Litwin81 1 155 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 (edytowane) No tak, tylko trzeba ogarnac cierpliwego kumpla, ktory zniosl by moje kalekie latanie. ;p ja moge Ci pomóc i pare misji przesiedzieć na miejscu pasażera jak będziesz chciał, to powiedz o której godzinie i podrzuć psn id A to wybiera się miejsce czy przydziela losowo.W ogóle beka,ja tą misję za pierwszym razem na hardzie przeszedłem,a dopiero później się dowiedziałem ze to inny gracz pilotował Myślę sobie,gdzie ten komputer leci i to nawet bez używania gaśnicy(za co wpadło stosowne trofeum) Edytowane 28 stycznia 2012 przez Litwin25 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 A to wybiera się miejsce czy przydziela losowo.W ogóle beka,ja tą misję za pierwszym razem na hardzie przeszedłem,a dopiero później się dowiedziałem ze to inny gracz pilotował Myślę sobie,gdzie ten komputer leci i to nawet bez używania gaśnicy(za co wpadło stosowne trofeum) przydział jest losowy, ale zawsze można zmienić pilota rozwalając maszynę o skały Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 (edytowane) ID w sygnaturce. Musze przejsc jeszcze kilka misji w coopie. Edytowane 28 stycznia 2012 przez Kuba0101 Cytuj
Ronbalto 1 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 ja chetnie pograłbym z kims coopa psn; Ronablto. Jeszcze takie pytanie MAVem da się jako zabijac ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 rozpęd i w kolesia aż padnie Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 to znaczy ? Wlatujesz w oponenta MAVem. Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 ja chetnie pograłbym z kims coopa psn; Ronablto. Jeszcze takie pytanie MAVem da się jako zabijac ? Niestety tak. Taranujesz cel. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 Wkurza mnie ze nie ma osobnego oznaczenia jak się zabiło road killem,ostatnio"przeleciałem"kolesia frogiem Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 Fajny jest filmik, jak koleś leci samolotem i w pewnym momencie wali skrzydłem i robi road kill. Ja pier**** te samoloty i heli. Na razie czołgiem jeździe, bo w latających tylko szkodzę drużynie. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 Wkurza mnie ze nie ma osobnego oznaczenia jak się zabiło road killem,ostatnio"przeleciałem"kolesia frogiem Spadochroniarza czy piechura? Czy moze snajpera na czubku komina? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 Wkurza mnie ze nie ma osobnego oznaczenia jak się zabiło road killem,ostatnio"przeleciałem"kolesia frogiem Spadochroniarza czy piechura? Czy moze snajpera na czubku komina? Spadochroniarza kilka razy,ale tutaj typa na ziemi strzelającego Brzuchem froga go śmignąłem,szkoda że nie ma nagrywania.Wkurzają mnie kolesie,ścigajacy sie do samolotu a później lata cały mecz i nic,zero killi i pkt. ale polatał sobie,co z tego ze drużyna na dole jest gnieciona przez 3 czołgi(kaspian) 2 Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 Wkurzają mnie kolesie,ścigajacy sie do samolotu a później lata cały mecz i nic,zero killi i pkt. ale polatał sobie,co z tego ze drużyna na dole jest gnieciona przez 3 czołgi(kaspian)bo bez jednego dobrego gościa w samolociku runda jest skazana na porażkę? Co ma zrobić jak chce się nauczyć celować? 2 Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 A tak w ogole jest jest jakis sposob na sciagniecie Jeta poza Jetem? Stringery/Igly mozna sobie w pupe wsadzic, podobnie jest z CITV. Cytuj
Grez 33 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 A tak w ogole jest jest jakis sposob na sciagniecie Jeta poza Jetem? Stringery/Igly mozna sobie w pupe wsadzic, podobnie jest z CITV. jak pilot jest ogarnięty to nie ma sosobu innego jak inny myśliwiec Cytuj
Gość szpic Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 A tak w ogole jest jest jakis sposob na sciagniecie Jeta poza Jetem? Stringery/Igly mozna sobie w pupe wsadzic, podobnie jest z CITV. jak pilot jest ogarnięty to nie ma sosobu innego jak inny myśliwiec laser painter + javelin ? Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 (edytowane) A czym to sie rozni od CITV? Jet nawet flar nie musi puszczac, zwyczajnie sobie poleci i zgubi pocisk. Jakas masakra z nimi jak sie trafi na ogarnietego goscia. Uwielbiem jezdzic czolgiem, ale teraz nie zdazylem z bazy wyjsc i juz na mnie babke puscil na wejscie. Edytowane 28 stycznia 2012 przez Kuba0101 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 A tak w ogole jest jest jakis sposob na sciagniecie Jeta poza Jetem? Stringery/Igly mozna sobie w pupe wsadzic, podobnie jest z CITV. jak pilot jest ogarnięty to nie ma sosobu innego jak inny myśliwiec laser painter + javelin ? wiem że laser jakoś lepiej nacelowuje ale co poza tym robi ?? pocisk dłużej leci ? szybciej ? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 (edytowane) Przeciw pociskowi kierowanemu laserem flary nie sa skuteczne (one sa na rakiety naprowadzane termicznie)- teoretycznie nie ma przed nimi obrony jak juz Cie namierzy i wystrzeli, ale jak szwagrowie mowia, jet ponoc potrafi mu po prostu uciec. Moim zdaniem polaczenie laser + rakieta naprowadzana w heli bojowym powinna bez problemu dac rade, zwlaszcza, ze jety standardowo szturmem atakuja heli, a jak goscia namierzasz (a namierzasz zawsze jak leci w Twoim kierunku), to on nie wie, czy namierzasz termiczna, czy laserowa, wiec jak sie zblizy, powinien dostac strzala i po zabawie. Teoretycznie. Edytowane 28 stycznia 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 (edytowane) Wkurzają mnie kolesie,ścigajacy sie do samolotu a później lata cały mecz i nic,zero killi i pkt. ale polatał sobie,co z tego ze drużyna na dole jest gnieciona przez 3 czołgi(kaspian)bo bez jednego dobrego gościa w samolociku runda jest skazana na porażkę? Co ma zrobić jak chce się nauczyć celować? Odpowiedź jest banalna i pisałem o niej kilka razy,od trenowania jest podbój(także na kaspianie). Tam jego kaleczenie nie ma wpływu na wynik ,a w szturmie samolot to podstawa. Edytowane 28 stycznia 2012 przez Litwin25 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 Przeciw pociskowi kierowanemu laserem flary nie sa skuteczne (one sa na rakiety naprowadzane termicznie)- teoretycznie nie ma przed nimi obrony jak juz Cie namierzy i wystrzeli, ale jak szwagrowie mowia, jet ponoc potrafi mu po prostu uciec. Moim zdaniem polaczenie laser + rakieta naprowadzana w heli bojowym powinna bez problemu dac rade, zwlaszcza, ze jety standardowo szturmem atakuja heli, a jak goscia namierzasz (a namierzasz zawsze jak leci w Twoim kierunku), to on nie wie, czy namierzasz termiczna, czy laserowa, wiec jak sie zblizy, powinien dostac strzala i po zabawie. Teoretycznie. czyli na laser pozostaje tylko unik helikopterem a samolotem to spierdzielanie , a jak działa namierzanie laserowe przeciwko np czołgu ? jak on zasłone dymną wypuści to nic mu to nie da ? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 Da,laser traci kontakt. Z tym uciekaniem przed laserem to chyba zbyteczne,ja puszczam flary i to rakiete gubi,kilka razy na ognistej tak mialem Cytuj
Gość szpic Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 Da,laser traci kontakt. Z tym uciekaniem przed laserem to chyba zbyteczne,ja puszczam flary i to rakiete gubi,kilka razy na ognistej tak mialem flary nie gubia rakiety z lasera... gosc musial stracic Cie z pola widzenia/zasiegu lasera. Laserem trzeba oswietlac cel az rakieta doleci i trafi. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Wkurza mnie ze nie ma osobnego oznaczenia jak się zabiło road killem,ostatnio"przeleciałem"kolesia frogiem Spadochroniarza czy piechura? Czy moze snajpera na czubku komina? Spadochroniarza kilka razy,ale tutaj typa na ziemi strzelającego Brzuchem froga go śmignąłem,szkoda że nie ma nagrywania.Wkurzają mnie kolesie,ścigajacy sie do samolotu a później lata cały mecz i nic,zero killi i pkt. ale polatał sobie,co z tego ze drużyna na dole jest gnieciona przez 3 czołgi(kaspian) Mi się raz udało potrącic jetem pływaka. Fuks, bo próbowałem nie wpaśc w wodę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi