Grez 33 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 jak ktoś ma więcej niż 10% quitów z meczu (a ten latacz ma 21%) to dla mnie lamer - i milion killi Jetem tego nie zmienia haha, załapałem się do bycia lamerem a co do tego pilota niemieckiego, to widać, że koleś ogarnia dość. Ja właściwie praktycznie nigdy nie zmieniałem kamery na 3osobową i miałem problem z ogarnięciem przeciwnika. Już 27 będzie patch, nareszcie, ale nie wiem, czy nie za późno bo dobrze się czuję bez BF'a, jakoś za nim nie tęsknie. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 Litwin - MiG 25? Gdzie taki historyk stoi? A dzisiaj w południe wpadłem na Ciebie na jakimś serwie Epic Battles, zauważyłem jak zabił mnie ktoś z jakimś mega wysokim levelem, patrzę a to Ty. Później chyba nawet udało mi się trafić w twój heli z czołgu, chociaż i tak zdążyłeś mi go rozwalić. Kojarzę Mieliśmy później spinkę w samolotach Czyli idąc tokiem myślenia greah-a nawet jak wbije w ciągu miecha 100 lvl to nie będę czołówką,bo nie załapię się do pierwszej trójki.A ten samolot i MIG 21 stoi na stacji benzynowej pod Łebą Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 Tęsknicie za zmodowanym M14 z BC 2? Zapomnijcie o tych kapiszonach, dziś pora na m14 mod JUGGERNAUT. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Mnie jarał zwykły kałąch w woju a co dopiero taka armata. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) uwielbiam kolesia... ten akcent mnie roztkliwia obejrzyjcie jego filmiki na YouTubie - warto...] http://www.youtube.com/watch?v=WOoUVeyaY_8&feature=related to mój absolutny faworyt - ta broń wygląda jak składana w szopie po zagładzie nuklearnej, z części z odzysku to się nazywa extended magazine Edytowane 26 marca 2012 przez rob1979 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 uwielbiam kolesia... ten akcent mnie roztkliwia obejrzyjcie jego filmiki na YouTubie - warto... no nie ma to jak udawac ruska Cytuj
Gość Darude Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) Jutro patch już się nie mogę doczekać zobaczymy co popsuje .Czuje ,że będzie niezła jazda . Edytowane 26 marca 2012 przez Darude Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) Kilka dni mnie nie było a tony postów do przekopania... Tommi, zobaczysz będziesz zadowolony z tych słuchawek, sam takie mam więc wiem co piszę ;] Będziesz miał automatyczne wyciszanie kina domowego / TV jak podłączysz słuchawki, ustawianie balansu między grą a rozmowami z grupą pod jednym suwakiem, głośność całości pod drugim, szybkie wyciszanie mikrofonu, przydatne jak chcesz coś rzucić do żony ;] Fajny efekt dźwięku przestrzennego, choć czy to jest pełne 7.1 to nie wiem, mi wystarcza. Wszystkie dłuższe i krótsze nasiadówki gram właśnie w nich, fotkę wrzucałem, nigdy nie przeszkadzały w grze już szybciej zmęczenie wzroku lub stężenie alko we krwi ;] Też polecam ten sprzęt, miałem go na uszach u kumpla i dolby headphone daje w nim radę. Słuchawkowy dźwięk przestrzennny choćby i z faktycznych kilku głośniczków na ucho nie bedzie nigdy tak brzmiał jak tradycyjne kolumny rozstawione parę metrów od gracza, Fizyki sie nie oszuka i dźwięk przestrzenny tej przestrzeni po prostu potrzebuje. Lecz i tak emulowany przestrzenny daje dużo większą radochę w grach czy filmach niż stereo. Kierunki dźwięków w scenie przed graczem i po bokach (180') są faktycznie świetnie słyszalne, gorzej jest z tyłem bo jednak ciut się zlewa ale ruch głową/gałką lewo/prawo i już pozycje dźwięku znamy. Aktualnie sprzęt Sony za te pieniądze jest najkorzystniejszym dealem biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości i sprzętu i dźwięku. Za te pieniądze nigdzie nie kupimy tej jakości słuchawek i dekodera dolby headphone. Kiedyś takie, w miarę niedrogie, dekoderki creative robiło ale od lat nie ma ich w sprzedaży. Sam mam senki hd555 i dekoder słuchawkowy dd i dts z dolby headphone czyli tym samym co tutaj i jestem z tego zerstawu bardzo zadowolony ale coraz bardziej zazdroszczę sony regulacji głosności osobno dla mic i dźwięku z gry. Dice dało dupy (przecież to pryszcz suwaczek w grze zrobić, prawda?) i coraz bardziej mnie to wkurza... Edytowane 26 marca 2012 przez Łebi Cytuj
dApo 313 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 powróciłem do BF'a i głównie zasiadam w jetach i coraz lepiej mi idzie tzn jest jakiś progres hehe prawie 9k pkt nabiłem przez ostatnie 2 dni i 18 killi niestety najczęściej to unieruchamiam pojazdy jak i jety ale zawsze coś Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Jutro patch między 11.00-12.30. Cieszycie się Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 powróciłem do BF'a i głównie zasiadam w jetach i coraz lepiej mi idzie tzn jest jakiś progres hehe prawie 9k pkt nabiłem przez ostatnie 2 dni i 18 killi niestety najczęściej to unieruchamiam pojazdy jak i jety ale zawsze coś Nie wkurza że pewny kill a kolo woli popełnić samobójstwo albo ucieknie? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 w tej chwili Litwin nie bardzo.. tak naprawdę się dopiero uczę nimi latać i jestem zadowolony z unieruchomienia, ale pewnie będzie mnie złościć jak już będę umiał coś więcej Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Też polecam ten sprzęt, miałem go na uszach u kumpla i dolby headphone daje w nim radę. Spoko, dzieki Łebi- zaopatrzylem sie w piatek w niego A nie wiesz przypadkiem, czy ten kumpel moze zmieniac w menu konsoli czulosc mikrofonu dla tego deadseta? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 marca 2012 Autor Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) młatko błoska - na weekend zostawić forumka i lektury mam na godzinkę na mam głośność na 3, jak daję głośność na 4 to jest mega pogłos, bo mikrofon wyłapuje dźwięki i wtedy jest pokaźne echo z mojej strony (logitech) pewnie dziś wieczorem będzie USAS party - ostatnia okazja przez sprowadzeniem gry do normalności. choć i tak jestem spokojny, na pewno spieprzą coś innego. Edytowane 26 marca 2012 przez waldusthecyc Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Jutro patch między 11.00-12.30. Cieszycie się Tjaaaaa... HURRRRRAAAAA Cieszymy się że heeeejjjj. Zwłaszcza, że tak jak Kozbinio pisze, nie wiadomo co spieprzą przy tym naprawianiu hehehe Taka "siurprajza" Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 voip znowu s(pipi)a;) (null) Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 voip znowu s(pipi)a;) (null) Weź kur..a nie zapeszaj... Bo będzie na Ciebie hehe (pluję przez lewe ramię, sypię sól i co tam jeszcze by ewentualny urok odczynić hehe) Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Coś już kombinują bo serwy nie działają. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) No właśnie mnie wywaliło z błędem 8071053D.Do tego nie zaliczyło 2 meczy :confused: Edytowane 26 marca 2012 przez Litwin25 Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Tak długo czekałem na ten patch to teraz nie czekam, coś mam przeczucie, że znowu coś spieprzą. Cytuj
karol666 6 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 "Maintenance and client update coming in for PS3 Tomorrow at 9-10:30 UTC (11-12:30 CET)." Koleś z DICE się pomylił, bo między UTC i ETC jest godzina różnicy, więc najprawdopodobniej patch będzie między 10-11:30 Cytuj
p4bl0s3k 1 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Być może się nie pomylił, UTC to czas uniwersalny, bez uwzględnienia czasu letniego, CET w sumie też nie uwzględnia, ale może myślał o czasie letnim (CEST) tylko się walnął w pisaniu. Sumując - między UTC a naszym czasem letnim jest 2h różnicy Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Ja mam na dzisiaj (pipi) dość. Trzy za(pipi)iste mecze i trzy razy zerwane połączenie. Na Bazarze leciałem na życiówkę. Wy(pipi)ało mnie jak miałem gdzieś ok. 20:0 w LAV'ie. (pipi)ona gra.. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 marca 2012 Autor Opublikowano 26 marca 2012 Ja mam na dzisiaj (pipi) dość. Trzy za(pipi)iste mecze i trzy razy zerwane połączenie. Na Bazarze leciałem na życiówkę. Wy(pipi)ało mnie jak miałem gdzieś ok. 20:0 w LAV'ie. (pipi)ona gra.. 6 razy probowalem do Ciebie dołączyć i n i c h u j a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi