Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiana skilla zalezy zdaje sie Twojej rangi oraz od tego, jak silnych przeciwnikow zabijales/jacy Ciebie zabijali. Robiac taki sam wynik na pulkownikach i na randomach z np. 20. levelem, uzyskasz dwa zupelnie rozne wyniki skilla.

Opublikowano

Tommi, wiem o tym. Zobacz, że z drugiej strony przeciwnicy to w 2/3 orły, więc nie wiem w dlaczego skill zjechał o 107 punktów, co chyba jest swoistym rekordem. Oczywiście to tylko podsumowanie rundy i nie wiem jak wyglądały poszczególne etapy rozgrywki, Mendrek wyszedł na przyzwoity plus więc zjazd skilla jest z dupy wzięty ;]

Opublikowano

Ouaaa, to jeśli skill służy do matchmaking'u, a bipod LMG obniża skill'a, to znaczy że za jakiś czas wrzuci mnie w najniższy krąg piekła, gdzie będą sami camperzy z LMG? ;) Zaczynam się bać...

Opublikowano (edytowane)

@ elvis: Miales bardzo dobry wynik, a do tego byc moze zabijales sporo kolesiow z wyzszym levelem od Ciebie (i z ich reki tez ginales), a Mendrek byc moze kosil glownie kolesi z nizszym (i przez nich tez ginal)….

Ciezko powiedziec, ale czy to jest az takie dziwne, jak piszecie? Nie mam pojecia, jak jest dokladnie liczony ten skill, ale jezeli np. za zgon z reki kolesia z nizszym rangiem czy skillem (nawet tez jesli pulkownikiem) odejmuje 2 pkt, a za zabicie kolesia tez z nizszym dodaje np. 1 pkt, to przy wyniku jak Mendrek (ok. 150/100) byloby -50 do skilla, plus ew. modyfikatory, o ktorych pisze Kozbinio i moze byc za chwile -100.

Ja osobiscie generalnie kompletnie nie przywiazuje wagi do tego statsa- on przeciez o niczym tak naprawde nie mowi moim zdaniem. Zmienia sie z dnia na dzien w zaleznosci od tego, jaki mecz i z kim sie akurat zagralo. Jest jak spalanie chwilowe w aucie: co chwile masz inny wynik w zaleznosci od tego jak mocno wlasnie gaz wcisnales, czy masz z gorki czy pod gorke itd. Prawde o skillu to mowi dopiero spalanie srednie na dlugim dystansie, znaczy sie ratio k/d i w/l ;) Nad tym skillem tu to nie ma co sie przesadnie spuszczac moim zdaniem ;)

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Zauwazylem ostatnio, ze coraz czesciej pojawiaja sie modele T1000 na serwach -. :) Wczoraj na druzynowym TDM mielismy z takim do czynienia. Kosil nas niemilosiernie. Jednak jeden mecz wygralismy, jednym ticket'em. Szkoda, ze nie mam nagrywarki, bo trup scielil sie gesto z mojej broni. Bylem przekonany, ze bede pierwszy, a tymczasem typ jak zwykle zgarnal MVP. :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/42720245/4/245517852/

Za kazdym razem jak widze jakiegos wymiatacza, to gra M16A4 albo M16A3. Wiecie gdzie znajde jakas tabelke ze statystykami broni? :)

Opublikowano (edytowane)

No po tych meczach, zastosowałem się do Twojej wskazówki co do zmiany rozdziałki. Myślałem, że input lag mnie nie dotyczy, ale kurde gra się o wiele lepiej.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Kurde wczoraj nie mogłem zniszczyć rakietami z Vipera soflama.dziwna sytuacja.Głupie jest to że rakiety z samolotu namierzają się na MAV-a ale go nie niszczą.

Nie dziwna bo często tak jest nie raz miałem rundę że dwie serie z vipera nie dały mu radę, było to na Caspijskiej Granicy.

Opublikowano

Soflamy to zmora jak siedzisz w heli - mogą być na jakiejś skale odsłonięte i nawet wtedy ciężko je zniszczyć, bo praktycznie splash-damage z rakiet ich nie rusza, a bezpośrednio trafić to cholernie ciężko. Najlepiej wyjść, władować kilka strzałów z broni i wrócić, oczywiście jak jest na to czas ;)

Opublikowano (edytowane)

Dokladnie, bylo darmowe dlc z paroma broniami, nazywalo sie chyba "Special warfare pack" czy jakos tak- masz to zainstalowane i mimo to nie widzi broni czy nie sciagales tego?

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

nie mam pojęcia czy to ściągałem. muszę to sprawdzić w takim razie. można to normalnie znaleźć w PSSTORE? Battlelog mi pokazuje, że to mam. Jak kupowałem limitkę to miałem jakieś kody dołączone i wbiłem je, ale poza online passem i karkandem nic więcej z PSSTORE nie ściągałem

Opublikowano

Ja z PS Store sciągnąłem, tam gdzie są dodatki :) Ten pack dodawał T 88 LMG i odblokowywał jakieś badziewia ;) Ale nie spodziewaj się rewelacji, T 88 LMG to najsłabszy LMG w grze, szkoda na niego czasu i nerwów ;)

Opublikowano (edytowane)

wiem, ale mam zboczenie i lubię zbierać gwiazdki, to mnie motywuje do zagrania każdą giwerą w grze, stąd moje pytanie. teraz muszę pomęczyć Zadania aby odblokować resztę giwer. Jeszcze 3 gnaty LMG i mam wbite pełne 3 klasy. Największą paranoją w tej grze dla mnie, jest rozbicie pistoletów osobno - z latarką, tłumikiem, etc, przez to jest chyba z 10 rodzajów do wbicia. głupota na maxa.

A mój ulubiony LMG to jednak M240B. i oczywiście M27IAR, ale jednak M240B jakoś lepiej mi leży, a dźwięk M60 brzmi r e w e l a c y j n i e

Edytowane przez waldusthecyc