Kuba0101 3 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Z dużo ilością osób już tak się spotkałem i sądziłem że to są oszuści i tak ich EA karze ? Także tak myślałem. Z początku, że to goście z max lvl, ale jak widac już wczesniej glich jest Blad w grze,zadni oszusci.Jak ktos oszkuje dostaje reset statow. W patchu maja to naprawic. No nie do końca, patrząc na leaderboard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) po dzisiejszych 2 meczach, zdecydowałem, że muszę odstawić grę na dłużej . . . . . . . . przynajmniej do patcha Edytowane 18 Marca 2012 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Z dużo ilością osób już tak się spotkałem i sądziłem że to są oszuści i tak ich EA karze ? Także tak myślałem. Z początku, że to goście z max lvl, ale jak widac już wczesniej glich jest Blad w grze,zadni oszusci.Jak ktos oszkuje dostaje reset statow. W patchu maja to naprawic. No nie do końca, patrząc na leaderboard. Bo zeby komus zresetowali to trzeba to udowodnic,a nie gosc ma 1000spm i ktos go zglasza,bez zadnego dowodu. Po za tym oni dzien w dzien dostaja setki tysieci raportow,w wiekszosci bez zadnego dowodu(np. zdjecie,filmik,link do battle report). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Bo zeby komus zresetowali to trzeba to udowodnic,a nie gosc ma 1000spm i ktos go zglasza,bez zadnego dowodu. Po za tym oni dzien w dzien dostaja setki tysieci raportow,w wiekszosci bez zadnego dowodu(np. zdjecie,filmik,link do battle report). mylisz sie oni maja w (pipi)e nasze reporty. tutaj masz profil goscia co zglaszalem go z 2 miesiace temu: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ss--warrior88/ i co dalej ma konto a ciezko uznac je za nieobraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Padłem ss schwiz,to oni coś walczyli czy tylko banki prowadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Bo zeby komus zresetowali to trzeba to udowodnic,a nie gosc ma 1000spm i ktos go zglasza,bez zadnego dowodu. Po za tym oni dzien w dzien dostaja setki tysieci raportow,w wiekszosci bez zadnego dowodu(np. zdjecie,filmik,link do battle report). mylisz sie oni maja w (pipi)e nasze reporty. tutaj masz profil goscia co zglaszalem go z 2 miesiace temu: http://battlelog.bat.../ss--warrior88/ i co dalej ma konto a ciezko uznac je za nieobraźliwe A napisales o co chodzi? watpie,zeby jedna osoba cos zdzialal niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Bo zeby komus zresetowali to trzeba to udowodnic,a nie gosc ma 1000spm i ktos go zglasza,bez zadnego dowodu. Po za tym oni dzien w dzien dostaja setki tysieci raportow,w wiekszosci bez zadnego dowodu(np. zdjecie,filmik,link do battle report). mylisz sie oni maja w (pipi)e nasze reporty. tutaj masz profil goscia co zglaszalem go z 2 miesiace temu: http://battlelog.bat.../ss--warrior88/ i co dalej ma konto a ciezko uznac je za nieobraźliwe A napisales o co chodzi? watpie,zeby jedna osoba cos zdzialal niestety :confused: tak napisalem ze chodzi o obrazliwa nazwe konta itp. jak dlugo placisz za dodatki pewnie maja gdzies jak sie nazywasz i co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Bo zeby komus zresetowali to trzeba to udowodnic,a nie gosc ma 1000spm i ktos go zglasza,bez zadnego dowodu. Po za tym oni dzien w dzien dostaja setki tysieci raportow,w wiekszosci bez zadnego dowodu(np. zdjecie,filmik,link do battle report). mylisz sie oni maja w (pipi)e nasze reporty. tutaj masz profil goscia co zglaszalem go z 2 miesiace temu: http://battlelog.bat.../ss--warrior88/ i co dalej ma konto a ciezko uznac je za nieobraźliwe A napisales o co chodzi? watpie,zeby jedna osoba cos zdzialal niestety :confused: tak napisalem ze chodzi o obrazliwa nazwe konta itp. jak dlugo placisz za dodatki pewnie maja gdzies jak sie nazywasz i co robisz XmafiaXmichal(czy jak mu tam) co najmniej 6 osob raportowalo za boostowanie i dopiero wtedy konto dostalo reset.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja miałem podczas bana konto I hate germans,wiec dobrze ze nie banują Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Wczoraj sobie postanowilem, ze od dzis do konca marca w srodku tygodnia odstawiam BF3 i gram tylko w weekendy, zeby wreszcie skonczyc pozyczonych ponad miesiac temu Gearsow 3. Dzis mysle juz tylko o tym, zeby zrobic pozostale 8 killi BTR-90, przelatac heli brakujace do medalu 1min16sek., wygrac 4 mecze w szturmie (medal), zrobic 4 baretki LKM (j.w.), itp., itd.... Jak zyc... :confused: Masakra- jeszcze nigdy zadna gra mnie tak nie wessala (fakt, nie gralem w BC2). Edytowane 19 Marca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) W końcu mi się dzisiaj udało zestrzelić heli z rakiety p-z,musi tylko być namierzony przez kogoś innego niż my i trzeba chwilę pośledzić lot rakiety,ale za to heli wybucha po 1 strzale.Dzisiaj miałem z tym quantum(co go pytałem o czitowanie)spinkę znowu wygrał 7:2,ale tylko dlatego ze 4 razy zabił mnie na respie,w końcu się rozbił i go dobiłem na jego respie,cwaniak,nawet nie próbował walczyć tylko uciekał z samolotu,wkurza mnie że sam z nim walczyłem,czy to w heli czy w samolocie i zamiast pomóc to kolesie w drugiej maszynie lecieli sobie gdzieś,a kilka minut później ten typ ich ściągał.Tak samo było na kanałach mecz wcześniej,wystarczyło pojechać czołgiem ale typ wolał kampić na motorówki. Edytowane 19 Marca 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dobra, też odstawiam BFa.Mam juz dość .Gram ,od premiery,fakt to się mogło znudzić ,ale bardziej wk**wią mnie te błędy i olewanie przez jegomości z Dice .Mam dość ..Następnym razem sprawdzę nowego MW ,a BFa moze kupie po roku pod warunkiem ,że będa cos poprawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Haha, coraz więcej osób robi sobie przerwę od BF'a !! do zobaczenia po patchu panowie i Wasze Zdrowie Edytowane 19 Marca 2012 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mnie wku,rwiło jak grałem z tommim, że na kanałach namierzałem soflamem helikoptery, tommi ściągał je z czołgowej rakiety, a mi nie naliczało za to punktów. Non sens, niech jeszcze zrobią że soflam odejmuje punkty, albo sprowadza rakietę na użytkownika zamiast na cel. A i serio przywykłem do operatorów czołgu z serii "widzę wszystko, wszędzie i zawsze" (nawet na HC). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Nadchodzi patch: We are rolling out several backend updates as we lay the groundwork for the upcoming patch. We will keep you advised and provide dates ASAP. Online services for PC, Xbox 360, and PlayStation 3 will be going offline March 20th at 9 AM UTC / 1 AM PST until 10 AM UTC / 2 AM PST. Battlefield 3 online multiplayer and the Battlelog services will be unavailable during this time. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jeśli to ten patch w którym Javelin został znerfiony przez wszystko-mogące flary, to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jeśli to ten patch w którym Javelin został znerfiony przez wszystko-mogące flary, to... Tak to ten patch,tylko ze teraz flary nie zdejmuja lock,wiec wychodzi w sumie na to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Czyli wystarczy śledzić Javelinem / Igłą cel po wystrzeleniu i będzie bum? Edytowane 20 Marca 2012 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Czyli wystarczy strzelać Javelinami jak dziki, to może któryś trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Czyli wystarczy śledzić Javelinem / Igłą cel po wystrzeleniu i będzie bum? Namierzasz gosc puszcza flary,puszczasz rakiete i bum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A niby jak ma puścić flary, skoro namierzanie nie powoduje żadnego sygnału alarmowego? On puści flary jak będzie słyszał, że leci Javelin, bo wtedy ma sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kuba0101 3 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 9 AM UTC / 1 AM PST until 10 AM UTC / 2 AM PST. Od 21 do 22? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) A niby jak ma puścić flary, skoro namierzanie nie powoduje żadnego sygnału alarmowego? On puści flary jak będzie słyszał, że leci Javelin, bo wtedy ma sygnał. Jak masz lock to masz sygnal. sporo osob puszcza flary jak ma lock. Edytowane 20 Marca 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Z tego co wiem to lock ze Stingera/Strieły lub też z pojazdu latającego, jeśli chodzi o SOFLAM to z tego co mi wiadomo nie powoduje żadnego ostrzeżenia o namierzeniu. Chyba że się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Pewny na stowe nie jestem, ale wydaje mi sie, ze jest normalnie sygnal przy namierzaniu laserem. Wiele razy zdarzylo mi sie juz w czasie latania, ze mialem sygnal namierzania, pozniej lock- i tak pipczal ten lock i pipczal, bez zadnego ostrzalu. Mysle, ze wlasnie soflamem (czy pewnie bardziej prawdopodobnie CITV) bylem namierzony, ale nikt nie strzelal- ze stingerem nikt tak dlugo nie czeka zwykle. Reki sobie za to jednak nie dam uciac, bo czasem slyszalem z kolei tylko raz sygnal namierzania, po czym obrywalem od razu rakieta z czolgu (normalnie pownny byc dwa namierzania). Chyba, ze to po prostu slychac wlasnie namierzanie laserem, a drugiego namierzania dzialem/javelinem juz nie. Edytowane 20 Marca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi