Gość Zaqair Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 niekoneicznie jak np na kanalach gdzie piechota jest albo pochowana w pojazdach albo kampia miedzy kontenerami,w budynkach to pozostaja tylko pojedynki z innymi helli, a majac enga co naprawia mozna zrezygnowac z flar. btw jest gdzies napisane ile zabiera ckm z heli czolgom ? jak kiedys moglem czolgi rozpieprzac bez problemu to teraz za cholere nawet nie unieruchomiam z dzialka strzeleckiego na viper albo havoc bezbropelmu mozna rozwalic jak sie ma rakiete i dobijasz magazynkiem z dzialka. littlebird to z 10% jednym magazynkiem. Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Dobra juz nie bede sie klocil. Przetestuje i sam ocenie. BTW zagralem z zachwalanym tlumikiem i wg. moich obserwacji znaczaco zmniesza DMG, przy 10 - 20 m jest ciezko kogos ustrzelic. Chyba grając cały mecz w czołgu,bo nie piszesz chyba o 10 tys za heli w kwestii całego meczu? biegajac od flagi do flagi, na Chark, badz Kaspiskije spokojnie w okolicach 10 tys mozna zrobic. Chodzilo mi o to, ze naprawiajac moze i te tys pkt. uzyskasz, ale na nic innego nie bedziesz mial czasu, bo tickety sie skoncza. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 @tommi - pierwsze co robie zanim odpale jakiekolwiek multi to czytam 120stron tematu na forum, zeby sie dowiedziec co zmienili <_< No bez jaj, jeszcze jakies ciekawe zmiany ktorych powinienem wiedziec zanim poijde grac? O tym, ze headshot=/=instant death to wiem juz z singla i coopa, ale zapewne jest jeszcze cos ciekawego. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) Dobra juz nie bede sie klocil. Przetestuje i sam ocenie. BTW zagralem z zachwalanym tlumikiem i wg. moich obserwacji znaczaco zmniesza DMG, przy 10 - 20 m jest ciezko kogos ustrzelic. Chyba grając cały mecz w czołgu,bo nie piszesz chyba o 10 tys za heli w kwestii całego meczu? biegajac od flagi do flagi, na Chark, badz Kaspiskije spokojnie w okolicach 10 tys mozna zrobic. Chodzilo mi o to, ze naprawiajac moze i te tys pkt. uzyskasz, ale na nic innego nie bedziesz mial czasu, bo tickety sie skoncza. Bo ja to polecałem nie do ogólnego zdobywania punktów,tylko by masterować heli. Szpic 2 pełne serie z guna unieruchamiają,a jest to ciężkie ze robi się to na małej wysokości i można dostać z działa. Edytowane 2 lutego 2012 przez Litwin25 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 @tommi - pierwsze co robie zanim odpale jakiekolwiek multi to czytam 120stron tematu na forum, zeby sie dowiedziec co zmienili <_< No bez jaj, jeszcze jakies ciekawe zmiany ktorych powinienem wiedziec zanim poijde grac? O tym, ze headshot=/=instant death to wiem juz z singla i coopa, ale zapewne jest jeszcze cos ciekawego. jak biegniesz gdzies na terenie wroga i widzisz na ziemi skrzynke z ammo to uwazaj. Strzel dla pewnosci lub kucnij i przejdz. W 90% przypadków Ammo boxy skrywaja claymora. Jak latasz uwazaj na ciuli w samotach, ktorzy nie strzelaja tylko taranuja w powietrzu. On leci dalej a ty rozbijasz sie o ziemie. odblokuj jak najszybiej termowizje w pojazdach wtedy bedziesz widzial schowanych w krzakach c4 kamikaze oraz wszelakie miny. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Czy w tej grze jest jakiś balans drużyn ,bo ostatnio udaje mi się trafić gdzie na 12 luda ,10 ma pułkownika a w przeciwnej 2 .Zaczełem pogrywać w CQ i czasem po prostu nie zalicza punktów przy przejmowaniu flag .Czekam na patcha zobaczymy co on poprawi jezeli tylko voip i osłabienie broni to rzucam tą gre w diabły . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) Zrobiłem coś co wydawało mi się nie realne,zdobyłem medal za walkę bronią stacjonarną Dzisiaj życiówka w F-18: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/25768123/4/179749130/ Bardziej lubię SU-32,ale jakoś w F-18 lepsze wyniki mi wychodzą Edytowane 2 lutego 2012 przez Litwin25 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) @tommi - pierwsze co robie zanim odpale jakiekolwiek multi to czytam 120stron tematu na forum, zeby sie dowiedziec co zmienili <_< No bez jaj, jeszcze jakies ciekawe zmiany ktorych powinienem wiedziec zanim poijde grac? O tym, ze headshot=/=instant death to wiem juz z singla i coopa, ale zapewne jest jeszcze cos ciekawego. . Jak latasz uwazaj na ciuli w samotach, ktorzy nie strzelaja tylko taranuja w powietrzu. . Dzis mi tak 4 razy ciul zrobil,(pipi)ca momentami mozna dostac. Zazwyczaj latam na tyle wysoko,zeby wyciagnac helikopter ale czasem jak cie kilku namieza ze stingera to tylko latanie nisko pomaga...A z ciekawych akcji dzis stracilem Havoca z rpg,gosc latal i niszczyl nam pojazdy i dostal z rpg w nagrode. Latarek 6 lutego raczej nie naprawia :confused: ani tego z(pipi)anego usasa,dzis ze szpic'em gralismy na metro to przeciwny team to 10 osob z usasem i amunicja frag. chcialbym poznac nazwisko tego idioty co wpadl na ten pomysl. Edytowane 2 lutego 2012 przez zaq123456 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 lutego 2012 Autor Opublikowano 2 lutego 2012 kurde ja teraz USASA odblokowałem i muszę nim 100 killi wbić więc czeka mnie sieciowy hejting Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 kurde ja teraz USASA odblokowałem i muszę nim 100 killi wbić więc czeka mnie sieciowy hejting Ty leszczu bez skilla! Tylko płotki biegają z USASEM - ta broń zionie ogniem, zabija z kilometra nawet jeśli strzelasz w przeciwną stronę i pod wiatr! Strąca Jety, szkodzi czołgom, poniewiera Heli... Szejm on ju... (ja też lubię USAS... ale ja mogę - biegałem z nim zanim wybuchła "moda" na USASa ) BTW... skoro naprawili Voipa... kozbinio i reszta... możemy pograć coś naprawde drużynowego? Nie mam na myśli rozważań teoretycznych na temat długości zebów pterodonów i wpływu czasu na moc wiśniówki - choć to też przydatna wiedza Jako były fanatyk CSa wspominam często czasy kiedy z klanowiczami godzinami ustalaliśmy najlepsze taktyki na mapę DE_Inferno przy piwie w knajpie z drukowanymi mapami walającymi się po całej loży Oczywiście nie oczekuję tego samego (choć byłoby fajnie) ale przy sprawnej komunikacji fajnie byłoby wreszcie wykorzystać trzecie miejsce w czołgu, Javeliny, soflam, radyjko kampera.. przepraszam... Zwiadowcy... Czy choćby podzielić się specjalizacjami! Rzygam już beztroskim bieganiem... 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 lutego 2012 Autor Opublikowano 2 lutego 2012 I'm fucking in, tylko pytanie kiedy ten patch - szóstego? BTW beka jak ktoś ma czas na czytanie: http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347867841294/4/ Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 http://www.battlefield-company.de/2012/02/battlefield-3-neue-dlc-new-york-details-nachste-woche/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter za tydzień poznamy nowe DLC Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) kurde ja teraz USASA odblokowałem i muszę nim 100 killi wbić więc czeka mnie sieciowy hejting Ty leszczu bez skilla! Tylko płotki biegają z USASEM - ta broń zionie ogniem, zabija z kilometra nawet jeśli strzelasz w przeciwną stronę i pod wiatr! Strąca Jety, szkodzi czołgom, poniewiera Heli... Szejm on ju... (ja też lubię USAS... ale ja mogę - biegałem z nim zanim wybuchła "moda" na USASa ) Usasem da sie zdjac LittleBIrda ( zresztą co nie potrafi ) gralem dzis z zag12456 i potwierdzam ze mozna szalu dostac jak cala druzyna ma usasy... Ja naszczescie nie martwilem sie tym bo siedzialem w scianie ( filmik nizej ) i zdobywalem pkt za nic. Dzis mialem swoj najwiekszy sukces. Double kill w f-35 tyle ze robilem Low-pass nad lotniskiem i byly 2x smierc na drodze xD [media='']http://www.youtube.com/watch?v=jWvl8l34jWY[/media] Edytowane 2 lutego 2012 przez szpic Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Kaczor , Kozbino z przyjemnością coś zagram w weekend cześki:) nawet specjalnie pić nie będę a także postawie obok świnie do której wrzucam kasę za klnięcie jak szewc więc bedzie poprawnie:) (null) Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 http://www.battlefie..._medium=twitter za tydzień poznamy nowe DLC Wprowadzienie Voice-Chat Zniesienie aiming laga Commo rose Nagrywarka meczy Prywatne gry Nóż jak w CODzie (10$, 8 Euro, 29 PLN) ;] Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Co to oznacza noż jak w Codzie? Bedzie mozna rzucac, wbicie w stope bedzie zabijac czy co ? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) http://www.battlefie..._medium=twitter za tydzień poznamy nowe DLC Wprowadzienie Voice-Chat Zniesienie aiming laga Commo rose Nagrywarka meczy Prywatne gry Nóż jak w CODzie (10$, 8 Euro, 29 PLN) ;] Tego voice chat'u usprawnionego się chyba nigdy nie doczekamy... zniechęca mnie to do tej gry okrutnie. Edytowane 2 lutego 2012 przez Łebi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 http://www.battlefie..._medium=twitter za tydzień poznamy nowe DLC Wprowadzienie Voice-Chat Zniesienie aiming laga Commo rose Nagrywarka meczy Prywatne gry Nóż jak w CODzie (10$, 8 Euro, 29 PLN) ;] To oni chcą kasę za naprawienie błędów? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Hehe żydki ze EA umieją o siebie zadbać... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Hehe żydki ze EA umieją o siebie zadbać... Nawet nie żartuj Kurde strasznie mi brakuje możliwości nakładania swoich paternów na broń jak w COD(czerwony kałach ) . Za te oczekiwania powinni dać jakiś prosty edytor to personalizacji wyposażenia,wyglądu. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Ta nie ma to jak sobie zapuścić wiejski tuning na broń . Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) Hehe żydki ze EA umieją o siebie zadbać... Nawet nie żartuj Kurde strasznie mi brakuje możliwości nakładania swoich paternów na broń jak w COD(czerwony kałach ) . Za te oczekiwania powinni dać jakiś prosty edytor to personalizacji wyposażenia,wyglądu. Przydało by się, oj tak. Np. coś na wzór pierwszego Resistance'a... Ciekawe czy te usprawnienia tyczyć się będą tylko dodatku czy w podstawie też naprawią? Bo po tylu wtopach, wszystkiego możemy się chyba spodziewać hehehe @Darude nie wiejski ino elitarny hehe a na poważnie to skoro mam camo na ubraniu to czemu nie mam mieć tego samego na broni? Edytowane 2 lutego 2012 przez Łebi Cytuj
tommi 345 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) skoro naprawili Voipa... kozbinio i reszta... możemy pograć coś naprawde drużynowego? przy sprawnej komunikacji fajnie byłoby wreszcie wykorzystać trzecie miejsce w czołgu, Javeliny, soflam, radyjko kampera.. przepraszam... Zwiadowcy... Czy choćby podzielić się specjalizacjami! Rzygam już beztroskim bieganiem... I'm fucking in Kaczor , Kozbino z przyjemnością coś zagram w weekend cześki:) nawet specjalnie pić nie będę a także postawie obok świnie do której wrzucam kasę za klnięcie jak szewc więc bedzie poprawnie:) Ja też sie z przyjemnoscia piszę Akcje moga byc konkretne- dwoch w heli plus dwoch w czołgu z CITV albo jako piechota z soflamem i Javelinem i bedzie miazga PS: Aaaaa, widzicie- i przypomniala mi sie jedna z rzeczy, o ktora chcialem zapytac Kto wie cos na temat tego radaru terenu w heli? Mam kilka pytan: 1) odblokowalem go, ale nie moge go wybrac w dostosowaniu. Opis przy nim byl, o ile pamietam, ze to stale ulepszenie (jak CITV w czolgu), wiec jak rozumiem to jest po prostu automatyczny upgrade do zwyklego radaru i dziala normalnie po wybraniu go- mam racje? 2) Ktos probowal doswiadczalnie, jak nisko nad ziemia trzeba leciec, zeby zniknac z radarów i zeby nie mozna bylo byc namierzonym? 3) Czy to dziala rowniez na stingery czy tylko i wylacznie na namierzanie rakietami p-p przez inne jednostki latajace? PS.2: Acha, co do tego naprawiania w scoutach jeszcze. Raz naprawialem jednego dosc ogarnietego pilota z innego składu- dopoki przez przypadek nie wcisnalem O zamiast X i wysiadlem zamiast sie przesiasc pod ostrzałem, to gosc nabił little birdem ratio 31:0 chyba Grajac w skladzie tez bedzie mozna sobie wzajemnie pomoc wymasterowac te maszyny. Edytowane 2 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 skoro naprawili Voipa... kozbinio i reszta... możemy pograć coś naprawde drużynowego? Nie mam na myśli rozważań teoretycznych na temat długości zebów pterodonów i wpływu czasu na moc wiśniówki - choć to też przydatna wiedza przy sprawnej komunikacji fajnie byłoby wreszcie wykorzystać trzecie miejsce w czołgu, Javeliny, soflam, radyjko kampera.. przepraszam... Zwiadowcy... Czy choćby podzielić się specjalizacjami! Rzygam już beztroskim bieganiem... I'm fucking in Kaczor , Kozbino z przyjemnością coś zagram w weekend cześki:) nawet specjalnie pić nie będę a także postawie obok świnie do której wrzucam kasę za klnięcie jak szewc więc bedzie poprawnie:) Ja też sie z przyjemnoscia piszę Akcje moga byc konkretne- dwoch w heli plus dwoch w czołgu z CITV albo jako piechota z soflamem i Javelinem i bedzie miazga Eeee... czyli naprawili tego voipa? (nie bylem na forum jakiś czas) Jeśli tak, to i ja w weekend znajdę czas na odkurzenie płytki z grą. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Ta nie ma to jak sobie zapuścić wiejski tuning na broń . Czemu wiejski,a co ja mu spoiler montuje? Każdy chce być wyjątkowy i to jest właśnie coś takiego,co nas na polu walki identyfikuje.W COD4 jak się podnosiło broń to od razu było widać po kim. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi