Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Zabijanie swoich działa w dwie strony,są debile którzy mordują by polatać i jestem ja,który moze sie za to zrewanżować :P Na nomalu jak ci ktoś zwędzi czołg lub heli,który akurat naprawiasz to nic nie zrobisz(w BC2 mogłeś przynajmniej darta do czoła przykleić :P )

Edytowane przez Litwin25

Jeżeli stawiasz znak równóści między zemstą na durniu z drużyny,który ja sabotuje,tak sabotuje,bo nei umie latać,tylko wisi cały mecz w powietrzu,lub co gorsza oddaje sprzęt wrogowi gdy zostaje trafiony a tym że ktoś chce ciebie dojechać,maksymalnie uwłaczając tobie to gratuluję systemu wartości.

jeśli stawiasz znak równości pomiędzy kucaniem nad kupką pixeli a "maksymalnym uwłaczaniem" to gratuluje logiki <_<

zauważ że zabijając kogoś ze swojej drużyny to TY ją sabotujesz jeszcze bardziej. sa ludzie ktorzy slabo grają ale zabijając ich i niszcząc włąsne pojazdy o wiele bardziej pomagasz wrogowi niż ci słabi gracze

nawet jesli jest jakiś debil ktory zabija swoich specjalnie to zajmując sie nim zamiast walczyć z wrogiem też sabotujesz , nie mowiac juz o rozwalaniu własnych pojazdów bo ktoś je ukradł. zabieranie pojazdów sprzed nosa to chamstwo, ale niszczenie ich w odwecie to właśnie sabotaż i pomaganie wrogowi

Edytowane przez Yano
  • Plusik 1

Zachowanie czołgu do poprawki :D dajmy na to wiedziesz na kamyk i cały się obraca (prawie 60 tonowy kolos ) :D co to taniec na lodzie ?

co tam niech naprawia, ze jak strzelec z karabinu wyjdzie i wejdzie to odnawia sie pancerz reaktywny i ze palnikiem da sie naprawic pancerz reaktywny :D

ten lod przetrwam

.Ogólnie tak jak napisał DC normal(bez obrazy dla grajacych w niego)to taki tryb nie chce napisac dla noobów,tylko dla wygodnickich,wszystko zaznaczone,regeneracja sprzętu,ostatnio latałem Frogiem na Kaspijskiej to jest on nie do zestrzelenia,po 1 strzale zostaje 55% życia,odlatuję na bezpieczną odległość,poza zasięc rakiet i znowu 100%,nie wiem jak można ginąć na normalu w latadłach,no chyba że z innego pojazdu powietrzenego.Tak samo czołg,skaner okolicy,jak dostaniesz to wsteczny i regeneracja,widziałem kilku takich,praktycznie nie do ruszenia.Ostatnio czołgiem nie mogłem przejechac przez czujnik ruchu postawiony na srodku drogi,to jest dopiero przeszkadzajka

Latadła myśliwskiego na normalu nikt nie zestrzeli ,tak samo jak latadłem sie nie opłaca w ogole latać ,takie nudy ze głowa mała jedynie co to można z kimś powietrzu powalczyć ,ale predzej z nudów zawiesisz się na jakimś słupie :D ale jak komuś się chce latać za 3 killami no to spoko..Tak samo z tankiem czy tam innymi mało który stosuje taktyke cofania się i autonaprawy.Chociaz zdążają się wyjątki i niektórzy potrafią porządzić, ale to rzadko .Najczęsciej tak bywa bo nikomu nawet nie chce się łupnąć z rpg czy też podłożyć c4 i taki osobnik kosi sobie jak chce.

Edytowane przez Darude

Jak to jest BF ma swoj dzial tylko u Sony? W kazdym razie za niecale 2tygodnie wracam do Polski co za tym idzie, bede mogl znowu pograc jak czlowiek na konsoli. Monitor juz mam kupiony, BFa tez, zostala konsola, ale mam sporo czasu.

Z kim gralem albo kto gral ze mna w 2, a teraz gra w 3 niech mnie dodajedo friendsow =D

OwiecPL

E: @down - jak to milo, ze jest cos takiego. W 2 trzeba bylo sie pieprzyc i po forum szukac.

Edytowane przez Owiec

Owiec tu: http://battlelog.bat...68/listmembers/ masz forumowy pluton, sam pododawaj znajomych, sporo gra cały czas.

Panowie kłócący się na poprzednich stronach: załatwiajcie załatwiajcie swoje sprawy na privie a nie w ogólnym wątku który tak rozwadniacie, że odechciewa się go czytać.

Nie widzę, gdzie się raportuje takie zachowania, na poprzednim silniku forum byli wymieni moderatorzy, teraz tego nie widzę.

Na http://www.bf3stats.com dodano Battle reports (mozna zobaczyć swoje statystyki z wcześniejszych meczy, a nie tylko z 16 ostatnich widocznych w battlelogu) oraz statsy dogtagów (działa jak w BC2, czyli nie widać wszystkich).

Edytowane przez Pryxfus

Pograłem dzisiaj na normal,na tym jedynym włąściwym trybie i jest on dla mnie nie grywalny,RKM słabszy od P90(wyskoczył na mnie kolo,zaczeliśmy strzelac w tym samym czasie,ja zgon a on 25% życia)druga sprawa mania 0%,stoi snajper na kamieniu pod wieżą TV,biorę M320 i strzelam w niego,kolo po trafieniu zakłada mi heada,na kamerze patrzę a on ma 0%,jak można przeżyć centralne trafienie z M320?Na hc czasami sie zdarza że jak obok strzelisz to przeżyje,ale nigdy czołowo.

Też macie bug z C4?Rzuca się C4 a nie można zdetonować,tylko ciągle rzuca się nowe.

Edytowane przez django
  • Plusik 1

jak można przeżyć centralne trafienie z M320?Na hc czasami sie zdarza że jak obok strzelisz to przeżyje,ale nigdy czołowo.

Na normalu to i nawet jak przeciwnik wejdzie centralnie na mine to tez uda mu się przezyć ,tak samo jak centralnie dostanie z rpg.Takich cudaków to jest co nie miara :D.

Też macie bug z C4?Rzuca się C4 a nie można zdetonować,tylko ciągle rzuca się nowe.

Tak kilka razy to miałem .

No nie mow, ze jest ten sam bug co w Bad Company 2!? Jak mozna 2 razy popelniac ten sam blad! Gratulacje dla Dice.... :woot:

Jak leci licznik do rozpoczecia rundy, i wyjde w tym czasie, to zalicza mi do stats'ow jako "uciekinier"? Bo po zakonczeniu meczu nie ma opcja by wyjsc, trzeba czekac na nastepna runde, niestety.

Zdobylem wczoraj pierwsze MVP :dance2: A przypominam, ze gram na (chyba) 15 letni CRT. :rofl2:

No nie mow, ze jest ten sam bug co w Bad Company 2!? Jak mozna 2 razy popelniac ten sam blad! Gratulacje dla Dice.... :woot:

Jak leci licznik do rozpoczecia rundy, i wyjde w tym czasie, to zalicza mi do stats'ow jako "uciekinier"? Bo po zakonczeniu meczu nie ma opcja by wyjsc, trzeba czekac na nastepna runde, niestety.

Zdobylem wczoraj pierwsze MVP :dance2: A przypominam, ze gram na (chyba) 15 letni CRT. :rofl2:

jak jest te odliczanie to nie zalicza wyjscia jako ucieczke.