Lewis 18 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 34-5 zrobione famasem na "mistrzach" z usasami :rofl2: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/18201040/4/201014217/ Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Pozwól człowieku cieszyć się z małych sukcesów ;] Gratuluję wyniku. 1 Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Pozwól człowieku cieszyć się z małych sukcesów ;] Gratuluję wyniku. Dzięki, choć szczerze mówiąc, to nie ma czego. Żaden wyczyn zrobić taki wynik na metrze. Link dałem, bo czołówka z przeciwnej drużyny nadużywała usasa - nic im to nie dało Nawet usasem trzeba umieć strzelać Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Z tym, że trzeba umieć strzelać USAS'em zgoda. Ja wielokrotnie sam siebie za(pipi)....używając odłamkowej. Czy tylko ja mam taką opcje? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Nie tylko ty...nie raz jak odłamki odbiły się od czegoś co było na drodze to ginąłem, np ściana jak gościa gonię lub wrak samochodu. Ale broń jest przegięta choć obecnie nic nie dorówna Famasowi Masakra Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Panowie. Macie tak czasem, że biegacie z bronią bez tego charakterystycznego krzyżyka na środku ekranu (bez celownika)... Nie wiem od czego to zależy ale często celownik mi znika co skutecznie utrudnia prowadzenie ognia niecelowanego (z biodra) - szczególnie upierdliwe jak biegam z shotgunem i znika mi to kółko ze środka ekranu... pomaga dopiero zmiana broni na pistolet i powrót do broni głównej - celownik magicznie powraca... mega w(pipi)iające... Po wczorajszych bojach z kozbinio i Gęsiorem stwierdziliśmy, że komunikacja głosowa działa jak najbardziej poprawnie... pod warunkiem, że tylko dwie osoby maja włączone headsety - reszta niestety... morda w kubeł i wykonywać rozkazy Trzecia osoba z headsetem komunikację zupełnie uniemożliwia... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Dzisiaj myślałem ze mnie coś strzeli,najpierw M320 znikało tuż po moim zgonie,później problem z detekcją trafień i koniec trafił mi się kreatyn co mnie zabił po chciał polatać,natomiast inny odleciał heli gdy go naprawiałem w strefie 10 sekund,za dużo dzieci COD w tej grze(w złym tego słowa znaczeniu,bo sam wywodzę się od COD4). Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 stycznia 2012 Dzisiaj myślałem ze mnie coś strzeli,najpierw M320 znikało tuż po moim zgonie,później problem z detekcją trafień i koniec trafił mi się kreatyn co mnie zabił po chciał polatać,natomiast inny odleciał heli gdy go naprawiałem w strefie 10 sekund,za dużo dzieci COD w tej grze(w złym tego słowa znaczeniu,bo sam wywodzę się od COD4). przestań w końców grać w ten noobowski hardcore to poznasz smak prawdziwego BFa @kaczor mam to samo, szybko trójkąt i działa. nie zależy to od niczego i dzieje się losowo przy każdej broni 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 u mnie te porblemy z celowniekiem zwykle dzieją sie po smierci i probie podnoszenia przez medyka (i np kolejnej smierci jeszcze na leżąco) , czasem celwnik mi znika a czasem sie dubluje, kilka razy mialem celownik shotguna (kółko) z kropką w środku , to akurat pomagało Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Znikanie celownika też jest na x360 także jak widać problem ogólny Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Dzisiaj myślałem ze mnie coś strzeli,najpierw M320 znikało tuż po moim zgonie,później problem z detekcją trafień i koniec trafił mi się kreatyn co mnie zabił po chciał polatać,natomiast inny odleciał heli gdy go naprawiałem w strefie 10 sekund,za dużo dzieci COD w tej grze(w złym tego słowa znaczeniu,bo sam wywodzę się od COD4). przestań w końców grać w ten noobowski hardcore to poznasz smak prawdziwego BFa @kaczor mam to samo, szybko trójkąt i działa. nie zależy to od niczego i dzieje się losowo przy każdej broni Tryb noob to normal 2 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 No co ty? Normal to prawdziwy pro. Trzeba się narobic żeby kogoś ubic 2 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Dziś chyba mecz życia jeżeli chodzi o baretki obrony,a mianowicie 2 w 1 meczu http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/18476009/4/179749130/ O dziwo jest pokazana tylko 1 baretka,ale się zgadza bo mam ich łącznie 6. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 stycznia 2012 Nienawidzę Cie :\ Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 (edytowane) Żeby odblokować Famasa trzeba zrobić Best Friend Forever może mi ktoś nakreślić o co konkretnie chodzi ? Już wiem po 10x heals i revives Edytowane 3 stycznia 2012 przez tomci23 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Nienawidzę Cie :\ Też ci wpadnie idź na demawendu,tam najłatwiej,lub ognista burza i kampisz na zbiorniku przy "A",ciężko dokładnie opisać,musiałbym pokazać.Gram ponad 350 h ale tego co przed chwilą zrobiłem F-18 to jeszcze nie miałem 15 killi i 0 zgonów,ponad 5000 pkt. Cytuj
moha 144 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 JOŁ JOŁ szybkie pytanie, czy jak chce się zamienić na gametrade grami, tylko nie wiem czy BF3 PS3 mi będzie działał używany bo coś słyszałem że online pass potrzeba do grania po sieci, prawda to? z góry dzięki za odp, liczę że jeszcze dzisiaj Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Będzie działał. Online pass można kupić w PSS. Cytuj
moha 144 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Czyli będę musiał bulić hajs? bf3 pc pass nie będzie działał raczej, co nie ?: P Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Tak, będziesz musiał jeśli tamten Online pass został wykorzystany. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 (edytowane) Nie no parodia z tą obroną M-coma .Odczekuje, ze 4 sekundy po podłożeniu ...jestem góra 5 metrów detonacja dwóboje i nic zero normalnie śmiech przez łzy .Ile muszę być 0,5 metra ?! ewidentnie ktoś poleciał z tym w kulki ,nic tylko kołem go przełamać. :confused: Edytowane 3 stycznia 2012 przez Darude Cytuj
karol666 6 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 (edytowane) o_O Musisz zabić w momencie gdy ktoś podkłada, a nie 4 sekundy po podłożeniu Wbrew pozorom nie jest to bardzo trudna baretka, można ją zdobyć na większości map, wystarczy podłożyć C4 na M-Com'a i schować się np za ścianą przylegającą do mcoma i nasłuchiwać :], podczas podkładania ładunku słychać dość wyraźne klikanie podczas którego detonujemy ładunek. Po zaliczeniu 2 takich fragów najlepiej pozwolić przeciwnikowi wysadzić mcomy, żeby odnowiły się tickety. Co do 4 killi nożem to nie polecam tego robić w deatchmatch'u bo rundy zbyt szybko się kończą, najlepiej jest wbić ją na conquescie na mapkach z DLC, bo tam jest multum nieświadomych kamperów Edytowane 3 stycznia 2012 przez karol666 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Wpierw próbowałem właśnie gdy usłyszalem piku pitu przy podkładaniu i tez nic .Ogolnie to przy graniu ciagle w Rush po ponad 100 godzinach nie pamiętam bym ujrzał raz napis "obrona m-coma" . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Położyć się wystarczy gdzieś gdzie widać m-com i ułamek sekundy po pojawieniu się wroga przy m-comie nawalać.Dzisiaj w ogóle są jaja,takie bugi że szok,czasem mam ochotę rzucić tą grę wpi.zdu.Właśnie miałem meczyk na kanałach 62:10 z czego 49 to Tunguska,ale wyczyn o tyle że tylko w 2 ostatnich bazach,bo chciałem dać pojeździć drużynie,bo bardzo im zależało(typ nawalał do mnie z granatnika)ale jak widziałem ze kolo stoi gdzieś na moście a helikoptery pustoszą naszą bazę to pękło coś we mnie i tak kolo,który zrobił 30 killi Little Birdem olał w ogóle latanie,bo po doleceniu nad bazę miał zgon. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Jest gdzieś spis wszystkich rang? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi