Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak macie, że nie możecie grać na trzeźwo w BFa? Kurde balans, przedwczoraj równo drinkowałem sobie i gra szła gładko, hurtowo czołgi C4 likwidowałem, akcje filmowe odchodziły że ja pindole... Wczoraj natomiast, grama alku nie ruszyłem i myślałem, że wyjdę z siebie... Czułem się niczym Kenny z Southpark'a, co krok to kulka w czoło, zamykanie na respie, roadkille itp przeboje. Najgorsze, że mam tak nie pierwszy raz... Kurde, nie mogę sobie pozwolić na poranne kace bo malca do przedszkola muszę odwozić...

Dobrze że ja nie potrzebuję alko by biegać na pałę :P

To Ci współczuję, bf i alkochol to bracia syjamscy :D - zresztą ja bez browara to bym grę po 5 minutach przez okno wywalił.

Gość szpic
Opublikowano

To na bank nie jest z Bf3,bo ani razu "pech"się nie pojawił :P

przy zabawie z c4 nie bylo buga ze zamiast wysadza rzuca dalej.

moim zdaniem FAKE!

Opublikowano

i tak to jest - 3.23 i nie ma z kim pograć. :( no (pipi)a (żart) miłej nocki syćkim, za 4 godziny właduje mi się córa do wyra

BTW, AS Val to całkiem skuteczny sprzęt, tak wziąłem dla jaj a tymczasem gra się super

Gość szpic
Opublikowano

i tak to jest - 3.23 i nie ma z kim pograć. :( no (pipi)a (żart) miłej nocki syćkim, za 4 godziny właduje mi się córa do wyra

BTW, AS Val to całkiem skuteczny sprzęt, tak wziąłem dla jaj a tymczasem gra się super

naciesz sie bo w patchu bedzie oslabiony

Opublikowano (edytowane)

Wymasterowałem w końcu MP7,granie tym to prawdziwa pokuta.

Mój mecz życia:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/30564390/4/179749130/

W pierwszym meczu rozwaliłem ich 17:1 to w drugim wszyscy na mnie polowali,kolo gonił thunderem,głównie uciekał,ale robił to skutecznie a z ziemi namierzali stingerami no i w końcu mnie dopadli,a potem 9 killi pod rząd bo nie dawał wystartowac,wku.rw był ale w sumie sam tak robię,wkurzyła mnie tylko tępa drużyna,której nie przeszkadzało że samolot nas gnoi.

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

Możliwe, że będzie mógł nim pograć jeszcze długo. DICE wprowadzenie poprawek zapowiedziało na bliżej nieokreśloną przyszłość (miały być w lutym).

Czwarty wieczorek w tygodniu grania do północy - pierwszej i wstawanie o szóstej do pracy daje mi się we znaki. Rano w pracy mam zombie mode on.

Gość Zaqair
Opublikowano

(miały być w lutym).

Podobno to bylo jakas plotka z du.py.. 6 marca zapowiedza DLC bedzie wiadomo kiedy bedzie patch.

Opublikowano (edytowane)

W pierwszym meczu rozwaliłem ich 17:1 to w drugim wszyscy na mnie polowali,kolo gonił thunderem,głównie uciekał,ale robił to skutecznie a z ziemi namierzali stingerami no i w końcu mnie dopadli

@Litwin ja już prawie lada moment odblokuję flary w jecie. Jesteś ze mnie dumny? (serio jak mi wpada unieruchomienie to jestem tak podniecony że z reguły później się rozbijam)

Zaczynam znów wbijać gwiazdki kolejnymi gnatami, na chwilę zatrzymałem się na PDW-R i chyba będę tym musiał ciupnąć 1000 killi bo ta broń jest grzechu warta. Mały odrzut (można spokojnie olać serię i trzymać palec na spuście), spory magazynek, bardzo celna, szybka się przeładowuje nowy magazynek. same superlatywy

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano (edytowane)

Zaczynam znów wbijać gwiazdki kolejnymi gnatami, na chwilę zatrzymałem się na PDW-R i chyba będę tym musiał ciupnąć 1000 killi bo ta broń jest grzechu warta. Mały odrzut (można spokojnie olać serię i trzymać palec na spuście), spory magazynek, bardzo celna, szybka się przeładowuje nowy magazynek. same superlatywy

Też mnie wzięło :) tyle, że wzorem BC2 za wymasterowaną broń uznaję taką z 10 gwiazdkami - 1000 kills...

Teraz przypadkiem wpadła mi w łapę PP-19 i jestem pod wrażeniem - jak ktoś potrzebuje spluwy z duuuzym magazynkiem (chyba 50 bullets) ale mobilnej i szybkiej jak np M27 IAR to powinien być zadowolony... idealna gdy w TDM człowiek wpadnie na 2-3 przeciwników w kupie... Człowiek może się poczuć jakby żniwa były w podkieleckiej wsi... Brakuje tylko uchwytu przedniego - jak komuś nie podpasuje odrzut to nie ma zmiłuj...

PS. Tak się zastanawiam - czy ktokolwiek w historii świata użył do jakiejkolwiek broni tłumika płomieni? Na grzyba komuś coś równie bezużytecznego?

Edytowane przez rob1979
Opublikowano (edytowane)

Czwarty wieczorek w tygodniu grania do północy - pierwszej i wstawanie o szóstej do pracy daje mi się we znaki. Rano w pracy mam zombie mode on.

No, ja tez ostatnio z tygodnia na tydzien budzik na coraz pozniej przestawiam- aktualnie juz na 7:30 jest :D

PS: Ale wczoraj fajna akcje mialem: na ktorejs mapie z BtK jest taki wysoki budynek zaraz przy B, gdzie sie zawsze snajperzy ładują. Wbilem tam wczoraj i zastalem dwoch takich, jeden przy lewej krawedzi kucał, a drugi sie poruszal w przeciwnym kierunku- poszla po cichu najpierw jedna kosa po zajsciu z boku wokol palety, za chwile druga od tyłu, po czym spokojnie wlasne radyjko ustawilem :D

Drugi raz z kolei na innej mapie zrobilem kilkusetmetrowy sprint w kierunku namierzonego kampera, po czym bedac juz tuz kolo niego zaczalem dla pewnosci sie skradac, zeby mnie nie uslyszal. Bedac moze z 1-2 metry od niego i mierząc sie już kosą (kolo leżał na glebie) ktos mi go nagle ze snajpy ściągnął :wallbash: Wniosek: od dzisiaj biegne na maksa dopoki sie kosa na żebrach nie zatrzyma...

Ale ogolnie wczoraj znowu dobry dzien byl jesli chodzi o wyniki: drugi raz z rzedu komplet 11 zwyciestw, 9 kos (plus jedna "prawie" :D ), medal, chyba 2 baretki za latadła i ratio 1,76. Wiem, wiem- dla niektorych to szara codziennosc, ale dla mnie grube święto :D

W ogole swietne sa motywy, jak np. jak siedzisz sobie w stacjonarce AA, slyszysz nagle jadacy obok czolg i przelatujacy nisko nad glowa helikopter, patrzysz w gore i widzisz, jak Gesior havokiem w kierunku innego heli napiera, a niedaleko kraza wrogie jety :D

I LOVE THIS GAME!! :D

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano (edytowane)

PDW-R(...) spory magazynek

Umm... 20 kul to sporo?

31 kul, używam do niego dodatku Extended Magazines. I tak, uważam, że przy takiej sile rażenia, praktycznie zerowym odrzucie to sporo. Generalnie spokojnie dajesz sobie radę z grupką 3 osób i dopiero reload mając jeszcze ze dwie pestki. To dla mnie sporo, albo po prostu mam jakąś słabość do tego gnata.

Wczoraj brakło mi 65 killi do nieśmiertelnika, i udało mi się je wbić w 40 minut (tylko tą bronią). Dla mnie to świetny wynik, bo aż takim wymiataczem nie jestem

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

W ogole swietne sa motywy, jak np. jak siedzisz sobie w stacjonarce AA, slyszysz nagle jadacy obok czolg i przelatujacy nisko nad glowa helikopter, patrzysz w gore i widzisz, jak Gesior havokiem w kierunku innego heli napiera, a niedaleko kraza wrogie jety :D

I LOVE THIS GAME!! :D

to prawda, wczoraj z @Danielskiim podobnie na Kaspijskiej: ja na AA ładuję w heli i wrzeszczę do HSa, że wpadło unieruchomienie a za chwilę widzę jak @Danielskii jetem dobija choojka. piękna sprawa. only in battlefield po prostu

Opublikowano

dzisiaj coś pogramy? RUSH? SQDM? trzeba się rozgrzać przed weekendem ;)

Co do PP-19 to wycofuję się z tych zachwytów... na średnio- dalsze dystanse broń jest rozczulająco beznadziejna... coś jak proca na haczyki z drutu :) albo śnieżki w rękach przedszkolaka...

Opublikowano

Ale ogolnie wczoraj znowu dobry dzien byl jesli chodzi o wyniki: drugi raz z rzedu komplet 11 zwyciestw, 9 kos (plus jedna "prawie" :D ), medal, chyba 2 baretki za latadła i ratio 1,76. Wiem, wiem- dla niektorych to szara codziennosc, ale dla mnie grube święto :D

I dobrze, że polazłeś bo chwilę potem na Teheranie w 5 minut zamknęli nas i po grze.

Opublikowano

fakt te spawarki to porażka, że niby potrafią w 5 sekund z 'praktycznie wraku' zrobić nowiusieńki helikopter . . . . . . . . no sorry, ale to gruba przesada, powinno być tak, że z wnętrza helikoptera naprawa trwa zdecydowanie woolllnnnniiiiieeeeeeejjjjjjjjjjj . . . . . . . .

Opublikowano

niby jak osłabiony? zostanie tylko zwiększony troche odrzut i damage też odrobine powiększą