waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 marca 2012 Autor Opublikowano 13 marca 2012 Właśnie wbiłem wszystkie bronie z coopa, zajęło mi to z randomami 4,5 godziny, z czego godzinę szukałe kogoś sensownego. Ale powiem tak: warto zagrać, misja snajperska super, ostatnia również no i umiem latać heli nananananana Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Rozi zadzwon na numer co jest na pudelku a Ci wszystko wytłumaczą. Mi wymienili na noweczke z nowym VIP codem. Rachunku nie wymagali. Tylko czas oczekiwania to ok tydzien+ btw Danielski nie ma takiego latania mavem! :rofl2: Edytowane 13 marca 2012 przez szpic Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Aha dla tych którzy chcieli przejści misję ze snajperkami na "poziomie dla niepełnosprawnych" by zdobyć pucharek, z przykrością informuję że w tym wypadku poziom trudności nie ma nic do rzeczy. Problemem jest zbugowana misja czyt. masz przejść to przejdziesz nie zależnie na jakim poziomie Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=T2py6Z5q9wE Batllefieldo pisze, ze widać na filmiku: AUG, SPAS-12, ACW-R, L86A1 LSW Edytowane 13 marca 2012 przez Pryxfus Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 tak fajnie się grało, a wy wyszliście czemu ?? To naprawde nie miało nic wspólnego z tym, że dostaliśmy lanie na ostatniej mapie... Nie wiem jak inni ale ja się wynudziłeeeeeeem a po doświadczeniach z ostatniej "depresji" wolę nie przeginać i poszedłem kulturalnie spać... Dużo lepiej bawiłem się grając z Tobą wcześniej w U3... No i Danielskii był nie w sosie a wiadomo jak to jest... nie ma śpiewania nie ma wyników... Aha dla tych którzy chcieli przejści misję ze snajperkami na "poziomie dla niepełnosprawnych" by zdobyć pucharek, z przykrością informuję że w tym wypadku poziom trudności nie ma nic do rzeczy. Problemem jest zbugowana misja czyt. masz przejść to przejdziesz nie zależnie na jakim poziomie Jeśli chodzi wam o pucharki to nie ma sensu grać na hardzie. Misja snajperska to pompowacz wkur.wienia - puchar wpadnie albo... nie... Raczej nie... Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=T2py6Z5q9wE Batllefieldo pisze, ze widać na filmiku: AUG, SPAS-12, ACW-R, L86A1 LSW No to już widzę, że tego DLC nie kupię. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 USAS whores heaven Oo' Te CQC będzie bez sensu jak nie znerfią USAS-12. Już to widzę, a raczej słyszę. 2 sekundy po starcie planszy i już *dum* *dum* *dum* Zastanawiam się jak to rozwiążą. Cytuj
Grez 33 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 fajny efekt z kartonowymi ścianami, no ale wiadomo jak to będzie na tych planszach : pizd, pizd, pizd, pizd, pizd, pizd, pizd . . . . . . . . Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 no ja robie przerwe czasowo. do Obaczyska za jakis czas. (null) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Aha dla tych którzy chcieli przejści misję ze snajperkami na "poziomie dla niepełnosprawnych" by zdobyć pucharek, z przykrością informuję że w tym wypadku poziom trudności nie ma nic do rzeczy. Problemem jest zbugowana misja czyt. masz przejść to przejdziesz nie zależnie na jakim poziomie No właśnie,przecież tam chodzi o heady i ochronę cywili a nie bezpośrednią walkę,jak np. na placu w chyba 3 misji.Patrząc na ten filmik wiem ze będę podjarany z AUG i L85 w wersji wsparcie,ale modlę się oby AUG nie był tak mocny jak w BC2,bo będzie"psioczenie"tak jak teraz o Famas-ie. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) No my wczoraj z Gęsiorem zaczelismy tego coopa i po 2h przerwalismy oczywiscie na misji snajperskiej po chyba 4. nieudanej probie... Dzis sie sprobuje moze do konca pocisnac, ale generalnie w(pipi)iajaca jest ta misja maksymalnie jak sie na codzien snajperki w ogole nie uzywa... Ogolnie rzecz biorac wydaje mi sie, ze roznica w poziomie trudnosci pom. łatwym/normalnym/hardem jest nieadekwatna (duzo wieksza) od roznicy w ilosci zdobywanych punktow. Kozbinio, Ty na jakim poziomie w koncu to zrobiles? Duzo misji musiales powtarzac, zeby 160k zdobyc? PS: Ten dodatek to faktycznie typowo pod shotguny- beda graly USASy, oj,beda... Po minucie z tych ścian tylko drzazgi i belki zostaną. Edytowane 13 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 misje gra się na easy - tak najszybciej wbijecie punkty. w snajperskiej misji zawsze oddawajcie dwa strzały w typa - oszczędzicie sobie powtórek. w autobusach strzelajcie do bandziorów dopiero wtedy gdy zostaną wybite szyby. najtrudniejszy moment to ten w którym trzeba zdjąć 3 grupy po 3 typa. zaczynajcie od lewej, potem tych z prawej a na koniec tych w środku. musicie koniecznie grać na HSach i ustalić jakiś sygnał do strzału (3,2,1 BOMBA! czy coś ). dla mnie z ziomkiem zajęło to 50 prób także powodzenia. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Patrząc na ten filmik wiem ze będę podjarany z AUG i L85 w wersji wsparcie,ale modlę się oby AUG nie był tak mocny jak w BC2,bo będzie"psioczenie"tak jak teraz o Famas-ie. Nie ma co się jarać bo Dice to Dice .Abakan miotał nieźle w BC2 w BF3 to cień.Co do Famasa to się nie dziwie psioczenia ,przecież to jest snajperka do tego masz swist kul i na 10 trafień 7 headów . Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 dla mnie z ziomkiem zajęło to 50 prób także powodzenia. Bez przesady,po patchu mi sie udalo za 5 razem . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Tym typom w autobusie warto celować minimalnie nad głową,wtedy wchodzi head.Mi jakoś szło,niestety mój kumpel lamił non toper i mam urazę do tych misji. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Ci ktorzy maja problem z ribbon za suppression, w Close Quarters beda bez problemu wpadac Cytuj
Grez 33 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) powinni jakoś ukarać zabójstwa w zespole, typu za jednego zabitego dostajemy -20 własnych śmierci, a za 5 zabitych dostajemy przymusowego nieśmiertelnika-kutasa, którego nie da się zmienić !! i jeszcze niech do tego powiążą pilota helikoptera z maszyną, żeby nie było tak, że tuż przed ziemią wyskoczy i reszta graczy/pasarzerów dostaje pecha czy inne (pipi) a on sobie odchodzi ucieszony. Za taki numer powinien przez 50 następnych gier paradować w jaskrawym stroju z napisem na czole 'pie***ona ciota'. Edytowane 14 marca 2012 przez Grez Cytuj
Gość Darude Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Ja mam jedno marzenie -balans broni . Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 marca 2012 Autor Opublikowano 13 marca 2012 Kozbinio, Ty na jakim poziomie w koncu to zrobiles? Duzo misji musiales powtarzac, zeby 160k zdobyc? @tommi, cisnąłem na easy. najpierw próbowałem grać na normal, ale z randomem nie mam szans. wszystkie misje przeszedłem na easy razem z losowymi typami. najdłużej szedłem helikopter (sam się musiałem nauczyć latać) i snajperki - ale tutaj już było lepiej na ostatnie 4 misje trafiłem na ogarniętego kolesia. robiłem od 10000 do 13000 za rundę, więc w mniej więcej 15 rund powinieneś odblokować. mi to zajęło 4,5h, powtórzyłem kilka razy ostatnią i helikopter - w ostatniej wpada najwięcej punktów, a helikopterem chciałem podciągnąć świeżo nabyte umiejętności. jeżeli chodzi o bycie nie wykrytym, to najdalej z randomem doszliśmy do pierwszej grupy za autobusami. bardzo pomada spoting - jak naciskasz select, to nad głową przeciwnika pojawia się cyfra 1 (moje zaznaczenie) lub 2 (kolegi). W ten sposób ustalaliśmy bez HSa kto strzela w jakiego przeciwnika. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) My z Gesiorem dwie pierwsze na normalu zrobilismy, a dwie kolejne na easy. Reszte tez raczej na easy pocisniemy- chyba latwiej i szybciej tak dwa razy przejsc, niz raz na normalu czy hardzie. Jedynie heli bym chetnie pyknal na hardzie- to w teamie banał powinien byc, sadzac po tym jak normala rozpykalismy To (pipi) ze snajperkami mnie frustruje (dotarlismy poki co do autobusow i dupa, a z tego co piszecie to najtrudniejsze dopiero dalej...)- Gesior, jak w kilku kolejnych probach nie pojdzie, to jak dla mnie mozemy po prostu powtorzyc ktores poprzednie misje, az te 160tys. zgarniemy i final- ja az takiego cisnienia na zaliczenie wszystkich misji nie mam (najwyzej sie je kiedys pozniej z nudow pocisnie), a nie lubie sie w(pipi)iac niepotrzebnie... Ogolnie to w porzo ten coop. Fajna jest "Atak i ucieczka"- dynamiczne akcje w budynkach, w zwarciu, z USASem, MP7 albo AKS Ta z noktowizorami tez byla spoko O heli nawet nie wspominam Edytowane 13 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Grez 33 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Jak narazie po ograniu pierwszych 2,5 misji na hardzie jest zadziwiająco łatwo, spodziewałem się dużo większego wyzwania a największym wrogiem jest ok. sekundowy lag w VOIP. Choć wrogowie to ciągle tubylcy wyszkoleni przez siły specjalne, dzięki czemu z broni bez optycznego celownika potrafią osiągnąć niesamowitą precyzję, lecz to ciągle są ludzie (??) i grając z ogarniętym towarzyszem poziom trudności oceniam na między easy a normal , może to też kwestia tego że wcześniej ograłem je na łatwym poziomie i wiem co, gdzie, kiedy . Edytowane 13 marca 2012 przez Grez Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Poczekaj na ewakuacje,będziesz bluzgał na lewo i prawo.Tak zresztą jak ja dzisiaj,ta gra uczy pokory na każdym kroku,co prawda typ miał farta w 4 z 5 sytuacji,ale nie liczy się jak,ważne że zestrzelił mnie 5 razy a ja go ani razu,umiejętności na równi ale małe smaczki zadecydowały że miałem ratio 1:7 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 o ile hard nie jest niczym specjalnie ciezkim o tyle misja ze snajperkami bez bycia niezauwazonym to masakra. Z kaczorrem do momentu wyjscia 3ch grup lecimy jak burza ale tam zawsze jakis patalach wezwie wsparcie i dupa blada (null) Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 W misji ze snajperkami prawdopodobnie poziom trudnosci nie ma zadnego znaczenia.Jak to zrobilem z kumplem to nawet nie wiedzial ze hard ustawilem. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Gral ktos dzis? Co z tym patchem niby, przez ktorego trzeba BtK sciagac ponownie? ...bo nie wiem, czy konsole odpalac zawczasu, zeby sie posciagalo... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi