Gość Darude Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 DICE zapłaci za te grzechy przy premierze BC3 ja na pewno już nie kupie w dniu premiery . Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 nie moge spowodowac, aby Dice upadlo to staram sie aby ludzie olali ich gry xD nawet bez Twojej inicjatywy już olałem tą gre. Choć czasami jeszcze wejdę zobaczyć czy coś się zmieniło to zawsze to się kończy bluzgami skierowanymi do kodu gry który zawodzi na całej linii. ja mam podobnie. dziś pograłem dwie mapki i jakoś magia uleciała z tej gry, będę od czasu do czasu zaglądał ale nie wróżę dłuższego posiedzenia jak kiedyś. a przy tym czytając posty to jeszcze bardziej się odechciewa grać... więcej narzekania niż zachwytów, a i sam poziom graczy nie jest za wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 nie moge spowodowac, aby Dice upadlo to staram sie aby ludzie olali ich gry xD nawet bez Twojej inicjatywy już olałem tą gre. Choć czasami jeszcze wejdę zobaczyć czy coś się zmieniło to zawsze to się kończy bluzgami skierowanymi do kodu gry który zawodzi na całej linii. Hehe... Mam to samo... Jak przy okazji łikendu zobaczę w grze jakichś znajomych (a jest z tym wielka bieda!) to mimo wszystkich złych doświadczeń daję grze kolejna szansę... i za góra godzinkę wyłączam konsolę w(pipi)iony i roztrzęsiony Ostania próba z kozbinio, Danielskim i Tommim wyglądała następująco - nieudane wejście na serwer - każdy w innej drużynie, jak się pozbieraliśmy to w przeciągu 5 minut z gry wywaliło tommiego, Danielskiego a potem mnie (utracono łączność z sesją czy cuś). Kolejne podejście - mozolne wbijanie się na serwer (kolejka - jesteś 4 z 4) - udało się zagrać jedną mapę - (pipi)udu - zwis konsoli! no ja pier#@$@$#@... Podziękowałem za grę. Dodatkowo pech chciał, że aż 3 z 4 osób miały headsety Komunikacją wyglądałą następująco: "TO g.... idzi....? Prop.... zaj..... B! Co? D? ....... A.. pierd...." Gratulacje Dice... PS3 żondzi! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) dlatego teraz można mnie częściej spotkać w CoD tak jak mówiłem mam większy fun z tej gry... ostatnio nawet odpaliłem BC2 i QS jest tam ciągle piękne ale z ilością ludzi jest kiepskawo. tak psioczyłem na nią a teraz ... heh świat się kończy ;l Edytowane 30 Stycznia 2012 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Trafił mi się dobry pilot a i drużyna przeciwna nie bardzo wiedziała co się dzieje,co widać po levelach http://battlelog.bat...37/4/179749130/ Ja powoli się przekonuję do MP7,odkąd przestałem grać z tłumikami(po co obniżać siłę strzału,skoro i tak widać na mini mapie)to ta broń coś tam strzela,chociaż brakuje jej do PDW-R.Jeszcze 150 tys i będę miał złote skrzydła Miałem dzisiaj fajną akcję na Sekwanie,widzę an mini mapie że 3 kolesi jest przed budynkiem,ale nei ma sensu wychodzić prosto na nich,więc strzeliłem z RPG wewnątrz w poddasze i gruz na nich spadł 3bój miły jest Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) tłumik nie obniża siły strzału, to co piszą w statsach koło broni to w części sam bełkot obniża za to rozrzut przy strzelaniu, a co do widoczności na mapie to nie wiem jak to z tym jest. raz widać a raz nie lol Edytowane 30 Stycznia 2012 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) zgadzam się z Mersim co do tłumików. Imo po założeniu tłumiku szybkostrzelność spada w giwerkach, ale moge sie mylić. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Orzeszek87 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 nie moge spowodowac, aby Dice upadlo to staram sie aby ludzie olali ich gry xD Premiera dawno temu a oni nie potrafią naprawić tego skaszanionego input laga. Gawiedź gra więc po co poprawiać?! Napisałem kiedyś, że DICE nie są zdolni do skodowania rewelacyjnej grafy w grze na konsole. Myliłem się...oni maja problem z kodowaniem gier w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Ehehehe, nie chce krakać, ale zaczekajcie na BC3 albo BF4, a jeszcze zapłaczecie za BF3 Kurde, od paru dni ciagle jak jestem zajety gdzies w domu, to przychodzi mi do glowy, ze musze was o cos zapytac, a jak akurat siedze przy kompie, to za cholere nie moge sobie przypomniec, o co chodzilo... Starość nie radosc Edytowane 30 Stycznia 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ehehehe, nie chce krakać, ale zaczekajcie na BC3 albo BF4, a jeszcze zapłaczecie za BF3 Kurde, od paru dni ciagle jak jestem zajety gdzies w domu, to przychodzi mi do glowy, ze musze was o cos zapytac, a jak akurat siedze przy kompie, to za cholere nie moge sobie przypomniec, o co chodzilo... Starość nie radosc szczerze zastanawiam sie nad odkladaniem kasy na pc aby grac w BF'a krew mnie zalewa jak gram na kaspianie 12vs12 jestem najlepszy i mam 4 fragi, a przeciwnika nie widzialem przez ostatnie 15 minut rundy... tam przynajmniej sa 64 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 tam przynajmniej sa 64 osoby I ogrooooooooomny clusterfuck. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 tam przynajmniej sa 64 osoby I ogrooooooooomny clusterfuck. Nie grasz metra i po problemie... Przeciez na ps3 na metrze czy bazarze wcale nie ma lepiej. wszyscy sie skupiaja w jednym miejscu a polowa ma usasy... Brakuje mi na ps3 np serwera Wyspa Chark i 1000 ticketów. Czasami te 250 spada zbyt szybko Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Na Bazarku i Sekwanie to nie ma grania tam z taką ilością graczy. A taki Kaspian jest w (pipi) za duży na 24 osoby i grać tam Podbój jest dla mnie kompletnie nie zrozumiałe. Żadnej intensywności walk. Jedyny plus to łatwe punkty za flagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kuba0101 3 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) ja dzis wprowadzilem w zycie swoj chytry plan. Zabijam swoich na SC xD niszcze pojazdy w bazie moze wtedy ludzie sie w(pipi)ia i oleja tą gre i nikt nie bedzie gral w tego szita To chyba z Toba gralem, bo jakis troll wlasnie przejechal mnie jeepem 5 razy. Faktycznie ubaw. Nie wiem skad te Wasze problemy. Mi gra sie w gre bardzo dobrze. Owszem trafiaja sie jakies trolle czy bugi, ale kompletnie mi one nie przeszkadzaja. Nie podobaja mi sie jedynie ciagle zmiany DICE w kodzie. Jak np. swiecace sie jak psu jajca claymory czy miny. Input laga nie mam, Voip mnie mnie obchodzi, bo nie korzystam, a polaczenia z serwerami nie stanowia problemu jak lacze sie przez wyszukiwarke. krew mnie zalewa jak gram na kaspianie 12vs12 jestem najlepszy i mam 4 fragi, To faktycznie za duza mapka na PS3. Zwiekszyl bym do 32 graczy maks. Jak bym zwiedzal zamiast walczyc. Ale 11K uzyskalem raz jezdzac z flagi do flagi. Reszta mapek mi odpowiada. Jak dla mnie jeden z lepszych multi w jaki gralem. Zaraz po Killzonie 2/ BC2. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Kuba0101 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 ee tam gadacie, jak sie wykorzystuje pojazdy to cospian border nie wydaje sie taki duży, zwłaszcza kiedy walka dzieje się między B a C, może mi sie ta wydawać bo w większosci jeżdże przez całą runde czołgiem Ale co do wielkości map to np. tez na conquet na khargar island gdy sie troche pojeździ po mapie to można natrafić na fajne miejscówki których kompletnie nie wykorzystano, wydaje mi sie że ta mapka jest na konsolkach wykorzystana tylko w 1/2 swojej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) http://battlelog.bat.../320255661/ps3/ - czyli trzy najbardziej przegięte bronie zwróćcie uwagę na ilość przegranych godzin, widocznie niektórym ta gra pasuje Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 ee tam gadacie, jak sie wykorzystuje pojazdy to cospian border nie wydaje sie taki duży, zwłaszcza kiedy walka dzieje się między B a C, może mi sie ta wydawać bo w większosci jeżdże przez całą runde czołgiem Ale co do wielkości map to np. tez na conquet na khargar island gdy sie troche pojeździ po mapie to można natrafić na fajne miejscówki których kompletnie nie wykorzystano, wydaje mi sie że ta mapka jest na konsolkach wykorzystana tylko w 1/2 swojej wielkości co nie zmienia faktu ze kharg tez jest troche zwalony, ulozenie AA jest tak z dupy ze sie pochlastac mozna, amerykanskie moze co najwyzej strzelac sobie w wydmy bo kolo niego zwykle nic sie nie dzieje, natomiast ruskie oslania praktycznie 3 pkt i zgarnia wiekszosc heli Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Myślę że tłumik zabiera moc,szczególnie to widać po snajperkach.Bez tłumika M98B powyżej 50 metrów zabiera 98%,z tłumikiem trochę ponad 80%. Zresztą biegam teraz z L85A2 i o wiele bardziej kosi bez tłumika.Jedno co wiem,to to że M249 z tłumikiem jest niewidoczny na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dzis od 9 rano do 12 serwery nie beda dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Heh, zaq, to Ty byles, zdaje sie, tym pilotem wtedy na charku- dopiero teraz sie pokapowalem konkretnie sie latało, pozdro! PS: Jak sie zmienia avatara na battlelogu? Nigdzie nie widze tego w edycji profilu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Maggort 21 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 PS: Jak sie zmienia avatara na battlelogu? Nigdzie nie widze tego w edycji profilu... Musisz się tutaj zarejestrować : https://pl.gravatar.com/site/signup/ Email musi być ten sam co konto EA Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Coraz popularniejsze staje się to co zapoczątkowałem jak nie liczyło mi killi na thunderze,czyli kradzież froga Wczoraj na kaspianie trafiłem na ogarniętą ekipę,która zakosiła nam samolot,więc latali na 2 i mieli 3 czołgi,masakra,a jeden z pilotów miał ponad 8 tys killi z myśliwców,gdzie tam moje 2 tys do niego.Chciałem się z nim zmierzyć w powietrzu,ale nie było jak,więc wyszedłem z meczu by się nie stresować. Nie wiem jak można trafić coś ponad kilometr ze snajpy,ja dziś strzeliłem na 912.32m i ledwo co widziałem,a kolo na battlelogu ma 2,800m,to chyba tylko na ustawce można. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie wiem jak można trafić coś ponad kilometr ze snajpy,ja dziś strzeliłem na 912.32m i ledwo co widziałem,a kolo na battlelogu ma 2,800m,to chyba tylko na ustawce można. to jest blad z eod botem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Musisz się tutaj zarejestrować : https://pl.gravatar.com/site/signup/ Email musi być ten sam co konto EA dzieki- mialem nadzieje, ze da sie jakos bez tego- nie chce mi sie maila w jakims kolejnym (pipi) serwisie podawac... Kurcze, klade sie właśnie spac, a tu sie widze coraz konkretniejsza ekipa na PSN pojawia- az sie nie chce konsoli wyłączać, ale co zrobic... Edytowane 31 Stycznia 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Niezlego glitch'a koles zaliczyl, po prostu stal sie niesmiertelny. Nie moge, ta gra to istny festiwal bug'ow... a my tak narzekalismy na BFBc2. Zastanwiam sie czy na wersje PS3 byly jakiekolwiek testy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi