waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 lutego 2012 Autor Opublikowano 28 lutego 2012 przez granie z Wami w przeciwnej drużynie mam coraz słabsze ratio za karę macie fotkę urzędu z którym właśnie próbuję rozliczyć stos papierów: Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 (edytowane) Musieliście zahaczyć o niewidzialne popup brzozy. to nie brzozy zabijaja. Wystarczy ze ploza heli dotknie góry to gina wszyscy w heli No to dziwne,bo ja nad drzewami leciałem.Ale dziwne,ze tuż przed śmiercią słyszałem jakby strzały,3 serie i zgon z cyklu"pech",zanim heli upadł na ziemię 3 osoby z heli tez doznały tego samego. Bo to był zamach! Było słychać strzały! To ruskie były, mówię Wam! Edytowane 28 lutego 2012 przez Łebi 2 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Przypominam http://www.ppe.pl/news-13975-Konserwacja_SEN_%28PSN%29_1_marca.html Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 No w końcu zagram w coś innego:) (null) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Musieliście zahaczyć o niewidzialne popup brzozy. to nie brzozy zabijaja. Wystarczy ze ploza heli dotknie góry to gina wszyscy w heli No to dziwne,bo ja nad drzewami leciałem.Ale dziwne,ze tuż przed śmiercią słyszałem jakby strzały,3 serie i zgon z cyklu"pech",zanim heli upadł na ziemię 3 osoby z heli tez doznały tego samego. Bo to był zamach! Było słychać strzały! To ruskie były, mówię Wam! Coś jest na rzeczy bo ja Little birdem na rosyjski resp leciałem 2 Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Musieliście zahaczyć o niewidzialne popup brzozy. to nie brzozy zabijaja. Wystarczy ze ploza heli dotknie góry to gina wszyscy w heli No to dziwne,bo ja nad drzewami leciałem.Ale dziwne,ze tuż przed śmiercią słyszałem jakby strzały,3 serie i zgon z cyklu"pech",zanim heli upadł na ziemię 3 osoby z heli tez doznały tego samego. Bo to był zamach! Było słychać strzały! To ruskie były, mówię Wam! Coś jest na rzeczy bo ja Little birdem na rosyjski resp leciałem Trzeba powołać komisję No w końcu zagram w coś innego:) (null) Ja może singla w bf3 przejdę Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Dzisiaj trochę się pobawiłem rakietami pół naprowadzanymi(szturmowe),fajne jak się samemu lata i wiemy gdzie jest rywal,bo jednak radar to podstawa w każdej maszynie latającej.Ukradłem Havoc-a z bazy,myślę to sobie polatamy,ale byłoby zbyt fajnie bo moi "pro"dali sobie przy flagach ukraść 2 razy Viper-a,raz rozwaliłem, a drugi raz kolo leciał okopcony i puścił flary,namierzanie się kończy i myślę łatwy kill i mecz się skończył,nie lubię takich sytuacji Cytuj
tommi 345 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 (edytowane) Dzisiaj trochę się pobawiłem rakietami pół naprowadzanymi(szturmowe),fajne jak się samemu lata i wiemy gdzie jest rywal,bo jednak radar to podstawa w każdej maszynie latającej. Zgadzam sie co do radaru- odkad go odblokowalem, to na nic innego (na dluzej) nie zamieniam. Te naprowadzane pare przez pare meczow pouzywalem, ale poza jednym, gdzie z Gęsiorem w dwoch heli sie scieralismy, to pozniej srednio mi wchodzily. Tzn. przynajmniej jesli chodzi o walke z heli, bo przeciwko czolgom i piechocie sa naprawde niezle i wyraznie zwiekszaja celnosc. Gdyby to nie bylo wlasnie kosztem radaru... Szkoda, ze to nie jest stale ulepszenie zwyklych rakiet, jak ten radar terenu. Litwin, dalej czekam na wyjasnienie sekretu scoutow- nie chcesz sie podzielic wiedza tajemna z kolegami czy jestes jeszcze zly na mnie za tamten mecz na Demawendzie? PS: Kozbinio, musisz przeciwko mnie pograc- poszybuje Ci ratio w gore jak oszalale :rofl2: Edytowane 28 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Przez te mecze przeciw kumplom Danielskii grozi, że mnie z friendlisty wywali a Pryx nabawił się MAVfobii... Weźcie ludzie zacznijcie grać w inne gry żeby nie przelewać bratniej wirtualnej krwi... To nawet zabawne ale jak mnie kozbinio nie zaprosi do Krakowa na zlot forumowych batelifildzistów to się popłaczę - tym bardziej, że Danielskii obiecywał jakieś szarpanie sztuni? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Litwin, dalej czekam na wyjasnienie sekretu scoutow- nie chcesz sie podzielic wiedza tajemna z kolegami czy jestes jeszcze zly na mnie za tamten mecz na Demawendzie? Jaki sekret? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Kaczor stary cziterze flache przywieziemy to nie ma opcji żeby opoj Kozbinio Cie nie zaprosił. Dziś będę po 22 więc szykujcie hs na wieczorne rozmowy w toku;) (null) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Litwin, dalej czekam na wyjasnienie sekretu scoutow- nie chcesz sie podzielic wiedza tajemna z kolegami czy jestes jeszcze zly na mnie za tamten mecz na Demawendzie? Jaki sekret? A na powaznie, to jak Ty, kurka, tymi heli zwiadowczymi tak wymiatasz?? Uzywasz lasera + kierowanych p-z? Na scoutach to trafia w cele w powietrzu?? Ja piernicze, na kanałach raz nas ubiles Z11 jak lecielismy w little birdzie we trojke, pilot + 2 spawaczy! Bez przesady Szacun Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XKJNWo9Y-2s Wow! Cytuj
tommi 345 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 (edytowane) Ale dzisiaj na ekipe farciarzy trafilem w przeciwnej druzynie- co najmniej ze 3 kosy byly na wyciagniecie reki i za kazdym razem sie ratowali Edytowane 28 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 A na powaznie, to jak Ty, kurka, tymi heli zwiadowczymi tak wymiatasz?? Uzywasz lasera + kierowanych p-z? Na scoutach to trafia w cele w powietrzu?? Ja piernicze, na kanałach raz nas ubiles Z11 jak lecielismy w little birdzie we trojke, pilot + 2 spawaczy! Bez przesady Szacun Tak jest - Laser pointer + guided rocket w Little Birdzie i żegnaj przeciwny scoucie, żegnajcie pojazdy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Litwin, rozwalanie samolotów zanim wystartują nie ma nic wspólnego z grą fair play. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Litwin, dalej czekam na wyjasnienie sekretu scoutow- nie chcesz sie podzielic wiedza tajemna z kolegami czy jestes jeszcze zly na mnie za tamten mecz na Demawendzie? Jaki sekret? A na powaznie, to jak Ty, kurka, tymi heli zwiadowczymi tak wymiatasz?? Uzywasz lasera + kierowanych p-z? Na scoutach to trafia w cele w powietrzu?? Ja piernicze, na kanałach raz nas ubiles Z11 jak lecielismy w little birdzie we trojke, pilot + 2 spawaczy! Bez przesady Szacun Nawet tego ni pamiętam Bawiłem się trochę laserem,ale wróciłem do standardowego wyposażenia czyli radar,flary i naprowadzana,was ubiłem z guna pokładowego,inaczej nie miałbym szans.Wstępnie zmiękczam rakietami i dobijam z działek. Litwin, rozwalanie samolotów zanim wystartują nie ma nic wspólnego z grą fair play. Ucieczka z samolotu też nie ma nic wspólnego z lataniem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Ucieczka ma na celu uratowanie mojego życia. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Ucieczka ma na celu uratowanie mojego życia. To już sobie sam odpowiedziałeś na pytanie.Nie będę latał cały mecz za kimś,kto na końcu ucieknie,przyśpieszam pewne rzeczy,wystartowałeś 2 razy i nic w powietrzu nie zrobiłeś,zabrałeś mi czas,więc więcej tego błędu nie popełniłem.Poza tym ciężko się walczy z 2 samolotami i heli,więc trzeba sobie jakoś radzić,nie moja wina że drużynę miałem kiepską.Do tego wojna z reguły nie jest fair play,a gdybym był pamiętliwy to bym napisał ze resp na plecach mersona i koszenie w ten sposób,tez jest co najmniej dwuznaczne moralnie,jeżeli się pojedynkujemy z kimś na kosy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Przepraszam bardzo, jaki resp na plecach Mersona? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Przepraszam bardzo, jaki resp na plecach Mersona? Nie pamiętasz potyczek w BC2?Biegaliście ekipą na mnie. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Wow! Nie kumam tu czegos- kolo snajpami praktycznie za kazdym strzalem killa zalicza, trafiajac gdzie popadnie (najczesciej plecy/bok). Niedawno pytalem Was, czy (na normalu) ktoras snajpa jednym pociskiem zabija i zgodna odpowiedz byla, ze nie (chyba, ze w glowe)... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 te rozmowy tutaj sa genialne - Katapultowanie sie z plonacego samolotu -> wstyd - wyskawiwanie z plonacego czolgu -> wstyd itd to czekamy na patcha, ktory wprowadza ze jak wsiadziesz do pojazu nie mozesz juz wysiasc Cytuj
Gość Darude Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Nie kumam tu czegos- kolo snajpami praktycznie za kazdym strzalem killa zalicza, trafiajac gdzie popadnie (najczesciej plecy/bok). Niedawno pytalem Was, czy (na normalu) ktoras snajpa jednym pociskiem zabija i zgodna odpowiedz byla, ze nie (chyba, ze w glowe)... No przeca snajpa zabija jednym strzałem niekoniecznie w głowe .Ile razy to już zginełem od jednego strzału. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Nie kumam tu czegos- kolo snajpami praktycznie za kazdym strzalem killa zalicza, trafiajac gdzie popadnie (najczesciej plecy/bok). Niedawno pytalem Was, czy (na normalu) ktoras snajpa jednym pociskiem zabija i zgodna odpowiedz byla, ze nie (chyba, ze w glowe)... No przeca snajpa zabija jednym strzałem niekoniecznie w głowe .Ile razy to już zginełem od jednego strzału. nie miales widac 100% najmocniejsza snajperka zabiera 95 do 20 metrow. wiec tylko head zabija 1 strzalem. po marcowym patchu strzal w klate tez bedzie zabijal bo bedzie modyfikator 1.25 ja to widze tak ze to jest HC z widocznym HUDem i tyle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi