Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna z wazniejszych rzeczy, jakie mam zaplanowane na jutrzejszy wyjazd do Polski jest doladowanie konta na PSN w wiadomym celu ;)

PS: Jak to jest przy korzystaniu z karty: doladowuje sie konto na psn za posrednictwem karty na dowolna kwote i system kase za zakupy sciaga z psn, czy tez ciagnie bezposrednio z karty, z pominieciem konta w psn wtedy?

Opublikowano (edytowane)

Kurde dzisiaj 3 zwiechy w dodatku do fify i 5 w Bf3,albo ylod albo EA to durnie.

To drugie - żadna gra nie zalicza mi tylu zwiech, co Battle Frajer 3

A panowie nie pamiętają już BC2 ? dzięki tej grze dowiedziałem się co to zwierzy konsoli podczas grania :)

Czyli - EA to durnie :)

Albo dice nie potrafi programowac na ps3.(wieszkosc devow ma problemy z ps3)oprucz oczywiscie devowo ktorzy pracuja tylko dla sony.

Tommi ja ostatnio jak dodawalem kase uzywajac karty to miale do wyboru 10,15,20,50 i 100 euro.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

Zapomniałem że można zrobić składkę na dodatek :), w sumie to wolałbym osobę która zadeklaruję się kupna wszystkich jakie wyjdą :)

Zielu, ja bede bral wszystkie multiplayerowe na pewno (nie jestem do konca pewny, co ma byc w tym ostatnim tegorocznym, jak singiel to raczej oleje)- chetnie sie zrzuce. Pisz na priv jakby co (tylko od jutra bede pewnie offline przez kilka nast. dni, wiec cierpliwosci w razie czego ;) ).

Edytowane przez tommi___t
Gość Szprota
Opublikowano

czy tylko ja mam częste zwiechy konsoli na mapie zatoka omanska

a i co sądzicie o nadchodzacym DLC do Bf3. kupicie czy jednak może ominiecie ten dodatek i kupicie nastepny.

Opublikowano

Wczoraj miałem 5 zwiech,zrobiłem samoczyszczenie u jest lepiej,ale na Omańskiej wyjątkowo często mi się wiesza.Nie lubię walenia na pałę,wiec olewam pierwszy dodatek,maszyny raczej tak,zobaczymy co to będzie ten end game,oby nie samo destrukcja slima:P

Opublikowano

Omańska wiesza się naturalnie, to bug mapy - dlatego jest mało popularna.

Anyway, ostatnio gram sobie "pompką" (.870) z sabotem, ale dziwnie ta broń działa, raz zabija jednym strzałem, a czasami trzeba dwa lub trzy, Ogółem największą wadą jest wtedy "kółko" jako celownik, bo sabot to po prostu pocisk z minimalnym rozpryskiem (chyba nawet wcale). Całość przypomina bieganie ze snajperką ;) Dlatego wypada używać "kobry" (kropki), i mierzyć dokładnie ;)

Ale i tak jakoś większą skuteczność mam przy PKP ;)

Opublikowano

accessn.png

http://blogs.battlef...-perfect-setup/

przykład:

Long Range Marksman

Primary accessory: Bipod

Secondary accessory: Heavy Barrel

If you want to get the absolute best accuracy out of your weapon, this is the setup for you

Dobry link, tego mi właśnie brakowało, dodatkowo całkiem sensowne i krótkie opisy wszystkich giwer w komentarzach. Thx Waldus :good2:

Opublikowano

Czy ten piep...rzony input lag już poszedł do lasu?

DICE przez pol roku naprawialo lag'a, i w koncu wymyslilo, ze zredukuje go wylaczeniem AA . I niestety kompletnie nic to nie zmienilo. :)

Na PS3 lag wynosi ok 233 ms, na Xbox'a dla przypomnienia ok 80 ms. Dla mnie to kolosalna roznica, co widac po moich wynikach, gdyz rozdzialka 576p pozwala na osiagniecie takiego lag'a jak na Xbox'ie.

Opublikowano (edytowane)

Na PS3Site był wywiad z jakimś koleżką z DICE, który zapowiedział że jak wyjdzie 1 dodatek (prawdopodobnie połączony będzie z patchem), to definitywnie lag ma zostać wyeliminowany:

"Ciekawym przypadkiem jest bez wątpienia input lag, który jest chyba najtrudniejszym do naprawienia problemem. Ale wraz z dodatkiem Close Quarter naprawimy go definitywnie bo jesteśmy już blisko rozwiązania problemu. Nie chciałbym tego określić jako nowość, ale poprawka ta doda grze świeżości i Ci, którzy mieli ten problem odkryją grę na nowo."

Się zobaczy... Już pół roku czekam na to, żeby dało się bez zagryzania zębów zagrać w BF3...

Edytowane przez Kris77