Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

jest ustalona wysokosc do ktorej mozna sie wzniesc, najlepiej to widac na małych mapach np na metrze w parku , mav lata max na wykosciosci czubków drzew i nie da sie wyżej

a ze spawnem to co maja zrobic? przeciez jak tam siedza to mozesz ich mortarem rozwalac, albo snajperem z pewnej odległosci, albo pojazdami latajacymi, zawsze jest sposob , albo nawet mavem, cudownie sie nim rozwala typków kampiących na dachach, po prostu trzeba sie dopasowac do sytuacji a nie marudzic ze ktoś był sprytny :P

1) snajper odpada bo sa najwyzej wiec nic im nie zrobisz

2) mortar ? Powodzenia, wlasnie oni na dachach siedza z mortarami i np na karlakandzie ostrzeliwuja resp,

3) Mav nawet tam nie doleci bo zostanie zestrzelony jak tylko sie gdzies pojawi

Jak dla mnie takie cos z sprytem nie ma nic wspolnego, dla mnie to cos na rowni z niszczeniem plotka kolo mcoma isla inocentes czy tez podpalanie mcoma przez sciane na white pass, to jest czysty bug using a nie spryt

no nie gadaj, spokojnie mozna ich mortarem zrobic zwalszcza jesli sami uzywaja mortara i widac ikonke

z zestrzeleniem mava to tylko jak maja stingery, z karabinu tak latwo nie zestrzelą , wiem cos o tym, mam 67 killi mavem, i nalatwiej wlasnie wchodzą na dachach

sajperem to zależy jaki budynek ale prawie zawsze jest miejsce z kroego widać ludzi na dachu, przynajmniej tych do podchodza do krawędzi, a jesli nie podchodzą tylko walą z mortara to samemu mozna uzyc mortara

pozatym to gra zespolowa, jak oni zespolwo siedza na dachu i bronią sie przed atakami (mav, mortar) to trzeba tez ich zespołowo rozwalać ;p

Ja pierdziele, nie wiem, co sie dzieje z tą grą! Do tej pory caly czas sie dziwilem, jak pisaliscie, ze statsy Wam sie ida walic- od wczoraj mam to samo! Nie wywala mnie- normalnie kulturalnie sobie wychodzę, a mimo to nie zapisuje statystyk z ostatnich co najmniej 2 gier przed wyjsciem. Przed chwila zanożowałem co najmniej 4 kolesi, wpadla baretka w koncu i dupa- ani śladu po niej! Aaaaarrrrghhhh!!!

Edytowane przez tommi___t

klimaty Sf to nie moja działka jeśli to okaże się prawdą to jak dla mnie będzie biednie ;/,a jeśli szukacie wskazówek na wake island to w bunkrze po lewej stronie w środku jest radio z napisem ESSEN i wydobywa się z niego muzyka z bf 1942 main theme.Co to znaczy dla mnie ? essen to mapka z 2 dodatku do bf-a 1942 secrets weapons of ww 2 to byl by kozak dodatek do bf 3 ;]

BF2142 to nie do końca takie hard S&F, to raczej nieodległa przyszłość. Jak dla mnie chyba najgenialniejszy z BF, jedna z nielicznych gier w które namiętnie łupałem w multi na PC. Bronie są raczej standardowe, nie ma żadnych laserków-blasterków. Jedyna różnica to inne pojazdy (mechy i goliaty z dodatku - mióóóóód) i sposób dowodzenia oraz przydzielania punktów. Teamy dostają dodatkowe punkty za realizowanie rozkazów generała siedzącego na statku bazie "Tytanie", ma on poglad na całą mape z góry, wali EMP, które unieruchamia wrogie pojazdy, daje skany mapy w celu zaznaczenia przeciwników, zrzuca zaopatrzenie. Nie raz miałem tak, że jako generał dostawałem kolosalne ilości punktów gdy trafiłem na kumate oddziały (i vice versa).

Ja najchętniej powróciłbym do II wojny światowej. Wyobraźcie sobie: 6 mapek z różnych regionów świata - Stalingrad zimą, pustynny Tobruk, dżungla Pacyfiku, zalesione Ardeny, deszczowy Berlin i nocny skok spadochronowy na wzgórza Włoch :) Do tego 15 nowych broni, czołgi, samoloty i ja jestem kupiony!

No i chyba sie wyjasnila sprawa DLC. Ja jestem lekko rozczarowany, liczylem na "ciezkie" klimaty II wojny swiatowej. A tu prawdopodobnie beda mechy (kto wie moze godzille), hig-end'owe zabawki, i niew wiadomo co jeszcze. Chooj z takim dodatkiem. :sleep: ... W okolicach premiery BF3 pojawily sie nawet ploty o Dino Mode. Dinozaur na Wake Island daje wiare tym plotom. Lepiej niech do cholery jasnej naprawia Voip oraz aiming lag, a nie zajmuja sie jakimis (pipi)kami. :)

Edytowane przez walek

nie szalejmy, narazie nic nie wiadomo, te "daty" moga byc tylko ester eggami tak jak duinozaur na wake island

co do dodatków to ja patrzac realnie spodziewam sie jednego dużego w stylu vietnamu ktory moze byc albo starodawny z WW2 albo nowoczesny wlasnie z mechami (sam nie wiem co wole zarowno stare klimaty sa spoko ale kroczace mechy tez kuszą, chociaz nie lubie s-f)

i oprocz jednego duzego dodatku zmieniajacego klimat pewnie wyjdą jeszcze 2-3 mniejsze z mapkami

e tam gadacie, robienie rzezi 2 nożnym mechem to to co lubiłem najbardziej robić w bf2142 <3

no to juz nie bedzie zadnych różnic miedzy Kz3 a bf3. Z tym ze Kz3 działa lepiej ale jest mniej graczy :confused:

Nie pitol glupot... Akurat bf2142 bardzo mocno stawiał na działania drużynowe. Gdzie jak gdzie ale w tej części, pełnej raczej pustych przestrzeni (zero roślinności nie licząc kilku palm na kilku mapach), samemu nie powojuje się wcale.

Edytowane przez Łebi

e tam gadacie, robienie rzezi 2 nożnym mechem to to co lubiłem najbardziej robić w bf2142 <3

no to juz nie bedzie zadnych różnic miedzy Kz3 a bf3. Z tym ze Kz3 działa lepiej ale jest mniej graczy :confused:

Nie pitol glupot... Akurat bf2142 bardzo mocno stawiał na działania drużynowe. Gdzie jak gdzie ale w tej części, pełnej raczej pustych przestrzeni (zero roślinności nie licząc kilku palm na kilku mapach), samemu nie powojuje się wcale.

czyli dlc zdechnie rownie szybko jak vietnam. na ps3 jest 0 wspolpracy. jak trzeba najechac na wroga aby zaliczylo z spycharki? jezdzilem po reconie chyba 5 minut i nie zaliczylo .... tak samo jak zabic 5 z tego jeepa ? nie dosc ze chyba slepakami wali to trzeba by byc idiota aby dac sie z niego zabic ...

Powiedz mi Szpicu, czemu jak przeglądam ten temat i widzę post narzekający na grę, to zawsze to jesteś ty? Wiem, że jesteś dorosłym facetem, ale niekiedy mam wrażenie, że te wszystkie błędy, które tutaj tak skrzętnie opisujesz (codziennie inny), są po prostu wymyślone? Dlaczego są to błędy, których NIKT nie ma? Nikt, absolutnie nikt nie spotkał się z sytuacją strzelania spod mapy, znikającej mapy, nieśmiertelnych wrogów. Nie jestem w stanie tego pojąć. Piję także do większości osób wypisujących tutaj niezłe dyrdymały. Czy to wasze narzekanie nie bierze się z chęci usprawiedliwienia waszych niepowodzeń w rozgrywce? Może po prostu jeżeli czegoś nie potraficie zrobić, zrzucacie to na winę gry i bugów (których nie ma)? Hm? Mam pomysł - otwórzcie sobie temat "Battlefield 3 - hejting" i tam piszcie te smuty, których osoba wchodząca i chcąca coś pożytecznego o grze przeczytać, nie będzie musiała po raz n-ty oglądać.

No to teraz pojechałeś,bugów których nie ma.Nie wszystkie,ale niektóre które opisywał Szpic też miałem,widocznie jestem słaby że mnie to spotkało.

Dzisiaj miałem życiówkę jeżeli chodzi o walkę powietrzna,w pierwszym meczu 16 killi Frogfootem,myślałem ze to szczyt :P ale w drugim wpadło 23,w trzecim 16 killi heli szturmowym i na koniec 5 killi Frogiem,bo drużyna przegrała wszystkie bazy w 12 minut na Granicy Kaspijskiej.Szpic akurat z tego buggy łatwo się strzela.

Edytowane przez Litwin25

mnie też ciekawi od jakiego ruska szpic kupował gre że ma tyle bugów :P

Nie bede mowil, ze ta gra jest tytanem tragizmu, dna i archaizmu, bo to oczywiste (dla niektorych). Warto w nia zagrac, by zobaczyc jak wielka jest przepasc miedzy BF3 a MW3.

znam osobe (ktorej nie bede wymienial po imieniu) ktora mowi że mw3 spokojnie wygrywa z bf3 ... (wbrew pozorom nie jest to 11 latek :P)

ja gralem kiedys w mw2 sporo i troche mniej ale sporo w BO, ale za 3 razem nie zniose tego samego. pozatym po ograniu bc2 i bf3 nie umial bym juz wrocic do plastikowej strzelaniny bez zniszczen, pojazdów i ogolnie bez niczego ciekawego