waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 marca 2012 Autor Opublikowano 12 marca 2012 Mnie już nawet sam dzwięk usasa irytuje, bo nic nie słychać innego jak : pizd, pizd, pizd, pizd, pizd, pizd, pizd . . . . . . . heh aż mi się przypomina weekend: czy to LAV? nie! Czy to BTR? nie! to USAS whoooore Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 A ja zauważyłem następującą rzecz: otóż zdarzyło mi się ostatnio rozegrać z 10 partyjek bez teamu, z którym zawsze pogrywam. Wyniki są zaskakujące. Idzie mi znacznie lepiej gdy gram na samotnika. Kilka razy wpadła beretka dla najlepszego gracza, po 15 tysi na runde... Z drugiej strony może to nie jest wcale zaskakujące bo bardziej grasz dla zespołu, ale jak grasz na samotnika i dla drużyny nie robisz nic to wyniku dobrego nie da rady osiągnąć. Wczoraj zdarzyło się, że grałem bez HS, żona chciała pospać a ja dre ryja więc embargo. Grałem ofkors z ekipą i co tu dużo gadać....rozumiemy się bez słów. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Chyba tommi pisał o KZ3, jak dla mnie możemy, dla odskoczni, na serwery Killzone wbić. Co jak co ale sterowanie move'em bylo tam genialne, po kalibracji w multi spisywało się lepiej niż pad. Niestety regres w stosunku do multi KZ2 odepchnął mnie od tej gry. Kiedyś, kolejna część danego tytułu niemal zawsze stanowiła progres w stosunku do części poprzedniej. Dziś niestety tak nie jest, przykłady KZ3 i BF3 są dobitnym tego przykladem... Ale ta dyskusje mamy za sobą więc już przestaje ględzić. Co do sprawy wpływu grania na zdrowie kręgosłupa to mam takie same doświadczenia. W multi gram na krawędzi kanapy, wcale nie oparty wygodnie. Na szczęście mam nawyk z czasów jeżdżenia transitem jako przedstawiciel handlowy, gdzie grodź za kabiną wymuszała niemal pionowe ustawienie oparcia i teraz odruchowo kładę za siebie 2 poduchy, które stanowią oparcie na kanapie i jakoś to pomaga w wymuszeniu prawidłowej pozycji. Sprawa USASa, jak się go dorobię to pewnie będzie już poprawiony i ch.ja się powyżywam na innych... fuck A pisząc poważnie, to tu nie chodzi o jego moc ale o moc samych odłamków i to że zabijają rykoszetami... Słyszę: pizg, pizg, pizg (brzmi jak ostrzał artylerii a nie broń ręczna!) chowam się metr-dwa za winkiel i dupa, ginę i tak. Niech usas będzie takli silny ale w sytuacji mano a mano a nie kurna przez ściany i murki! A do multi, prócz ćwiczeń od Danielskiego, polecam tabsy energetyczne dla sportowców od Litwina! Z alkoholem dają ciekawe rezultaty, owocujące dogłębną analizą m.in. wpływu polskich seriali na własne wychowanie oraz rolą w tym wszystkim wzierników analnych... hehehe Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 A do multi, prócz ćwiczeń od Danielskiego, polecam tabsy energetyczne dla sportowców od Litwina! Z alkoholem dają ciekawe rezultaty, owocujące dogłębną analizą m.in. wpływu polskich seriali na własne wychowanie oraz rolą w tym wszystkim wzierników analnych... hehehe a na koniec rano na oiom bedziemy siedziec razem i krzyczec pif paf a ktos bedzie biegal z defi ;P Cytuj
Grez 33 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Chyba tommi pisał o KZ3, jak dla mnie możemy, dla odskoczni, na serwery Killzone wbić. Co jak co ale sterowanie move'em bylo tam genialne, po kalibracji w multi spisywało się lepiej niż pad. Niestety regres w stosunku do multi KZ2 odepchnął mnie od tej gry. Kiedyś, kolejna część danego tytułu niemal zawsze stanowiła progres w stosunku do części poprzedniej. Dziś niestety tak nie jest, przykłady KZ3 i BF3 są dobitnym tego przykladem... Ale ta dyskusje mamy za sobą więc już przestaje ględzić. a czemu by nie w killzona 2 ??jeżeli to jest najlepsze multi to nie widzę problemów. Lagi ?? tam przynajmniej wszyscy będą mieć lagi po równo Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Noo, grajcie w KZ2 Będę niedługo musiał odświeżyć multi w tej grze, żeby platynę wbić, a gierka cały czas się kurzy na półce. W multi zostało osiem baretek za melee do wbicia, więc mógłbym trochę pograć. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) otóż zdarzyło mi się ostatnio rozegrać z 10 partyjek bez teamu, z którym zawsze pogrywam. Wyniki są zaskakujące. Idzie mi znacznie lepiej gdy gram na samotnika. Kilka razy wpadła beretka dla najlepszego gracza, po 15 tysi na runde... Z drugiej strony może to nie jest wcale zaskakujące bo bardziej grasz dla zespołu, ale jak grasz na samotnika i dla drużyny nie robisz nic to wyniku dobrego nie da rady osiągnąć. Moze po prostu team tak wymiata, ze niewiele fragow dla reszty pozostaje A serio, to indywidualnie moze i czasami cos w tym jest, ale wyniki zespolowe to moim zdaniem w teamie inny swiat. Odkad gram z Wami zamiast z randomami, to z/p rosnie mi caly czas, a zdarzaja sie nawet serie 10-13 zwyciestw z rzedu (moj rekord to chyba ze 23, rozbite na dwa wieczory )- jeszcze 10 meczy roznicy i wyjde w koncu na plus Baretka dla najlepszej druzyny to tez prawie regula - nikt sie juz nia nie podnieca, a wiekszosc ostentacyjnie ziewa, jak znowu wpada Ale i tak duzo zalezy moim zdaniem po prostu od tego, jakich przeciwnikow akurat trafisz- raz dostaniesz cyborgow, a raz zupelnych noobow. KZ2 ja sprzedalem jak wychodzil KZ3, wiec z mojej strony jedynie trojka wchodzilaby w gre. No i poza tym wlasnie move sie kurzy od dawna, a tam sie sprawdzal wysmienicie Myslalem o tym glownie w perspektywie np. maja, jak juz wszyscy pewnie kryzys z BF beda mieli i nie beda sie mogli dlc doczekac (osobiscie ciagle mam głód BF3 no i sporo do zrobienia tam ), ale jakby ekipa byla chetna, to wiadomo, ze i wczesniej by mozna PS: Gęsior, Kozbinio- tego coopa Wy na jakim poziomie trudnosci chcecie zaliczac? Edytowane 12 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Grez 33 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) i jak ktoś by chciał coopa na hardzie to ja sie piszę postaram się nie zawadzać Edytowane 12 marca 2012 przez Grez Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 marca 2012 Autor Opublikowano 12 marca 2012 ja chętnie bym na hardzie sprobował, bo dużo punktów idzie. Moze dzis ? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 ja bym przeszedl snajperów na hardzie dla trophy ;p Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 marca 2012 Autor Opublikowano 12 marca 2012 ja muszę od pierwszej misji. jak na hardzie będzie nie papu to zmienimy. mi tak najbardziej to zależy na tym aby bronie odblokować wszystkie. myślę że będę dziś tak koło 22.30, próbujemy dzisiaj? Cytuj
Grez 33 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 snajperzy na hardzie to nie problem, gorzej z byciem niezauważonym Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 snajperzy na hardzie to nie problem, gorzej z byciem niezauważonym To nie reguła jak sam robiłem platynę to z mersonem męczyliśmy się 2,5 godziny, jak pomagałem Zaqowi to za 3 razem poszło, z bossmanem znów nie mogłem mu pomóc bo miał problemy z podnóżka od broni, a z dydelem za 3 razem poszło. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Ja powinienem dzis byc, wiec mozna bedzie sprobowac w razie czego, choc harda to ja w moim wykonaniu raczej czarno widze (moze poza misja z heli), ale zobaczymy. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 marca 2012 Autor Opublikowano 12 marca 2012 spoko weźmiemy poziom trudności dla niepełnosprawnych najwyżej, bo z tego co pisze zielu to szaleństwa nie będzie Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Ja tam mam w pupie hardy i pucharki. Ja chce przejść to w trybie dla idiotów, odblokować giwery i finito. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Z tego co czytam (http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654779878764191/), to jutrzejszy "patch" wymaga ściągnięcia od nowa B2K i poprawia animację nowych broni (snajperki + mg36). Na marginesie - wkur.wia mnie jak czytam gadki PRowe w stylu: "This will fix the weapon animation bug that some of you have experienced." Pytanie za 100 punktów: czy ktoś nie ma z(pipi)anej animacji tych 3 giwer z b2k? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) Ja tam mam w pupie hardy i pucharki. Ja chce przejść to w trybie dla idiotów, odblokować giwery i finito. Ooo, Gęsior gada w moim języku To pewnie sie skonczy tak, ze Kozbinio z Grezem na hardzie sie beda siłować, a my to z Gęsiorem na normalu zrobimy Gęsior, Grez, jestescie tez dzisiaj? O ktorej? Edytowane 12 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 marca 2012 Autor Opublikowano 12 marca 2012 Ja tam mam w pupie hardy i pucharki. Ja chce przejść to w trybie dla idiotów, odblokować giwery i finito. Wchodzę w to. Co do patcha - jeszcze raz ściągać? To jest juz (pipi)a gruba przesada. Patche ok, ale zmuszanie użytkownika do jakiejkolwiek aktywności dodatkowej to już szit. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 A do multi, prócz ćwiczeń od Danielskiego, polecam tabsy energetyczne dla sportowców od Litwina! Z alkoholem dają ciekawe rezultaty, owocujące dogłębną analizą m.in. wpływu polskich seriali na własne wychowanie oraz rolą w tym wszystkim wzierników analnych... hehehe A ja wciąż czekam an opinie o tych produktach Dzisiaj po raz pierwszy wpadła mi baretka za obronę flagi,podczas latania jetem Schodziłem tak nisko,że zaliczało mi kille jako obronę nad flagami. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 W końcu się doczekałem odpoczynku od Battlefield'a, bo... pękła mi płyta Dostałem grę w wadliwym pudełku i ostatni "ząbek" do wyciągania płyty zawsze wymagał mocniejszego nacisku. I teraz płyta ma pęknięcie od środkowego plastiku do początku miejsca z danymi i ni hu hu nie działa. Szpic, Ty miałeś takie przygody z BC2 - wymienią mi na nową? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 jak masz paragon to normalnie przyjmą reklamacje, albo można też bez, nie wiem jak to jest teraz Cytuj
Gość Darude Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Miałem restart statsów ,może coś robią nigusy Cytuj
Grez 33 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 tak fajnie się grało, a wy wyszliście czemu ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi