tomci23 55 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Swoją drogą ciekawe czy Dice kiedyś wyda jakiegoś BF bez takich poważnych błędów mam na myśli np privaty,voip na ps3 Cytuj
qwerty1 5 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 O co chodzi z baretka "adwersarz" - wczoraj bankowo zabilem 2ch gości po 5razy(jak ginalem to widzialem). Czy może to ja mam zginąć i pózniej sięgnąć kogoś 2razy? Gdzie to wpada najłatwiej? z netu znalazłem: Adwersarza zdobywa się przez zabicie pięciokrotne tego samego gracza w jednej rundzie. Czyli jak zabijesz 5 razy TEGO SAMEGO gracza samemu nie ginąc z jego ręki wtedy dopiero otrzymujesz premię adwersarza no i oczywiście wspomnianą baretkę. Jeśli w jednej rundzie uda Ci się zabić gracza więcej niż pięć razy to co kolejne dwa kille otrzymujesz kolejną beretkę. 5 killi - beretka 7 killi - beretka 9 killi - beretka itd po agielsku to chyba chodzi o Nemesis ribbon, ja? można zginąć z ręki kolesia nawet kilka razy, chodzi o to żeby zabić kogoś 7 razy - wtedy baretka wpada Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 stycznia 2012 no to jest wiele wersji w takim razie. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 5 razy i pojawia się napis ofiara adwersarza i 50 pkt,za każdy kolejny kill wzrasta premia punktowa,stosowna do ilości zabić. Cytuj
qwerty1 5 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 dokładnie, sam to u siebie przetestowałem. 7 kills - baretka 9 kills - baretka można ginąć podczas zabijania:) Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Litwin olej BF3. Ja się przez te bugi nie poznaje - wypuszczam z siebie takie morze bluzg że gdybym nie był sobą to bym się aresztował. Cytuj
Ronbalto 1 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 bo na pc jest wiecej graczy i 100 killi mozna zrobic w kilka chwil no na ps3 niektore tdm koncza sie w 5 min, więc nie wiem gdzie tam wiecej graczy na pc, czyli nie ma takie opcji zeby bylo wiecej kuponów ? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 stycznia 2012 Cos jest na rzeczy, bo wczoraj na zwykłym conquescie w metro przeciwnik mial jeszcze 310 ticketow (a standard to chyba 250 nie liczac najazdu, prawda?) Cytuj
karol666 6 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 W metrze zawsze obie drużyny mają na starcie po 350 ticketów. 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Masteruję teraz abakana,tak skopali go względem BC2 że to skandal,na małej odległości jest jako taki,ale już przy 50 metrach,nawet przy strzelaniu po 2-3 naboje rzuca nim strasznie,siła rażenia mała,dobrze że zostało tylko 80 killi do 500. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 na pc moga miec nawet 1000 ticketow, bo w przeciwienstwie do ps3/xbox 360 oni moga sobie wszystko edytowac. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 jak będą "JAK" prywatne mecze to będzie opcja ustawienia wszystkiego jak na PC Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Masteruję teraz abakana,tak skopali go względem BC2 że to skandal,na małej odległości jest jako taki,ale już przy 50 metrach,nawet przy strzelaniu po 2-3 naboje rzuca nim strasznie,siła rażenia mała,dobrze że zostało tylko 80 killi do 500. Też masteruję bronie, tyle, że mam jakieś 200h na liczniku mniej od Ciebie. Skąd Ty w ogóle masz czas żeby tyle grac? Abakan jest słaby, rozrzut jest masakryczny, boli to tym bardziej, że ledwo co wbiłem 500 killi Famasem, który jest przechuyem. Nie ma lepszej broni w tej grze od Famasa. Do kolesia oddalonego na oko 150-200 metrów wystarczy strzelic 3-4 seryjki i gryzie glebę. Z bliska nawet saiga jest bez szans. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Masteruję teraz abakana,tak skopali go względem BC2 że to skandal,na małej odległości jest jako taki,ale już przy 50 metrach,nawet przy strzelaniu po 2-3 naboje rzuca nim strasznie,siła rażenia mała,dobrze że zostało tylko 80 killi do 500. I tak nic nie pobije G3A3 . W sam raz do odstraszania komarów latem na biwaku . Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Niech ktoś mi powie jak to jest z tymi czołgami i termowizją, bo mnie to zaczyna realnie wku.rwiać. Jak koleś nie mając nawet skanera okolicy widzi mnie przez ścianę tym czołgiem? ;/ I to perfidnie, bo przemieszcza się dokładnie tam gdzie ja, słyszę (lub widzę, jak jakiś z góry namierzy) a jest pustkowie albo ściany, więc nikt mnie nie raczej nie oznaczył i nie tak długo, że potrafi czołg jeździć dokładnie tam gdzie chcę uciec i przecinać mi drogę. A nawet wie kiedy z dokładnością co do sekundy wyjdę zza winkla i strzela. To niczym jakiś no-clip czy chamming, albo czegoś nie rozumiem? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 moze mu sie źle wyswietlały perki w czołgu i jednak mial skaner? ja widzialem czołg ktory 3 perki mial zapełnione flarami wiec rownie dobrze moze wyswietlac termo zamiast skanera Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 (edytowane) Masteruję teraz abakana,tak skopali go względem BC2 że to skandal,na małej odległości jest jako taki,ale już przy 50 metrach,nawet przy strzelaniu po 2-3 naboje rzuca nim strasznie,siła rażenia mała,dobrze że zostało tylko 80 killi do 500. I tak nic nie pobije G3A3 . W sam raz do odstraszania komarów latem na biwaku . Osobiście wolę G3 zamiast AN94,chociaż i tak jest słaby w porównaniu do G3 z COD4. Edytowane 6 stycznia 2012 przez Litwin25 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 stycznia 2012 no nie wiem - ja skanera okolicy nie używam i czasami kątem oka zobaczę jak się koleś wychyla i wiem niej więcej (potrafię przewidzieć) gdzie będzie chciał wyjść. ale z innej beczki - wczoraj miałem polew jak cholera. skład: ja, danielskii, Alu3 i Pryxfus. Gramy sobie spokojnie, nawet wygrywamy, generalnie fajnie jest. Nagle dostaję EA disconnected i wywala mnie z serwera. Kij, reset routerka (zwiesił się całkiem) wbijam ponownie, ale miejsca już dla mnie nie ma, więc ląduję w przeciwnym teamie. Okazuje się że skład w którym wylądowałem to sami Polacy. Gram spokojnie i słyszę do HSa - "jest dobrze, zaraz wygramy". więc spokojnie odpowiadam "nie Panowie, nie widzę takiej opcji, bo zaraz złoją Wam (nam) d.upę". Na to obruszenie się w ch.uj że co ja wiem co ja się znam patrz jak teraz nap.ierdalamy. więc rzucam wyzwanie: "obstawiam, że cały skład padnie za 5 sekund. 5...4...3...2..." i w tym momencie wyskakuje Pryxfus z Alu, j.eb j.eb i cały skład padł. (pipi)a płakałem ze śmiechu chyba z 5 minut 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Ja tam lubię grać przeciwko Polakom,fajnie się w(pipi)iają Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 ale z innej beczki - wczoraj miałem polew jak cholera. skład: ja, danielskii, Alu3 i Pryxfus. Gramy sobie spokojnie, nawet wygrywamy, generalnie fajnie jest. Nagle dostaję EA disconnected i wywala mnie z serwera. Kij, reset routerka (zwiesił się całkiem) wbijam ponownie, ale miejsca już dla mnie nie ma, więc ląduję w przeciwnym teamie. Okazuje się że skład w którym wylądowałem to sami Polacy. Gram spokojnie i słyszę do HSa - "jest dobrze, zaraz wygramy". więc spokojnie odpowiadam "nie Panowie, nie widzę takiej opcji, bo zaraz złoją Wam (nam) d.upę". Na to obruszenie się w ch.uj że co ja wiem co ja się znam patrz jak teraz nap.ierdalamy. więc rzucam wyzwanie: "obstawiam, że cały skład padnie za 5 sekund. 5...4...3...2..." i w tym momencie wyskakuje Pryxfus z Alu, j.eb j.eb i cały skład padł. (pipi)a płakałem ze śmiechu chyba z 5 minut Dzięki za tą historyjkę, moje dziewczyny ją przeczytały i się nieźle uśmiały :] Mi się przypomniał wczorajszy tekst o Supporcie biegnącym do naszego czołgu w podskokach aby podłożyć C4 przez co został porównany do uczestnika You Can Dance :] 1 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 (edytowane) Ja tam lubię grać przeciwko Polakom,fajnie się w(pipi)iają Ja mam nie miłe wspomnienia Jakis czas temu wpitolił się jakiś team z polski z USASmi ,mafia pl czy cos takiego ,zepsuli gre .Ich taktyka polegała na uruchomieniu m-coma ,a następnie walenie z USASa.Normalnie żal.:/W BC2 też to ten team udało mi się spotkać :confused: 0 klasy. Edytowane 6 stycznia 2012 przez Darude Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 stycznia 2012 Ja tam lubię grać przeciwko Polakom,fajnie się w(pipi)iają Ja mam nie miłe wspomnienia Jakis czas temu wpitolił się jakiś team z polski z USASmi ,mafia pl czy cos takiego ,zepsuli gre .Ich taktyka polegała na uruchomieniu m-coma ,a następnie walenie z USASa.Normalnie żal.:/W BC2 też to ten team udało mi się spotkać :confused: 0 klasy. a czemu granie USASem i podkładanie MCOMów to zero klasy? Cytuj
Gość Darude Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 (edytowane) Pograj sobie przeciwko takiej druzynie .Wystarczy że ktos podłoży ładunek ,a 3 innych wali z tego czołgu. Myslisz ,że ktoś będzie wstanie dojść i rozbroić MCa? Edytowane 6 stycznia 2012 przez Darude Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 (edytowane) Dlatego zero klasy,bo pewnie grają normal i walą odłamkami na lewo i prawo,gdyby grali hc i nie zabili nikogo ze swoich to by był wyczyn.Dzisiaj mały rekordzik,31 killi z Froga,niestety później zawadziłem 2 razy o latarnię i skopałem loty,bo mogłoby wejść ze 40,tylko że heli latał zbyt nisko a moi nie umieli sobie z nim poradzić. Edytowane 7 stycznia 2012 przez Litwin25 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Pograj sobie przeciwko takiej druzynie .Wystarczy że ktos podłoży ładunek ,a 3 innych wali z tego czołgu. Myslisz ,że ktoś będzie wstanie dojść i rozbroić MCa? spoko ile razy spotykalem ich w bc2 to zawsze siedzieli w przeciwnych druzynach tzn obroncy niszczyli wlasne mcomy i nabijali ratio znajomym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi