Litwin81 1 155 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Komu jak komu,akurat tobie nie muszę udowadniać ile jestem na ziemi wart.Zresztą na kaspianie i na ziemi ci dołożyłem. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Komu jak komu,akurat tobie nie muszę udowadniać ile jestem na ziemi wart.Zresztą na kaspianie i na ziemi ci dołożyłem. no te 1 zabojstwo w ostatnich 10 sekundach gry gdy twoja druzyna jak zwykle przegrala mimo twego panowanie w przestrzeni powietrznej Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Ach jak ja kocham te utarczki... a i tak wiadomo, że alkoholowa finezja "ownuje" wszystko hje hje hje 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Komu jak komu,akurat tobie nie muszę udowadniać ile jestem na ziemi wart.Zresztą na kaspianie i na ziemi ci dołożyłem. no te 1 zabojstwo w ostatnich 10 sekundach gry gdy twoja druzyna jak zwykle przegrala mimo twego panowanie w przestrzeni powietrznej Ach te wyrzucanie z pamięci traumatycznych wspomnień,3 razy pod rząd ciebie zabiłem. Łebi ogólnie mam w doopie takie udowadnianie komuś jakiej długości mam e-penisa,ale wkurzają mnie tacy gracze,którzy nie wiele sobą prezentują a docinać próbują innym. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Tu macie ciekawy artykuł co pewna dziewczyna twierdzi o Premium, zgadzam się z nią w 100% ale i tak kupuję Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 czerwca 2012 Łebi ogólnie mam w doopie takie udowadnianie komuś jakiej długości mam e-penisa,ale wkurzają mnie tacy gracze,którzy nie wiele sobą prezentują a docinać próbują innym. Eno weź przestań, jesteś lama w powietrzu i tyle Panowie czyli podsumowując - jutro wychodzi premium i od jutra jak go kupię moje ciupać w dodatek, ja? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Fuck yeah, Kozbinio!! To jest nas juz co najmniej pieciu (Kabotyn, Zielu, Zaq) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Sorry http://dontbreathelizi.tumblr.com/post/24272722942/battlefield-3-premium-not-that-premium Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Łebi ogólnie mam w doopie takie udowadnianie komuś jakiej długości mam e-penisa,ale wkurzają mnie tacy gracze,którzy nie wiele sobą prezentują a docinać próbują innym. Eno weź przestań, jesteś lama w powietrzu i tyle Panowie czyli podsumowując - jutro wychodzi premium i od jutra jak go kupię moje ciupać w dodatek, ja? Tak. Ale moze byc tak ze w pl bedzie po 24 jak go dadza Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Sorry http://dontbreatheli...ot-that-premium Matko jedyna co ty za strony odwiedzasz! :o 10 sekund i juz mnie od kolorow oczy bola. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Fuck yeah, Kozbinio!! To jest nas juz co najmniej pieciu (Kabotyn, Zielu, Zaq) Ja też łykam. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 I ja tez, ja tez. Kabotyn, Zielu, Zaq, Gesior, Voytec, tommi, kozbinio (?) to z tego co mi wiadomo premiumowcy day one. Bo cytujac klasyka "Żeby życie miało smaczek, raz DICE, raz Activision" Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 licze na obiektywne opinie odnsnie dodatku:) DICE zszargalo swoj wizerunek odwalajac totalna fuszerke w wersji na konsole dlatego tym razem daje na wstrzymanie (z bolem bo wiem ze zacna ekipa bedzie ciupac). Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 (edytowane) licze na obiektywne opinie odnsnie dodatku:) DICE zszargalo swoj wizerunek odwalajac totalna fuszerke w wersji na konsole dlatego tym razem daje na wstrzymanie (z bolem bo wiem ze zacna ekipa bedzie ciupac). ależ Danielu... oboje dołączymy do tego "zacnego" grona psujących rynek koleżków tyle, że jak rozsądni ludzie - ze tydzień lub dwa... kupując coś o czym będziemy mieli jakiekolwiek pojęcie... Niech jeszcze usłyszę od któregoś w czasie grania jakiekolwiek marudzenie, że Dice/EA jest złe a rynek gier schodzi na psy to mnie własna krew zaleje od stóp aż do głów... wspomnicie moje słowa gdy przy okazji premiery BF4 dostaniemy singla i multi bez map... te sobie zakupimy w pakiecie premium... chyba, że łaskawie damy im pieniądze z góry zamawiając preorder... Edytowane 3 czerwca 2012 przez rob1979 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 w ramach prostestu i obywatelskiego nieposluszenstwa szukam kogos do skladki na dodatki Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 w ramach prostestu i obywatelskiego nieposluszenstwa szukam kogos do skladki na dodatki z chęcią bym się złożył ale jak mi wytłumaczysz jak to się robi ' tylko tak dokładnie krok po kroku... serio nie wiem... Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 no to boys count me in:) z checia dorzuce sie zeby tylko DICE wyszlo z tego z jak najmniejszym zyskiem:D Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Tez mogę się złożyć, jak cos to pisac. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 no to boys count me in:) z checia dorzuce sie zeby tylko DICE wyszlo z tego z jak najmniejszym zyskiem:D max 2 osoby na jedna skladke Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 (edytowane) Wpuście lepiej mnie na serwer, a nie jakieś wałki kombinujecie:) Edytowane 3 czerwca 2012 przez SetoPL Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Wpuście lepiej mnie na serwer, a nie jakieś wałki kombinujecie:) Pisz do admina a nie na forum przecież obecnie gram Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 ALE JAJA CHYBA SIĘ NIKT TEGO NIE SPODZIEWAŁ BF3 PREMIUM TYLKO 179 ZŁ Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 179/50e/50usd - w sumie przeraza mnie ze za dodatek placi sie tyle co za pelnoprawna produkcje (sorry ale mapek nie mozna podciagnac pod gre). Czyli wychodzi ze nad mapkami napracowali sie tak jak nad cala gra;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi