Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No ja te serwery w wyszukiwaniu hc widzę.Dla tych którzy szukają BTR,będzie łatwiej,bo zatoka w podboju jest wśród tych map.

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

po godzinie 2.00 w nocy brakowało mi już tylko 5 (pięć!!!!) killi G3 do gwiazdki. Nie szło mi jak cholera, byłem mega zmęczony, de facto słabo już kojarzyłem so się dzieje na mapie - chciałem tylko jednego: wbić 5 killi.

kampiąc w krzakach jak rasowa pussy wbiłem 3 kille. nagle widzę znacznik że obok jest dwóch kolesi tyłem do mnie, wyskakuję więc podjarany z krzaków z palcem na spuście patrząc tylko na minimapę (noob mode). Cel jeden: dwa kille. Wpadam kolesiom na plecy, naciskam fire i ... dostaję kulkę w plecy i jestem ostatnim killem więc koniec rundy. Coś we mnie pękło, nadeszła fala niepohamowanej agresji, zdjąłem słuchawki i (pipi)nąłem o ziemię. jestem na kupnie nowych.

cieszę się, że nadchodzą ładne weekendy i odstawiam wtedy konsolę, bo wydaje mi się, że 3 noce pod rząd do 02-03 w nocy powodują u mnie niefajne zmiany w psychice. :)

Opublikowano

Szkoda że nie ma nagrywania,wczoraj na podboju wpadam na sekwanie do domku przy fladze ruskich a tam 3 kolesi stoi,mega zajętych ostrzałem,kosa,krok w bok,ładowanie i kosa,krok w bok ładowanie i kosa :P W tym meczy wpadło łącznie 6 blach i 1 cięcie.

Opublikowano

... Cel jeden: dwa kille. Wpadam kolesiom na plecy, naciskam fire i ... dostaję kulkę w plecy i jestem ostatnim killem więc koniec rundy. Coś we mnie pękło, nadeszła fala niepohamowanej agresji, zdjąłem słuchawki i (pipi)nąłem o ziemię. jestem na kupnie nowych.

cieszę się, że nadchodzą ładne weekendy i odstawiam wtedy konsolę, bo wydaje mi się, że 3 noce pod rząd do 02-03 w nocy powodują u mnie niefajne zmiany w psychice. :)

Jesteś psychiczny! ;) Co to były za słuchawy?

Jeszcze parę wieczorów i nie będzie z kim grać! :) tommi, gęsior, pryx, seto, kosa - u was wszystko ok z głową? :D Danielskii - kończysz odwyk ?

Swoją drogą wczoraj było raczej lipne granie - bez epickich momentów...

Opublikowano

Też myślałem wczoraj ze mnie coś strzeli,brakuje mi 1 kill do baretki za walkę pojazdami pancernymi,wyjeżdżam z flagi i koło zablokowały się o murek i nie pojedzie,kur.wowałem jak szok,bo takie rzeczy zdarzają mi się nagminnie,szczególnie na kanałach.

Opublikowano

Ja chwilowo odstawiłem BFa i w nic nie gram, bo nic innego mnie nie pociąga, czekam na patcha.

Ostatnio szło mi bardzo słabo, masterowanie broni to ból, rzucam to w cholerę i gram tylko kilkoma ulubionymi.

Opublikowano

Ja chwilowo odstawiłem BFa i w nic nie gram, bo nic innego mnie nie pociąga, czekam na patcha.

Ostatnio szło mi bardzo słabo, masterowanie broni to ból, rzucam to w cholerę i gram tylko kilkoma ulubionymi.

Dlatego jestem taki dumny z blach P-90,PDW-R,RKM i M60E4.

Opublikowano

Dlatego jestem taki dumny z blach P-90,PDW-R,RKM i M60E4.

PDW-R ohhhhh to broń jest genialna, jeszcze z 350 killi i będzie 1000 killi. kocham.

psychiczny to może nie - to jest na takiej zasadzie, że grałem TYLKO po to, aby w ten 10 minut wbić te 5 killi i do spania. tymczasem nie mogłem tego zrobić przez 30 minut. słuchawki Panasonic, mam nadzieję, że posklejam

Opublikowano

M60E4 to nie jest zła broń, ale zbyt wolna żeby kosić po kilku na normalu. Duży odrzut wymaga też doświadczeniu w strzelaniu pulsacyjnym (ja z początku jak zacząłem z tego strzelać, to przypomniało mi się T 88 LMG z BC 2, które też lubiło ostrzelać gościa naprzeciwko wszędzie wokół tylko nie w niego). Jak dla mnie nie dorównuje M249, a co do M240 - kwestia gustu, ja za M240 nie przepadam bo jakoś dziwnie mi się z tego strzela z biodra...

PDW-R jest wolne, ale ma spory damage i świetną precyzję. Moim zdaniem najlepszy PDW w grze. Ja jej używam z latarką i tłumikiem.

P90 moim zdaniem to takie szybsze, ale słabsze PDW-R. Nie tak słabe jak MP7, ale nie tak silne jak AS Val (które dodatkowo ma parabolę lotu jak w snajperkach). Zaletą jest spory magazynek i bardzo szybkie przeładowanie (chyba najszybsze z wszystkich?).

RKM nie używałem zbyt wiele razy ;)

O co chodzi z tymi nowymi nazwami serwerów? Jakieś classic, epic, ke pasa?

PS. PDW-R wygląda jak zabawka, ale w rzeczy samej jest trochę jak zabawka. W kilka sekund można ją złożyć w prostokątną kostkę i schować do tylnej kieszeni spodni ;)

Opublikowano

PDW-R obok AS VAL najlepsze z PDW,ale jak ludzie biegają z USAS-ami i Famas-ami to ciężko kogoś zabić.M60E4 jest dobre jak się włączy :P trzeba by chyba biegać z nim ciągle strzelając :P

Classic miesza chyba szturm z podbojem,Epic to tylko latane mapy.

Opublikowano (edytowane)

Coś we mnie pękło, nadeszła fala niepohamowanej agresji, zdjąłem słuchawki i (pipi)nąłem o ziemię. (...) 3 noce pod rząd do 02-03 w nocy powodują u mnie niefajne zmiany w psychice. :)

:rofl2: ale serio, pare takich seansow pod rzad daje w kosc dosc mocno (zwlaszcza, jak do pracy trzeba wstawac) :D

:) tommi, gęsior, pryx, seto, kosa - u was wszystko ok z głową? :D Danielskii - kończysz odwyk ?

U mnie wszystko w najlepszym porzadku (choc nie jestem pewien, czy moja żona podziela to zdanie... :rofl2: ). Wczoraj zgodnie z planem skonczylem Gyrosy i od dzis wracam na pole bitwy :D

Mi tam zadne bugi nie daja sie we znaki tak, zebym mial odstawiac gre- jesli juz, to raczej przejedzenie i zmeczenie materialu, ale kilkudniowa przerwa na detoks z Gearsami naprawde pomogla :D I tak sie musialem- jak Danielski- ostro hamowac, czytajac wasze opisy niedawnych meczow :D

Co do giwer, to tez gram praktycznie tylko ulubionymi :) U mnie juz gra nimi to prawdziwa twarda walka o przetrwanie na granicy pozytywnego ratio- masterowanie wszystkich to bylby masochizm i nieustanne baty :D:unknown:

W AS VAL mi troche maly magazynek przeszkadza.

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Ja wymasterowałem całego szturmowca,wsparcie i inżyniera,wyjątkiem jest snajper bo tylko 2(SKS i M98B,teraz L96)i poza Abakanem,RKM i M60E4 przy niczym specjalnie nie bluzgałem.

Opublikowano

Ktory to ten Abakan, bo slysze o nim regularnie, a jakos nie przypominam sobie, zebym sie na niego natknal w Battlelogu?

No, F2000 jest piekielnie mocne- czasem mialem wrazenie, ze gine na sam widok tej giwery, zreszta na poczatku bylo na nia nie mniejsze narzekanie, niz pozniej na Famasa...

500 killi Famasem jest, wiec moze nia poprouje tez cos w koncu, bo chyba jej jeszcze nawet w lapach nie mialem :)

Gość Darude
Opublikowano (edytowane)

PDW-R obok AS VAL najlepsze z PDW,ale jak ludzie biegają z USAS-ami i Famas-ami to ciężko kogoś zabić.

Dla mnie MP7 i Val bez dodatku i P-90 to najlepsze z tych PDW .No ,fakt jak ludzie biegają z usasami i famasami, to raczej większych szans sie nie ma w ciasnych mapkach ,chociaz tez idiotów biegających z usasem po otwartym terenie nie brakuje :P.

Edytowane przez Darude