Gość szpic Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Tak tylko w BF3 mamy ten problem że jak czołg straci trochę procent HP to czasami zamiast się sam się reperować to się sam niszczy, i trzeba naprawić go aż do 100% bo naprawa nawet do 75% nic nie daje bo jak wsiądziemy to znów HP leci. Jest to coraz częstsze i bardzo wkurzające. I na pewno to nie jest wina robota który wjedzie w nas i nas niszczy...SPRAWDZONE !!! w czolgach to niezbyt czeste. glownie to mialem w wozach piechoty lub w humvee/vodniku Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 grudnia 2011 Tak tylko w BF3 mamy ten problem że jak czołg straci trochę procent HP to czasami zamiast się sam się reperować to się sam niszczy, i trzeba naprawić go aż do 100% bo naprawa nawet do 75% nic nie daje bo jak wsiądziemy to znów HP leci. Jest to coraz częstsze i bardzo wkurzające.I na pewno to nie jest wina robota który wjedzie w nas i nas niszczy...SPRAWDZONE !!! No bo wprowdzili te kretyńskie pożary - jak nie ugasisz ognia, to naprawa nawet na 95% nic Ci nie da, bo pojazd dalej sam traci Hp Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Tak tylko coś na pewno jest nie tak bo poco pojazdy miałyby się naprawiać same ? mamy dwa rodzaje zniszczeń ? pożar i innych ?. Jak dla mnie jest coś nie tak Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Popykałem chwilę przedwczoraj w BC2 i nasunęło mi sie kilka refleksji porównując to do BF3: - po pierwsze, faktycznie czerwone celowniki w pojazdach są znacznie praktyczniejsze niż żółte, lepiej widoczne. Nie obrazilbym sie, gdyby byly tez takie w BF3 (albo mozliwosc wyboru). - polatalem tez chwile heli i moim zdaniem sterowanie w BF3 jest o niebo lepsze, bardziej naturalne i intuicyjne, choc moze to poniekad kwestia przelatanych godzin i przywyczajenia - w BC2 pustki na serwerach uniemozliwiaja czasem rozgrywke. Mialem mecze, gdzie bylo np. 1 na 3. Gra traci wtedy zupelnie sens. Podsumowujac: BF3 jest jak dla mnie konkret, najlepsze multi w fps w jakie gralem i na pewno bede wciagal kolejne dlc az do konca, ale z zainteresowaniem bede tez sledzil informacje o BC3 i jak kiedys tam sie pojawi, to tym razem raczej bankowo preorder bedzie Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Przypominam że dziś o 19 zbieramy polską ekipę na serwerze i gramy Co do szczegółów to warto sprawdzić ten wątek - http://ps3liga.pl/board/viewtopic.php?f=223&t=2975&p=59213#p59213 ale nr serwera na którym się zbieramy napisze też tutaj Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Dzisiaj typ samolotem ściął drzewo i odleciał z nim,realizm Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Dzisiaj typ samolotem ściął drzewo i odleciał z nim,realizm macierewicz to powtarza od roku ze samolot bez problemu scina drzewo.... 4 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 DICE normal server 6898 wbijajcie Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Dice przegięło z tym robbonem za obronę m-comów,dzisiaj wpadł mi dopiero 2 a trzeba ich zdobyć aż 50 na medal,o dziwo podkładanie wymaga tylko 30 i 3 na mecz,co jest dla mnie o wiele łatwiejsze,nie wiem jak Dice uznało że kampienie cały mecz przy m-comie jest łatwe. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Dice przegięło z tym robbonem za obronę m-comów,dzisiaj wpadł mi dopiero 2 a trzeba ich zdobyć aż 50 na medal,o dziwo podkładanie wymaga tylko 30 i 3 na mecz,co jest dla mnie o wiele łatwiejsze,nie wiem jak Dice uznało że kampienie cały mecz przy m-comie jest łatwe. firestorm, zawal budynek kolo mcomu i schowaj sie tam, na hc powinien co mecz wpadaj 1 ribbon Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 Ale ta gra jest zbugowana,nie dość ze nie liczy A-10(mnie jak i innym lotnikom,jednym w ogóle innym co trzeci mecz)to teraz jeszcze obron m-comów,raz myślałem że się pomyliłem i że za mało zabiłem(swoja drogą jakie to głupie,że liczy tylko podczas podkładania a nie jak np. podłoży i ucieka i go dopadniemy)ale w drugim meczu miałem 5 killi w obronie i też nie zaliczyło. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 grudnia 2011 Nie wiem co sie dzieje - nie mam motywacji do grania, jakos ostatnio nie chce mi sie grac w BF3. Jak żyć? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 Dokładnie to samo przeżywam Cytuj
walek 96 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 (edytowane) Odpalcie BFBC2. Nie wiem co sie dzieje - nie mam motywacji do grania, jakos ostatnio nie chce mi sie grac w BF3. Jak żyć? Proste. Odpal BFBc2. 100% relaksacji zamiast frustracji. Edytowane 29 grudnia 2011 przez walek Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 A u mnie wręcz odwrotnie, mam ochotę grać codziennie. Przyszły słuchawki 7.1 Sony, voice chat jako tako daje radę, gram ostatnio tylko w Podbój, nawet samemu można coś w nim zdziałać. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 No ja mam to samo, gram jak tylko znajdę chwilę wolnego czasu. Ostatnio załapałem bakcyla na dog-tagi, więc jeśli ktoś chciałby wbić medale za Squad Rush i Squad Deathmatch to zapraszam do znajomych. Obecnie HS'a brak, ale po Nowym Roku chyba się zaopatrzę. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Po zginięciu kilkaset razy po strzałach z Famasa zdecydowałem, że go w końcu odblokuję. Ta broń to jest jakaś masakra. Po zabiciu kilku pierwszych osób miałem mniej więcej taką minę: Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Nie wiem co sie dzieje - nie mam motywacji do grania, jakos ostatnio nie chce mi sie grac w BF3. Jak żyć? lol mam to samo. Odpale bf3. Wejde do menu i mysle nie niechce mnie sie w to grac i odpalam kampanie w kz3 ;O Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 (edytowane) Ograłem wszystkie bronie szturmana(oprócz F2000)i na razie M416 wydaje mi się najlepsze,Famas fajny ale mało naboi ma,jeszcze AEK i KH 2002 jest fajne. Edytowane 29 grudnia 2011 przez Litwin25 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Ostatnio też nie mam motywacji do grania bo nawet nie można porozmawiać podczas gry Nie to co w BC2 tam można było prowadzić rozmowy normalnie i świetnie się bawić Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 grudnia 2011 Ostatnio też nie mam motywacji do grania bo nawet nie można porozmawiać podczas gry Nie to co w BC2 tam można było prowadzić rozmowy normalnie i świetnie się bawić tego mi najbardziej brakuje. skład pełen ziomków i siedzę cicho jak ta p.izda, bo jak mówię to i tak mnie nie słychać. generalnie wolę powoli coś z jakąś fabułą, jakiegoś dobrego singla, ciupanie w pojedynkę mnie trochę nudzi. dziwne, bardzo dziwne Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 (edytowane) Ostatnio też nie mam motywacji do grania bo nawet nie można porozmawiać podczas gry Nie to co w BC2 tam można było prowadzić rozmowy normalnie i świetnie się bawić tego mi najbardziej brakuje. skład pełen ziomków i siedzę cicho jak ta p.izda, bo jak mówię to i tak mnie nie słychać. generalnie wolę powoli coś z jakąś fabułą, jakiegoś dobrego singla, ciupanie w pojedynkę mnie trochę nudzi. dziwne, bardzo dziwne To naprawdę nic dziwnego... DICE z(pipi)ało najważniejszy aspekt sieciowej strzelanki nastawionej na współpracę - komunikacje głosową... W moim przypadku wygląda to następująco: uruchamiam BF3, sprawdzam listę znajomych - o 6 gra podbój! (oczywiście KAŻDY inna mapkę), chwila zastanowienia - "o Gęsior gra ulubiona mapkę!", chwila zadumy - "no i co z tego jak i tak nie pogadamy, pieprzę włączę TDM", gram kilka mapek ale do mózgu zakrada się poczucie straty czasu i refleksja - "kurna! przecież BF3 nie jest od grania w TDM, ten tryb jest 100 x lepszy w innych grach - np Uncharted 3!!!", wyłączam BF3 myśląc - (pipi)E DICE!... uruchamiam U3 i cieszę się niczym nieskrępowaną rzeźnią, podczas której - o dziwo!!! - można pogadać z absolutnie każdym!!! wooow!!! Danielskii!!! kiedy kończymy tego chlernego co-opa i misję snajperską? edit: te moje marudzenie moze wydać się naprawdę dziwne w obliczu faktu, że spędziłem w multi BF3 juz ponad 100h ale właśnie dlatego mogę śmiało stwierdzić - BF3 jest rozczarowaniem roku wg imć Kaczora! Howgh! (to ide pograć partuje TDM w kanałach ) Edytowane 29 grudnia 2011 przez rob1979 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Wg mnie sprzedawać nie ma sensu lepiej grę odstawić do czasu naprawienia komunikacji głosowej, wtedy może wrócą chwilę jak w BC2. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Kaczorr - jak tylko będę wieczorkiem to dam znać. Co do braku chęci to niestety mam tak samo. Nawet żona wieczorami pyta się czemu nie ciupie w te "szczelanki". Za bc2 pamietam ze czlek leciał jak na skrzydłach żeby tylko zagrać z ekipa. Nie ma co się oszukiwać brak tu tej magii która była w bc2 i już sam nie jestem pewien czy to tylko z powodu popsutej komunikacji głosowej. (null) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi