Gęsior 97 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Gesior, Ty czytales moje poprzednie posty w tym temacie w ogole? :rofl2: Nie czytałem, a co? :rofl2: Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Tak wlasnie pomyslalem :rofl2: Przeczytaj, a zrozumiesz (wystarczy w sumie ten jeden dluzszy z dzis rana z poprzedniej strony chyba) Edytowane 4 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Sorry, że wałkuje to samo, ale mógłby ktoś mi przybliżyć o co chodzi z premium? Jest to pakiet dodatków i jakieś bonusy? Naprawdę warto? Zastanawiam się czy jutro iść po doładowanie za 100zl i kupić sam CC czy lepiej uzbierać i od razu premium się szarpnąć? Jak wiecie nie posiadam BtK? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Premium to nic innego jak pakiet wszystkich DLC na raz (a'la Rockstar Pass czy Hunters Club z U3). W skład wchodza wszystkie mappacki (nie majac B2K jeszcze bardziej sie oplaca), a do tego jeszcze otrzymujesz mini bajery jak camo, dogtagi itd. Premiumowcy tez beda mieli dodatkowe weekendy podwojnego XP. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) do usuniecia kurna, goraczka przed dlc i ruch na forumie taki, ze drugi raz mnie ktos dzis juz uprzedza Edytowane 4 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Aha.No cóż będzie trzeba się szarpnąć na to. (pipi), kupiłem za ostatnie pieniądze Max Payne 3, a i tak gram w BF:) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 czerwca 2012 ja już kasiorka gotowa. fak jeeeeeeeeeeeeeee. Ostatnią rzeczą jaką kupiłem na PS3 był... BF3 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 do usuniecia kurna, goraczka przed dlc i ruch na forumie taki, ze drugi raz mnie ktos dzis juz uprzedza Ja strasznie czekałem na Bf3 a teraz zero podpalania się,bardziej czekam na sniper elite v2,by staniał. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Ostatnią rzeczą jaką kupiłem na PS3 był... BF3 u mnie to samo (plus BtK osobno) a majac premiuma nie zapowiada sie, zebym mial do wypuszczenia kolejnego BF-a jeszcze cos innego kupowac Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Tak wlasnie pomyslalem :rofl2: Przeczytaj, a zrozumiesz (wystarczy w sumie ten jeden dluzszy z dzis rana z poprzedniej strony chyba) Nie no, czytałem tylko, żeś na(pipi)ił tyle tych postów o swojej walce z bankami, kartami, że się pogubiłem w tym wszystkim Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 czerwca 2012 czy wiadomo o której ruszą serwery i będziemy mogli ciupać na nowych mapach? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) czy wiadomo o której ruszą serwery i będziemy mogli ciupać na nowych mapach? napisze juz to chyba 5 RAZ!! po konfie.. Edytowane 4 czerwca 2012 przez zaq123456 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Nie no, czytałem tylko, żeś na(pipi)ił tyle tych postów o swojej walce z bankami, kartami, że się pogubiłem w tym wszystkim Juz nie bede Kontko szczesliwie doladowane (przy okazji polecam sklep GameCodes.pl na Allegro- placilem po 98,90 za karty setki, wszystko szybko, sprawnie i bez zadnych problemow). Patch sciagniety i zainstalowany, teraz juz tylko blogie oczekiwanie na premiuma i mozna pocinac Edytowane 4 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Nie no, czytałem tylko, żeś na(pipi)ił tyle tych postów o swojej walce z bankami, kartami, że się pogubiłem w tym wszystkim . Patch sciagniety i zainstalowany, teraz juz tylko blogie oczekiwanie na premiuma i mozna pocinac Nie ogladasz calej konfy? Widzicie wina graczy,ze niema nowego IP. http://beefjack.com/news/dice-accuse-gamers-of-creating-the-problem-of-endless-sequels/ Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 up. tak trzeba ściągnać jeszcze raz btk .... szczyt nad szczyty, już nawet nie chce mi się tego gówna komentować. nie mam zamiaru kupować żadnych premium, w ogóle nic nie chcę już dokupować do tej gry, a muszę ściągać znowu prawie 3GB dla samego patcha, gdzie jedyne czego chcę to pozbyć się tego cholernego input laga. jak w tym patchu tego nie naprawili to za jakiś czas razem z zabugowanym skyrimem ląduje na allegro. Jak na moje oko to zredukowali lag'a to poziomu "mozna w to grac" (jest spora roznica w stosunku do stanu z przed patch'a). Jednka kapitalna precyzja jaka oferuje 576 na pewno to nie jest. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Nie ogladasz calej konfy? O ktorej h sie zaczyna w naszej strefie? Planuje ogladac, o ile znajde chwile spokoju w domu Stronka EA juz w kazdym razie czeka otwarta Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Nie ogladasz calej konfy? O ktorej h sie zaczyna w naszej strefie? Planuje ogladac, o ile znajde chwile spokoju w domu Stronka EA juz w kazdym razie czeka otwarta tu masz wszystko http://www.psxextreme.info/topic/99746-targi-2012-e3-gc-tgs/page__view__findpost__p__2611904 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Bomba, dzieki Choc jak oni o 22. startuja, to wielkiego grana ja dzis nie uswiadcze... Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Bomba, dzieki Choc jak oni o 22. startuja, to wielkiego grana ja dzis nie uswiadcze... :confused: w najlepszym przypadku o 23:30 dadza i trzeba miec nadzieje,ze w patchu byl dodatek. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) do kasacji Edytowane 4 czerwca 2012 przez waldusthecyc Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Co jest ,nie moge się połączyć z serwerami EA ,przypomniał mi się BC2 gdzie po około 100 h grania nagle wszystko się popieprzyło i raz było git a następnym razem za diabła nie szło się połączyć . Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Co jest ,nie moge się połączyć z serwerami EA ,przypomniał mi się BC2 gdzie po około 100 h grania nagle wszystko się popieprzyło i raz było git a następnym razem za diabła nie szło się połączyć . nastepnym razem przeczytaj posty wyzej. jest konwersacja przed premium i dlc. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) może ktoś potwierdzić że dodatek wylądował już na pss? bo widzę że ściąga http://pl.twitch.tv/deadm4n dodatek 1.1gb... Edytowane 4 czerwca 2012 przez dApo Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 czerwca 2012 a dodatek nie jest w paczu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi