hellspawn81 93 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Panowie kiedy patch naprawiający VOIP`a? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Uff, w końcu po przeprowadzce, 2 tyg. bez neta i 3 bez BF nareszcie od dzis znowu online Aktualizacje konsol porobione, konto na PSN załadowane, BtK ściągnięte i zainstalowane- dzisiejszy wieczor znow bedzie dluuugi Co do tych lagow i tv, to osobiscie tez gram na HD Ready (Sony) i nie ma zadnego problemu. Yano pisal, ze na monitorze 1080i tez daje rade- byc moze to nie (tylko) kwestia rozdzialki, ale czestotliwosci. Jesli dobrze pamietam, to czytalem jakis czas temu artykul, w ktorym o podbijaniu czestotliwosci do 200 czy 600 Hz cos bylo- kojarzy mi sie, ze to moze powodowac tego typu problemy w grach, ale glowy nie daje... Ktos w ogole wie, czy podlaczenie przez kabel lub wifi robi roznice w multi? Slyszalem, ze lepiej na kablu grac, wiec podpialem ps teraz tak i zobaczymy PS: Pozdro na nowy rok dla wszystkich! Postanowienie noworoczne typu: "nie bede sie wykłócał na forum" moze tez nie zaszkodzi Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 (edytowane) No lag występuje i to jest fakt. Gram na ledowym tv 46 full hd i mam wyłączone wszystkie "wspomagacze" do tego tv jest profesjonalnie skalibrowany (brak problemu z niewidocznym celownikiem w pojazdach o którym wspominał Litwin) Inna sprawa że lag kompletnie mi nie przeszkadza, widocznie kwestia przyzwyczajenia. Edytowane 13 stycznia 2012 przez hellspawn81 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Od wczoraj nie mogę się połączyć. Szybka gra nie działa w wyszukiwarce servery normal mają jakieś dziwne nazwy a servery hardcore normalne nazwy ale wyszukuje ich tylko kilka i do każdego jest po 10 osób w kolejce. O co chodzi? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Mam to samo,góra 3 mecze hc,do tego jak wsiadam do czołgu od 3 dni to mi resetuje odkrycia,jadę bez termowizji na golasa. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Od wczoraj nie mogę się połączyć. Szybka gra nie działa w wyszukiwarce servery normal mają jakieś dziwne nazwy a servery hardcore normalne nazwy ale wyszukuje ich tylko kilka i do każdego jest po 10 osób w kolejce. O co chodzi? ja w wyszukiwarce na calym swiecie widze w sumie 2 serwery jeden w Japonii i jeden w Wsch. USA. szybka gra dziala tak jak kiedys moj zolnierz. 1 raz klikasz wywala blad 2 raz klikasz laczy Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 U mnie tez to samo- wczoraj chyba z pol h probowalem do jakiegos meczu dolaczyc. Ani przez szybki mecz, ani przez wyszukiwarke serwerow nic nie szlo. W ogole jeszcze nigdy w zyciu nie udalo mi sie polaczyc z serwerem zlokalizowanym w UK- jedynie te z Dice (albo teraz z BtK) w nazwie dzialaja. Tez tak macie? Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Też macie bug z C4?Rzuca się C4 a nie można zdetonować,tylko ciągle rzuca się nowe. No nie mow, ze jest ten sam bug co w Bad Company 2!? Jak mozna 2 razy popelniac ten sam blad! Gratulacje dla Dice.... Jak leci licznik do rozpoczecia rundy, i wyjde w tym czasie, to zalicza mi do stats'ow jako "uciekinier"? Bo po zakonczeniu meczu nie ma opcja by wyjsc, trzeba czekac na nastepna runde, niestety. Zdobylem wczoraj pierwsze MVP A przypominam, ze gram na (chyba) 15 letni CRT. :rofl2: jak jest te odliczanie to nie zalicza wyjscia jako ucieczke. Wchodzisz do XMB i wypisujesz się na sekundę z PSN - battlefield wyrzuci cię do głównego menu bez czekania. Cytuj
Fru 4 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 U mnie tez to samo- wczoraj chyba z pol h probowalem do jakiegos meczu dolaczyc. Ani przez szybki mecz, ani przez wyszukiwarke serwerow nic nie szlo. W ogole jeszcze nigdy w zyciu nie udalo mi sie polaczyc z serwerem zlokalizowanym w UK- jedynie te z Dice (albo teraz z BtK) w nazwie dzialaja. Tez tak macie? U mnie w tej sytuacji (brak połączenia z serwerem np. 5 razy pod rząd) pomaga wypisanie i wpisanie do PSN, po tym łączy bez problemu. Sprawdźta ;] Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Serwery Bad company 2 dzialaja bez problemu 12vs12 mecze caly czas prawie. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 czytajcie twittera... ludzi zgłaszali problemy z dołączeniem do serwerów i "pracowali" nad tym ;p Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) tak pracuja nad tym tak samo jak nad : -komunikacja glosowa -quick matchem ( ktory dziala kiedy chce) -rozwalaniem druzyn -1 shot killami -migajacym ekranem -pechem z kosmosu -randomowymi obrazeniami -czolgami co jezdza po lodzie i zatrzymujacymi sie jak na ich drodze bedzie karton wiec wybacz sa zajecie troche, Wyszukiwarka serwerów trafi na koniec listy do naprawy i moze ogarna to jak wyjdzie BC3 przy okazji sie pochwale moja najlepsza dotychczas gra : http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/21262141/4/216861638/ Edytowane 14 stycznia 2012 przez szpic Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 tak pracuja nad tym tak samo jak nad : -komunikacja glosowa -quick matchem ( ktory dziala kiedy chce) -rozwalaniem druzyn -1 shot killami -migajacym ekranem -pechem z kosmosu -randomowymi obrazeniami -czolgami co jezdza po lodzie i zatrzymujacymi sie jak na ich drodze bedzie karton wiec wybacz sa zajecie troche, Wyszukiwarka serwerów trafi na koniec listy do naprawy i moze ogarna to jak wyjdzie BC3 przy okazji sie pochwale moja najlepsza dotychczas gra : http://battlelog.bat...41/4/216861638/ Dokładnie plus prywaty ? Ładny meczyk Cytuj
mersi 804 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) można tez w czasie czekania dołączyć do któregoś z kolegów co też grają, XMB -> trójkąt na kolege i join to sesion, wywala do menu i najczęściej pisze że gra się skończyła lub jest full Edytowane 14 stycznia 2012 przez mersi Cytuj
dApo 313 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 pierwszy raz mi się konsola zwiesiła w czasie rundy, zawsze (czasem) zdarzało się podczas ładowania. Zatoka omańska przelatuje sobie helikopterem rozwalając po drodze jakiś budynek kolo flagi "C" i zauważyłem DUŻY spadek fpsów, zrobiłem nawrót i nalot jeszcze raz tylko w tym wypadku był jeszcze jeden helikopter i konsola dostała freeza ehhh... bfbc2 bywały podobne sytuacje tyle że z czołgami... a po za tym to w końcu latanie daje mi satysfakcję jak na razie tylko właśnie helikopterami ale daje radę. i zrobiłem 3 baretki Airwarfer nie będąc pasażerem Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Pod rząd 3 baretki czy ogólnie? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 (edytowane) ogólnie ale dla mnie to postęp w bfbc2 nic nie latałem bo nie umiałem a w 3 jakoś łatwiej jest dla mnie ;p jety mnie kuszą jak oglądam jakieś filmik... latać coś tam potrafię ale ubić kogoś to dla mnie niewykonalne .... cudem mi się udało zabić jednego Edytowane 15 stycznia 2012 przez dApo Cytuj
walek 96 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Latanie w BFBC2 to bulka z maslem. W Bf3 jak narazie moje heli laduje non stop na glebie. W ogole pojazdy, wszelkiej masci latadla, to duzu progres w stusunku do BC2. Jest hardcore'owo, ale o to chodzi, w to mi graj. Trzeba miec niezlego skill'a by opanowac ta kupe zelstwa w powietrzu. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 jak pisałem ja nie potrafiłem latać w bfbc2 a tu praktycznie helikoptery mam opanowane zdarzy mi się że spadnę bo chcę ubić jeszcze jednego przed nawrotem Cytuj
Gość szpic Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Latanie w BFBC2 to bulka z maslem. W Bf3 jak narazie moje heli laduje non stop na glebie. W ogole pojazdy, wszelkiej masci latadla, to duzu progres w stusunku do BC2. Jest hardcore'owo, ale o to chodzi, w to mi graj. Trzeba miec niezlego skill'a by opanowac ta kupe zelstwa w powietrzu. chyba pomyłka. W bc2 heli nie potrafilem trafic nawet w stodole. w bf3 heli lata jak chce. 0 problemów. latanie samolotem to tez pikus. Co innego trafienie w cokolwiek xD Cytuj
dApo 313 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 latanie samolotem to tez pikus. Co innego trafienie w cokolwiek xD potwierdzam Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Latanie,tzw. wiszenie to żaden problem,problemy to są jak dochodzi do walki i goni ciebie ktoś kto umie dobrze ścinać kąty,w heli to nie jest aż tak ważne,ale w samolotach to już problem.Mimo iż mam tyle killi,to są gnoje,których podejść nie umiem i tacy,z którymi mogę w kółko latać cały mecz,bo mamy takie same umiejętności,dlatego zawsze niszczę samoloty na lotniskach,bo walka z nimi to strata czasu. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 (edytowane) to chyba dobrze dzięki takim ludziom możesz się doskonalić, nieprawda? i większa satysfakcja jak już "nam" się uda. miałem tak w jednym z pojedynków w heli i byłem zadowolony że takiego ubiłem. Albo jak uciekam przed innym heli i latam tuż nad ziemia miedzy głazami (caspian border miedzy B i D) i później go dopadam [; Edytowane 15 stycznia 2012 przez dApo Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Nie mogę się doskonalić,bo nie wiem jak on to robi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi