Gęsior 97 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 (edytowane) Ma ktos pojęcie jak wbić medal za Przygwożdżenia? Od miesiąca stoje w tym samym miejscu z 7 baretkami, które wpadły jakimś cudem i nie wiem jak to dalej ugrać. Musi byc perk przygwożdżenia ustawiony? Co to w ogóle daje? Edytowane 30 grudnia 2011 przez Gęsior Cytuj
dApo 313 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 weź sobie perka na przygważdżanie i lataj za swoimi strzelając obok przeciwnika lecz go nie zabijając, a niech twoi kolesie go zabiją Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 No dobra, a sam perk co daje tak naprawdę? Polepsza się celność czy moc z jaką dopadasz typa? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 pewnie sie mu ekran bardziej rozmazuje ja tam nie uzywalem tego perka a 50 przygwozdzen potrzbnych do odblokowania drugiego karabinu z BTK zdobylem w pare godzin (co nie znaczy ze wpadały mi beretki, bo jednak zwykle wychodzi 4-6 na mecz, a nie akurat cholerne 7 potrzbne do beretki) Cytuj
Fru 4 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 No dobra, a sam perk co daje tak naprawdę? Polepsza się celność czy moc z jaką dopadasz typa? Szybciej "przygważdżasz" czyli przeciwnikowi szybciej robi się blur na ekranie jak jest pod ostrzałem. I jak wtedy zabije go ktoś z Twojego team'u to masz asystę z przygwożdżeniem. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Baretka za przygwożdżenia jest równie debilna co obrona m-coma - trzeba strzelać obok wrogów żeby ją dostać, heh. A obrona m-coma polega na tym, żeby dać przeciwnikowi podbiec do nadajnika, bo jak się go zabije wcześniej to już obrona nie jest, heh. Gdzie tu sens, gdzie tu logika? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 z mcomem sie zgodze ze powinno wpadac za obrone za zabicie kazdego wroga w okolicy mcoma, nie tylko podczas podkładania, tylko np w odległosci 3-5 metrów, zarowno przed uzbrojeniem jak i po, tak samo z tym gdy my uzbrajamy i bronimy żeby ktoś nie rozbroił z beretka za przygwozdzanie to sie nie do konca zgodze ze ejst debila, bo w koncu to nie trzeba spacjalnie strzelac źle, poprostu ona powinna wpadac przez przypadek, albo w stytuacjach gdy np siedzisz troche za daleko i nie dokonca widzisz wroga ale walsiz mu serie na około żeby jemu utrudnic zycie jedyny problem to te 7 na beretke, bo to rzeczywiwscie nie az tak czesto sie trafia żeby az 7 było (zwlaszcza ze np na rozwalenie miny wystarczy 2 mimo że czesto rozwala sie 6 min jednoczesnie i ze 20 na cały mecz) Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Za przygwożdżenia to ilość jest z dupy,bo nawet w podboju na metro ciężko mieć 7 asyst w meczu. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Litwin, to zależy, ja na metro miałem 16 asyst ( używałem perka + m249 ) Cytuj
Gość szpic Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 najgorsze jak przez przypadek trafisz goscia z karabinu i juz nie wpada asysta z przygwozdzeniem tylko asysta przy zabiciu... Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 grudnia 2011 najgorsze jak przez przypadek trafisz goscia z karabinu i juz nie wpada asysta z przygwozdzeniem tylko asysta przy zabiciu... No wlasnie czyli jak trafie kolesia to dostaje asyste przy zabiciu, wiec chodzi o to, aby kolesia nie trafic tak? (pipi)a co za pomysły Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 (edytowane) najgorsze jak przez przypadek trafisz goscia z karabinu i juz nie wpada asysta z przygwozdzeniem tylko asysta przy zabiciu... No wlasnie czyli jak trafie kolesia to dostaje asyste przy zabiciu, wiec chodzi o to, aby kolesia nie trafic tak? (pipi)a co za pomysły Totalny kretynizm... większość czasu spędzam w tej grze jako support więc używając LKMów teoretycznie powinienem tych beretek mieć setki a przez ponad 100h grania wpadała mi .... jedna! heheheh Totalnie nieprzemyślana sprawa - wbrew zasadom gry... jak ta z obrona M-Comów aha! używam jako support perka PRZYGWAŻDŻANIE DRUŻYNOWE co sprawia, że dosłownie 2 kulki posłane w kierunku wroga sprawiają, że wpada asysta z przygwożdżeniem - o ile oczywiście go nie trafię a ktoś łaskawie ubije dziada... ehhh.. ciekawe czy dziś będzie mi się chciało włączyć BFa... wczoraj po sesji z Uncharted BF3 przegrało z GraveDefence na Androidzie a to już niedobrze Edytowane 30 grudnia 2011 przez rob1979 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 najgorsze jak przez przypadek trafisz goscia z karabinu i juz nie wpada asysta z przygwozdzeniem tylko asysta przy zabiciu... No wlasnie czyli jak trafie kolesia to dostaje asyste przy zabiciu, wiec chodzi o to, aby kolesia nie trafic tak? (pipi)a co za pomysły Jestem niemalże pewien, że asysty przy zabiciu i asysty przy przygwożdżeniu się łączą. Bardzo często widzę na ekranie jak obie wpadają jednocześnie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Jestem niemalże pewien, że asysty przy zabiciu i asysty przy przygwożdżeniu się łączą. Bardzo często widzę na ekranie jak obie wpadają jednocześnie. nie chce tu wyrokować bo nie wiem czy sie łączą, możliwe że tak. jednoczesne napisy za asyste i przygwozdzenie moga wynikac z tego ze ostrzeliwałeś grupe wrogów, conajmniej 2, jednego trafiles a drugiego nie, obaj zostali dobici zaraz potem i stąd 2 napisy sie pojawily oczywiscie to tylko wyjasnienie skąd te napisy sie biorą jesli te 2 rzeczy sie nie łączą (może i sie łączą) Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Odblokowałem wczoraj (proszę się nie śmiać) wreszcie odłamki do USASa i widzę że ten zestaw jest przegięty, teraz nie dziwie się, że tak często z niego ginę :] Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 MK3A1 jest jeszcze lepsze. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 grudnia 2011 albo DAO. choc wczoraj wbijałem 100 killi z 870tki i tez daje radę z tą amunicją. masakra, niby mniejsza siła rażenia, ale chaos przegięty Cytuj
Gość szpic Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 MK3A1 jest jeszcze lepsze. wybacz ale nie ma porównania usasa i mk3a1. Usas jest pare klas wyzej Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Odblokowałem wczoraj (proszę się nie śmiać) wreszcie odłamki do USASa i widzę że ten zestaw jest przegięty, teraz nie dziwie się, że tak często z niego ginę :] Hehe, tez chciałem to napisać. Po dzisiejszej nocnej batalii, w której zresztą też uczestniczyłeś, stwierdzam, że USAS z odłamkowymi wymiata. W ogóle niezła rzeźnia była na Karkandzie. Ty i ja z USAS'em, Kozbinio śmigał z 870'tką i generalnie rozpiżdżaj shotgunami.Dołączył jeszcze Jędrek200 i też siał zamęt. Na Wake'u wsiadam do Vipera (uczę się latać), od razu ktoś mi z serii pojechał a fatality wykonał Kozbinio z T-90. Kicha dostać z lufy, ale co począć. Zemsta nadeszła wkrótce i blacha powędrowała do mojej kolekcji . Generalnie za(pipi)iście mi się chłopy dzisiaj szarpało z Wami i to bez HS. 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 I kto powiedział, że shotguny są dobre tylko na ciasne mapki ;] Na Wake Island próbowałem coś podziałać z Soflamem rozstawianym przez Kozbinio, ale ani z drugą, ani z trzecią wyrzutnią rakiet nic nie banglało. Do zobaczenia na na polu bitwy po nowym roku! Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 MK3A1 jest jeszcze lepsze. wybacz ale nie ma porównania usasa i mk3a1. Usas jest pare klas wyzej W czym na przykład?Bo dla mnie usas jest słabszy od MK3A1.Dzisiaj trafiłem fulla w heli frogiem,cudne uczucie jak wskakuje 5 nicków i wielobój Szkoda ze nie dali pięćobój. Cytuj
Fru 4 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 z mcomem sie zgodze ze powinno wpadac za obrone za zabicie kazdego wroga w okolicy mcoma, nie tylko podczas podkładania, tylko np w odległosci 3-5 metrów, zarowno przed uzbrojeniem jak i po, tak samo z tym gdy my uzbrajamy i bronimy żeby ktoś nie rozbroił z beretka za przygwozdzanie to sie nie do konca zgodze ze ejst debila, bo w koncu to nie trzeba spacjalnie strzelac źle, poprostu ona powinna wpadac przez przypadek, albo w stytuacjach gdy np siedzisz troche za daleko i nie dokonca widzisz wroga ale walsiz mu serie na około żeby jemu utrudnic zycie jedyny problem to te 7 na beretke, bo to rzeczywiwscie nie az tak czesto sie trafia żeby az 7 było (zwlaszcza ze np na rozwalenie miny wystarczy 2 mimo że czesto rozwala sie 6 min jednoczesnie i ze 20 na cały mecz) Łączy się z asystą za zabicie na 100 % - sprawdzone Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 wielobój o (pipi) jak dobrze ze gram po angielsku, jak bym zobaczyc cos takiego to chyba bym rzucił padem w TV 1 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 wielobój o (pipi) jak dobrze ze gram po angielsku, jak bym zobaczyc cos takiego to chyba bym rzucił padem w TV Bo?Co to zdanie ma takiego że chcesz zniszczyć i pada i tv? 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 (edytowane) on nie czuje się polakiem. (patriota ;p) edit. takie oto coś znalazłem http://symthic.com/sivut/img/vehichart.png Edytowane 31 grudnia 2011 przez dApo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi