Gość Zaqair Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Po tym updejcie serwerów mam wysyp zwiech, jak sie wczesniej trafila 1 na 3 dni tak dzisiaj juz z 5 razy :confused: Po update sa strasznie losowe. Dzien po wydaniu patch mialem 6 jednego dnia,a przez ostatnie 5 dni tylko 2. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie widzę, żadnej różnicy. Pewnie dlatego, ze mam zainstalowane w chromie to: http://getbblog.com/en/download Myślałem, że dodali to w battlelogu, ale to dzieki BB, polecam - fajna sprawa. Dobre to- na nowo Battleloga przede mna odkrylo, od razu latwiej odpowiednia giwere wybrac. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie widzę, żadnej różnicy. Pewnie dlatego, ze mam zainstalowane w chromie to: http://getbblog.com/en/download Myślałem, że dodali to w battlelogu, ale to dzieki BB, polecam - fajna sprawa. Dobre to- na nowo Battleloga przede mna odkrylo, od razu latwiej odpowiednia giwere wybrac. Łeeee za(pipi)ioza, jaka wygoda! Dziękuweczka chłopie! Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jest możliwe boostowanie samolotów?Kolo wbił ponad 40 gwiazdek w 3 dni,a poprzednie zajęło mu kilka miechów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tu chyba chodzi o skilla, a nie o cyferki. Po wprowadzeniu "Rent a server" poziom, gwiazdki służby, po prostu straciły na znaczeniu, życie takie lamy zweryfikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tu chyba chodzi o skilla, a nie o cyferki. Po wprowadzeniu "Rent a server" poziom, gwiazdki służby, po prostu straciły na znaczeniu, życie takie lamy zweryfikuje. Dokładnie - dlatego Dice błyskawicznie powinno "banować" te wszystkie publiczne serwery ze sztucznymi ograniczeniami - M60 only, defibrylator only, no prone, only jump i inne durnoty... Głupie pytanie - jak podkablować do DICE publiczny serwer? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Z drugiej strony fajnie jest poszpanować gwiazdkami, ale tylko w przypadku gdy były zdobyte w przyzwoity sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tu chyba chodzi o skilla, a nie o cyferki. Po wprowadzeniu "Rent a server" poziom, gwiazdki służby, po prostu straciły na znaczeniu, życie takie lamy zweryfikuje. On umie latać i to dobrze,ale jak zrobił ponad 40 gwiazdek w 3 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tu chyba chodzi o skilla, a nie o cyferki. Po wprowadzeniu "Rent a server" poziom, gwiazdki służby, po prostu straciły na znaczeniu, życie takie lamy zweryfikuje. On umie latać i to dobrze,ale jak zrobił ponad 40 gwiazdek w 3 dni? Naprawdę skill skillem ale jest to mało prawdopodobne chyba że ustawka i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 chyba, że grał na serwerach po 1000 ticketów, wtedy wydaje mi się, że grając non stop na jednym serwerze, chwycisz więcej killi. jeśli dodatkowo jesteś adminem to skuteczniej godnych siebie przeciwników eliminujesz (kick) i tak grasz nieskalany chęcią zemsty drugiej strony.... takie ciche boostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 chyba, że grał na serwerach po 1000 ticketów, wtedy wydaje mi się, że grając non stop na jednym serwerze, chwycisz więcej killi. jeśli dodatkowo jesteś adminem to skuteczniej godnych siebie przeciwników eliminujesz (kick) i tak grasz nieskalany chęcią zemsty drugiej strony.... takie ciche boostowanie Wychodzi,ze musial by klepac prawie 20k Pkt na godzinne i grac przez 3 dni non stop. Jedynie co mi przychodzi na szybko do glowy to duzy serwer 1000-1500 ticketow i 2 osoby grajace na tym samym koncie po 12godz. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ok. ale nie uwierzę w naiwne gadanie że zrobił to uczciwie Wy możecie wierzyć ja nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ok. ale nie uwierzę w naiwne gadanie że zrobił to uczciwie Wy możecie wierzyć ja nie... Pewnie albo wszedl na serwer z 1 poziomami,albo ustawka. Granie na 2 kontach chyba nie jest zabronione. Przyklad z po za BF3 http://psnprofiles.com/duck360 3 bracia ktorzy nabijaja trofe na jednym koncie Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Niektórzy chyba nie wiedzą ile to jest 35 tys pkt za 1 gwiazdkę latania a co dopiero 40 razy tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Moglby mi ktos wyjasnic czym roznia sie serwery Epic Battles od tych normalnych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Moglby mi ktos wyjasnic czym roznia sie serwery Epic Battles od tych normalnych? Są maszyny latające. 3 dni nie grałem i gra się zemściła,kosy się wieszały wchodzić nie chciały i miałem 2 zwiechy,z czego jedna podczas walki z heli,patch wyszedł i gra wiesza się częściej,Bogu dzięki ze tylko 15 lvl mi zostało. Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Do patcha grałem codziennie ,po patchu przez 2 dni wydawało mi się ze jest lepiej , później następne 2 dni gry i stwierdziłem żegnaj BF3.Za dużo pajacowania .Te supertery i ich CKM. Supporterfield :Baretki za przygważdżanie .Nie da się w to grać. Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 kradnę z działu PC i podpisuję się obiema rękami - 720p i full screen: http://www.youtube.com/watch?v=8vHpc7ppZMg Birgirpall to kopalnia nowych pomysłów, a już myślałem że mnie nie zaskoczy. Edit: koniecznie pełny ekran. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 o co chodzi z tym filmem ? Obejrzalem caly i przez 5 minut sie zastanawialem na co sie tutaj napalacie Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mnie tam pikawa mocniej zabiła kilka razy... ale ja jestem strachoputek Czego to ludzie nie wymyślą... Z drugiej strony w czasie grania w BF3 często czuję strach i przerażenie...np. gdy po 300% rundzie pod koniec zaliczam freeza albo gdy spotyka mnie pech w momencie jak pilotuje Kasatkę z 3 ludzi na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Wysyp M240B ma związek z tym, że ten initial recoil bardzo osłabił M249, bardzo ciężko prowadzi się teraz nim ogień pulsacyjny który jest w stanie zabić i nie można tak kosić. Po prostu przesiadli się. M240B teraz nie jest tak zabójcze z bliska jak M249, to znaczy nie jest w stanie tak kosić z biodra, ale ma w miarę duży damage, a akurat do odrzutu da się przywyknąć. M60E4 nie jest tak eksploatowane jak PKP, który jest obecnie najczęściej wybierany. Sam sprawdziłem i gra się naprawdę miło, initial recoil minimalny, a duży damage - IMO lepszy od M60E4 (szybszy bodajże). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A ja na przykład tymi LKM'ami nie umiem grać. Z dwójnogiem koszę aż miło, ale podczas stójki, czy biegu jakoś nie umiem ogarnąć tego sprzętu. Wyjątkami są tylko M27 IAR i RPK-74M, te dwie pukawki są kozackie. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 kradnę z działu PC i podpisuję się obiema rękami - 720p i full screen: http://www.youtube.com/watch?v=8vHpc7ppZMg Birgirpall to kopalnia nowych pomysłów, a już myślałem że mnie nie zaskoczy. Edit: koniecznie pełny ekran. Creepypasta jest bardziej przerażająca Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Znowu nie mam M1911,ciekawe co tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jakieś tipsy jeśli chodzi o dogfighting? mam na myśli sytuację, gdy krążysz z przeciwnikiem w spirali. zmieniam wysokość, ciągle manewruje, on też i tak w nieskończoność, aż komuś się nie znudzi. używam L2 oczywiście. zakręty próbuję brać w ten sposób (przypuśćmy w lewo) - skręcam w lewo lekko do góry, wciskam+trzymam L2 i kończę zakręt schodząc z kolei lekko w dół, robię taki łuk. jak definitywnie wejść na ogon kolesiowi jak obydwoje utknęliście w spirali? jak już chociaż trochę wyjdę na lepszą pozycję to ogarniam z R3 i ciężko jest mu mnie zgubić, ale jak osiągnąć tą pozycję właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi