Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 może ktoś potwierdzić że dodatek wylądował już na pss? bo widzę że ściąga http://pl.twitch.tv/deadm4n dodatek 1.1gb... potwierdzam mozna juz kupic premium. wlasnie sie pobiera Cytuj
Fru 4 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 A na Premium'a zrzutka możliwa ? Czy Panowie z Dice coś wykombinowali ;] Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) A na Premium'a zrzutka możliwa ? Czy Panowie z Dice coś wykombinowali ;] wymagacie od firmy zeby naprawiali gre a chcecie ja wydymac jak to jest tylko mozliwe? tak jak ktos juz dzis napisal dice dostaje z tego maly procent wiec miecie choc troche godnosci i albo kupice premium za full ceny(macie 5 dodatow w cenie 3),albo kupice kazdy dlc ze skladki i w ten sposob wiecej zarobia.albo robcie ich w (pipi) i przestancie plakac,ze sa z gra problemy. p.s skladajcie sie dalej to wydawcy zobacza kurde ale mamy pobran,walic plyty idziemy tylko w cyfrowa. i wtedy bedzie placz bo gry beda za 260zl w cyfrowej. Edytowane 4 czerwca 2012 przez zaq123456 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Ja wlasnie zaczynam pobierac CQ. To co Zaqu, sciagamy i wbijamy na serwa robic dym. A ty tommi sie nie ociagaja. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Z_J04GRYfBQ&list=ELKpzDTPsYlLM&index=7&feature=plcp Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 czerwca 2012 pobieram, dziś po 22 testuję. i nagrywam. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Kurde, dzisiaj odpadam. A jutro bedziesz nagrywal? Tez chce wystapic Patch wlasnie sie pobiera, a potem drugie tyle dodatku. Premium tez zaraz bedzie moj! Edytowane 4 czerwca 2012 przez Voytec Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Ja wlasnie zaczynam pobierac CQ. To co Zaqu, sciagamy i wbijamy na serwa robic dym. A ty tommi sie nie ociagaja. Melduje sie na rozkaz! U mnie tez juz sie pobiera (1,1 GB, szacowany pozostaly czas: ok. 130 min ), sa 4 nowe zadania "ekskluzywne dla czlonkow premium", ale proste jak barszcz (np. 50 killi PKP i 50 zaopatrzen druzynowych dla supporta, assault musi F2000 zabijac, inzynier SCAR-em, a zwiadowca chyba L96 czy jak mu tam, plus czynnosci wsparcia odpowiednie), i menu sie jakies takie premiumowe zrobilo Po 22. powinienem do Was dolaczyc- walic jakies konferencje, czas zabijania nadchodzi Pozdro, żołnierze, i do zobaczenia na placu boju! Tommi bez odbioru. Edytowane 4 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Aaaaaa już nie mogę wysiedzieć. Przebieram nogami, ciśnienie mi wzrosło i sucho mam w ryju. Patch już się ściąga a zaraz po nim Premium. Na uspokojenie pięknie kołysze się w moim kieliszku Rioja Saxa Loquuntur 2010 od Carmelo Ortegi. Boże mam nadzieję, że moja żona szybko dzisiaj pójdzie spać 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Jak komus sie sciaga to niech wlaczy sobie to w tle. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 I przygotuję się na nerwy i bluzganie na EA właśnie 3 raz ściągam dodatek bo zawiesza konsolę po czym następuję odbudowa całej konsoli Dziękuję EA Kocham Was !!! Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 czerwca 2012 uuuuu grubiutko - nowe tryby są. fajny jest ten MISTRZ BRONI - po kolei w czasie gry się awansuje dostając nowy rodzaj broni a na końcu jest już tylko nóż choć narazie są mega problemy z połączeniem. ale dodatki ściągnął i zainstalował bez problemu. idę kąpać dzieci i do zobaczenia Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Kur....wchodzę do sklepu z poziomu konsoli, wybieram Premium, chce zapłacić kartą, pyta się czy mam obciążyć kartę o numerze takim a takim (konsola zapamiętała z poprzednich zakupów), daje OK i wyskakuje mi Card Valid i, że jak chce edytować informacje to mam iść do zarządzania kontem i tam pozmieniać. Ale gdzie dokładnie??? Jak wymazać z pamięci stary numer karty? Ja pier....zaraz zwariuje. Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Ja wykonuje drugie podejscie, i mam nadzieje, ze za 5 minut wkrocze do akcji, Jak juz wszyscy posciagamy proponuje powysylac zapy, i stworzyc druzyne. To narazicho Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Kur....wchodzę do sklepu z poziomu konsoli, wybieram Premium, chce zapłacić kartą, pyta się czy mam obciążyć kartę o numerze takim a takim (konsola zapamiętała z poprzednich zakupów), daje OK i wyskakuje mi Card Valid i, że jak chce edytować informacje to mam iść do zarządzania kontem i tam pozmieniać. Ale gdzie dokładnie??? Jak wymazać z pamięci stary numer karty? Ja pier....zaraz zwariuje. http://manuals.playstation.net/document/pl/ps3/current/account/accountinfo.html Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 No dobra Zielu, ale pokaż mi paluchem, gdzie zmienić numer karty? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Zarzadzanie kontami -> Informacje o koncie -> Informacje o rachunku Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Gesior, trzymam kciuki, ale wyglada mi na to, ze bedziesz takie same posty jak ja pisal za chwile :confused: Jak wezmiesz szybko zdrapke w tym sklepie na allegro, to moze jeszcze dzis zagrasz... A nr karty i wszytkie pozostale dane zmieniasz tam: https://account.sony...pc/login.action logujesz sie normalnie danymi z PSN, w zakladce Konto masz wszystko. powodzenia! e: U mnie za pierwszym podejsciem sciagniete i zainstalowane, nowe mapy widoczne w wyszukiwarce serwerow, ale jeszcze nie probowalem sie laczyc,najpierw obowiazki domowe Edytowane 4 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Ale jak tam chcę wejść to każe mi podać hasło. Jakie kuźwa hasło? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Ale jak tam chcę wejść to każe mi podać hasło. Jakie kuźwa hasło? jaki dałeś by zabezpieczyć dane Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 PS: przez SEN mozesz normalnie z peceta doladowac konto karta czy zdrapka. A wszedzie, gdzie jest wymagane haslo, chodzi o haslo do PSN. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 OK, kupione, jak znaleźć serwery z nowym trybem? Damn, Close Quarters to dodatkowe 1142 MB do ściągnięcia no to lecimy Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 No, troche wazy... Pryx, jak sciagniesz, to wrzucisz nowy zestawik map na serwer? Proponowalbym na 100%, zeby zdazyc w jeden wieczor szybko mapki poobczajac Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Pier.dolona VISA. W tym sklepie na allegro to nie widzę tych zdrapek. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 No, troche wazy... Pryx, jak sciagniesz, to wrzucisz nowy zestawik map na serwer? Proponowalbym na 100%, zeby zdazyc w jeden wieczor szybko mapki poobczajac Już z Zaqiem tak ustawiamy i gramy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi