Litwin81 1 161 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 (edytowane) "Patrzymy na to jak na serwis działający 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Mamy ludzi w Sztokholmie, w Ameryce Północnej i w innych regionach świata, którzy poświęcają temu każdą godzinę każdego dnia. 365 dni w roku. Mamy zespół operacyjny w DICE, który śledzi dane telemetryczne. Jak ludzie grają w naszą produkcję, jak możemy ulepszyć doświadczenie? Czy ludzie maja jakieś problemy? Czy serwery nie działają? Czy działają? Wszystkie tego typu rzeczy." "Myślę, że sprawiedliwie będzie powiedzieć, że przyglądamy się temu. Jak wszystkie inne firmy szukamy sposobu na zmaksymalizowanie inwestycji i wyciągnięcie z niej jak najwięcej, a także aby więcej osób zagrało w nasz produkt. Może nas to zabrać w różne miejsca, ale na razie jeszcze nie mówimy o tym, gdzie dokładnie." Co za je.bani hipokryci,zaraz wyjdzie że Bf3 jest bez wad a to gracze nie umieją grać,jeżeli do nowej gry będzie trzeba płacić dodatkowo za online to ja wysiadam z tego pociągu.Nie dość że obecne gry fps są poziomem trudności dla debili,co chwila save-y żebyś czasem się nie zawiesił(przykład MOH:F,jeden zgon i mapa od nowa) to jeszcze wypuszczają wersję beta za pełną kasę i szukają dodatkowego sposobu na wydymanie graczy. Edytowane 15 marca 2012 przez Litwin25 Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 http://www.niezgrani...ieciowych-gier/ Chyba ich poyebało Najlepszya część : '... jak możemy ulepszyć doświadczenie? Czy ludzie maja jakieś problemy? Czy serwery nie działają? Czy działają? Wszystkie tego typu rzeczy.'' Lol . To ich dbanie o ''produkt końcowy'' spowodowało w moim przypadku odstawienie bf3 - i pewność na przyszłość, zero bf a w dniu premiery.A znając ich zapędy naprawcze - pewnie nigdy. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Hohoho, EA zapatrzyło się na CoD. Drogie Electronic Arts macie moje pieniądze na utrzymywanie serwerów i ludzi z mojej przepustki sieciowej. Jeszcze wam mało? W Call of Duty mogę pograć na używanym egzemplarzu gry, co prawda w podstawową ilość map, ale mogę. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Dokładnie. Ja odejdę od EA jak dadzą abonament. Mogą dać za jakieś ulepszenia, ale za samą grę online - sorry to już nawet MMO przechodzą na FTP i model mikro-transakcji, mam nadzieję że gamingowe lemingi nie zapchają w ten sposób kabzy EA i proceder skończy się tak szybko jak się zaczął. Choć patrząc jak CoDzieci smarują sobie odbyty wazeliną przed każdym DLC, to mam wątpliwości Our world is corrupted. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 (edytowane) Dokładnie. Ja odejdę od EA jak dadzą abonament. Mogą dać za jakieś ulepszenia, ale za samą grę online - sorry to już nawet MMO przechodzą na FTP i model mikro-transakcji, mam nadzieję że gamingowe lemingi nie zapchają w ten sposób kabzy EA i proceder skończy się tak szybko jak się zaczął. Choć patrząc jak CoDzieci smarują sobie odbyty wazeliną przed każdym DLC, to mam wątpliwości :confused: Our world is corrupted. Wiesz przynajmniej jak kupisz cod elite to masz wszystkie DLC za darmo,dostajesz dostep do turnieji z nagrodami(od koszulki po samochod),dlc miesiac wczesniej.Jak duzo grasz w CoD to sie oplaca.a czy Ea tak zrobi? watpie. Edytowane 15 marca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 No właśnie płacą za DLC,ale acti pozwala grać bez passów i granie online jest free,jeżeli będzie tak ze będą chcieli za online kasę a nie przełoży się do na dopieszczenie produktu i masę wliczonych w to DLC to spadam do COD. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 a ja bym chcial zeby to weszlo, Dice dostalo po (pipi)e bo ludzie by sie wypieli i wtedy DICE ze spuszczona glowa probowaloby wrocic na rynek niestety bez sukcesu:) achhhh marzenia Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 też mi się marzy taka akcja z bojkotem produktu... ale powiedzcie - kiedy gracze tak naprawdę coś zbojkotowali na tyle skutecznie, żeby dać wydawcy/developerowi do myślenia? Przypominam sobie, że DRM od Ubisoftu na PC w końcu nie przeszło ale poza tym...? Zawsze znajdzie się gromada kretynów, która zracjonalizuje sobie fakt, że w ich odbytach znalazł się właśnie nieco za duży korporacyjny ch... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 (edytowane) Polecana taktyka na dzis: Zdobywanie C na metrze bez obawy o smierc Edytowane 15 marca 2012 przez szpic Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 No te problemy z przenikaniem wróciły,wczoraj kolo koło mnie biegł do pasa w peronie a później 1 menda siedziała pod torami i tłukł z usasa. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 No te problemy z przenikaniem wróciły,wczoraj kolo koło mnie biegł do pasa w peronie a później 1 menda siedziała pod torami i tłukł z usasa. one nie wracaja. One sa caly czas tylko trzeba wiedziec gdzie mava dac Cytuj
mersi 804 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 od strony ruskich wystarczy pobiec na prawo ścieżką i przed wejściem do metro jest brama, wystarczy przelecieć nad nią mavem i można biegać pod ziemią Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 No te problemy z przenikaniem wróciły,wczoraj kolo koło mnie biegł do pasa w peronie a później 1 menda siedziała pod torami i tłukł z usasa. one nie wracaja. One sa caly czas tylko trzeba wiedziec gdzie mava dac No nie przesadzaj,nie ma aż takich jak w becie/demie. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Niech się EA gryźnie z tym abonamentem. Od czasu akcji Activision czekałem kiedy EA zacznie podchody pod nasze portfele... Ps. Wódeczka się chłodzi, kto chętny na posiedziawkę do trzeciej? Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Niech się EA gryźnie z tym abonamentem. Od czasu akcji Activision czekałem kiedy EA zacznie podchody pod nasze portfele... Ps. Wódeczka się chłodzi, kto chętny na posiedziawkę do trzeciej? Jo bych pyknął Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 No ja szamam buły i mogę grać, znaczy się za godzinkę lub pół Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 (edytowane) Ja byc moze dolacze kolo 22:30 na godzinke-dwie. Konkretniejsze granie to jutro i w sobote bedzie jesli o mnie chodzi. PS: Co za gnoje- niech nawet nie mysla o jakichs abonamentach... Edytowane 15 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 A ja nie zagram, he he he he h... Nawet się do EA dodzwonić nie mogę. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 A ja nie zagram, he he he he h... :confused: Nawet się do EA dodzwonić nie mogę. 30sek szukania w google. Uszkodzoną grę łącznie z pudełkiem i instrukcją ewentualnie dowodem zakupu należy wysłać na adres: Wymiana Gier Electronic Arts Polska Ul. Iłżecka 26 02-135 Warszawa Wymiana gier może zająć dwa-trzy tygodnie, ponieważ zamawiamy te gry z magazynu, ale w większości przypadków nie ma problemu. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 Wczoraj widziałem typa,który miał ponad 4 tys killi z PP-19,jakiś masochista albo fan broni helgastów Cytuj
Grez 33 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 (edytowane) Wczoraj widziałem typa,który miał ponad 4 tys killi z PP-19,jakiś masochista albo fan broni helgastów albo fan bazaru i metra, bo 900/min potrafi siać spustoszenie + się za(pipi)iście szybko przeładowuje Edytowane 16 marca 2012 przez Grez Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 (edytowane) Wczoraj widziałem typa,który miał ponad 4 tys killi z PP-19,jakiś masochista albo fan broni helgastów albo fan bazaru i metra, bo 900/min potrafi siać spustoszenie + się za(pipi)iście szybko przeładowuje I kąsa z siłą komara lub papierowego samolotu rzuconego pod wiatr Edytowane 16 marca 2012 przez Litwin25 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 Dla mnie ta bron to tez shit (jedyny plus, to wielki magazynek), aczkolwiek przyznaje, ze pare razy zdarzylo mi sie od niej zaskakujaco szybko zginac. Bardzo zaskakujaco. Cytuj
Grez 33 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 (edytowane) Wczoraj widziałem typa,który miał ponad 4 tys killi z PP-19,jakiś masochista albo fan broni helgastów albo fan bazaru i metra, bo 900/min potrafi siać spustoszenie + się za(pipi)iście szybko przeładowuje I kąsa z siłą komara lub papierowego samolotu rzuconego pod wiatr fakt, może zadaje strasznie małe obrażenia, lecz za to nadrabia szybkostrzelnością, co jest zarazem jej największy minus, gdyż naboje połyka niesamowicie szybko, i gdy nikt z teamu nie gra supportem to jesteś skazany na pistolet po 4/5 seriach z pp-19 EDIT: Dobra po głębszym teście stwierdzam że ta broń ssie po całości Edytowane 16 marca 2012 przez Grez Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi