Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do Twojej wypowiedzi nt. CQ to się nie zgodzę takie coś miało miejsce w bfbc2 i to nie było fajne jak przeciwna drużyna Cię farmiła na respie... wystarczy mi że teraz są spawny zje..bane i zdarza się że zaraz po pojawieniu giniesz

Opublikowano

No nie wiem czy 4 igłami,na samolot stykają 2,jedna zabiera 45%,a druga go już unieruchamia i to na normalu,po prostu mogły wybuchać koło niego na flarach i dlatego zabierały mniej.

Opublikowano

No nie wiem czy 4 igłami,na samolot stykają 2,jedna zabiera 45%,a druga go już unieruchamia i to na normalu,po prostu mogły wybuchać koło niego na flarach i dlatego zabierały mniej.

Możliwe ale i tak są one przegięte.

co do Twojej wypowiedzi nt. CQ to się nie zgodzę takie coś miało miejsce w bfbc2 i to nie było fajne jak przeciwna drużyna Cię farmiła na respie... wystarczy mi że teraz są spawny zje..bane i zdarza się że zaraz po pojawieniu giniesz

BC2 nie grałem więc się nie wypowiem ale na przykładzie KZ2 gdzie ciągle mogłeś wchodzić powiem tylko tyle, że zmniejszało to campe niemiłosiernie i zmuszało typów do ciągłej gry, a nie stania w miejscu i czekania na fragi.

Opublikowano

Ej, jest jakiś glitch na Autostradzie do Teheranu który pozwala snajperowi wejście na budynek niedaleko strefy "A", gdzie nie ma normalnie żadnych schodów czy drabiny. Zresztą w pomieszczeniu w którym się chowa też nie ma nic (poza teksturami czterech ścian) więc z pewnością nie jest to planowane przez programistów. Często słychać przy tym budynku pikanie respawn'a (wiadomo). To jest na piętrze.

Ten "glitch" to jeżdżenie na MAVie :P Dzięki temu można zrobić desant na inaczej niedostępne budynki; akurat na Teheranie najpopularniejsze jest chyba wchodzenie tak na tę autostradę nad B (idealny widok na C i A)

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj byłem świadkiem rozwalenia w multi środkowej wieży na granicy kaspijskiej :woot: Ogólnie na latanie dzisiaj mnie wzięło :dance2: kuva jaka ta gra jest za(pipi)ista !

Edytowane przez Bushisan
Opublikowano
16jrp74.gif

Już w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia czyli w poniedziałek 26.12.2011 zorganizowany zostanie świąteczny fungame pod szyldem ps3liga.pl! Spróbujmy zapełnić serwer i bawić się w doborowym, polskim towarzystwie!

Zabawę rozpoczynamy o godzinie 19:00, wtedy na naszym forum (link do odpowiedniego wątku niżej) zostanie podany numer serwera na którym się spotykamy. Wystarczy dołączyć ze swoją ekipą i dobrze się bawić :)

Zapraszamy wszystkich którzy akurat będą mieli trochę czasu żeby razem powalczyć i pogadać (o ile nam voice chat na to pozwoli ;)).

Wesołych Świąt i do zobaczenia online!

wątek który warto śledzić - http://ps3liga.pl/board/viewtopic.php?f=223&t=2975

Zapraszamy wszystkich ;)

• Plusik 1
Opublikowano

podajemy nazwe pustego serwera przed rozpoczęciem tego eventu i go po prostu zapełniają polacy :)

Pytałem się DICE już jakiś czas temu czy można sobie od nich wykupić własny server na PS3 ale niestety nie ma takiej możliwości w tej chwili.

Opublikowano

Szukam szaleńca do przechodzenia coop na hardzie oczywiscie z wszystkimi pucharkami.

Opublikowano

Szukam szaleńca do przechodzenia coop na hardzie oczywiscie z wszystkimi pucharkami.

Gdybyś mnie nie

dobijają zmnie te zwieszki dzwięku, nie słychać przejezdzajacego obok ciebie samochodu, ktory korzystajac z "kamuflarzu" rozjezdza cie po cichu

Mi ostatnio się zawiesił dźwięk namierzania w samolocie,lecę sobie na luzie a tu zgon :P Thunderbolta nie liczy mi też na innym koncie,co mam zrobić?Skasować save z BF3?

skasował to byśmy poprzechodzili :P

Opublikowano

A mi często w czołgu zacina się dźwięk z karabinu maszynowego, okropnie wkurzające, jeszcze jedno dlaczego nie mogę zabić przecinków z karabinka podwieszanego w DPV jakbym strzelał ślepakami :(

co do coopa to szukam osób do odbicia vipa i misie ze snajperkami i mam platynę bo spokoju mi to nie daje :)

Opublikowano

A mi często w czołgu zacina się dźwięk z karabinu maszynowego, okropnie wkurzające, jeszcze jedno dlaczego nie mogę zabić przecinków z karabinka podwieszanego w DPV jakbym strzelał ślepakami :(

mialem takie same odczucia ale nie chcialem pisac bo znow by mnie od szalenców wyzywali :P

ja do zrobienia zadania przejchalem 5 i tez wpadlo, szybciej i spokojniej niz z tego karabinu.

btw gdzie znajde BTR-90 ?

Opublikowano

ta misja ze snajperkami to jest mega HC imo. Potrzeba spełnić w cholerę warunków by się udało: dobre łącze, kumaty partner, HS, idealne zgranie, rozkminienie poruszania się przeciwników 'na blachę', absolutnie zero błędów, skill... z 50 prób zrobiliśmy zanim się nam z ziomkiem udało. Najgorszy jest moment w którym trzeba zdjąć 3 grupy po 3 przeciwników. Każda z grup w ruchu, mało czasu - doprawdy wymagające BRĄZOWE trofeum. No ale platynka ma chyba najładniejsze zdjęcie ever :)

Opublikowano

A w tym autobusie strzela się do 2 kolesi po środku każdego z nich?Bo ja na ogół swoich zdejmuję,tylko pomagierzy mają problemy.

Czekacie na komendę, "można strzelac" i ogarniacie po jednym autobusie. Strzelacie do tej dwójki w środku.

Opublikowano

A w tym autobusie strzela się do 2 kolesi po środku każdego z nich?Bo ja na ogół swoich zdejmuję,tylko pomagierzy mają problemy.

najważniejsze to poczekać aż ziomki zbiją szyby w autobusach. dopiero wtedy strzelaj bo komendy wydawane przez żołnierzy mogą Cie zmylić. Każdy ze strzelców zdejmuje po 1 autobusie w którym znajduję się po 2 zbirów. Pamiętaj, że zawsze lepiej walnąć 2 strzały dla pewności niż tylko jeden, na kozaka, w łeb. Gdy się nie wie, kto przyjaciel a kto wróg, to polecam pospotować selectem.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj mały rekord Frogiem,28 killi w jednym meczu,ostatnio nawet F-18 udało mi się 12 killi zrobić,mimo iż mają słabe guny.Medykiem też mi poszło 57:30 i 10711 pkt. bez baretek,ale gram ostatnio G3 i łapie się na tym ze jak mi są potrzebne naboje to mam koniec,jednak te 21 w G3 to za mało :P

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

Tak tylko w BF3 mamy ten problem że jak czołg straci trochę procent HP to czasami zamiast się sam się reperować to się sam niszczy, i trzeba naprawić go aż do 100% bo naprawa nawet do 75% nic nie daje bo jak wsiądziemy to znów HP leci. Jest to coraz częstsze i bardzo wkurzające.

I na pewno to nie jest wina robota który wjedzie w nas i nas niszczy...SPRAWDZONE !!!