dydel 16 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Hard w co-op jest przesrany, najgorsza jest wtedy 3 misja i 6 misja. Platynka już jest Podziękowania dla SG1 - Zielu za pomoc przy snajperkach Nie ma patcha, masz sobie sam BTK jeszcze raz z PSS pobrać. Edytowane 13 marca 2012 przez dydel Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 marca 2012 Autor Opublikowano 13 marca 2012 mam go najpierw odinstalować? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 1) jak odinstalowac b2k 2) czemu (pipi)a nie mam statow lvl unlocka itp jak kazdy na kazdej grze ? i nie da sie wbic powyzej 1 lvl.? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Czekajcie, bo nie jarze- jak nie ma patcha, to po co mam BtK sciagac jeszcze raz? Cos sie spieprzylo?? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Czekajcie, bo nie jarze- jak nie ma patcha, to po co mam BtK sciagac jeszcze raz? Cos sie spieprzylo?? zamiast patcha wydali poprawiony karkaland. Sciagasz caly na nowo Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Ok., dzieki Szpic- to odpalam i sciagam Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 a jak nie ściągne go to będe mógł dalej grać? bo nie chce mi sie zasysać 2gb a ten bug z bronia jakoś mi nie przeszkadza Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Tak swoją drogą to jeszcze kilka paczy i będziemy mieli takie sytuacje: Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 a jak nie ściągne go to będe mógł dalej grać? bo nie chce mi sie zasysać 2gb a ten bug z bronia jakoś mi nie przeszkadza mozna Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 bez kitu za każdym razem jak odpalam Caspian to mam wrazenie ze chlopaki z DICE za duzo sluchali naszego polskiego disco.... ciuciubabka.... http://www.youtube.com/watch?v=QgK4vcw3ibk Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Mnie tam Kaspian nie przeraża,bo ja i tak w samolocie siedzę Na mapach z BtK i tak nie używałem zbugowanych broni,więc nie będę ściągał znowu. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Buahahahaha.....tą cukiernice to Ty masz za dużą w domu :rofl2: Miałem przed chwilą za(pipi)istą runde na Metrze. Tak czułem, że idzie mi dobrze, że napieram, że latam po całej mapie, że wchodze na plecy i robie rzeź, że wszędzie mnie pełno, wsadziłem nawet 4 kosy, myślę se jest git...znacie na pewno to uczucie. I to uczucie towarzyszyło mi do momentu jak zobaczyłem tablice z wynikami: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/35025676/4/228767929/ Ja się pytam jak? No (pipi) jak? Nie pojmuje. Bez kitu. Szacun kabotyn. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) Patch wlasnie zostal oddany do certyfikacji do Sony i MS ... A z serwerami sie potwierdzilo bedzie trzeba placic za wynajem.W Close Quaters bedzie nowy tryb(pewnie CTF) A co do tego quickfix z B2K to po patchu bedzie on konieczny Edytowane 14 marca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 wczorajsza gra byla genialna. Wyrzuciło mnie z gry i postanowilem dolaczyc, ale wrzucilo mnie do przeciwnej druzyny ale slyszalem voip chlopaków z przeciwnej druzyny ( wszystkich 8). Ktos mowi: Idziemy na C no to ja za nimi. Sprzedaje 1 kose, 2 kose i slysze w sluchawke " Plecy kosy leca xD" to postanowilem ostatniego zabic karabinkiem . Za takie chwile kocham battlefield Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Poginam wczoraj na Wake'u i patrze koleś z mojej drużyny zapyla spycharka po pasie startowym. Widze, że leci na niego przeciwnik no to ja go "bang bang". Za chwile w słuchawce słysze "dzięki MG, właśnie chciałem go przejechać" . Sorry Szpic Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Poginam wczoraj na Wake'u i patrze koleś z mojej drużyny zapyla spycharka po pasie startowym. Widze, że leci na niego przeciwnik no to ja go "bang bang". Za chwile w słuchawce słysze "dzięki MG, właśnie chciałem go przejechać" . Sorry Szpic spoko chwile potem przejechalem 2. Jak nie moglem nikogo zabic spycharka to jak wpadlo trophy to tak jakby gracze spawnowali sie przedemną. Co chwile kogos na lyzce mialem xD Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Poginam wczoraj na Wake'u i patrze koleś z mojej drużyny zapyla spycharka po pasie startowym. Widze, że leci na niego przeciwnik no to ja go "bang bang". Za chwile w słuchawce słysze "dzięki MG, właśnie chciałem go przejechać" . Sorry Szpic To po co strzelałeś jak widziałeś że kolo ewidentnie na kogoś poluje? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 pilota chelikopteru z maszyną, XD Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) To (pipi) ze snajperkami mnie frustruje (dotarlismy poki co do autobusow i dupa, a z tego co piszecie to najtrudniejsze dopiero dalej...)- Gesior, jak w kilku kolejnych probach nie pojdzie, to jak dla mnie mozemy po prostu powtorzyc ktores poprzednie misje, az te 160tys. zgarniemy i final- ja az takiego cisnienia na zaliczenie wszystkich misji nie mam (najwyzej sie je kiedys pozniej z nudow pocisnie), a nie lubie sie w(pipi)iac niepotrzebnie... Wychodzi na to, że w parze z Danielskim jesteśmy niezłe madafakery bo absolutnie nic poza pucharkiem z misji snajperskiej nie sprawiło żebyśmy w co-opie więcej niż 30 razy wypowiedzieli zaklęcie "KU.RWA"... Schodki zaczynają się dopiero przy próbie platynowania... Co do laga na VOIPie - myślałem, że to tylko dlatego, że Danielskii w irlandzkiej wiosce a ja w Tychach... Nawet przypuszczałem, że przez to opóźnienie nie wychodzi nam misja snajperska... Jak się okazuje lag jest zawsze... PS. Przyjemne mecze wczoraj wychodziły na CQ... można na jakiś czas porzucić deathmatche pozdrawiam uzależnionych... PS2. Wbijajcie do plutonu Wariaty z Forum mój nick w battlelogu - kaczorro666 http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391563871315/ Będziemy porównywać swoje e-penisy i takie tam Edytowane 14 marca 2012 przez rob1979 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 XD yyyyyyy . . . . . . . brawo, a teraz oczekujesz dostać jakąś nagrodę ?? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 To (pipi) ze snajperkami mnie frustruje (dotarlismy poki co do autobusow i dupa, a z tego co piszecie to najtrudniejsze dopiero dalej...)- Gesior, jak w kilku kolejnych probach nie pojdzie, to jak dla mnie mozemy po prostu powtorzyc ktores poprzednie misje, az te 160tys. zgarniemy i final- ja az takiego cisnienia na zaliczenie wszystkich misji nie mam (najwyzej sie je kiedys pozniej z nudow pocisnie), a nie lubie sie w(pipi)iac niepotrzebnie... Wychodzi na to, że w parze z Danielskim jesteśmy niezłe madafakery bo absolutnie nic poza pucharkiem z misji snajperskiej nie sprawiło żebyśmy w co-opie więcej niż 30 razy wypowiedzieli zaklęcie "KU.RWA"... Schodki zaczynają się dopiero przy próbie platynowania... Co do laga na VOIPie - myślałem, że to tylko dlatego, że Danielskii w irlandzkiej wiosce a ja w Tychach... Nawet przypuszczałem, że przez to opóźnienie nie wychodzi nam misja snajperska... Jak się okazuje lag jest zawsze... PS. Przyjemne mecze wczoraj wychodziły na CQ... można na jakiś czas porzucić deathmatche pozdrawiam uzależnionych... no przecie ja swoje wywody bazowałem na graniu pod trophy. przejść co-op'a nawet na hardzie to każdy kto gra w FPSy przejdzie bez popity Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Poginam wczoraj na Wake'u i patrze koleś z mojej drużyny zapyla spycharka po pasie startowym. Widze, że leci na niego przeciwnik no to ja go "bang bang". Za chwile w słuchawce słysze "dzięki MG, właśnie chciałem go przejechać" . Sorry Szpic spoko chwile potem przejechalem 2. Jak nie moglem nikogo zabic spycharka to jak wpadlo trophy to tak jakby gracze spawnowali sie przedemną. Co chwile kogos na lyzce mialem xD Hehe, słyszałem ten żal w głosie. Mi tez wpadło w końcu "Like a Boss". Może czwarty raz siedziałem w spycharce, chwilę po przejechaniu przeciwnika gra się zatrzymała i po 10 sekundach wpadło trophy, uff. B2K trzeba ściągać jeszcze raz? Można go odinstalować czy trzeba wywalić całe dane gry? Ściągnięcie daje możliwość używania dodatkowych broni z B2K które teraz są zabugowane? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 marca 2012 Autor Opublikowano 14 marca 2012 dołączam się, jak odisntalować sam BtK? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) Narzędzia danych gier -> plik z logo BF3, który zajmuje 1326 MB (tyle co B2K) -> usunąć. Edytowane 14 marca 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Poginam wczoraj na Wake'u i patrze koleś z mojej drużyny zapyla spycharka po pasie startowym. Widze, że leci na niego przeciwnik no to ja go "bang bang". Za chwile w słuchawce słysze "dzięki MG, właśnie chciałem go przejechać" . Sorry Szpic To po co strzelałeś jak widziałeś że kolo ewidentnie na kogoś poluje? Ja wiem Litwin, że Ty byś się domyślił, że kolo ewidentnie na kogoś poluje. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi