Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość szpic
Opublikowano

a) Ten bug jest szeroko opisany

b) Ten bug jest ostnieje od premiery

c) Jesli Dice ma jakikolwiek team QA to chyba w czasie gdy powinni testowac bf3 poszli na piwo

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

a my tak narzekalismy na BFBc2.

Kto narzekla ten narzekal. Mnie w BFBC2 tylko serwery ktore padaly w weekend denerwowaly.

c) Jesli Dice ma jakikolwiek team QA to chyba w czasie gdy powinni testowac bf3 poszli na piwo

Obecnie szukaja nowych,wiec pewnie team ktory testowal bf3 zostal zwolniony.

VOIP naprawia 6 lutego

http://blogs.battlefield.com/2012/01/playstation-3-voip-fix-slated-for-february-6th/

Edytowane przez zaq123456
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

VOIP naprawia 6 lutego

http://blogs.battlef...r-february-6th/

Przydałby się jeszcze prywatne mecze . :rolleyes:

po co? pkt z prywatnych sie nie liczaja do konta.. a jak ktos chce sobie zrobic mecz klanowy to zawsze jest z 10 pustych swerwerow

Opublikowano

VOIP naprawia 6 lutego

http://blogs.battlef...r-february-6th/

Przydałby się jeszcze prywatne mecze . :rolleyes:

po co? pkt z prywatnych sie nie liczaja do konta.. a jak ktos chce sobie zrobic mecz klanowy to zawsze jest z 10 pustych swerwerow

Żeby żadne randomy nie wbijały na serwer . 4 vs 4 jeszcze da radę ale gorzej już z zagraniem np. 8 vs 8 , tak jak grało się w bc2 .

Opublikowano

Tak jak mnie wku.rwie Acti z ich pazernością,tak mnie wku.rwie Dice z ich lenistwem.Coś naprawili w BC2,zwalili nóż i detekcję kolizji,a w BF3 już po demie było widać że jest jeszcze więcej zwalonego,ludzie bronili,że oni to zrobią,na razie rozwalili termowizjer,teraz go trochę poprawili(coraz więcej osób z nim biega)ale latarek nie naprawili,za to heli zwiadowcze można z kamienia rozwalić.

Opublikowano

U mnie jak VOIP zaczął dobrze działać, tak teraz nie mogę z bratem się włączyć jako team do żadnej gry. Masakra, czasami po 20 min czekamy żeby dołączyć się do serwa na którym jest w chuuu wolnego miejsca. Robimy myk, że jedna osoba się dołącza, a druga czeka na koniec rozrgrywki ( i łut szczęścia ) i w tedy próbuje się dołączyć. Macie podobny problem? Odechciewa mi się grać już w tą gre. Cholera wie co się stało.

Gość szpic
Opublikowano

Kto narzekla ten narzekal. Mnie w BFBC2 tylko serwery ktore padaly w weekend denerwowaly.

Obecnie szukaja nowych,wiec pewnie team ktory testowal bf3 zostal zwolniony.

pewnie masz racje z tymi zwolnieniami.

napisalem do goscia z DICE czy maja tam jakis team Qa to dostalem taka odpowiedz :

@szpic_PL uh, yes. We're hiring more as well! dice.se

Opublikowano

No tak, tylko najpierw musi się do tej gry dołączyć, razem nie możemy, a jak włącze sam grę to przeważnie wrzuca mnie do gry która się dopiero rozpoczyna (gramy Podbój)

Gość szpic
Opublikowano

Na Granicy Kaspijskiej :rofl2:

6 lutego wrócę do BFa, oby naprawdę naprawili czat głosowy.

czat glosowy juz dziala.

Dzis normalnie gadalem z ludzmi w grze. I 0 przerywania. Oni mnie rozumieli a ja ich. Jedynie w lobby przed/po meczu scina

Opublikowano

Dlaczego pistolety inżyniera to takie pukawki? Oprócz AKS-74u i od biedy A-91 pozostałymi strzela się jak kapiszonami.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Dlaczego pistolety inżyniera to takie pukawki? Oprócz AKS-74u i od biedy A-91 pozostałymi strzela się jak kapiszonami.

m4a1 bardzo fajna bron. ale ogolnie to w bc2 byly lepsze

Opublikowano (edytowane)

Tutaj prawie każda broń jest taka sama(prócz tych z dodatków), a te silniejsze bronie mają taki odrzut, że praktycznie nie opłaca się z nimi chodzić(SCAR i te CKM-y u Wsparcia). A u medyka to albo z F2000 albo z Aek-97 chodzę. Na temat BC2 nie wypowiem się ponieważ grałem tylko single i to kawał czasu temu.

Edytowane przez SetoPL
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Tutaj prawie każda broń jest taka sama(prócz tych z dodatków), a te silniejsze bronie mają taki odrzut, że praktycznie nie opłaca się z nimi chodzić(SCAR i te CKM-y u Wsparcia). A u medyka to albo z F2000 albo z Aek-97 chodzę. Na temat BC2 nie wypowiem się ponieważ grałem tylko single i to kawał czasu temu.

SCAR jest genialny tylko trzeba strzelac pulsacyjnie,a nie jak rambo palec na spuscie i jazda.