Yakubu 3 048 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nom, ja pamiętam jak w Killzone 2 po zdobyciu fraga na kimś kto mnie denerwował lubiłem się pastwić nad jego zwłokami. Poza tym w kampanii było to ciekawie rozwiązane, jak czerwonoocy robili dziwne miny do naszego trupa Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dla mnie MP7 to nie porozumienie,mega się męczyłem by je wymasterować.Kaczorro nie bardzo mnie interesuje co robią nad zwłokami w U3 i jaki jest twój stosunek do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dla mnie MP7 to nie porozumienie,mega się męczyłem by je wymasterować.Kaczorro nie bardzo mnie interesuje co robią nad zwłokami w U3 i jaki jest twój stosunek do tego. Jako, że to FORUM to pewnie innych zainteresuje... a jeśli nie... cóż... pełno tu beznadziejnych postów więc jeden więcej nie zrobi różnicy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dla mnie MP7 to nie porozumienie,mega się męczyłem by je wymasterować.Kaczorro nie bardzo mnie interesuje co robią nad zwłokami w U3 i jaki jest twój stosunek do tego. a nas nie interesuje to, że masz problemy z trzymaniem emocji na wodzy i za oznakę braku szacunku (sic!) uznajesz klasycznego teabaga od jakiegoś anonimowego gracza szukać szacunku w grze sieciowej. dobre 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dla mnie MP7 to nie porozumienie,mega się męczyłem by je wymasterować.Kaczorro nie bardzo mnie interesuje co robią nad zwłokami w U3 i jaki jest twój stosunek do tego. a nas nie interesuje to, że masz problemy z trzymaniem emocji na wodzy i za oznakę braku szacunku (sic!) uznajesz klasycznego teabaga od jakiegoś anonimowego gracza szukać szacunku w grze sieciowej. dobre To posiadacze właściwej wersji Battlefielda czytają ten temat? Od jakiegoś czasu w większości przypadków włacząja mi sie złe "komentarze" odnośnie sytuacji w rundzie. Na przykład w drużynowym deadmatchu jestem w najlepszym teamie a co chwilę włącza się "jesteśmy w (pipi)e!" Trochę denerwujące Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 To samo przy reanimacji: "Smaż się ch.uju!". Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) w mojej ocenie jak będzie działać voice chat to gra wieleeeeeee zyska. Po prostu jestem gadułą i chętnie pokomentuję szarą rzeczywistość czy klarowność nalewki rocznik 2008.... a tak serio to do pełni szczęścia brakuje prywatnych meczy, moglibyśmy wtedy sobie pociupać w ekipie i fun byłby zupełnie innego kalibru. @walek - BC2 jest powoli olewane, z tego co widzę na forach, to gra zaczyna mieć bugi i problemy sieciowe. Nie wiem czy potwierdzisz czy zaprzeczysz. Więc może się okazać, że "there is no turning back" Edytowane 10 Stycznia 2012 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Kolejna sprawa skoro już po 4 miesiącach po premierze (wow!) naprawią voice chat to polecam wszystkim ten produkt... http://www.amazon.co...duct/B005LN5U42 słuchawki z mikrofonem Gioteck EX05 Wired... zapłaciłem za nie 30,73 funtów co w przeliczeniu na polskie dało 174,64 PLN - dla porównania, w polskim sklepie znalazłem je najtaniej za 239 PLN - zdzierstwo!!! Słuchawki grają pierwszorzędnie (oczywiście nie dla audiofila!) a czystość głosu z użyciem mikrofonu jest powalająca Dziś potestuję w multi... Kapitalne rozwiązanie dla wszystkich nocnych marków, którzy mają tego pecha/szczęście, że mają żony/dzieci Koniec kompromisami typu kino domowe na minimalnej głośności + słuchawka z komórki na bluetooth aby pogadać z kumplem. Sam stałem kilka tygodni przed wyborem i wybrałem headset Sonego 7.1, te z tego co widzę są na kablu. Podłączasz je do konsoli czy kina domowego? Tez czekam z utęsknieniem na naprawę komunikacji głosowej, oby potraktowali to priorytetowo, bo nie da się grać drużynowo przy zwalonej komunikacji. To co jest teraz to tylko namiastka. Niech zrobią wreszcie możliwość zakładania prywatnej gry, marzy mi się forumowy deathmeczyk na same pistolety, albo noże :] Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Sam stałem kilka tygodni przed wyborem i wybrałem headset Sonego 7.1, te z tego co widzę są na kablu. Podłączasz je do konsoli czy kina domowego? Przewody... dwa przewody ze słuchawek bezpośrednio do kina domowego a do tych przewodów (mają takie przejściówki) przewody audio z konsoli. Do tego Kabelek USB do konsoli i śmiga... Podzielę się wrażeniami jak potestuję w boju. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez rob1979 Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 To posiadacze właściwej wersji Battlefielda czytają ten temat? niekiedy wchodzę i nie mogę wyjść z podziwu jak można grać na Caspianie w 24 osoby. Co wy tam robicie prócz umierania z nudów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 @Greah Wlasnie caspian to mapa na ktorej prawie w ogole nie gram. Reszta (nawet kharg) sa nawet zbalansowane pod konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 To posiadacze właściwej wersji Battlefielda czytają ten temat? niekiedy wchodzę i nie mogę wyjść z podziwu jak można grać na Caspianie w 24 osoby. Co wy tam robicie prócz umierania z nudów? Robię GTA: San Caspianos jeepem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) To posiadacze właściwej wersji Battlefielda czytają ten temat? niekiedy wchodzę i nie mogę wyjść z podziwu jak można grać na Caspianie w 24 osoby. Co wy tam robicie prócz umierania z nudów? Robię GTA: San Caspianos jeepem To jest zdecydowanie najgorsza mapa. Start-czołg-baza A-j.eb-j.eb-baza D-baza B -j.eb-j.eb-baza A-j.eb (ale niekoniecznie) -baza C j.eb-j.eb....Wynik? W 95% jestem pierwszy z miażdżącą przewagą punktową. Chyba, że trafi się taki team jak miałem przed chwilą....Za wuja nie mogłem ruszyć się viperem czy czołgiem. Generalnie ta mapa to nabijacz punktów dla czołgów. Nudny nabijacz. Teraz traktuję tą mapę do treningów w lataniu. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez Gęsior Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dla mnie MP7 to nie porozumienie,mega się męczyłem by je wymasterować.Kaczorro nie bardzo mnie interesuje co robią nad zwłokami w U3 i jaki jest twój stosunek do tego. a nas nie interesuje to, że masz problemy z trzymaniem emocji na wodzy i za oznakę braku szacunku (sic!) uznajesz klasycznego teabaga od jakiegoś anonimowego gracza szukać szacunku w grze sieciowej. dobre Nie pisałem do ciebie,tylko odpisywałem do osoby zainteresowanej i przytoczonej(takeshix)także nie wiem czemu,skoro to ciebie nie interesuje się udzielasz w tej rozmowie.Szacunek,jak i dobre wychowanie ma to do siebie że można je okazywać na wielu płaszczyznach. Kaspian jest idealny dla samolotu,zawsze robię tam Frogiem najlepsze wyniki,mało jest jasnych powierzchni,które ogłupiaj mi celownik(mam nadzieję że dadzą kiedyś wybór koloru w celowniku) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 To posiadacze właściwej wersji Battlefielda czytają ten temat? niekiedy wchodzę i nie mogę wyjść z podziwu jak można grać na Caspianie w 24 osoby. Co wy tam robicie prócz umierania z nudów? A wam tam na PC uda się czasem wsiąść do jakiegoś czołgu, jeepa, samolotu lub heli? Czy przy 64 graczach walicie cały czas z buta? Ale tak bez uszczypliwości, Kaspijska w Podboju daje radę, runda przy 150 ticketach trwa krócej niż takie np. Metro. Można śmigać czołgiem tak jak napisał Gęsior, piechota przeważnie ciśnie między B i C. Nudno na pewno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie pisałem do ciebie,tylko odpisywałem do osoby zainteresowanej i przytoczonej(takeshix)także nie wiem czemu,skoro to ciebie nie interesuje się udzielasz w tej rozmowie.Szacunek,jak i dobre wychowanie ma to do siebie że można je okazywać na wielu płaszczyznach.jeśli chcesz toczyć dyskusję ad personam i nie chcesz aby ktoś Ci się w nią wcinał to masz od tego jest moduł prywatnych wiadomości.śmieszy mnie Twój całkowity brak dystansu do siebie. Dzieciak zrobił Ci teabaga w internetowej gierce - musisz wylać żale, bo tojest poważny problem wymagający przedyskutowania i najlepiej przeprosin. A wam tam na PC uda się czasem wsiąść do jakiegoś czołgu, jeepa, samolotu lub heli? Czy przy 64 graczach walicie cały czas z buta?akurat jestem typem gracza, który przedkłada bieganie nad jazdę/latanie więc trudno ocenić ale patrząc na statystyki innych raczej nie jest ciężko dopchać się do maszyny. Na początku rundy owszem ale później zdarzają się momenty, że dwa czołgi stoją odłogiem a ludzie spawnują się na flagach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kiedy jakis konkretny gun sie odblokowuje, bo podstawowe bronie to lekkie nieporozumienie ( podnioslem Famasa, istna bestia ). Nie ma szans wygrac pojedynek 1vs1, kiedy gra sie z tym zlomem. Wale do kolesia, on pierwszy obrywa, a suma summarum ja gine. I tak co chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jak zaczęli biegać z tym gównem to każdy zgon był od Famasa teraz to się uspokoiło, za to ja teraz biegam na ciasnych mapach z USAS i pociski wybuchowe czasem sam ginę ale zabawa jest przednia Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Nie pisałem do ciebie,tylko odpisywałem do osoby zainteresowanej i przytoczonej(takeshix)także nie wiem czemu,skoro to ciebie nie interesuje się udzielasz w tej rozmowie.Szacunek,jak i dobre wychowanie ma to do siebie że można je okazywać na wielu płaszczyznach.jeśli chcesz toczyć dyskusję ad personam i nie chcesz aby ktoś Ci się w nią wcinał to masz od tego jest moduł prywatnych wiadomości.śmieszy mnie Twój całkowity brak dystansu do siebie. Dzieciak zrobił Ci teabaga w internetowej gierce - musisz wylać żale, bo tojest poważny problem wymagający przedyskutowania i najlepiej przeprosin. Nie rozumiem po co się obruszasz,taki jest urok forum że czasami odpisuje się jednej osobie i w tym przypadku ja tak zrobiłem,nie rozumiem tylko po co skoro śmieszy ciebie ta sytuacja się w niej udzielasz?Jakby nie patrzeć dotyczy ona BF3,w przeciwieństwie do tekstu kaczorro o U3.Teraz jakby nie patrzeć też powinieneś skorzystać ze wspomnianego przez ciebie komunikatora,gdyż toczymy rozmową 1 vs 1,nawet nie zahaczającą o BF3. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Litwin25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kiedy jakis konkretny gun sie odblokowuje, bo podstawowe bronie to lekkie nieporozumienie ( podnioslem Famasa, istna bestia ). Nie ma szans wygrac pojedynek 1vs1, kiedy gra sie z tym zlomem. Wale do kolesia, on pierwszy obrywa, a suma summarum ja gine. I tak co chwila. zobacz sobie na battlelogu, tam masz wszystko opisane a co do przegrywania z famasem - oczywiscie mozna z nim przegrac, ale wcale nie ejst tak że podstawowe bronie są złe, zwłaszcza u inżyniera i medyka są calkiem niezłe jesli chodzi o mały rozrzut itp , wiec nie marudź. poprostu masz pewnie jeszcze mało godzin zrobione wiec jak trafisz na kogos kto frał 10 razy wiecej to spokojnie cie taka osoba zdejmie nawet strzelając z pistoletu na wode Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) @ greah i Litwin Sio Panowie na priv Jak zaczęli biegać z tym gównem to każdy zgon był od Famasa teraz to się uspokoiło, za to ja teraz biegam na ciasnych mapach z USAS i pociski wybuchowe czasem sam ginę ale zabawa jest przednia Tak jak piszesz: USAS i pociski wybuchowe to czysty fun na małych mapach. Każdy się na niego wkur.wia dopóki go nie odblokuje :] Trzeba się nim bawić dopóki go nie osłabią w następnej łatce. Kiedy jakis konkretny gun sie odblokowuje, bo podstawowe bronie to lekkie nieporozumienie ( podnioslem Famasa, istna bestia ). Nie ma szans wygrac pojedynek 1vs1, kiedy gra sie z tym zlomem. Wale do kolesia, on pierwszy obrywa, a suma summarum ja gine. I tak co chwila. Jeśli masz Karkhand to Famasa odblokujesz w jeden mecz: 10 uleczeń i 10 wskrzeszeń. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Usasa mam ponad 350 killi,jedyny shotgun który odblokowałem do końca,ale ciężko mi się zmusić by dobić do 500 i mieć taga.Jak dla mnie Famas fajny,ale równie dobre jest AEK i nie pokazuje na mini mapie,a inżynier ma cudownego AKS,którego zlewałem w BC2,a tutaj to prawdziwy wymiatacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 M4A1 >> AKS-74u Jak ja żałuję, że już 500 killi mam tą bronią Serio mają tą odłamkową pogorszyc? W sumie dobrze, ale trzeba się zabrac za masterowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 M4 fajne,ale jest dłuższe od AKS a w zwarciu czasami to przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 zahaczyłeś o kogoś lufą i nie mogles wycelowac? nie wiedzialem ze bf3 jest az tak realistyczny O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi