Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Było fajnie - najpierw skoordynowane akcje w SquadRush (pozdro Pryxfus, Szpic i Fruu) przeciwko kolegom nadużywającym używek (Danielskii, Kosa i kozbinio oraz tommi), potem mecze w SquadDeathmatchu i chyba 12 polaków na serwerze

http://battlelog.bat...66/4/216401239/

Ooo, to ten zaje.biaszczy mecz, w którym Merson solo ma więcej niż każda z pozostałych drużyn :)

Eeee tam, wbija czworka na pusty serwer, a reszta sie od razu dolacza i sprawa zalatwiona :) Przeciez to identyko jak z dm czy sq rushem- zawsze jest ryzyko, ze sie serwer zapelni randomami.

Heh, wlasnie znalezienie pustego serwera w podboju to jak znalezienie kaczorra operującego Mavem - praktycznie niemożliwe

• Plusik 1

-The MAV will now be destroyed when running into a soldier or vehicle at high speed. It is still possible to strategically sacrifice your MAV on a soldier; it will be destroyed in the process.

Czyli koniec z beztroskim taranowaniem wroga? a dopiero zacząłem się cieszyć, że wreszcie to opanowałem...

Jezeli on wpadajac na zolnierza bedzie sie niszczyl zabijajac go przy okazji (w koncu "sacriface"), to jest na to sposob, ktory ostatnio przypadkiem swietnie mi sie sprawdzal: kladziesz sie na skrzynce z ammo i wtedy MAVa wypuszczasz :) Jak Ci go zniszcza, to wypuszczasz nastepnego, i nastepnego itd., a kille lecą :)

Do tej pory prawie nie używałem MORTARA a po patchu nie będę go używał wcale :)

Ja za to na pewno skorzystam w swoim czasie z okazji i zespawam jakiegos mozdzierzyste :) Nie bedzie juz prucia bezkarnego :)

PS: Nie moglem wczoraj na szybko znalezc manualnego ustawiania rozdzielczosci w menu ps3, a szkoda mi bylo wiecej czasu- wolalem go poswiecic na GRANIE- wiec nie sprawdzilem jak w koncu z tym lagiem. Tak czy inaczej, jesli mialoby byc ciut lepiej kosztem grafy, to chrzanie to- zwlaszcza, ze teraz frajde mam wielka (a i w K2 swietnie mi sie pykało) :)

Co do mortara, to jeśli chcą go ograniczyć teren rozstawiania to niech go chociaż, kurna, wzmocnią. Bo ubicie czegokolwiek innego niż drugi kolo na mortarze to cud...

te patch note powoduje ze mam ochote polamac plyte z bf3. Bo co jeden patch to wieksze glupoty wala.

teraz nie dosc ze heli to beda swiete krowy + jety ktorych nie bedzie sie dalo namierzyc.

to jeszcze mortar w bazie wywalaja.

przeciez balans na tej grze jest tak z(pipi)any ze co 2 gra to jakis base rape.

Jak bez mortara mam wyjsc z bazy? To czesto jedyny sposob aby przegonic ciuli ....

Tyż prawda :)

Podsumowanie wczorajszych partii: 1) jarasz-nie graj 2) tytuł cyborga roku dostaje merson 3) można zjeść 2 pizze XXL samemu 4) małyskrzat - kimkolwiek jesteś dziękuje;) .ps. Sorrki panowie za me wczorajsze pitolenie;)

(null)

Ach... srogo żałuję, że mnie wczoraj nie było przy konsoli... Pitolenie Danielskiego - bezcenne :D

Kuźwa, no life'y zasmarkane czekajcie aż Master Gęsior wpadnie na serwy. Ściskajcie poślady bo będę napierdalał bez litości :D .

Żadne Mersony i innne nie podważą mojej bezapelacyjnej dominacji. Wyzywam Was wszystkich na pojedynek gnomy pastewne!

MAVy srawy, ususasy srusasy wciągnę nosem i wypluje :rofl2:

Buerk....Zdrowie!

Z tych nowych zapowiedzi cieszę się że flary będą gubić pocisk p-z z czołgu,po wczorajszych meczach było widać że kampiąc czołgiem przy respie(czy to ognista czy chark)heli ma przewalone,zwłaszcza że na ogół musi walczyć jeszcze z samolotami i innym heli,do tego wybucha od razu,nie ma nawet szansy na naprawę.To jest ewenement,bo nawet ten pocisk w słabiej opancerzonego Vodnika nie rozwala go za pierwszym strzałem,także balansu nie było w ogóle.

W ogóle od 2 dni mam dziwne przypadki w samolocie,puszczam flary,gubię sygnał i po jakiś 3 sekundach wpadają we mnie rakiety.co jest nie mozliwe by ktoś namierzył mnie od nowa,bo po flarach trwa to dłużej,poza tym namierzanie trwa od nowa.Nie jest to pocisk z czołgu,tylko podwójne rakiety podczepiane do pojazdów latających,bo czuć 2 uderzenia.

W ogóle od 2 dni mam dziwne przypadki w samolocie,puszczam flary,gubię sygnał i po jakiś 3 sekundach wpadają we mnie rakiety.co jest nie mozliwe by ktoś namierzył mnie od nowa,bo po flarach trwa to dłużej,poza tym namierzanie trwa od nowa.Nie jest to pocisk z czołgu,tylko podwójne rakiety podczepiane do pojazdów latających,bo czuć 2 uderzenia.

Jest opcja, że namierzały Cię dwa pojazdy, jenego zgubiłeś, drugi trafił. Jak namierzają dwa pojazdy/dwie Igły itp. to nie masz roznicy w dźwieku namierzania, wiec jak zgubiłeś jeden to drugi nadal mógł czekać na wystrzelenie. Ja po namierzeniu nigdy nie wystrzelam od razu tylko czekam az pilot wypuści flary i dopiero wtedy naciskam spust

Jest opcja, że namierzały Cię dwa pojazdy, jenego zgubiłeś, drugi trafił. Jak namierzają dwa pojazdy/dwie Igły itp. to nie masz roznicy w dźwieku namierzania, wiec jak zgubiłeś jeden to drugi nadal mógł czekać na wystrzelenie. Ja po namierzeniu nigdy nie wystrzelam od razu tylko czekam az pilot wypuści flary i dopiero wtedy naciskam spust

Wiem że jest taka możliwość,ale po puszczeniu flar namierzanie trwa od nowa i trwa dłużej niż 3 sekundy,plus droga potrzebna do przebycia do celu.

Z tych nowych zapowiedzi cieszę się że flary będą gubić pocisk p-z z czołgu,po wczorajszych meczach było widać że kampiąc czołgiem przy respie(czy to ognista czy chark)heli ma przewalone

Haha, Danielski, a nie mowilem? :D Wczoraj po tym jak trzeci raz Cie czolgiem zdjelismy, stwierdzilem do Danielskiego, ze dzis pewnie bedziesz mowil na forum, ze naprawde powinni cos zrobic z tymi rakietami w najblizszym patchu ;)

Ale da sie wyjsc z respy spokojnie- raznam bokiem uciekles i dopiero jak na tylach zza wzgorza wyleciales,to sie udalo Cie zestrzelic.

W ogole stwierdzam, ze Litwin wcale nie jest tak dobry jak myslalem: jak sie wzielismy we 3-4,to jednak nawet udawalo nam sie miec w sumie ratio jak mniej wiecej połowa jego :rofl2:

A na powaznie, to jak Ty, kurka, tymi heli zwiadowczymi tak wymiatasz?? Uzywasz lasera + kierowanych p-z? Na scoutach to trafia w cele w powietrzu?? Ja piernicze, na kanałach raz nas ubiles Z11 jak lecielismy w little birdzie we trojke, pilot + 2 spawaczy! Bez przesady :P Szacun :)

Edytowane przez tommi___t
  • Plusik 1

Z tych nowych zapowiedzi cieszę się że flary będą gubić pocisk p-z z czołgu,po wczorajszych meczach było widać że kampiąc czołgiem przy respie(czy to ognista czy chark)heli ma przewalone

Haha, Danielski, a nie mowilem? :D Wczoraj po tym jak trzeci raz Cie czolgiem zdjelismy, stwierdzilem do Danielskiego, ze dzis pewnie bedziesz mowil na forum, ze naprawde powinni cos zrobic z tymi rakietami w najblizszym patchu ;)

Przecież ja to już po ogłoszeniu zmian napisałem,mogłem czołgiem po was jechać,ale chciałem heli szturmowe na 5 gwiazdkę wbić.Ja prędzej myślałem że wy coś będziecie pisać,jak Havociem was 3 razy zdjąłem,2 razy w heli i raz w czołgu.