Gość Darude Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Lepszym rozwiązaniem by był np.własny nieśmiertelnik imo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Już teraz masz ich taki wybór,że można do woli wybierać.Z bronią jest słabo,niektóre są obdrapane(np.L85A2)ale to każdy taka ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Tak ,ale np. jakby w takim nieśmiertelniku moznaby wprowadzić date swoich narodzin ,grupe krwi ,pesel to by było cos do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A ostatnio jakoś mi zaczeły wchodzić c4 na czołgi i kille jihad truck'ami ;p Teraz zwykle czekam aż czołg z "widzę wszystko termowizją" zajmie się kimś i wtedy podbiegam nim zdąży przeładować Zwykle potem po kilku razach nieźle mnie gonią po planszy w imię zemsty ;p Dziś pograłem trochę z Seto w przeciwnej drużynie, mógł się wkurzyć za te c4, a akurat w tym meczu dwa fajnie mi weszły jak puściłem wybuchową ciężarówkę przed siebie i akurat pojechała z czołgiem na jednej linii obok siebie Fajnie to wyglądałoby na filmiku Dlatego cieszę się że DLC dostarczy możliwości nagrywania A co do tłumika, to z tego co tam czytam do M249 nie działa, co jest dziwne akurat bo bardziej egzotyczne są tłumiki do M240B, o M60 nie wspominając, a akurat SEAL'si biegają z taką przenośną wersją wyciszonego Minimi (czyli M249), ale co tam i tak broń wymiata bez tłumika Cytuj Odnośnik do komentarza
bkrodman85 0 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam! Mam problem, wchodze w gra online i gra sie wiesza, wie moze ktos czemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ogólnie coraz bardziej mnie wku*** EA! Co to za DLC, które naprawią błędy gry i chcą za to kasę?! Przecież to w patchu powinno być, a nie za kasę! Szczyt chamstwa, banda złodziei:/ a nóż w codzie to taki, że możesz z każdej pozycji doskoczyć do wroga i go jednym ciosem zabić,a nie taki debilizm jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ekhm... Wy uwierzyliście, że to co wypisał Pryxfus to zapowiedziane nowe, płatne DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ups:) A może ta ACTA nie taka zła. Jak 90% rzeczy w internecie to kłamstwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza
bkrodman85 0 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 dziala komus gra online???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Wlasnie skonczylem i dzialalo. Ogarnij swojego neta i router, inne gry Ci dzialaja? E: Tak wlasciwie to nie na to temat, czyli przenies sie z tym gdzies do pomocy. Chyba ze tylko z BFem masz klopoty. Edytowane 2 Lutego 2012 przez Owiec Cytuj Odnośnik do komentarza
bkrodman85 0 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No wlasnie nie dziala mi tylko B3, ale z tego co widze nie tylko ja mam ten problem. http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489592017733/ Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 dziala komus gra online???? Grzebia cos w PSN, wiec jest przerwa. Chyba do poznych godzin nocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No to ze sie zwiesza w menu to racja. Dzisiaj 2x mialem taka zwieche, kumpel tez. Ale online dzialal, chociaz ostatni mecz byl dziwny bo z pelnej druzyny przeciwnej nie zostal nikt ;x To moze faktycznie im cos padlo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Pryxfus rzucił żarcik a Wy łykacie jak młode pelikany. Tak na marginesie: nudzi mnie już ta gra, za dużo w(pipi)iających błędów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Oj po EA można się wszystkiego spodziewać Mnie nie tyle co błędy, a pół-produkt względem wersji PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Mnie nie tyle co błędy, a pół-produkt względem wersji PC Xbox niema juz mocy a ps3 jest za ciezkie do programowania dla developerow z poza sony. Miejmy nadziejej,ze sony przy ps4 bedzie pracowac z developerami jak ea,ubi a nie tylko z wlasnymi. Edytowane 3 Lutego 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 A co do tłumika, to z tego co tam czytam do M249 nie działa, co jest dziwne akurat bo bardziej egzotyczne są tłumiki do M240B, o M60 nie wspominając, a akurat SEAL'si biegają z taką przenośną wersją wyciszonego Minimi (czyli M249), ale co tam i tak broń wymiata bez tłumika Ja jestem pewien, ze w M249 działa. Raz sie np. na metrze ruskim pod C przyczailem (przyparlismy ich do respy) i zdejmowalem kolesiow jednego po drugim kompletnie niezauwazany. Bez tlumika na bank by mnie ktorys zaatakowal po chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) A co do tłumika, to z tego co tam czytam do M249 nie działa, co jest dziwne akurat bo bardziej egzotyczne są tłumiki do M240B, o M60 nie wspominając, a akurat SEAL'si biegają z taką przenośną wersją wyciszonego Minimi (czyli M249), ale co tam i tak broń wymiata bez tłumika Ja jestem pewien, ze w M249 działa. Raz sie np. na metrze ruskim pod C przyczailem (przyparlismy ich do respy) i zdejmowalem kolesiow jednego po drugim kompletnie niezauwazany. Bez tlumika na bank by mnie ktorys zaatakowal po chwili. Tlumiki w grze nie dzialaja,pewnie patch to po prawi. Po za tym w prawdziwym,zyciu tlumik ma za zadanie przypominac dzwiek otoczenia,a nie jak to w filmach wmawiaja wyciszac bron. Edytowane 3 Lutego 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Działają, ale nie w kazdej broni. W AKS-74 i FAMAS-ie tez przetestowane. Najlepiej zauwazylem roznice wlasnie w FAMAS-ie, gdzie po zalozeniu tlumika wchodzac na dach budynku na schodach po wymianie ognia ubilem kolesia, wszedlem na gore, tam byl jak sie okazalo jeszcze jeden, ktory nie zdawal sobie zupelnie sprawy z mojej obecnosci- az do otrzymania headshota Przykłady możnaby mnożyć. Oto lista, ktore bronie sie pojawiaja, a ktore nie: https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ag42gMGK9WrwdHRfa0JhdW9TR1E0bjBueWVSQjc0V0E&f=true&noheader=true&gid=15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kuba0101 3 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) No wiesz, ciezko powiedziec czy nie zdawal sobie sprawy. Znam kilka osob, ktore nie patrza na mini-mapke. Dla mnie tlumik obnizna DMG i zmniejsza celnosc. Takie sa moje spotrzezenia. Oto lista, ktore bronie sie pojawiaja, a ktore nie:https://docs.google....der=true&gid=15 IMO ta lista to jakis smiech na sali, albo jest nie kompletna. Potezna "krowa" jest nie widoczna na mapie, a taki As Val juz tak? Edytowane 3 Lutego 2012 przez Kuba0101 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) No wiesz, ciezko powiedziec czy nie zdawal sobie sprawy. Znam kilka osob, ktore nie patrza na mini-mapke. Dla mnie tlumik obnizna DMG i zmniejsza celnosc. Takie sa moje spotrzezenia. Oto lista, ktore bronie sie pojawiaja, a ktore nie:https://docs.google....der=true&gid=15 IMO ta lista to jakis smiech na sali, albo jest nie kompletna. Potezna "krowa" jest nie widoczna na mapie, a taki As Val juz tak? To jest blad gry,a nie ze dice zrobilo to specjalnie..zrozumiecie to wkoncu ?! Edytowane 3 Lutego 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Niech jeszcze dadzą możliwość modyfikowania celownika... Mogę (pipi)icy dostać jak latam hali na firestormie czy khark. Celownik żółty, ziemia żółta i powodzenia w celowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Tak ,ale np. jakby w takim nieśmiertelniku moznaby wprowadzić date swoich narodzin ,grupe krwi ,pesel to by było cos do kolekcji Tak i login do konta bankowego dziala komus gra online???? Online działa ale lubi się wieszać,wczoraj mi się PS3 zawiesiła jak chciałem PW sprawdzić podczas grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Gosc z twittera powiedzial,ze Usas+frag ammo bedzie poprawiony 6 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza
sushilabel 27 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Znowu zaczyna się dziac ten sam syf co w BC2 czyli brak rangi podczas wchodzenia do meczu. Wczoraj w końcu udało mi się odblokować flary w samolocie (cieszylem sie jak dziecko bo marny ze mnie pilot). Nawet nie zwróciłem uwagi na to, że moja broń nie ma celownika ani na fakt, że odblokowałem nagle 870MCS Po meczu dostałem Rank 1 i (pipi) a nie flary Trzeba lukać na to czy w tabeli są podane rangi. Dwa razy mi się to zdarzyło na wyspie wake. heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi