Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) Skopiowałem sobie i im bym wklejał ale nie wiem czy jest sens bo Polski oddział nic nie może,kazali mi raportować ich,a prędzej mi kaktus wyrośnie jak niemca zablokują.Jak świat światem,nigdy niemiec nie będzie Polakowi bratem. Edytowane 1 Marca 2012 przez Litwin25 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl#!/bf3/pl/battlereport/show/31505745/4/173619809/ to jest mistrzu w lataniu, i na dodatek z polski! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 http://battlelog.bat...45/4/173619809/ to jest mistrzu w lataniu, i na dodatek z polski! nie wiem czym tu sie podniecac on 48lev orla a przeciwnik w 90% nawet orla nie mieli.. tak jak w bc2 sporo osob z klanu mafia szukali noobow i krecili wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Skopiowałem sobie i im bym wklejał ale nie wiem czy jest sens bo Polski oddział nic nie może,kazali mi raportować ich,a prędzej mi kaktus wyrośnie jak niemca zablokują.Jak świat światem,nigdy niemiec nie będzie Polakowi bratem. Spokojnie, niedługo Turasy ich przejmą, a oni nie będą mogli nic zrobić przez swoją przeszłość. No bo przecież raczej nie chcieliby zostać ponownie nazwani nazistami i mieć na karku milionów wygłodniałych Arabów. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Nawet nooba trzeba jeszcze trafic- i to 91 razy... Chyba, ze tez boostowal zwyczajnie kolo- mogli sie przeciez ustawic, ze ktorys do przeciwnego zespolu wbija i respi sie ciagle na heli transportowym, a tamten go w kolko zdejmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 naprawdę taki wynik zasługuję na nutkę niedowierzania Aż czuję smrodzić oszustwa Ale zawsze można się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) no właśnie po co sie w ogóle czymś podniecać, przecież każdy co chwile wbija 91-0 i to samym samolotem czy zdobywa ponad 20,000pkt za samą walke, jeszcze pewnie boostował z kolegami i zrobił jakiś temat na forum zeby o określonej godzinie jakieś nooby z niskimi levelami wbiły na serwa (ch,uj z tym że na serwie było 7 orzełków z czego 3 wyszło bo poprostu dostawali) bo on chce taki wynik wbić, ale to była jakaś ustawka bo jak ja tylko najwięcej 20 killsów w rundzie wbiłem to on na pewno oszukuje bo nie możliwy jest taki wynik żeby miał więcej ode mnie!!! takie tam polaczkowate myślenie Edytowane 1 Marca 2012 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Nie polaczkowate,tylko na tej mapie jest to mało możliwe i wcale nie dlatego ze pobił mój rekord 3 krotnie.Chłop ma tyle samo killi z froga co ja i nagle trafia się mu mecz z 91 fragami,śmierdzi mi to ustawką jak typ miał 67 do 0 ratio a stał z kumplami an ognistej,on zabijał jednego z przeciwnej a drugi go podnosił. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) czyli wszyscy co mają lepsze wyniki i biją twoje rekordy od razu śmierdzi ci ustawką? i nagle wszyscy ustawiają sie żeby mieć wysokie wyniki a max kill jakie można uzyskać to nie wiem 40 bo wyżej oznacza że też ustawia sie? no spoko, a krowy latają też słyszałem Edytowane 1 Marca 2012 przez mersi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 czyli wszyscy co mają lepsze wyniki i biją twoje rekordy od razu śmierdzi ci ustawką? no spoko, a krowy latają też słyszałem I widzisz,masz problem z czytaniem i jednoczesnym rozumowaniem,bo napisałem że to dziwne na tej mapie,prędzej na Charku gdzie są 2 lavy,heli,samolot i amtrac.Do tego dziwne że go w końcu nie ubili z czołgu jak ich tak męczył,bo trzeba zejść nisko do nalotu a Frog jest wolny,więc by nie zdążył się oddalić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Sorry merson, ale Twoje tłumaczenie jest na równi z tłumaczeniem że scenowcy złamali PS 3 żeby linuxa dało się zainstalować. Teoretycznie możliwe. W praktyce każdy wie po co jest przerobiona konsola I tu tak samo teoretycznie mógł mieć szczęście. W praktyce pewnie się ustawił i trzeba być naiwnym żeby tego nie podejrzewać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 @mersi no nie dziw się, można się czepiać Litwina i drzeć z niego łachy co bardzo lubię robić, ale chłopak latać umie i nawet jemu się to wydaje "deczko" dziwne. Nie mówię że nie możliwe, też uważałem, że boostujesz ale jesteś one man army i jesteś w stanie uwierzyć, że masz taki a nie inny SPM. Ale mimo wszystko jednak zgony też zaliczasz. Jednak tym razem 0 (zero) zgodnów budzi podejrzliwość, bo jeśli chociaż 3-4 osoby z przeciwnej dobrałyby się mu do doopy to był chociaż raz padł. To jakiś Twój znajomy że tak go bronisz? @Litwin z tym Twoim banem to jaja jak berety a tekst tommiego to mistrzostwo świata. "arschgefickter nazi-schwuchtel" brzmi to świetnie. choć w niemieckim "kocham Cię" brzmi jak rozkaz do ataku Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) czyli wszyscy co mają lepsze wyniki i biją twoje rekordy od razu śmierdzi ci ustawką? Sorry, Merson, ale co innego pobic rekord o np. 3 fragi, a co innego 3-krotnie... Zwłaszcza, że nie mowimy tu o rekordzie np. moim (tego nikt nawet nie probowalby podwazac ), tylko goscia, ktory jak Kozbinio wspomnial wymiata, i to wymiata przede wszystkim w latadłach właśnie. w niemieckim "kocham Cię" brzmi jak rozkaz do ataku Ehehe, poniekad nim bywa w niektorych sytuacjach :rofl2: PS: Ehehe, Litwin, musialo cie w koncu sony zbanowac, zeby sie dalo na twoja liste dostac Edytowane 1 Marca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 przestawka na bf3 w toku. powiem tylko, że po zainstalowaniu wszystkiego przedwczoraj, z nawet dreszczykiem emocji włączyłem swój pierwszy mecz (podkręcałem się parę dni filmikami na yt, że wkręcę się jak w bc2), ale zdążyłem tylko przebiec 10 metrów i zawiesiła się konsola. resetowałem już śmiejąc się i przypominając bolączki poprzedniczki. później grało się stabilnie i wkręciłem się, ale faktycznie to zupełnia inna gra. na pewno jest trudniejsza. może po ogarnięciu map i odblokowaniu arsenału będzie grało się przyjemniej. pytanko: jak macie ustawione sensitivity? dałem na początku od razu ok. 60%, ale musiałem wrócić do defaultowych ustawień (które są niższe niż 50% jak kojarzę), bo miałem bałagan w oczach. da radę sie przyzwyczaić do powiedzmy 80% paska, bo tak grywałem w bc? ps. pad dziś dostał headshota. po ile w saturnie chodzą, ktoś kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) 160 zeta? Czulosc ja mam bardzo nisko, moze na 25-30% z tego, co pamietam. Jakos przy ok. 90h na liczniku postanowilem zwiekszac o kreske co kolejne 5h, ale jakos o tym zapomnialem Trzeba bedzie wrocic do tego konceptu Edytowane 1 Marca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) Ja mam fabryczne ustawienia i jest dobrze.Po przetestowaniu wielu kombinacji stwierdziłem że nie ma co kombinować. Edytowane 1 Marca 2012 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) pytanko: jak macie ustawione sensitivity? dałem na początku od razu ok. 60%, ale musiałem wrócić do defaultowych ustawień (które są niższe niż 50% jak kojarzę), bo miałem bałagan w oczach. da radę sie przyzwyczaić do powiedzmy 80% paska, bo tak grywałem w bc? Ja gram na 90-95% da sie przyzwyczajic.w bc2 mialem 100%. Kwestia przyzwyczajenia. Edytowane 1 Marca 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Dla mnie fabryczne ustawienia czułości to jak mucha w smole Mam 50 % i uważam to za optymalne,jak dla mnie.Właśnie ogarnąłem mecz 30:0 na Kaspianie,by odświeżyć sobie pamięć i mogę napisać że 90 jest fizycznie nie możliwe bez ustawki,u mnie kolesie zabici więcej niż 1 raz zaczęli wyskakiwać z pojazdów i fragów było mniej,walili z buta cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja mam tak 80% sensivity. Gdy gram w 720p, to daje 100% (glownie single). A tak swoja droga, to BF3 wydaje mi sie bardziej dynamiczna, wymagajaca "kocich" ruchow gra, niz CoD. ADHD'owcy czuja sie w BF3, jak ryby w wodzie. Najpierw nie nienawidzilem Metra, a teraz uwielbiam ta mape. Natomiast na wiekszosci mapach CQ (glownie Caspian i Firestorm), to mozna jedynie podziwiac krajobrazy.... nudy w obrebie 10 km kwadratowych. Sorry chlopaki, ale Podboj omijam szerokim lukiem. Tam licza sie glownie manewry pojazdami ciezkimi oraz lotnicy. Szkoda, ze nie ma CQ w BF3, takiego jak na przyklad na Arice w BFBc2. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Podboj omijam szerokim lukiem. Tam licza sie glownie manewry pojazdami ciezkimi oraz lotnicy. Ja właśnie dokladnie za to go kocham Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33411371/2/204538140/ patrzcie tutaj, pewnie tez sie ustawiał Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) On jezdzil, a nie latal, a to jednak lekka roznica. Edytowane 2 Marca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Dzisiaj szczyt(na szczycie ) wszystkiego,kolo z 17 lvl ustrzelił mnie z M1911 tłumik,jako pilota heli Właśnie zawiesili mi konto na 7 dni bo nazwałem typa hitler jungen,po tym jak mi przysłał polish noob. W związku z tygodniowym banem na PSS na koncie Litwin_PL,musiałem założyć na ten tydzień nowe konto ze stosowną nazwą,jak ktoś chce to może dodawać Ixhatexgermans O ku..wa, wymiękłem! :rofl2: To Cię opcja niemiecka pracująca w psn urządziła hehehe I ten nowy nick Dobre w ch..j Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 On jezdzil, a nie latal, a to jednak lekka roznica. jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ano taka, ze jety walcza glownie z innymi latadlami, a tych jest po stronie wroga jednoczesnie max. ze 4 (a na mapie z tamtego raportu pewnie mniej), do tego heli respia sie cala wiecznosc po straceniu. Czolgiem z kolei kosisz glownie piechote, ktora jest wszedzie i duzo bardziej liczna, wiec i duzo bardziej prawdopodobne, ze wiecej fragow nabijesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi