Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

hehe patrzcie:

http://battlelog.bat...07/4/180782105/

nie chodzi mi o mój wynik, chodzi mi o drużynę przeciwną: same orły od 15, 16, 24, 28, przez 30, 58 do 74... ale jeszcze nie to jest najlepsze, najlepsze jest to, że dostali po doopach :D i to od leveli 30 w zwyż (bez orzełka of kors)

śmiechowo.

BTW Fenix weź nas nie stresuj odpal na sekundkę PS3 i obcaj czy słyszysz jak inni gadają. choć muszę przyznać, że ostatnio VoiP ma dobre dni: działa i to między składami.

ps. to of kors na PC tak? (Nations Cup)

cbr2u.png

Edytowane przez waldusthecyc
Gość Zaqair
Opublikowano
  W dniu 6.02.2012 o 11:23, szpic napisał(a):

Jest gdzies change log ?

a po co? voip naprawili i tyle

Gość Zaqair
Opublikowano
  W dniu 6.02.2012 o 13:13, Pryxfus napisał(a):

Przecież zapowiadali, że teraz wydadzą małą łatkę naprawiającą komunikacje głosową tylko na PS3.

HUGE PATCH ma wyjść na wszystkie platformy jeszcze w tym miesiącu.

Jak to Dice,Patch = Dlc razem z patchem. a jakos w srode maja zapowiedziec nowe DLC

Opublikowano

Dzisiaj typ mi napisał że mam grać w inne gry i jestem no lifem,chyba bolało go ze ciągle ginął.Ta gra mnie zadziwia każdego dnia,gram dzisiaj metro a po meczu zaznaczone ze siedziałem w SU-35 :P Albo przegięty M249,robi się powoli Vietnam,3 razy zginął w Little Birdzie z niego i o dziwo w Havocu,nie mam słów.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 6.02.2012 o 16:20, Ronbalto napisał(a):

da się pojazdy od środka naprawiać będąc technikiem ? jeśli tak to jak ?

Littlebird z siedzenia pasazera. i z tego co wiem to wszystko :P czlogi i heli jak viper napewno nie,nie wiem jak z jeep'em.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

voipa nie wiem czy naprawili ale cos mi sie USASem ciezej gra ;p. Przynajmniej pociskami odlamkowymi bo wale po gosciach i dupa. Zmienilem na strzalki.

Ogolnie to byloby swietnie ale moze tez po prostu slabo mi dzisiaj szlo.

Gość Zaqair
Opublikowano
  W dniu 6.02.2012 o 16:38, Fenix napisał(a):

voipa nie wiem czy naprawili ale cos mi sie USASem ciezej gra ;p. Przynajmniej pociskami odlamkowymi bo wale po gosciach i dupa. Zmienilem na strzalki.

Ogolnie to byloby swietnie ale moze tez po prostu slabo mi dzisiaj szlo.

Z info na Twitter,dzis tylko voip naprawili.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 6.02.2012 o 16:25, zaq123456 napisał(a):

Littlebird z siedzenia pasazera. i z tego co wiem to wszystko :P czlogi i heli jak viper napewno nie,nie wiem jak z jeep'em.

Jeepy też się da(te otwarte, nie hummery), jeśli nie poprawili to jest nawet bug, że można samemu go niszczyć, a potem z miejsca pasażera go naprawiać i nawet jak się jest sam, punkty i tak wpadają. Jednak ja tym dziadostwem staram się nie jeździć.

Tylko VOIP, w lutym ma być podobno jeszcze jeden patch,większy, który inne rzeczy też naprawi. Jakie? Nie mam pojęcia

Edytowane przez SetoPL
Gość Zaqair
Opublikowano
  W dniu 6.02.2012 o 17:09, SetoPL napisał(a):
  W dniu 6.02.2012 o 16:25, zaq123456 napisał(a):

Jeepy też się da(te otwarte, nie hummery), jeśli nie poprawili to jest nawet bug, że można samemu go niszczyć, a potem z miejsca pasażera go naprawiać i nawet jak się jest sam, punkty i tak wpadają. Jednak ja tym dziadostwem staram się nie jeździć.

Tylko VOIP, w lutym ma być podobno jeszcze jeden patch,większy, który inne rzeczy też naprawi. Jakie? Nie mam pojęcia

Mowia cos o patchu pod koniec lutego, bedzie mial pewnie w sobie dlc..

Opublikowano
  W dniu 6.02.2012 o 13:15, zaq123456 napisał(a):

Przecież zapowiadali, że teraz wydadzą małą łatkę naprawiającą komunikacje głosową tylko na PS3.

Jak to Dice,Patch = Dlc razem z patchem. a jakos w srode maja zapowiedziec nowe DLC

Ograniczenia wielkości patchów ustalone przez producentów konsol najłatwiej "obejść" wypuszczając patch razem z DLC (potem muszą to ściągnąć nawet ludzie, którzy go nie kupią). Nie tylko Dice tak robi.

A "dużych" dodatków spodziewałbym się nie częściej niż co 3 miesiące.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 6.02.2012 o 17:47, oTOMo napisał(a):
  W dniu 6.02.2012 o 13:15, zaq123456 napisał(a):

Ograniczenia wielkości patchów ustalone przez producentów konsol najłatwiej "obejść" wypuszczając patch razem z DLC (potem muszą to ściągnąć nawet ludzie, którzy go nie kupią). Nie tylko Dice tak robi.

A "dużych" dodatków spodziewałbym się nie częściej niż co 3 miesiące.

Acti jakos moze wypuszczac patche na ps3 po 30mb. od premiery bylo ich z 8. wydaje mi sie,ze po prostu kazdy patch wrzucony na psn/xbl kosztuje dice/acti jakas kwote. jak widac dice nie chce wydawac duzo kasy

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano
  W dniu 6.02.2012 o 17:13, Grez napisał(a):

dobra napisali że naprawili VOIP, a jak to w praktyce wygląda ? bo nie wiem czy się fatygować odpalając grę ?

Też jestem ciekaw jak w praktycy bo nie wiem co włączać :), a tak samemu trudno sprawdzić bo rozmowy w dwie osoby były już możliwe dawno

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 6.02.2012 o 18:18, marekjw2523 napisał(a):
  W dniu 6.02.2012 o 17:13, Grez napisał(a):

dobra napisali że naprawili VOIP, a jak to w praktyce wygląda ? bo nie wiem czy się fatygować odpalając grę ?

Też jestem ciekaw jak w praktycy bo nie wiem co włączać :), a tak samemu trudno sprawdzić bo rozmowy w dwie osoby były już możliwe dawno

Mogę zapewnić po dzisiejszej partyjce (wraz z moimi trzema znajomymi), że nie było żadnych problemów z komunikacją głosową. Wszystko było słychać wyraźnie .

Pozdrawiam

Edytowane przez Compaq
  • Plusik 1
  • Minusik 4
Opublikowano
  W dniu 6.02.2012 o 19:05, Compaq napisał(a):
Mogę zapewnić po dzisiejszej partyjce (wraz z moimi trzema znajomymi), że nie było żadnych problemów z komunikacją głosową. Wszystko było słychać wyraźnie .

Pozdrawiam

(pipi)a cud - po czterrech miesiącach od premiery. Ciekawe, sam chętnie przetestuję dziś wieczorkiem o ile ktos będzie miał siłe grać

Opublikowano

Coś pozmieniali w M249 SAW bo nie mam już takiego feelingu tą bronią, jest jakby słabsza na dalszy dystans? No i jakby grafika nieco lepsza.

A może to ze mną coś nie tak?

Gość Zaqair
Opublikowano
  W dniu 6.02.2012 o 19:46, Mendrek napisał(a):

Coś pozmieniali w M249 SAW bo nie mam już takiego feelingu tą bronią, jest jakby słabsza na dalszy dystans? No i jakby grafika nieco lepsza.

A może to ze mną coś nie tak?

Jak juz mowielm z 4 razy,dzis naprawili tylko voip. patch zmieniajacy bronie itp. gdzies pod koniec lutego