rajnerGT 159 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Bombardowanie z góry? Tamten samolot z Obrazka bardziej jak transportowiec wygląda. No chyba, że gdzies napisali, że będą bombowce, nie czytałem Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Premium nie premium. Masz dany dodatek to masz te pojazdy. Bedzie tak jak z B2K. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 ALE JAJA CHYBA SIĘ NIKT TEGO NIE SPODZIEWAŁ BF3 PREMIUM TYLKO 179 ZŁ Tylko 180 zł, nieźle, wchodzę w to. Nie mówcie jeszcze, że można się jeszcze na ten zestaw dodatków złożyć, wtedy z dzika rozkoszą odegram się na EA za danie tym którzy kupili BF3 przez PSN i dostali B2K za free :] Tylko mam mały problem z czasem zaraz po premierze, bo jutro mamy urodziny córki, a pojutrze śmigam na Slayerka do Ostrawy, ale później będę bardziej dostępny i chętnie poprzycinam z Wami. przypisane do konta ma byc,z tego co wiem Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 ciekawe, czy ciężarówki to będzie coś więcej niż transport i ciekawe jaka będzie zabawa z bombardowaniem z góry z tego obrazka wydaje sie ze obie ciezarowki maja zamontowane jakiej wyrzutnie rakiet, a nie pake transportową cos tego typu Cytuj
maztika 36 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 patch ściągnięty. w menu głównym pojawiła się opcja PREMIUM, gdzie wszystko jest fajnie opisane. nie musiałem ściągać ponownie b2k. problem w tym, że ciągle wyskakuje mi informacja: Your game version don't match server browser version. All servers will not be shown. w server browser nie pojawia mi się żaden serwer, jedynie w zakładce history mam zapisane serwery na których wcześniej grałem, jednak nie ma żadnych graczy, wszystkie są puste, jak chce wejść w jakikolwiek to z kolei info: The joined game is running an incompatible version. Please ensure that you have updated to the latest version and try again. i pograne... :\ Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 serwery jeszcze nie są zaktualizowane Cytuj
maztika 36 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) aha, czyli trzeba czekać. btw. doszło 5 nowych 'prawych' dogtagów i zakładka 'camo' dla każdej broni. Edytowane 4 czerwca 2012 przez maztika Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Ta mama co pokazali z armored kill to jest mapa z singla kiedy jedziemy czolgiem(dalsza czesc misji co pokazali na e2011) Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Wyszukiwac wyszukuje juz nowe serwery. Dokladnie sztuk jedna. Serwer oficjalny. Te prywatne (z zakladki historia) sa i maja sie dobrze tzn. goscie na nich siedza i graja. Tyle, ze dolaczyc sie juz do nich po aktualizacji nie mozna bo wyskakuje info, ze bleda wersja. I tyle... aha, sklep przebudowali i zniknal najblizszy dodatek. Link do Premium na razie daje wynik "pobieram w nieskonczonosc twoje dane"... EDIT: juz dziala link i jest tam troche informacji. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) nie chcę offtopować ale to wygląda jak (obecnie temat) ściąganie nowego patcha do wow'a tyle że wtedy z całą ekipą (gildią) siedzieliśmy na ventrilo xD i czekanie na włączenie serwerów ahhh te czasy Edytowane 4 czerwca 2012 przez dApo Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 up. tak trzeba ściągnać jeszcze raz btk .... bezurzyteczny stuff? w tym patchu też są poprawki do samej rozgrywki więc nie wiem czy taki bezurzyteczny W poprzednim trzeba bylo,teraz nie trzeba. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) ja nie musiałem w poprzednim ściągać może teraz to nadrobiłem ? :> edit. ciekawe co to będzie za "premium event" co na wzór tego z cod elite do wygrania jakieś fanty? :> Edytowane 4 czerwca 2012 przez dApo Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 ehhh... chciałem pyknąć jakiegoś TDM coby blaszkę za 500 fragów M98B zgarnąć a tu: zero serwerów lub "masz wersję gry, która nam się nie podoba -wypier.dzielaj cwelu"... WTF? tommi - łączę się z Tobą w bólu... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Trailer Premium w HD. Ogladac puki jeszcze nie usuneli http://www.youtube.com/watch?v=5rwrXYQbOc4 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Myślę że to trochę kłamstwo,nowe maszyny pewnie będą w dodatku dla maszyn a nie tylko dla premium,bo to byłby skandal brać siano tylko za mapkę pod maszyny,podejrzewam że na wyłączność będą tagi i camo,które w sumie jest mało widoczne(jako nowość)i daleko im do customizacji z COD. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) To jak jest z tym dodatkiem BTK bo u mnie nie kazało mi ściągać chyba że jak będę chciał zagrać na którejś mapie ?. Może w końcu dodatek będzie grywalny PSS Podobno weekendy 2XP dla Premium będą raz w miesiącu Edytowane 4 czerwca 2012 przez marekjw2523 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) ehhh... chciałem pyknąć jakiegoś TDM coby blaszkę za 500 fragów M98B zgarnąć a tu: zero serwerów lub "masz wersję gry, która nam się nie podoba -wypier.dzielaj cwelu"... WTF? tommi - łączę się z Tobą w bólu... Dzieki, Kaczor... Wyglada na to, ze ja dzis odpadam, tzn. co najwyzej na normalnych mapkach zagram. PayU zadzialalo, ale przelew poszedl po poludniu i do tej pory gosc kasy nie dostal jeszcze. Pewnie dostanie dopiero jutro, wiec dopiero jutro to pierd.olone konto zaladuje i kupie ten cholerny shit. Odechciewa sie grac przez takie akcje. Zaq, wbrew temu, co ostatnio gadalismy, przy nast. generacji jednak rozwaze multi na xboxie... PS: Kaczor, 500 killi M98? Kurna, od kiedy Ty tak snajpisz ostro? Edytowane 4 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Nowe trofea są do zdobycia Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 To jak jest z tym dodatkiem BTK bo u mnie nie kazało mi ściągać chyba że jak będę chciał zagrać na którejś mapie ?. Może w końcu dodatek będzie grywalny PSS Podobno weekendy 2XP dla Premium będą raz w miesiącu Jak nie pobrales ostatnio to teraz musisz Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 szkoda myślałem że coś więcej grzebali przy dodatku i naprawili zwiechy ale i tak jest nadzieja, więc wieczorem jak będę grał na pewno to sprawdzę na tej cholernej mapie która tak mi zawiesza konsole Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 czerwca 2012 <metro whore mode on>jeżeli będzie dziś dodatek CQC to napewno BtK nie odpalę przez hohohohohohoho <metro whore mode off> Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Dzieki, Kaczor... Wyglada na to, ze ja dzis odpadam, tzn. co najwyzej na normalnych mapkach zagram. PayU zadzialalo, ale przelew poszedl po poludniu i do tej pory gosc kasy nie dostal jeszcze. Pewnie dostanie dopiero jutro, wiec dopiero jutro to pierd.olone konto zaladuje i kupie ten cholerny shit. Odechciewa sie grac przez takie akcje. Tommi a nie możesz zapłacić kredytową? No chyba, że nie masz. Ja też nie posiadam, ale zawsze jest do kogo się zgłosić. szkoda myślałem że coś więcej grzebali przy dodatku i naprawili zwiechy ale i tak jest nadzieja, więc wieczorem jak będę grał na pewno to sprawdzę na tej cholernej mapie która tak mi zawiesza konsole Ekhem...ja też nie instalowałem ponownie BtK bo nie miałem nigdzie takiego info, że muszę. Teraz się to pojawia? Skąd mam wiedzieć czy ściągać jeszcze raz czy nie? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 przy serwerach masz ikonkę "!" Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 I znowu nikt ze mną nie będzie grał Idę jutro po doładowanie. ach te cholerne DICE Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Tommi a nie możesz zapłacić kredytową? No chyba, że nie masz. Ja też nie posiadam, ale zawsze jest do kogo się zgłosić. Gesior, Ty czytales moje poprzednie posty w tym temacie w ogole? :rofl2: Kod przyszedl- jak sie cos nie spieprzy przy doladowywaniu czy kupowaniu premiuma, to dzis cisniemy na nowych mapach, łachudry!! Zdaje sie, ze dwa pelne sklady dzis uzbieramy- ustawi sie na serwerze zestaw map swiezutki i ogien!! HELL YEAH!!! Edytowane 4 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi