Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 (edytowane) pogralem juz porządnie w b3 w multi to sie wypowiem imo najlepsze multi jakie grałem w poprzednim roku, wkurzają bugi ale wiadomo tego sie nie uniknie, wkurzają respawny (zdarza sie ze oponenci osaczają respawn point i nawet wychylic sie nie da) wkurza trochę ilość graczy grających technikami spamującymi rakietami ale co zrobić. atak nozem to śmiech na sali, czy mi sie wydaje czy nie mozna zabić gościa nożem który używa moździerza 0_0. Edytowane 7 stycznia 2012 przez Orzeszek87 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Jest kilka sytuacji gdy nóż nie wchodzi a tylko tnie,chociaż raz pod pewnym kątem udało mi się wbić kosę typowi na moździerzu.Co do mafii pl,to pamiętam raz na wietnamie jak grali i kolo z nimi był z mojej friendlisty,to nabijali kille na łodzi zabugowanej,czyli pod wyspą,po tej akcji go wywaliłem,bo to totalne lamerstwo tak grać. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 stycznia 2012 (edytowane) Pograj sobie przeciwko takiej druzynie .Wystarczy że ktos podłoży ładunek ,a 3 innych wali z tego czołgu. Myslisz ,że ktoś będzie wstanie dojść i rozbroić MCa? Pograj sobie przeciwko takiej druzynie .Wystarczy że ktos podłoży ładunek ,a 3 innych wali z tego czołgu. Myslisz ,że ktoś będzie wstanie dojść i rozbroić MCa? Ale czy to nie to chodzi w meczu aby podlazyc MCOMa i nie da obroncom go rozbroic ? Wiesz jak to jest - jesli kolesie w kilku graczy są w stanie zdominowac 12to osobową druzynę przeciwną, to dla mnie nie swiadczy o braku klasy tylko o pi.pkowatości drużyny przeciwnej. Of kors ja bym, od razu wyszedł pewnie z meczu bo by mnie to irytowało (konsekwetny wpi.erdol całą rundę), ale z drugiej strony to tez metoda na zwyciestwo (w przeciwieństwie do wykorzystywania bugów i glitchy jak ten z Vietnamu) Edytowane 7 stycznia 2012 przez waldusthecyc Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 (edytowane) Dla mnie tak ale na hc,gdzie napier.dalajac na lewo i prawo możesz wybić swoich,jak pisałem na normalu to żaden wyczyn.Nie raz na hc ginąłem i mój kompan,bo wszedł na linię strzału,nie chciałem go zabić i kolo ściągnął nas dwóch. W końcu mi pokazało raport z tego rekordowego meczu: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/19398569/4/179749130/ Edytowane 7 stycznia 2012 przez Litwin25 Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Po około 3 godzinach gry w multi, po zgonie respawnuje się bez broni w ręce. Miał ktoś taki problem. Każda broń w dowolnej klasie nie pojawia się. Miał ktos podobną sytuację? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Po około 3 godzinach gry w multi, po zgonie respawnuje się bez broni w ręce. Miał ktoś taki problem. Każda broń w dowolnej klasie nie pojawia się. Miał ktos podobną sytuację? tak znany bug Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Litwin skąd ty bierzesz czas na taką grę ?,wbijasz jako pierwszy PL 100 lvl ? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 zobacz sobie na liste leaddrboards i znajdzisz tam kilku polaków którzy są przed Litwinem Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 (edytowane) Litwin skąd ty bierzesz czas na taką grę ?,wbijasz jako pierwszy PL 100 lvl ? Jestem bezrobotnym no lifem A tak na serio to wątpię bym był najwyższym lvl w Polsce.Merson na nowym koncie grasz? Edytowane 8 stycznia 2012 przez Litwin25 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 (edytowane) taa bo na tamtym nabijałem, na tym chce mieć czyste konto Edytowane 8 stycznia 2012 przez mersi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 No WL 20.20 na czysto 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Wskaźnik robi wrażenie, tylko często z meczy wychodzisz (14%). Rozwala mnie Litwin, który ma Quity na poziomie 3%. IMO nie wychodzisz z żadnego meczu. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Jak muszę jechać po dziewczynę to wychodzę Inna sprawa że ja nawet jak zbieram baty,to traktuję to bardzo osobiście i chcę się odgryźć,najlepiej kosą Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 merson opuscil okolo 15 meczy a litwin okolo 57 ;p , oczywiscie to kwestia porownania do wszystkich rozegranych meczy, merson okolo 100, a litwin prawie 2000 ;p co nie zmienia faktu że taki wynik W/L oraz SPM jakie ma merston na nowym koncie nie wyglądają legalnie. ponad 800 spm wygląda naprawde podejzanie, zreszta wszystko powyżej 500 spm wygląda podejzanie Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 .... Inna sprawa że ja nawet jak zbieram baty,to traktuję to bardzo osobiście i chcę się odgryźć,najlepiej kosą Mam dokładnie ten sam "problem", jak dostaję w dupę to gram dopóki się nie odgryzę Pachnie mi to arogancją Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Jak ja uwielbiam jak większość osób w przeciwnej drużynie używa: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) czy przypadkiem rusek nie strzela z amunicji zapalającej? czyli takiej ktora w locie sie zapala i razi ogniem? takiej jak to tymczasem w bf3 jest frag ammo, czyli pocisk z ładunkiem wybuchowym ktory wybucha w momencie trafienia w cel? coś jak mini granaty takiej jak tu http://www.youtube.com/watch?v=Cif9uynzRWU Edytowane 9 stycznia 2012 przez Yano Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 czy przypadkiem rusek nie strzela z amunicji zapalającej? czyli takiej ktora w locie sie zapala i razi ogniem? tymczasem w bf3 jest frag ammo, czyli pocisk z ładunkiem wybuchowym ktory wybucha w momencie trafienia w cel? coś jak mini granaty Jest dokładnie jak mówisz, ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego gif-a Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) Ja wymasterowałem shotguny do 100 killi i nie gram nimi,nie lubię tej broni,została mi jeszcze saiga i się męczę.Lewis to chyba arogancja i wiara że się jest dobrym Chociaż ja prywatnie bardzo skromny jestem. Edytowane 9 stycznia 2012 przez Litwin25 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) Ja czasem mam większa ochotę zrobić jakieś kuku osobie z mojego teamu .Najbardziej denerwują mnie snajperzy/frajerzy ,osoby którzy wywożą cie pojazdem poza teren ,ci co wsiadają do pojazdu i nawet nie zaczekają (a za moment wpada na miny) matołki którzy wjeżdżają na miny mimo ze mają zaznaczone .Nic tylko młotek i po głowie . Edytowane 9 stycznia 2012 przez Darude Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Dlaczego nie ma możliwości nagrywania filmów z gry?! Kilka rozgrywek temu, zabiłem na Bazarze 11 osób (!). Cała drużyna była w pierwszej wnęce na lewo idąc od C (tam gdzie jest wyjście na podwórze). Zaszedłem ich od tyłu i najpierw rzuciłem granat w gąszcz, poczekałem chwilę, wpadło z 6 killów. Potem wparowałem tam z M104 i M1911 z latarką, urządzając krwawą łaźnie. Sam byłem zdziwiony, że nikt mnie nie położył. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) Dlaczego nie ma możliwości nagrywania filmów z gry?! Nie ma bo gdyby były to każdy by nagrywał jakie komedie odchodzą w tej grze i DICE musiałoby ślęczeć dniami i nocami na patchami . Edytowane 9 stycznia 2012 przez Darude 1 Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Ja czasem mam większa ochotę zrobić jakieś kuku osobie z mojego teamu .Najbardziej denerwują mnie snajperzy/frajerzy ,osoby którzy wywożą cie pojazdem poza teren ,ci co wsiadają do pojazdu i nawet nie zaczekają (a za moment wpada na miny) matołki którzy wjeżdżają na miny mimo ze mają zaznaczone .Nic tylko młotek i po głowie . Święte słowa. Klasyka głupoty - wbijam do gościa z fl , bazar , oczywiście dali zamknąć się na respie orły. Zaraz po respie, dostaje heda od snajpera z klatki schodowej na C. Wedle zasady, zemsta jest słodka,bokiem robie wypad po noba, po drodze kilku do piachu, snaper również, zaczynam odbijać C i co ? Jajco, ginę bo jestem sam To zaczynam dość skutecznie odgryzać się z respa ( ok 20 - 2 na plus ) brak amno, pomimo 2 suportów w teamie, zero. Luzik, proszę o amno kilka razy, zero reakcji, a ja ich (pipi) cały czas leczę. Przestałem leczyć, gościu kaput, to zabrałem mu klasę i rzuciłem sobie amno sam Podczas meczu napisałem typowi -rzucaj k u r w a amno , to mnie wywalił z fl Ostatnio dość często trafiam do drużyny idiotów . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Dzisiaj kolo z mojej drużyny chciał mnie zabić na starcie w SU,jak tylko usłyszałem strzały,wysiadłem,kolo dostał w banie z karabinu i odleciałem Mam wrażenie że coraz więcej dzieci gra w tą grę,wczoraj typ do mnie że oszukuję,bo nie daję wystartować z lotniska(dziwne że każda wojna zaczyna się od zbombardowana lotnisk),to mu napisałem że najpierw niech zacznie do swojej drużyny,bo kampili u nas na lotnisku na Kaspianie w Rushu,a on do mnie ze on nie No wzruszyłem się,napisałem mu niech zacznie zmieniać świat od swojej ekipy. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Normalka. Najgłupsi są ludzie rozjeżdżający członków swojej drużyny samochodzikami. Ostatnio miałem takiego jednego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi