waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 prawda jest taka, że jak wbijałem setkę USASem, to i na Caspianie po 10-15 killi wpadało. nawet jak kolo chował się w oknie (stacja benzynowa na D) to spokojnie z 50 metrów pizg pizg pizg i zza ściany go zdejmowałem. wbicie medalu za shotguny to jeden z najszybszych medali ever. podoba mi się, że jest więcej kombinowach serwerów: - urban warfare (mniejsze mapy i pomieszane tryby: podbój, rush i tdm) - most popular (tutaj to już w ogóle trzeba patrzeć wcześniej o co chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 co sądzicie o ump-45? latam z nim ciągle inżynierem (holo) i broń naprawdę daje radę, jedynie kuleje na większych dystansach. później odblokowuje się jakąś lepszą pukawkę dla niego? z usasa wystarczy strzelać parę centymetrów w ziemię od wroga i też zabija? leżąc za betonowym murkiem koleś mnie tak ściągnął, a nawet palca za ten murek nie wychyliłem. kolejna sprawa to miny - podbiegam do czołgu, stawiam jedną z tyłu, dwie z boku i odbiegając zawsze rzucam w nie granatem, żeby wybuchły, bo tak to nie ma szans na eksplozję. ma ktoś jakiś wygodniejszy sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jutro zostanie podana data wydania Patcha Oficialne żródło Dice Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jutro zostanie podana data wydania Patcha Oficialne żródło Dice No, pewnie bedzie "Coming soon: fall 2012" :rofl2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 co sądzicie o ump-45? latam z nim ciągle inżynierem (holo) i broń naprawdę daje radę, jedynie kuleje na większych dystansach. później odblokowuje się jakąś lepszą pukawkę dla niego? z usasa wystarczy strzelać parę centymetrów w ziemię od wroga i też zabija? leżąc za betonowym murkiem koleś mnie tak ściągnął, a nawet palca za ten murek nie wychyliłem. kolejna sprawa to miny - podbiegam do czołgu, stawiam jedną z tyłu, dwie z boku i odbiegając zawsze rzucam w nie granatem, żeby wybuchły, bo tak to nie ma szans na eksplozję. ma ktoś jakiś wygodniejszy sposób? W BF3 niema magnum ammo,wiec bron lepsza juz nie bedzie. Usas wystarczy strzelac w przod i zawsze kogos zabije. A co do min to nie warto tym grac,bo kazdy je widzi z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 co sądzicie o ump-45? latam z nim ciągle inżynierem (holo) i broń naprawdę daje radę, jedynie kuleje na większych dystansach. później odblokowuje się jakąś lepszą pukawkę dla niego? z usasa wystarczy strzelać parę centymetrów w ziemię od wroga i też zabija? leżąc za betonowym murkiem koleś mnie tak ściągnął, a nawet palca za ten murek nie wychyliłem. kolejna sprawa to miny - podbiegam do czołgu, stawiam jedną z tyłu, dwie z boku i odbiegając zawsze rzucam w nie granatem, żeby wybuchły, bo tak to nie ma szans na eksplozję. ma ktoś jakiś wygodniejszy sposób? Miny są praktycznie nieskuteczne odkąd możną je spotować,dlatego kładę np. wszystkie w jedno miejsce,dzięki czemu w termowizji wygląda jak jedna i w takich miejscach,które się z zasady świecą,jak worki z piaskiem koło flag. Wczoraj jeden kolo przecenił działanie USAS-a,przelatywałem koło niego Havociem a on zaczął do mnie strzelać Swoją drogą latając Havociem czuję się jakbym sterował workiem ziemniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wczoraj jeden kolo przecenił działanie USAS-a,przelatywałem koło niego Havociem a on zaczął do mnie strzelać nie zdziwiłbym się, jakby się okazało, że koleś już tak parę headów zaliczył i polował na kolejnego. USAS power Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ej miny nie są takie złe, jeżeli grając inżynierem za jednym zamachem chce zniszczyć czołg. podkładam, wysadzam je granatem i szybko zmieniam na smaw'a, żeby poprawić. na caspianie czy ognistej nie ma rundy, żeby ktoś nie wpadł jeśli się je już rozkłada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Tylko jak zdetonujesz granatem to nie zalicza killa z min. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 a tego to nie wiedziałem. no, ale czołg wysadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jutro zostanie podana data wydania Patcha Oficialne żródło Dice Milo by bylo,zeby go dali jutro albo chociaz do konca marca. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Gościu z Dice potwierdził że jutro będzie tylko data patcha a nie sam patch zdanie zakończył takim znaczkiem =) jestem za stary więc nie wiem co to znaczy. . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Gościu z Dice potwierdził że jutro będzie tylko data patcha a nie sam patch zdanie zakończył takim znaczkiem =) jestem za stary więc nie wiem co to znaczy. . =) = ,szkoda. Miejmy nadzieje,ze chociaz bedzie w marcu Edytowane 22 Marca 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) idiotów biegających z usasem po otwartym terenie nie brakuje . Idiotow gadajacych glupoty rowniez... Majac prawie tys. killi USAS-em mysle, ze moge sie wypowiedziec i wierz mi, ze na otwartym terenie i na duza odleglosc tez da sie nim spokojnie zabijac (wlacznie np. z waleniem w biegajacych kolesi czy ze zdejmowaniem snajperow z żurawi). Moze po prostu do tego tez odpowiedni skill potrzebny jest? Edytowane 22 Marca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak bardzo chcecie DOGTAG Dice ? oto lista osób od których można go odebrać, choć ostatnio widywani są gracze na PC ale Stalking czas zacząć https://stalkdice.ep.io Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 idiotów biegających z usasem po otwartym terenie nie brakuje . Idiotow gadajacych glupoty rowniez... Majac prawie tys. killi USAS-em mysle, ze moge sie wypowiedziec i wierz mi, ze na otwartym terenie i na duza odleglosc tez da sie nim spokojnie zabijac (wlacznie np. z waleniem w biegajacych kolesi czy ze zdejmowaniem snajperow z żurawi). Moze po prostu do tego tez odpowiedni skill potrzebny jest? Ale o co chosi ?(drapie się w czoło )przecież o tym zem powiadał . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dice jako PC-twe ladacznice pewnie na PS3 nie zajrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dice jako PC-twe ladacznice pewnie na PS3 nie zajrzą. Po pierwsze to grali na ps3 i xbox 360. A po Drugie chyba zapominasz skad BF sie wywodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 heh wystarczy teraz że jak podbiegniesz do byle jakiego czołgu z przeciwnikiem to gdy ten cie straci ze wzroku abo będzie widział ze kręcisz sie obok niego to wysiądzie z niego, nawet jak grasz snajperem czy medykiem lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 heh wystarczy teraz że jak podbiegniesz do byle jakiego czołgu z przeciwnikiem to gdy ten cie straci ze wzroku abo będzie widział ze kręcisz sie obok niego to wysiądzie z niego, nawet jak grasz snajperem czy medykiem lol najgorzej jak dostaniesz c4 i te mysli -> wie czy nie wie o bugu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ostatnio przez te mieszane serwery tępę tłuki stały się gorsze niż boty na easy, nosz ku.rwa jak dzieci we mgle normalnie. Co do tego, że wysiadają to czesto jak podbiegniesz wsparciem, i poudajesz że coś podkładasz, to wysiadają Chociaż wysiadanie niewiele daje jak naprawdę podkładasz, zwykle i tak jak się pośpieszę to wysadzę czołg, siebie i wroga który akurat stoi jeszcze obok O co chodzi z bugiem C4? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To że jak podłożysz C4 i zginiesz to po odrodzeniu możesz dalej wysadzić te C4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A to jest bug? Myślałem, że działa jak na zasadzie min - trochę po śmierci zostają Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To jest błąd tak samo było w BC2, po patchu zostało to usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ktos z was uzywa moze tego headseta stereo sony 7.1? Jak to sie sprawuje (mam na mysli glownie wygode przy kilkugodzinnym posiedzeniu oraz dzwiek przestrzenny- to 7.1 dziala faktycznie czy jest zwykle stereo, a reszta to sciema marketingowa)? Bede wdzieczny za opinie- zastanawiam sie nad kupnem, zeby nie musiec kombinowac z normalnymi sluchawkami i zwyklym headsetem jednoczesnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi