SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Ktos z was uzywa moze tego headseta stereo sony 7.1? Jak to sie sprawuje (mam na mysli glownie wygode przy kilkugodzinnym posiedzeniu oraz dzwiek przestrzenny- to 7.1 dziala faktycznie czy jest zwykle stereo, a reszta to sciema marketingowa)? Bede wdzieczny za opinie- zastanawiam sie nad kupnem, zeby nie musiec kombinowac z normalnymi sluchawkami i zwyklym headsetem jednoczesnie... Mam i szczerze polecam po kilku godzinach grania kiedy inni narzekają że ich ucho boli u mnie komfort i wygoda. Genialna regulacja dźwięku, osobno do dźwięku w grze osobno do headseta, co do jakości dźwięku to też jest na plus, choć nie jestem audiofilem. Dobrze wydane pieniądze wg mnie a teraz widziałem je za 330 zł więc okazja. Coś jeszcze ? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 A czy czasem nie wprowadzili tego ostatnio że C4 zostaje?Dla mnie to logiczne,że jak ginę to czemu mam coś znikać?Zwłaszcza ze spawarką da się je usunąć. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 (edytowane) Dzieki, Zielu- to teraz tylko znalezc najlepsza oferte, przekonac żonę i mozna kupowac Edytowane 22 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 marca 2012 Autor Opublikowano 22 marca 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391300702826/ OFFICIAL DICE PLATOON: "Im getting knifed about 20 times a day, cant we just hand out my dogtags to all the players and spare me the pain? " Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Dzieki, Zielu- to teraz tylko znalezc najlepsza oferte, przekonac żonę i mozna kupowac Jakby się nie udało przekonać to pamiętaj, że są tańsze opcje tylko z przewodem i stereo... ale jakość dźwięku przy wystrzale z SV98 rozzzwala mózg... Jeśli zaś chodzi o wygodę to zasadniczo jedynym wyznacznikiem jest wielkość twoich małżowin usznych względem muszli słuchawki - jak masz wielkie uszy (jak ja) to nawet 7.1 Sony nie pomoże Cytuj
tommi 345 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 (edytowane) Negocjacje zakonczyly sie sukcesem Jak dobrze pojdzie i znajde je dzis na zakupach, to wieczorem juz bede na nich pykal Kabel zasadniczo nie wchodzilby absolutnie w gre- gdyby byl problem, to pozostalbym przy obecnej opcji: sluchawki bezprzewodowe AKG K912 (tez mam duże wiatraki i wybralem je w duzej mierze wlasnie ze wzgledu na komfort duze muszle w polaczeniu z elastycznym paskiem zamiast sztywnego pałąka sprawiaja, ze to najwygodniejsze sluchawki, jakie do tej pory w zyciu uzywalem ) plus standardowy hs sony, ktory robi za sam mikrofon. Irytuje mnie po prostu kombinowanie z zawieszaniem go na koszulce- lubi czasem spasc jak sie porusze, musze zakladac koszulke nawet w upał, a tez i ostatnio jak z Gesiorem gralismy, to skarzyl sie, ze cicho mnie slyszy, a trzymac hs w rece blizej nie ma jak, schylac ciagle glowe do niego niewygodnie, a glosniej tez nie moge sie drzec jak żona i dziecko śpią obok :confused: Mam nadzieje, ze sie to wszystko po zakupie poprawi PS: Pisales Kaczor o jakosc dzwieku z tego hs sony wlasnie? Edytowane 23 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 marca 2012 Autor Opublikowano 23 marca 2012 Negocjacje zakonczyly sie sukcesem Jak dobrze pojdzie i znajde je dzis na zakupach, to wieczorem juz bede na nich pykal też dzisiaj idę go poszukać, mam nadzieję, że w MM mają to wtedy szybko kupię. Po mojej akcji rzutu słuchawkami w podłogę muszę coś znaleźć nowego. jak coś to po weekendzie najwyżej zaatakuję, bo Panowie piękny weekend = wyjazd = grill = no PS3 = seks = BF3 przestaje być na chwilę ważny. a po weekendzie powrót do szarego życia i no=life'ienia w BF3 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Tommi, zobaczysz będziesz zadowolony z tych słuchawek, sam takie mam więc wiem co piszę ;] Będziesz miał automatyczne wyciszanie kina domowego / TV jak podłączysz słuchawki, ustawianie balansu między grą a rozmowami z grupą pod jednym suwakiem, głośność całości pod drugim, szybkie wyciszanie mikrofonu, przydatne jak chcesz coś rzucić do żony ;] Fajny efekt dźwięku przestrzennego, choć czy to jest pełne 7.1 to nie wiem, mi wystarcza. Wszystkie dłuższe i krótsze nasiadówki gram właśnie w nich, fotkę wrzucałem, nigdy nie przeszkadzały w grze już szybciej zmęczenie wzroku lub stężenie alko we krwi ;] Cytuj
tommi 345 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 (edytowane) Dzieki, Pryx! Moze dzieki nim moje ratio sie choc troche poprawi Na to ustawianie balansu tez sie juz ciesze- do tej pory zawsze musialem do zgonu czekac i przez menu sie przebijac, zeby dopiero w opcjach dopasowac. Suwak to za(pipi)iste ulatwienie. Kozbinio, tak wiersz przerzucilo, ze wyglada to jak "piękny weekend = wyjazd = grill = no PS3 = seks = BF3" W sumie to logiczna kolejnosc Edytowane 23 marca 2012 przez tommi___t 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Data Patcha zostanie podana po północy ale nie wiem jakiego czasu bo nie podali Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 (edytowane) Wyglada na to,ze patch moze i dzis bedzie. Bo caly czas pisza,zeby czekac. Data Patcha zostanie podana po północy ale nie wiem jakiego czasu bo nie podali Nie wiem skad to info,ale na twitter jasno pisza,ze mamy jeszcze troche poczekac. Edytowane 23 marca 2012 przez zaq123456 Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Negocjacje zakonczyly sie sukcesem Jak dobrze pojdzie i znajde je dzis na zakupach, to wieczorem juz bede na nich pykal Kabel zasadniczo nie wchodzilby absolutnie w gre- gdyby byl problem, to pozostalbym przy obecnej opcji: sluchawki bezprzewodowe AKG K912 (tez mam duże wiatraki i wybralem je w duzej mierze wlasnie ze wzgledu na komfort duze muszle w polaczeniu z elastycznym paskiem zamiast sztywnego pałąka sprawiaja, ze to najwygodniejsze sluchawki, jakie do tej pory w zyciu uzywalem ) plus standardowy hs sony, ktory robi za sam mikrofon. Irytuje mnie po prostu kombinowanie z zawieszaniem go na koszulce- lubi czasem spasc jak sie porusze, musze zakladac koszulke nawet w upał, a tez i ostatnio jak z Gesiorem gralismy, to skarzyl sie, ze cicho mnie slyszy, a trzymac hs w rece blizej nie ma jak, schylac ciagle glowe do niego niewygodnie, a glosniej tez nie moge sie drzec jak żona i dziecko śpią obok :confused: Mam nadzieje, ze sie to wszystko po zakupie poprawi PS: Pisales Kaczor o jakosc dzwieku z tego hs sony wlasnie? No właśnie problem z Tobą polegał na tym, że byłeś najcichszym członkiem (przepraszam ) drużyny/zespołu. Musiałem podgłaśniać voice na słuchawach żeby słyszeć ciebie więc jak Danielskii w tym samym czasie zaczynał śpiewać psalmy to urywało łeb Nie pisałem o jakości dźwięku z hs sony bo nigdy go nie słyszałem. Miałem na myśli moje przewodowe Giotecki - do grania są za(pipi)iste i w cenie 170pln posiadają wszystkie wymienione przez was funkcje - oprócz bezprzewodowości i pseudo 7.1 - uważam, że cenę robi zasadniczo marka Sony a nie jakość sprzętu Mam osobno balans głośności dźwięków z gry i balans głośności waszego nawijania, szybkie on/off mikrofonu, automatyczne wyciszanie kina domowego i switch PS3/XBOX i standardowo w słuchawkach gamingowych - przepompowane basy A wiecie co jest najśmieszniejsze? Szeroko rozumiana jakość dźwięku i tak nie może się równać ze zwykłymi słuchawami (jack) Sennheiser HD za 150plnów, które niestety nie mają mikrofonu... Ale dość o tym - jak już pokupujecie te sprzęty to nasze bełkotliwe pogaduchy będą jeszcze wyraźniejsze a śmiech jeszcze bardziej perlisty Nie mogę się doczekać! Kozbinio... Jak już będziesz po 30tce to przestaniesz uważać, że sex>BF3 Ja pańszczyznę odrabiam z reguły przed graniem Nie zapomnę też jak Danielskii kiedyś w czasie grania powiedział: "Jeszcze trochę pogram, potem trzeba by p$#%@$#% żonę i wreszcie można spać..." :DDD hmmm... moja żona czasem zagląda na to forum... żartowałem Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Panie i Panowie Patch zostanie wydany 27 Marca dla PS3 i PC nie podano daty dla Xboxa Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 odstawilem sobie bf'a i teraz sie moge pochwalic ze zrobilem cos pozytecznego ; ) troche roboty jeszcze zostalo ale moze cos z tego bedzie: Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 (edytowane) Panie i Panowie Patch zostanie wydany 27 Marca dla PS3 i PC nie podano daty dla Xboxa Plotka,z battlefieldo. Jak zobacze to info na oficjalnym blogu BF to uwierze. EDIT: Z tego co mowi zh1nt0,to data 27marca nie jest pewna.Dlatego jeszcze niema nic oficjalnie Edytowane 23 marca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Juz oficjalnie ps3,27marca. PC i xbox brak ETA http://blogs.battlefield.com/2012/03/game-update-will-drop-on-the-27th-of-march-for-playstation-3-xbox-360-and-pc-will-come-soon/ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 I już mamy oficjalne potwierdzenie daty Patcha przez Daniela Matros, więc Zaq już oficjalnie 27 marzec dostajemy patch Cytuj
tommi 345 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 (edytowane) No właśnie problem z Tobą polegał na tym, że byłeś najcichszym członkiem (przepraszam ) drużyny/zespołu. Musiałem podgłaśniać voice na słuchawach żeby słyszeć ciebie więc jak Danielskii w tym samym czasie zaczynał śpiewać psalmy to urywało łeb Trzeba bylo mowic wczesniej, ze az tak zle jest! Nic nie wiedzialem, dopoki Gesior nie powiedzial w poprzedni weekend Miałem na myśli moje przewodowe Giotecki (...) Mam osobno balans głośności dźwięków z gry i balans głośności waszego nawijania, szybkie on/off mikrofonu, automatyczne wyciszanie kina domowego i switch PS3/XBOX Gioteck ogolnie moim zdaniem za(pipi)iste akcesoria robi. Sprzet, ktory opisales, robi wrazenie, do tego zastosowanie w X360 naprawde by mi sie przydalo, ale sprawa rozbija sie o kabel :confused: U mnie jak znam zycie wczesniej czy pozniej albo ja bym o nim zapomnial, albo zaplatala sie w niego corka czy zona i skonczyloby sie pewnie uszkodzeniem sprzetu, a moze jeszcze mebli i konsoli ...No i ogolnie odkad poznalem bezprzewodowa wolnosc, to nie lubie na kablu wisiec (mozna np. latwiej pojsc do lodowki po piwo bedac caly czas "pod gra" ) Ale dość o tym - jak już pokupujecie te sprzęty to nasze bełkotliwe pogaduchy będą jeszcze wyraźniejsze a śmiech jeszcze bardziej perlisty Nie mogę się doczekać! U mnie mission complete- znalazlem w trzecim i ostatnim sklepie, do ktorego mialem mozliwosc zajrzec Jak sie podladuje (a w domu zrobia warunki do grania ), to sie zamelduje Pierwsze wrazenie bardzo dobre- elegancko, ergonomicznie uksztaltowane muszle, bardzo wygodne- problemu z dluzszym graniem na bank nie bedzie. Troche mi sie jedynie ten wysuwany mikrofon nie podoba- sprawia wrazenie delikatnego (zeby nie powiedziec tandetnego), podatnego na uszkodzenia. W ogole tych sluchawek mozna uzywac rowniez w trakcie ladowania czy wylaczaja sie wtedy jak ten maly headset? Kozbinio, Tobie tez sie udalo? PS: 27.03- spoko, to juz nawet nie tydzien Damy rade! Edytowane 23 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 (edytowane) Teraz wszystkie USAS i FAMAS whores ciekawe co zrobia,wiekoszci pewnie poleci k/d ratio . Chociaz 5miechow i zasr.anych laterek nie naprawic to juz przegiecie :confused: Edytowane 23 marca 2012 przez zaq123456 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/37125299/4/388446985/ takie tam z sekwany Cytuj
dApo 313 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Pierwsze wrazenie bardzo dobre- elegancko, ergonomicznie uksztaltowane muszle, bardzo wygodne- problemu z dluzszym graniem na bank nie bedzie. Troche mi sie jedynie ten wysuwany mikrofon nie podoba- sprawia wrazenie delikatnego (zeby nie powiedziec tandetnego), podatnego na uszkodzenia. W ogole tych sluchawek mozna uzywac rowniez w trakcie ladowania czy wylaczaja sie wtedy jak ten maly headset? Kozbinio, Tobie tez sie udalo? możesz ładować podczas grania Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Można i to jest fajne, w moim przypadku mam blisko do laptopa więc podłączam go do niego i z głowy Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 (edytowane) Skoro, juz zrobilem w dziale z PC to tutaj tez dam, nie kazdemu chce sie to przegladac http://blogs.battlef...will-come-soon/ A sobie wypisze pare ciekawszych: GENERAL GAMEPLAY FIXES -The Knife now only takes two swipes to kill when attacking from a position where a takedown is not possible. VEHICLE FIXES -Unguided tank rounds and RPGs will now instantly destroy Jets, Attack Helicopters, and Scout Helicopters. -Fixed a problem when locking on to two nearby targets, the locking should no longer jump rapidly between multiple targets. This applies to all locking weapons and Laser Designators. -Increased the damage of the Javelin and Air to Ground missiles against laser designated targets. -Javelin missiles fired without Laser targeting now do more damage to the side and rear of MBTs. -Flares will no longer break the lock of a vehicle that is locked on, it will only distract the missiles. -The IGLA and Stinger now lock on much more quickly and disable an attack aircraft in 1 hit, but have significantly reduced range. This should allow Stingers to mount an effective close range point defense, without dominating an entire airspace. GADGETS -The MAV can no longer be used as an elevator. -C4 will no longer be detonable after a player respawns, if the player is revived within 5 seconds he can still detonate his C4. -Claymores can now detonate from vehicles and can be used to disable jeeps or kill the passengers in light jeeps. Claymores will not do any damage to heavy vehicles. -The M224 Mortar can no longer be deployed in an area that is out of combat for another team like a home base or other protected spawn. DISABLE ANTI-ALIASING ON PS3 TO REDUCE INPUT LAG PlayStation 3 players may now turn off anti-alias in the options menu to reduce input lag. IMPROVEMENTS TO MINIMAP we are also adjusting the level of detail to give a clearer picture for players when using the mini-map. The three new mini map modes are: Edytowane 24 marca 2012 przez Owiec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi