Litwin81 1 155 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Skoro Dice i $ony pozwalało dzielić na 5,teraz na 2 to wg. nich jestem pełnoprawnym kupcem i nie mogę pisać na temat BF3 tylko 20% tego co tommi Zawsze tutaj wytykając błędy łudziłem się że przeczyta to Butch,a on ma pewne wpływu w Dice po zrobieniu mnie w konia z MOH i im podrzuci ewentualne rzeczy do naprawy,bo może oni tam siedzą i nie wiedzą że potrzeba zmian? Myślą sobie,kufa poszło 12 mln jesteśmy na dobrej drodze by dogonić COD.Jest nowa luka na rynku,byłem fanem COD4,ale po tym co zrobili z tą genialną grą w MW2,przeszedłem do BC2,tyle że tutaj zrobili to samo co w/w grze,wystarczyło dać lepszą animację i trochę lepszą grafę a pozmieniali większość rzeczy,które działały w BC2,tak samo jak w MW2,gdzie dali jakieś czujniki ruchu i bicia serca i zarżnęli grywalność. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 A dla tych co sie ciesza na 'prywatne serwery' to jest mala * trzeba bedzie wynajac serwer co oznacza placenie Ale to była informacja o pełnej customizacji gry: Karl-Magnus Troedsson, CEO of Battlefield developer DICE, announced at an Electronic Arts event last night that customizable servers would be available for consoles in the future. "All active players out there playing on consoles today will now have the opportunity to customize their servers and set them up exactly how they want them to play," said Troedsson. "Now this is a feature that in Battlefield on PC we've had for some time, but it's an absolute first on console. So, we're pretty excited about this." Ja to odczytuję, tak że będzie można w uproszczeniu np. ustawić limit tysiąca killi w Podboju na Metrze. To moja jedyna szansa by wbić beretkę za przygwożdżenie ;] Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 marca 2012 Autor Opublikowano 10 marca 2012 PS: Litwin, ja caly czas pamietam o twoich opowiesciach dot. MK3A1- wlasnie jestem w trakcie odblokowywania go i jak tylko to zrobie, to przestane byc USAS whore i podziele sie opinia Nie wiem czy starczy mi sił na kille jeepem. Btw gdzie dokladnie stoi BTR90? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 (edytowane) PS: Litwin, ja caly czas pamietam o twoich opowiesciach dot. MK3A1- wlasnie jestem w trakcie odblokowywania go i jak tylko to zrobie, to przestane byc USAS whore i podziele sie opinia Nie wiem czy starczy mi sił na kille jeepem. Btw gdzie dokladnie stoi BTR90? Conquest zatoka osmanska/gulf of oman Edit1: Jeszcze jest na Strike At Karkand i Sharqi Peninsula Edytowane 10 marca 2012 przez zaq123456 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 marca 2012 Autor Opublikowano 10 marca 2012 Dobra pomęczę to. Jeszcze patent na jeepa musze wymyśleć no i coop. Zaniedbałem to na początku i teraz ciężko się zmotywować Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 (edytowane) Z jeepem to kwestia prob i farta- mi raz dwa wpadly naraz, jak na wybrzezu kolo flagi dwoch kolesiow z łodzi wysiadło na plaze, a akurat sie tam krecilem Wczoraj tez raz probowalem na szturmie, ale za ciasno bylo- tak czy inaczej, mysle ze to spokojnie do zrobienia. To cholerstwo szybkie jest i wystarczy lekko nim potracic, zeby zabic. Koopa kiedys jak sie bedzie nudzilo oczekiwanie do dlc mozemy pocisnac razem, bo tez jak dotad tylko jedna misje zaliczylem Edytowane 10 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Dobra pomęczę to. Jeszcze patent na jeepa musze wymyśleć no i coop. Zaniedbałem to na początku i teraz ciężko się zmotywować Wbicie killi jeepem jest proste. Dla mnie kurna nie do ogarnięcia jest wbicie medalu za kille jeepem ale z działka. Nie dość, że to (pipi) jest niecelne to jeszcze jesteś wystawiony na strzał z rpg. A może zalicza do tego medalu z czego innego jeszcze? Kozbinio i Tommi ja chętnie coopa zrobię bo chciałbym tymi odblokowanymi pukawkami coś poszaleć. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Chodzi o baretkę walkę pojazdami transportowymi?Jeżeli tak to najłatwiej Amtrackiem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Chodzi o baretkę walkę pojazdami transportowymi?Jeżeli tak to najłatwiej Amtrackiem. Zgadzam się raz wpadły mi w jednym meczu dwie beretki za walkę pojazdami transportowymi. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Przepraszam, że wczoraj zostawiłem zespół bez pożegnania Dochodziła 3AM więc tradycyjnie odcięło mi prąd. Esencja BF3 - zwycięstwo jednym fragiem nad ziomami smakuje wybornie... http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/34354035/4/216401239/ Odrobiliśmy około 10 fragów a przy stanie 48-49 dla tych złych (pozdro tommi ) Pryx skosił dwóch walczących ze sobą kolesi zapewniając nam zwycięstwo. Cała w tym zasługa Crazy Mav Operatora Danielskiego, który zapewnił nam wsparcie z powietrza i tradycyjnie wspierał nas śpiewem... Najprzyjemniejszy moment wieczoru Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 marca 2012 Autor Opublikowano 11 marca 2012 Jeden minus zauważyłem, jak gramy ekipą (np w 8) to po jednej rundzie zdarza się, że drużyna przeciwna ucieka i zostajemy my kontra 4-5 przeciwników, Wzorem @Litwina wnioskuje i zakaz wychodzenia z serwerów jak się przegrywa i nie jest się mną albo kimś z tego forum Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) hahaha to sa emocje wlasnie dm...48 do 49 wpada pryx ze swoja bazooka i (pipi)...i taaaadaaaaa! our team is....: EDYTA: Kaczor kawałek który wczoraj zawładną mnie przy "beefie" i którym tak dzielnie Was starałem sie wesprzec;) to: http://www.youtube.com/watch?v=D2tH-ac93k0 Edytowane 11 marca 2012 przez danielskii Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) Ej, ale jak Szpic slusznie w komentarzu zauwazyl, mielismy o 3 kille wiecej od Was- oszusci!! Zaraz to zglaszam to Dice, dostaniecie bana i sie skonczy- nie bedzie latania MAV-em, rzucania rpg-ami, spiewania i zabijania kolegow... Nie bedzie niczego!! W ogole to chyba jedyny dobry mecz w moim wykonaniu byl wczoraj Prawie cala reszta (indywidualnie) permanentnie w plecy Ale dwa duze pozytywy, poza oczywiscie swietna atmosfera (no i paroma kosami dla ziomkow ): - dzieki Grezowi (pozdro ) zaliczylem w koncu ostatnia baretke (podkladanie m-comow) - w koncu wpadla gwiazdka dla recona W miedzyczasie zdobylem tez juz medale za wsparcie zwiadowcy i radio, a to oznacza jedno: od teraz blask spawarki bedzie co chwila rozjasnial mrok wojny, a Wy bedziecie zasypywani apteczkami i amunicja z kazdej strony, w ilosci wiekszej od granatow przeciwnika PS: Danielski, Kaczor- wyjasnilo sie w koncu, o co z tym MAV-em chodzilo? Ja wiem tylko o medalu wsparcia za niego. Edit: Aaa, no i duzy highlight wczoraj w temacie satysfakcji: kosa dla tego pedala z usasem, lynka jakiegos tam Gdyby nie claymore Greza, na ktorego sie gosciu wladowal jak bylem tuz za nim, to jeszcze jedna bym mu wsadzil Edytowane 11 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 TommI__t co to mialo byc wczoraj? biegałeś wczoraj z usasem na damawandzie a na nastepnej mapie uciekles i nie bylo okazji sie zemscic Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Bluzgi jakie szły w kierunku Danielskiego za latanie MAVem to poezja Grez tak się w(pipi)ił, że spindolił nam z drużyny A ten jeden ticket na końcu to niech to ch..strzeli. Koniec rundy, widzę, że jest remis, patrze stoi dwóch przeciwników koło budy i otwieram do nich ogień z jakiś 30 metrów. Napierdalam jak oszołom a to w jednego a to w drugiego licząc, że któryś padnie, magazynek pusty, ciśnienie rośnie, adrenalina na maksa, nagle koniec rundy i pytanie: "Ubiłem dziada czy nie?". I za chwile wszystko jasne. (pipi) nie!! Piękne to było Ale takie akcje to tylko jak się gra właśnie przeciwko ziomkom. Pozdro wariaty. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) Spoko, Szpic, jeszcze bedzie okazja Wyszedlem, bo chcialem troche szturm pocisnac, zeby ta cholerna baretke za m-comy zrobic i na Omanskiej i Sharqim (do odblokowania MK3A1) chwile pograc Kurde, tam na Demawendzie jeszcze jednej kosy mi do baretki zabraklo- niestety juz nie zdazylem, ale i tak pierwszy raz mi sie zdarzylo, zeby trzech ziomkow, do tego z jednego skladu i w jednym meczu dziabnąć Tez pewnie troche bluzgow polecialo Mialem tez na szturmie wczoraj fajny motyw: koncowka meczu, ostatni m-com wyje, ja sie u kogos na jakims dachu zrespilem. Patrze na dol- jakis basen Zdazylo mi tylko przeleciec przez mysl, czy to przypadkiem nie ten z trofeum- m-com wszedl na najwyzsze obroty juz, ja skoczylem, no i jak bylem tuz nad sama taflą, ekran zbielał i mecz sie zakonczyl Chwila oczekiwania w napieciu i jak u Gęsiora pytanie "Zaliczylem czy nie?"- po chwili pojawila sie tablica wynikow, a zaraz po niej wyskoczylo trofeum W ogole tak mi wlasnie wpadlo do glowy- ciekawe, czy jakies nowe tryby w dlc dorzuca? Ja bym np. chetnie "Zamach" z Killzona widzial To by duzo smaczkow na pewno dalo w meczach w ekipie Po czyjejsc nieudanej kosie wczoraj wspominalismy tez bezposrednie wykonczenia w KZ3 (kciuki w oczy, noz w oko itd.- niewazne, od ktorej strony: z tylu, z przodu, z boku itd.). Dla mnie to wzor w tej materii. W ogole kiedys jak bedzie sie nudzilo przed dlc, to moznaby tez zrobic ustawke w KZ3 w razie czego Mysle, ze w tym gronie tez zabawa przednia by byla Edytowane 11 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Dzięki za wczorajsze pocinanie, finał rundy na kaspijskiej był epicki :] Śmiech przy każdym kolejnym roadkillu, który robił danielski też. Wpadła mi w końcu baretka za przygwożdzenie, fuck yeah. Fajnie na rundy wczoraj wychodziły, kilka razy wygrywaliśmy przegrywając po 10 killi w rundzie, keep calm i do przodu :] Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 marca 2012 Autor Opublikowano 11 marca 2012 miśki czy ta broń: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/kozbinio/iteminfo/m26-mass/180782105/ps3/ M26 MASS jest od ręki dostępny tak po prostu dla medyka? bo chcę tym wbić 100 killi a nie wiem czy mam to w ogóle do wyboru Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Jest. Wybierasz go zamiast apteczki. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 miśki czy ta broń: http://battlelog.bat.../180782105/ps3/ M26 MASS jest od ręki dostępny tak po prostu dla medyka? bo chcę tym wbić 100 killi a nie wiem czy mam to w ogóle do wyboru Weź w prawo z M320 i masz,odkryjesz z czasem 3 rodzaje amunicji,wolno przeładowuje ale broń masakrycznie mocna.Dzisiaj po raz pierwszy widziałem blachę za przygwożdżenia,sylwetka typka i pełno dziur wokół niego,ten medal wydaje mi się jeszcze bardziej abstrakcyjny do zdobycia niż za soflam. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Żeby was złapała przeogromna sraka za używanie tych USASów. Życzę wam tego. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) A dla tych co sie ciesza na 'prywatne serwery' to jest mala * trzeba bedzie wynajac serwer co oznacza placenie Ale to była informacja o pełnej customizacji gry: Karl-Magnus Troedsson, CEO of Battlefield developer DICE, announced at an Electronic Arts event last night that customizable servers would be available for consoles in the future. "All active players out there playing on consoles today will now have the opportunity to customize their servers and set them up exactly how they want them to play," said Troedsson. "Now this is a feature that in Battlefield on PC we've had for some time, but it's an absolute first on console. So, we're pretty excited about this." Ja to odczytuję, tak że będzie można w uproszczeniu np. ustawić limit tysiąca killi w Podboju na Metrze. To moja jedyna szansa by wbić beretkę za przygwożdżenie ;] Pryxfus,tylko ze ucieles najwarzniejsza czesc. The developer currently has no details on pricing or timetable for availability. A watpie zeby nam za darmo dodali wiecej opcji w wszukiwarce serwerow,bo wtedy nikt by nie wynajal od nich sewerwerow. Proponuje po prostu sie przygotowac,ze to kolejna gadka marketingowa. Bo pozniej bedzie placz i narzekanie. Nawet w ankiecie na battlelog jest jak byk: Weekly Poll Which are you most excited about? Close Quarters (June) 20% Armored Kill (Fall) 21% End Game (Winter) 9% Next patch 46% Rent-a-server on console 5% Edytowane 12 marca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) rząd polski powinien się zająć ważnymi sprawami, jak podczas gdy w meczu wszyscy (pipi)ani przeciwnicy używają (pipi)anego usasa, to wtedy ich dopaść na gorącym uczynku i wszystkim skur(pipi)om wsadzić usasa w dupe i wysłać do czeczenni niech k**wa tam zrobią coś pożytecznego a nie mi k**wa dupe zatruwają podczas gry. Ile można ?? już myślałem, że . . . . . . . . . . co ja k**wa myślałem ??!!?? przecież whole whore usas team zawsze był, jest i będzie. Jeszcze rozumiem, żeby jeden, dwóch biegało z usasem, bo może są jeszcze tak słabi że nic bez tej broni nie zdziałają, ale żeby cały je(pipi)any zespół do k**wy nędzy !!?? a tak poza tym to gra potrafi być naprawdę przyjemna Edytowane 12 marca 2012 przez Grez Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Ja jak widzę że przeciwna drużyna to Usas whores, to staram się trzymać na dystans i campić w miejscach oddalonych od bitew, bo wtedy ich skuteczność znacznie spada. Mimo to, przygważdżanie to dla mnie chleb powszedni, na dobrą sprawę traktuje to jako nagrodę pocieszenia gdy ktoś mi kill'a zwinie No ale ja tam "lekki spust" więc amunicja lata gęsto, a SAW to piła która musi pracować żeby ścinać Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) Żeby was złapała przeogromna sraka za używanie tych USASów. Życzę wam tego. Sorki Rozi musze zrobić "platyne" USASem więc jak zrobie te 1000 killi to postaram się robić Ci "kuku" inna spluwą... rząd polski powinien się zająć ważnymi sprawami, jak podczas gdy w meczu wszyscy (pipi)ani przeciwnicy używają (pipi)anego usasa, to wtedy ich dopaść na gorącym uczynku i wszystkim skur(pipi)om wsadzić usasa w dupe i wysłać do czeczenni niech k**wa tam zrobią coś pożytecznego a nie mi k**wa dupe zatruwają podczas gry. Ile można ?? już myślałem, że . . . . . . . . . . co ja k**wa myślałem ??!!?? przecież whole whore usas team zawsze był, jest i będzie. Jeszcze rozumiem, żeby jeden, dwóch biegało z usasem, bo może są jeszcze tak słabi że nic bez tej broni nie zdziałają, ale żeby cały je(pipi)any zespół do k**wy nędzy !!?? Maruda co to zawsze w TOP3 kończy... Edytowane 12 marca 2012 przez rob1979 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi