Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Musieliście zahaczyć o niewidzialne popup brzozy.

to nie brzozy zabijaja. Wystarczy ze ploza heli dotknie góry to gina wszyscy w heli

No to dziwne,bo ja nad drzewami leciałem.Ale dziwne,ze tuż przed śmiercią słyszałem jakby strzały,3 serie i zgon z cyklu"pech",zanim heli upadł na ziemię 3 osoby z heli tez doznały tego samego.

Bo to był zamach! Było słychać strzały! To ruskie były, mówię Wam!

Edytowane przez Łebi
  • Plusik 2
Opublikowano

to nie brzozy zabijaja. Wystarczy ze ploza heli dotknie góry to gina wszyscy w heli

No to dziwne,bo ja nad drzewami leciałem.Ale dziwne,ze tuż przed śmiercią słyszałem jakby strzały,3 serie i zgon z cyklu"pech",zanim heli upadł na ziemię 3 osoby z heli tez doznały tego samego.

Coś jest na rzeczy bo ja Little birdem na rosyjski resp leciałem :P

• Plusik 2
Opublikowano

Coś jest na rzeczy bo ja Little birdem na rosyjski resp leciałem :P

Trzeba powołać komisję :)

No w końcu zagram w coś innego:)

(null)

Ja może singla w bf3 przejdę

Opublikowano

Dzisiaj trochę się pobawiłem rakietami pół naprowadzanymi(szturmowe),fajne jak się samemu lata i wiemy gdzie jest rywal,bo jednak radar to podstawa w każdej maszynie latającej.Ukradłem Havoc-a z bazy,myślę to sobie polatamy,ale byłoby zbyt fajnie bo moi "pro"dali sobie przy flagach ukraść 2 razy Viper-a,raz rozwaliłem, a drugi raz kolo leciał okopcony i puścił flary,namierzanie się kończy i myślę łatwy kill i mecz się skończył,nie lubię takich sytuacji :P

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj trochę się pobawiłem rakietami pół naprowadzanymi(szturmowe),fajne jak się samemu lata i wiemy gdzie jest rywal,bo jednak radar to podstawa w każdej maszynie latającej.

Zgadzam sie co do radaru- odkad go odblokowalem, to na nic innego (na dluzej) nie zamieniam. Te naprowadzane pare przez pare meczow pouzywalem, ale poza jednym, gdzie z Gęsiorem w dwoch heli sie scieralismy, to pozniej srednio mi wchodzily. Tzn. przynajmniej jesli chodzi o walke z heli, bo przeciwko czolgom i piechocie sa naprawde niezle i wyraznie zwiekszaja celnosc. Gdyby to nie bylo wlasnie kosztem radaru... Szkoda, ze to nie jest stale ulepszenie zwyklych rakiet, jak ten radar terenu.

Litwin, dalej czekam na wyjasnienie sekretu scoutow- nie chcesz sie podzielic wiedza tajemna z kolegami czy jestes jeszcze zly na mnie za tamten mecz na Demawendzie? ;)

PS: Kozbinio, musisz przeciwko mnie pograc- poszybuje Ci ratio w gore jak oszalale :rofl2:

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Przez te mecze przeciw kumplom Danielskii grozi, że mnie z friendlisty wywali a Pryx nabawił się MAVfobii... ;)

Weźcie ludzie zacznijcie grać w inne gry :) żeby nie przelewać bratniej wirtualnej krwi... To nawet zabawne ale jak mnie kozbinio nie zaprosi do Krakowa na zlot forumowych batelifildzistów to się popłaczę - tym bardziej, że Danielskii obiecywał jakieś szarpanie sztuni? ;)

Opublikowano

Litwin, dalej czekam na wyjasnienie sekretu scoutow- nie chcesz sie podzielic wiedza tajemna z kolegami czy jestes jeszcze zly na mnie za tamten mecz na Demawendzie? ;)

Jaki sekret?

Opublikowano

Jaki sekret?

A na powaznie, to jak Ty, kurka, tymi heli zwiadowczymi tak wymiatasz?? Uzywasz lasera + kierowanych p-z? Na scoutach to trafia w cele w powietrzu?? Ja piernicze, na kanałach raz nas ubiles Z11 jak lecielismy w little birdzie we trojke, pilot + 2 spawaczy! Bez przesady :P Szacun :)

Opublikowano (edytowane)

Ale dzisiaj na ekipe farciarzy trafilem w przeciwnej druzynie- co najmniej ze 3 kosy byly na wyciagniecie reki i za kazdym razem sie ratowali :D;)

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

A na powaznie, to jak Ty, kurka, tymi heli zwiadowczymi tak wymiatasz?? Uzywasz lasera + kierowanych p-z? Na scoutach to trafia w cele w powietrzu?? Ja piernicze, na kanałach raz nas ubiles Z11 jak lecielismy w little birdzie we trojke, pilot + 2 spawaczy! Bez przesady :P Szacun :)

Tak jest - Laser pointer + guided rocket w Little Birdzie i żegnaj przeciwny scoucie, żegnajcie pojazdy :)

Opublikowano

Litwin, rozwalanie samolotów zanim wystartują nie ma nic wspólnego z grą fair play.

Opublikowano

Jaki sekret?

Nawet tego ni pamiętam :P Bawiłem się trochę laserem,ale wróciłem do standardowego wyposażenia czyli radar,flary i naprowadzana,was ubiłem z guna pokładowego,inaczej nie miałbym szans.Wstępnie zmiękczam rakietami i dobijam z działek.

Litwin, rozwalanie samolotów zanim wystartują nie ma nic wspólnego z grą fair play.

Ucieczka z samolotu też nie ma nic wspólnego z lataniem.

Opublikowano

Ucieczka ma na celu uratowanie mojego życia.

To już sobie sam odpowiedziałeś na pytanie.Nie będę latał cały mecz za kimś,kto na końcu ucieknie,przyśpieszam pewne rzeczy,wystartowałeś 2 razy i nic w powietrzu nie zrobiłeś,zabrałeś mi czas,więc więcej tego błędu nie popełniłem.Poza tym ciężko się walczy z 2 samolotami i heli,więc trzeba sobie jakoś radzić,nie moja wina że drużynę miałem kiepską.Do tego wojna z reguły nie jest fair play,a gdybym był pamiętliwy to bym napisał ze resp na plecach mersona i koszenie w ten sposób,tez jest co najmniej dwuznaczne moralnie,jeżeli się pojedynkujemy z kimś na kosy.

Opublikowano

Wow!

Nie kumam tu czegos- kolo snajpami praktycznie za kazdym strzalem killa zalicza, trafiajac gdzie popadnie (najczesciej plecy/bok). Niedawno pytalem Was, czy (na normalu) ktoras snajpa jednym pociskiem zabija i zgodna odpowiedz byla, ze nie (chyba, ze w glowe)...

Gość szpic
Opublikowano

te rozmowy tutaj sa genialne

- Katapultowanie sie z plonacego samolotu -> wstyd

- wyskawiwanie z plonacego czolgu -> wstyd

itd

to czekamy na patcha, ktory wprowadza ze jak wsiadziesz do pojazu nie mozesz juz wysiasc :D

Gość Darude
Opublikowano

Nie kumam tu czegos- kolo snajpami praktycznie za kazdym strzalem killa zalicza, trafiajac gdzie popadnie (najczesciej plecy/bok). Niedawno pytalem Was, czy (na normalu) ktoras snajpa jednym pociskiem zabija i zgodna odpowiedz byla, ze nie (chyba, ze w glowe)...

No przeca snajpa zabija jednym strzałem niekoniecznie w głowe .Ile razy to już zginełem od jednego strzału.

Gość szpic
Opublikowano

No przeca snajpa zabija jednym strzałem niekoniecznie w głowe .Ile razy to już zginełem od jednego strzału.

nie miales widac 100%

najmocniejsza snajperka zabiera 95 do 20 metrow.

wiec tylko head zabija 1 strzalem.

po marcowym patchu strzal w klate tez bedzie zabijal bo bedzie modyfikator 1.25

ja to widze tak ze to jest HC z widocznym HUDem i tyle