Gość Zaqair Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 Kto z was planuje kupic Battlefield Premium? Zdania sa o tym na razie podzielone, ale kto tak na 70-100% to kupi na E3 jak poznamy dokladne szczegoly? Ja kupie Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 Ja mam ich w doopie,jedynie dodatek z maszynami.Teraz tylko snajper elite się dla mnie liczy Cytuj
tommi 345 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 (edytowane) Ja rowniez kupie- dlc tak czy inaczej bym bral wszystkie (pod warunkiem, ze wszystkie beda do multi- do singla nie mam zamiaru nic kupowac), a tu jeszcze jakies dodatkowe pierdoły beda. e: tobie sie, Litwin, w sumie nie dziwie- masz juz wszystko zrobione w BF3 (no i przeciez i tak wracasz do BC2 bardzo powoli, ale wracasz ). Ja tu mam jeszcze mase rzeczy do zrobienia PS: Ktos cos slyszal o mozliwosci nagrywania filmow wraz z ktoryms dodatkiem? Chodzily przez chwile takie ploty pare miechow temu... Edytowane 29 maja 2012 przez tommi___t Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 Ja też kupuję bo jak mówiłem podczas gry, w ogólnym rozrachunku DLC wyjdzie taniej a dodatkowe pierdoły to taki mały gratis za to że wyłożę od razu 200 zł. A w BF3 będę grał bo BC2 uwielbiałem ale za wcześnie go opuściłem . A później nie było motywacji do gry bo mało osób a większość i tak grała na zrypanych mapach z BC1, zgroza Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 (edytowane) Ja też kupuję bo jak mówiłem podczas gry, w ogólnym rozrachunku DLC wyjdzie taniej a dodatkowe pierdoły to taki mały gratis za to że wyłożę od razu 200 zł. A w BF3 będę grał bo BC2 uwielbiałem ale za wcześnie go opuściłem . A później nie było motywacji do gry bo mało osób a większość i tak grała na zrypanych mapach z BC1, zgroza Przed premiera bf3 duzo osob gralo na mapach z bc2.A zagralem na 576p i jest roznica Edytowane 29 maja 2012 przez zaq123456 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 (edytowane) Ja rowniez kupie bo jak zaczalem w multi grac to powiedzialem sobie ze kupie wszystkie mapy, a skoro z BP wyjdzie taniej to skorzystam. Raz sie wylozy a potem kazde mapy ktore wyjda beda od razu dostepne i w ostrym sezonie jesien/zima nie bedzie trzeba szukac zasobow w portfelu na DLC Edit: Dzisiaj tez padlem ofiara znikajacych punktow. Stracilem 10 000. Wiem, ze to nie jest dramat, ale to zawsze jeden fajny mecz... . Edytowane 29 maja 2012 przez Voytec Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 (edytowane) Nie zaliczyło mi przed ostatniego meczu,widać nie da rady dobić do 2100 killi z Su-35.Znając EA,które chce zarobić na wszystkich,dadzą ten premium do piątków śniadaniowych,jak już sprzedadzą wszystkim co chcieli Edytowane 29 maja 2012 przez Litwin25 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 Ja raczej nie kupie, jestem za słaby i za mało cierpliwy na tą grę . . . . . . . Choć może to czego szukam abu ponownie przyciągnęło mnie do tej produkcji to powiew świerzości w formie nowych mapek itd. . . . . . . . ? Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Mój pierwszy montażyk więc proszę o wyrozumiałość Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Ja czekam na oficjalne informacje na temat Battlefield Premium, bo na razie z tego co widziałem informacje opierają się na plotkach. Pewnie i tak kupię w dniu premiery. CrazyDaro, nie da się tego oglądać, za bardzo obraz rwie, szczególnie w zwolnieniach. BTW w jakiej grasz w rozdzielczości? 720, 576? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 @ Crazy Daro - bardzo fajnie czujesz muzyke ale jakość nagrania jest do chrzanu. Konkretne heady btw Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 odświeżanie jest do chrzanu muszę sobie poradzić z tym problemem. Jakość video tak mnie nie boli byle by była płynność. Widać szczególnie w scenie z nożem Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Niestety jakosc jest fatalna. Kurde co trzeba kupic zeby jakosc obrazu zgrywanego z konsoli bya idealna ze stanem faktycznym? Jak Ci let's playerowcy zgrywaja obraz z konsol w takiej jakosci? A montage naprawde fajny Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Niestety jakosc jest fatalna. Kurde co trzeba kupic zeby jakosc obrazu zgrywanego z konsoli bya idealna ze stanem faktycznym? Jak Ci let's playerowcy zgrywaja obraz z konsol w takiej jakosci? A montage naprawde fajny Na konsoli nigdy nie bedzie tak dobra jak na pc . Przez blokade na hdmi. Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Niestety jakosc jest fatalna. Kurde co trzeba kupic zeby jakosc obrazu zgrywanego z konsoli bya idealna ze stanem faktycznym? Jak Ci let's playerowcy zgrywaja obraz z konsol w takiej jakosci? A montage naprawde fajny urządzenie nie jest rewelacyjne, specjalnie kupiłem niedrogie żeby obczaić temat no i mogło mnie nie wkręcić. Urządzenia zapewniające lepszą jakość to koszt rzędu 300$+ To mój pierwszy montaż i teraz już wiem czego się wystrzegać. Nie można zwalniać akcji więcej niż 50% bo wtedy jest problem z odświeżaniem. Dzięki za uznanie następne postaram się dopieścić. Strasznie dużo przy tym roboty mam prawie 50GB gameplayu do przerobienia. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 (edytowane) dziś inżynier z Dice odpowiedzialny za Battleloga stwierdził że bf3stat to badziewna strona więc co można powiedzieć o battlelogu ? I wszystko w temacie, jeśli to prawda Edytowane 30 maja 2012 przez marekjw2523 Cytuj
walek 96 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 (edytowane) Napisali, ze wydaja Battlefield 3 Premium 4 czerwca. Czyli tego dnia (posiadacze PS3) sciagaja Close Quarter? Edytowane 30 maja 2012 przez walek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Na to wyglada. Kurde, 50 dolcow, 50 euro... kochany przelicznik. Mam nadzieje, ze z Premium zamkniemy sie w 2och stowach, wtedy go kupie. Restartowanie statystyk? Kto dzisiaj z tego skorzysta majac tyle przegranych godzin? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Napisali, ze wydaja Battlefield 3 Premium 4 czerwca. Czyli tego dnia sciagamy Close Quarter? Tak jest już godzina podana o której będzie można ściągać Cytuj
tommi 345 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 (edytowane) To juzw poniedzialek- trzeba sie brac za zakup karty internetowej i doladowanie kontka... Btw.: Mozna na spółę to brac?? Kurde, 50 dolcow, 50 euro... kochany przelicznik. To u nas moze za 50 PLN bedzie? Restartowanie statystyk? Kto dzisiaj z tego skorzysta majac tyle przegranych godzin? Ja sie wlasnie powaznie zastanawiam Edytowane 30 maja 2012 przez tommi___t Cytuj
walek 96 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 (edytowane) Tak, to o ktorej godzinie? Napisali tez, ze dzieki Premium mamy wczesniejszy ( 2 tygodniowy) dostep do dodatkow. A skoro dodatki dla konsoli Sony zostaja wydane o tydzien wczesniej (umowa miedzy DICE a SOny), to gracze na PC i Xbox'a- nie posiadajacy Premium- moga zakupic dodatek (Close Combat) dopiero 18 czerwca. Przynajmniej ja tak rozumuje. Edytowane 30 maja 2012 przez walek Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Osoby piszące o tej notce na oficjalnym forum BF zostają banowani przez administratora a o której godzinie będzie można ściągać o 21 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Osoby piszące o tej notce na oficjalnym forum BF zostają banowani przez administratora a o której godzinie będzie można ściągać o 21 Nie ma sie co dziwic, taki wyciek tuz przed E3 Teraz wszystko co na konfie powiedza, ludzie juz beda wiedziec Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Nie kupuję premium, ponieważ nie przywykłem płacić za kota w worku. Nie przekonuje mnie argument kupna tego pakietu jako preorderu dodatków do BF, co jeśli wyjdzie jakiś crap w który nikt nie będzie grał?. Zerowanie statystyk? Pusty śmiech.... nie gram dla nich, zwłaszcza że po pierwszych miesiącach i przygodach z boosterami wszelką obiektywność w tej kwestii można sobie wsadzić. W końcu finałowy argument; nie kupię premium po to by takie manewry nie stawały się praktyką. Gracz który kupił grę w sklepie jest traktowany jak gracz drugiej kategorii, jak ktoś nie korzystający w pełni z darmowego modelu MMORPG. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi