Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A ja chyba cos czulem, ze beda problemy i nawet w multi nie wchodzilem, tylko chwile coopa pyknalem. Zrobilem wczoraj misje heli na hardzie z jakims randomem- w sumie latwizna (chyba jedyna na hardzie). Faktycznie wpada troche wiecej punktow na trudniejszych poziomach. Jak bylem pod koniec drugiego przejscia tej misji, tym razem jako pilot, to tez mnie wywalilo- nie tylko z BF, ale w ogole z PSN, i to tak, ze sie pozniej ponownie zalogowac nie chcial, a potem listy przyjaciol wczytac. Wtedy dalem spokoj- dzis moze zajrze po patchu na chwile obczaic co i jak, jak dam rade :)

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano (edytowane)

Trochę dużo, dobrze że jeszcze mało ludzi ściąga to za 25 minut będę miał... pół godziny temu wszyscy biegali z USAS'ami jak szaleni... aż strach było nos wyściubić zza winkla... :-P

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Każdy nabijał puki się dało to samo było z claymorami wczoraj jedna na drugiej Obłęd. Na razie serwer są mało obciążone bo w marę minut mam już prawie ściągniętego, ale współczuję osobom które będą ściągać popołudniu ;), Właśnie Patch ściągnięty :)

Opublikowano

Ściągajcie łatkę by wieczorem nie tracić cennych 15-20 minut czasu ;)

Potwierdzam. Dostępna. See yaa on the battlefield.

Żegnaj Mavie. Kochałem cię jak syna. Już nigdy nie usłyszymy Cie nad polem bitwy, bo kto latal będzie takim bezużytecznym złomem? Chlip

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Specjalnie z roboty się urwałem :) ale nie byłbym takim optymistą czy wieczorem serwer tak Cię puści by szybko ściągną łatę.

I pierwsze rozczarowanie gra informuje mnie że jeśli chcę grać na mapach z dodatku muszę je obowiązkowo od nowa ściągnąć :)

Kolejna rzecz nowe rzeczy w sklepie... Co to (pipi) jest ? pytam się jakieś Shortcut do każdej klasy i pojazdów ? Teraz każdy debil z niską rangą może mieć wszystko odblokowane za kasę :(

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

Kaczorro, może teraz MAV nabierze takiego znaczenia jak powinien, czyli wskazywać pozycje wroga...

Opublikowano

Z tymi serwerami to się chyba troche za późno obudzili. Jeśli będzie jakiekolwiek zainteresowanie klanowe to pewnie zorganizujemy w końcu tą ligę na ps3lidze ale wątpie że ludziom się będzie chciało wracać. No i ciekawe jak z cenami za wynajem serwera.

Opublikowano

Patch mi się ściągnął, ale i tak nie wyłapuje żadnych serwerów, bo zapewne nie wprowadzili na nich jeszcze zmian pod ten update. Serwer będzie można wynająć poprzez PSS. Ciekawe jakie ceny...

Opublikowano

To pięknie przy ściąganiu ponownie dodatku zawiesiło mi konsolę a teraz wyskakuję uszkodzenie plików. Komu mam podziękować ? :(

Miałem to samo :D Zrobił mi się ten restore PSowy i jest ok teraz ściągam jeszcze raz dodatek ale już przez PS menu (wyszedłęm z gry) Jak widać ponownie DICE naprawiło jedno a SPIERD**** drugie dzień jak co dzień masakra....

Opublikowano

Może dlatego, że:

"Maintenance and client update coming in for PS3 Tomorrow at 9-10:30 UTC (11-12:30 CET)."

;]

Przy okazji Battlelog też, stoi.

Sprawdzamy patcha dziś wieczorem w praktyce, do zobaczenia.

Opublikowano

są ceny:

1 dzień - 5zł

7 dni - 26 zł

30 dni - 89 zł

90 dni - 219 zł

Dziś w ramach testu wynajmę serwer na jeden dzień. Później napisze nazwe itd to zrobimy polski serw ;)

Opublikowano

są ceny:

1 dzień - 5zł

7 dni - 26 zł

30 dni - 89 zł

90 dni - 219 zł

Dziś w ramach testu wynajmę serwer na jeden dzień. Później napisze nazwe itd to zrobimy polski serw ;)

wynajmujesz to przez PSN czy to jakoś inaczej jest zorganizowane?