Grez 33 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) No tak, tyle, że jest pewna zasadnicza różnica pomiędzy naszymi zdolnościami w lataniu jetami (jak niebo a ziemia). I w snajperce jest ciężkie zapamiętanie czasu lotu pocisku a także jego trajektorii Edytowane 17 Marca 2012 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
Kuba0101 3 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ja ostatnio zrespilem sie raz przypadkiem w jecie i musialem chwile polatac- ja pieprze, nie mam pojecia, jak wy ogarniacie to dziadostwo... Toż to jeszcze gorsze do opanowania niz snajperki... :confused: Także ostatnio zacząłem latać i muszę powiedzieć, że nie jest tak źle. Fakt, że każdy zakręt sprawia mi trudność, ale można ogarnąć. "hamowanie" i przełączenie R3 sporo pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 No tak, tyle, że jest pewna zasadnicza różnica pomiędzy naszymi zdolnościami w lataniu jetami (jak niebo a ziemia). I w snajperce jest ciężkie zapamiętanie czasu lotu pocisku a także jego trajektorii To później wchodzi w krew,że jak celujesz z 12 razy to sam już dobierasz odległość i na ogół trafiasz.Mogę podpowiedzieć ze ok.400 metrów to jest pierwsza kreska Na normalu fajnie się lata,bo można sobie spotować,ale uleczanie się maszyn zabija fun.Wczoraj wziąłem rakietę p-z do samolotu i jakie to uczucie jak przelatujesz nad czołgiem,chwilę później dogania go twoja rakieta i wpadają 2 kille Ale na to można sobie pozwolić tylko jak są mało ogarnięci piloci.Wczoraj kolo z 26 lvl zaparkował an naszym lotnisku i fakt zaskoczył mnie i zabił w SU-35,ale później zrespiłem się obok,ściągnąłem go z M4A1 i tłukłem ich bazę ze zdobycznego samolotu,ten kolo też padł ofiarą mojego nalotu po meczu grzecznie podziękowałem za samolot Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) A w snajperce co jest ciężkiego? Zasadniczo nic- poza trafieniem w cel Edytowane 17 Marca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 A w snajperce co jest ciężkiego? Zasadniczo nic- poza trafieniem w cel poza trafieniem headshota ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jak taka lama jak ja nauczała się walić heady po prawie 1 km to każdy się nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Jak taka lama jak ja nauczała się walić heady po prawie 1 km to każdy się nauczy tabela skilla: 1.cyborg 2.mistrz 3.chińczyk 4.b.dobry 5.w miarę ogarnia.............................. /\ 6.lama (Litwin ?? no way! jak coś to... | znacznie wyżej 7.cienias 8.weź się schowaj (tutaj jestem ja ) 9. 10.camperska pinda po pierwsze na pewno nie jesteś lamą po drugie nawet jeżeli lama to i tak dzielą nas lata swietlne przeleciane samolotem i dekady skilla Edytowane 17 Marca 2012 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) To miłe ale to kwestia ogrania,jak powiedział mój chorąży w wojsku do osoby,która nie mogła się czegoś nauczyć:"nauka to wielokrotność powtarzania danej czynności,jednym przychodzi to szybciej,innym wolniej,ale każdy może się nauczyć" Mnie najbardziej boli ze są kolesie z 14 lvl orła,którzy są lepszymi lotnikami ode mnie,ale to jak w kulturystyce,genów się nie przeskoczy,tak samo tutaj nie przeskoczę tego ze zbyt późno zacząłem uczyć się latać i tego ze ktoś ma po prostu dryg do tego. Edytowane 17 Marca 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Litwin nabija kille w samolotach niszcząc maszyny wroga jeszcze przed startem, więc to żaden skill. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Latanie latadłami jest nudne przynajmniej dla mnie .Do tego wysyp idiotów którzy wlatują w ciebie i zaliczasz pecha. Przy trafieniu to najczęściej jest asysta za stracenie pojazdu ,nuda . Edytowane 17 Marca 2012 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 latając pół godziny temu z litwinem poczułem moc bf'a znowu. zawiśnięcie heli przed hangarem, on odpala rakiety w ściany, a ja na działku zajmuję się towarzystwem w środku, bezcenne. i staty jak w bc2, 39-6, jejeje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) tabela skilla: 1.cyborg 2.mistrz 3.chińczyk 4.b.dobry 5.w miarę ogarnia.............................. /\ 6.lama (Litwin ?? no way! jak coś to... | znacznie wyżej 7.cienias 8.weź się schowaj (tutaj jestem ja ) 9. 10.camperska pinda ciekaw jestem do której grupy mnie bys zaliczyl :rofl2: Edytowane 17 Marca 2012 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 11. Narzekacz. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jak Litwin pisze, że jest lama to jest i tyle. Wtajemniczeni wiedza jak Litwin sobie radzi. Wiadomo, że w trójmieście mieszka i dorabia wypakowywaniem gołymi rękoma kontenerowców. Jakoś, jeszcze za czasów bc2 z jednego kontenera wysypało mu się stado chińczyków, w zamian za milczenie 30 osobowa skośnooka rodzina oddała mu małego chłopczyka. Litwin trzyma go w piwnicy, faszeruje stymulantami i zmusza do ciorania w wiadomo jaki tytuł. My sobie z Litwinem przez hs gadamy a na padzie, tak naprawdę, zaiwania mały, żółty cyborg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 11. Narzekacz. ^_^ czyli jestem gorszy niz camperska pinda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Jak Litwin pisze, że jest lama to jest i tyle. Wtajemniczeni wiedza jak Litwin sobie radzi. Wiadomo, że w trójmieście mieszka i dorabia wypakowywaniem gołymi rękoma kontenerowców. Jakoś, jeszcze za czasów bc2 z jednego kontenera wysypało mu się stado chińczyków, w zamian za milczenie 30 osobowa skośnooka rodzina oddała mu małego chłopczyka. Litwin trzyma go w piwnicy, faszeruje stymulantami i zmusza do ciorania w wiadomo jaki tytuł. My sobie z Litwinem przez hs gadamy a na padzie, tak naprawdę, zaiwania mały, żółty cyborg. Kurde wyszło to latając pół godziny temu z litwinem poczułem moc bf'a znowu. zawiśnięcie heli przed hangarem, on odpala rakiety w ściany, a ja na działku zajmuję się towarzystwem w środku, bezcenne. i staty jak w bc2, 39-6, jejeje No mecz udany,szkoda tylko dorysowujących się latarni jak lata się nisko to jest to problem,byłoby więcej killi a mniej zgonów. Ty wbiłeś 38 killi z vipera? http://battlelog.bat...06/4/179749130/ Jeśli tak to szok Edytowane 17 Marca 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) zanim zrobicie jeszcze lodzika Litwinowi to powiedzie proszę - czy w samolocie da sie regulować prędkość lotu? W sensie hamować, bo afterburner to ja znam Bo nie wiem jak maksymalnie sciesniac zakrety i przegrywam dogfajty Edytowane 17 Marca 2012 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 zanim zrobicie jeszcze lodzika Litwinowi to powiedzie proszę - czy w samolocie da sie regulować prędkość lotu? W sensie hamować, bo afterburner to ja znam Bo nie wiem jak maksymalnie sciesniac zakrety i przegrywam dogfajty L2 do oporu i samolot zwalnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Litwin, to wstyd, że nie znasz jeszcze wszystkich latarni na pamięć... W samolotach powinny być podstawowe wskaźniki wysokości i prędkości, choćby uproszczone, No i przy locie poziomym powinno dać się tak zwolnić aby samolot stracił siłę nośną (tak dla lekkiego utrudnienia ) Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 zanim zrobicie jeszcze lodzika Litwinowi to powiedzie proszę - czy w samolocie da sie regulować prędkość lotu? W sensie hamować, bo afterburner to ja znam Bo nie wiem jak maksymalnie sciesniac zakrety i przegrywam dogfajty L2 do oporu i samolot zwalnia.. Hmmm myślałem ze to tylko moje wrażenie. To muszę szukać innego sposobu. Problem polega na tym, ze lecę za kolesiem, on robi JEDEN zwrot i już go nie mogę znaleźć. Sytuacja odwrotna: kOles leci za mną, robię milion zwrotów, beczki I inne kombinacje tak ze w sumie to sam nie wiem gdzie jestem a o tak chwili mam zgon z karabinka Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 W samolotach powinny być podstawowe wskaźniki wysokości i prędkości, choćby uproszczone, No i przy locie poziomym powinno dać się tak zwolnić aby samolot stracił siłę nośną (tak dla lekkiego utrudnienia ) Są przecież... (cyferki w takich prostokącikach w górnej części HUDa) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kurde ,co za ciśnienie na samoloty nastało każdy chce latać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 zanim zrobicie jeszcze lodzika Litwinowi to powiedzie proszę - czy w samolocie da sie regulować prędkość lotu? W sensie hamować, bo afterburner to ja znam Bo nie wiem jak maksymalnie sciesniac zakrety i przegrywam dogfajty L1,postawienie go na 90 stopni i pionowo w dół Nie jest to łatwe,ale mi się udaje z 95% graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 zanim zrobicie jeszcze lodzika Litwinowi to powiedzie proszę - czy w samolocie da sie regulować prędkość lotu? W sensie hamować, bo afterburner to ja znam Bo nie wiem jak maksymalnie sciesniac zakrety i przegrywam dogfajty L1,postawienie go na 90 stopni i pionowo w dół Nie jest to łatwe,ale mi się udaje z 95% graczy. pozostałe 5% wyskakuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 W samolotach powinny być podstawowe wskaźniki wysokości i prędkości, choćby uproszczone, No i przy locie poziomym powinno dać się tak zwolnić aby samolot stracił siłę nośną (tak dla lekkiego utrudnienia ) Są przecież... (cyferki w takich prostokącikach w górnej części HUDa) Aż będę musiał sprawdzić hehe L1,postawienie go na 90 stopni i pionowo w dół Czyli jak? L1, pionowo w górę a potem beczka przez plecy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi