jest,mam znajomych co wrócili do BC2, a i nawet na VGA go "docenili" nie dając żadnej nagrody(a takie cudo niby Dice zrobiło) Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Ja nie widze żeby BF3 umierał, ludzie z mojej listy ciągle w to grają ale problemy z voice chatem i brak prywatnych gier irytuje. A co do VGA, best shooter award to dobry żart. Za co oni to dostali? Nie wiem. Tutaj wyniki sondażu IGN na temat BF3 vs MW3 - http://www.youtube.com/watch?v=hadiZCh6Bng&feature=autoshare Edytowane 11 grudnia 2011 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Broń i animacja nadal lepiej wygląda w COD.Dzisiaj zauważyłem że w podboju na metro drzwi się automatycznie otwierają,te przy kawiarni.Natomiast wkurzają mnie 2 rzeczy: -typ gonił mnie F-35,ja w heli,tak się zapędził że wylądował na ziemi i patrzę na kamerce a on odpala silniki i startuje,przy okazji ścinając drzewo. -stawianie radyjka przy budynkach do których nie ma wejścia,zrzucają się na taki i kampią cały mecz. Edytowane 11 grudnia 2011 przez Litwin25 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Broń i animacja nadal lepiej wygląda w COD.Dzisiaj zauważyłem że w podboju na metro drzwi się automatycznie otwierają,te przy kawiarni.Natomiast wkurzają mnie 2 rzeczy: -typ gonił mnie F-35,ja w heli,tak się zapędził że wylądował na ziemi i patrzę na kamerce a on odpala silniki i startuje,przy okazji ścinając drzewo. -stawianie radyjka przy budynkach do których nie ma wejścia,zrzucają się na taki i kampią cały mecz. jak f35 zwalnia przeciez samo przechodzi w hoover wiec jak ma sie rozbic co do radyjka to wiele wyjasnia jak gosc wlazl nad flage i trolowal nas ciagle moze ktos sprawdzic czy widzi jakiekolwiek serwery squad deathmatch? u mnie znajduje jedynie 2 japonskie, zadnych europy,usa,australi a w grze non stop mam odwrocone kolory i dyskotekowe swiatla Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Znalazłem wyjaśnienie dlaczego czasami czołg rozwalany jest po jednym strzale z rpg z przodu. Aby to zrobić trzeba walić w złączenie pomiędzy głównym pancerzem a obracającą się wieżyczką. Można od przodu i od tyłu. Sprawdzone, przetestowane, zabójcze i mocno wkurzające dla przeciwnika. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Broń i animacja nadal lepiej wygląda w COD.Dzisiaj zauważyłem że w podboju na metro drzwi się automatycznie otwierają,te przy kawiarni.Natomiast wkurzają mnie 2 rzeczy: -typ gonił mnie F-35,ja w heli,tak się zapędził że wylądował na ziemi i patrzę na kamerce a on odpala silniki i startuje,przy okazji ścinając drzewo. -stawianie radyjka przy budynkach do których nie ma wejścia,zrzucają się na taki i kampią cały mecz. jak f35 zwalnia przeciez samo przechodzi w hoover wiec jak ma sie rozbic co do radyjka to wiele wyjasnia jak gosc wlazl nad flage i trolowal nas ciagle moze ktos sprawdzic czy widzi jakiekolwiek serwery squad deathmatch? u mnie znajduje jedynie 2 japonskie, zadnych europy,usa,australi a w grze non stop mam odwrocone kolory i dyskotekowe swiatla Ale ja nie piszę że kolo się zawiesił,tylko ze wylądował na ziemi i startując zarąbał w drzewo i mimo to odleciał. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Disco inferno http://www.youtube.com/watch?v=4nXAjOnbKdg&feature=youtu.be + bonus Edytowane 11 grudnia 2011 przez szpic Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Dzisiaj po raz pierwszy zrobiłem typowi road killa Frogfootem Nie trafiłem w czołg i byłem tak nisko ze rozleciałem kolesia,który nawalał z moździerza Cytuj
dApo 313 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 bf3 top 10 plays by hazard gaming miejsce 8 i 4 tylko na pc ale wy(pipi).ka Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) kilka nowych "mitów" , co prawda w wieksozsci znanych ale moze sie komus przyda http://www.youtube.com/watch?v=LEiQopC-NV8&feature=channel_video_title btw MAV też moze rozwalac sprzęty naziemne i inne MAVy, i nie musi nawet bardzo dokladnie celowac bo ma takie namierzanie jak javelin (tylko o wiele szybsze) ostatnio mialem 13 killstreak mavem i jeszcze przy okazji zabilem gosciowi 2 jego mavy zeby sie obronic swojego mava przed czyimś mavem trzeba wzlecieć wysoko bo mav moze celowac tylko w dół wiec jak sie jest na jego poziomie albo wyżej to nie moze wycelować Edytowane 11 grudnia 2011 przez Yano Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Ehehe, tego roadkilla łodzią kumpel przetestowal- niestety na sobie Najlepsze, ze dal sie przejechac łodzi stojąc na lądzie (siłą rozpędu gosc go trafil) Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Tylko szkoda że killi nie liczy MAV tylko wyskakuje zabity.Wkurza mnie gdy leci samolot na nasz bok,jak jesteśmy w heli i nagle dostajemy przechyłu i nie da się już go uratować,bo leci pionowo w dół,jak mnie to wkurza,wątpię aby to miało rzeczywiste podłoże. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (edytowane) Tylko szkoda że killi nie liczy MAV tylko wyskakuje zabity. o co chodzi? odblokowalem przed chwila jackhammera, wyglada kozacko ale jak narazie dupy nie urywa, strzela bardzo szybko ale równie szybko traci dmg , juz 3-4 metry i mozna zdechnąc bo po 3 strzałach typ ma nadal ze 40% zycia, chociaz pewnie z fragami to sie znacznie poprawi no i niezbedny jest wiekszy magazynek, 6-7 pociskow mozna wystrzelic bardzo szybko a przeładowanie jest dosyc wolne Edytowane 12 grudnia 2011 przez Yano Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Tylko szkoda że killi nie liczy MAV tylko wyskakuje zabity. o co chodzi? Przecież napisałem o co mi chodzi,nie pokazuje killa jako MAV,tylko że zabity,tym samym nie liczy MAV-owi killi,tak jak np. robocikowi u inżyniera. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (edytowane) ja mam nabite 27 killi mavem i pokazuje mi to w battlelogu, wiec nadal nie wiem o co ci chodzi a tobie pokazuje na tej stornce co masz w podpisie ze masz 2 kille Edytowane 12 grudnia 2011 przez Yano Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (edytowane) No to musi pokazywać od nie dawna bo zabiłem więcej razy,widocznie wcześniej nie zliczało.Pokaż gdzie na battlelogu to pokazuje? Edytowane 12 grudnia 2011 przez Litwin25 Cytuj
VERAN 1 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 jak się tym mavem zabija prócz tego że mozna taranować Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 jak się tym mavem zabija prócz tego że mozna taranować Chyba tylko tak,chociaż ostatnio na kanałach,typ mav-em mnie spychał do rzeki,a siedziałem w Vodniku Prawie mu się udało,tylko ze go zestrzeliłem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 w battlelogu tam gdzie masz spis broni to na dole jest spis gadżetów i pokazuje kille c4, mortarem, mavem itp i nie pokazuje od niedawna, ja juz ze 3 tygodnie temu mialem pokazane kille mavem (albo i wiecej, nie patmietam kiedy go odblokowalem) mavem można spychać snajperów kampiacych na jakichś dzwigach itp, ale nie nalicza wtedy killa chyba, tylko samobojstwo tak jak by sam skoczył (chyba) Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Ciekawe,pokazuje 2 kille MAV-em a juz ponad 400 z Claymor-a nie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (edytowane) clymore jest akurat zbugowany i nie pokazuje go wcale;/ kiedys nie pokazywalo zadnych gadżetów, potem wiekszosc naprawili, ale clymory nadal dupa Edytowane 12 grudnia 2011 przez Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi