SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Wole te prawie 200 złoty odłożyć na Bad Company 3 :] Masz racje- ono na bank bedzie wolne od bugow Zwłaszcza że Bad Company 2 nie miał błędów co nie którzy mają bardzo krótką pamięć, sam uważałem że BC2 to najlepsza gra pod multi a mapy są legendarne ale nie wymarzę ze swojej głowy że ta gra miała bardzo dużo błędów o czym nie którzy chyba nie chcą pamiętać. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Ostatnio odpaliłem BC2 i nie dość że mało ludzi, to wszystko wydawało mi się takie tooopoooorne. Ja chcę dobrego BF3, bez bugów i bez naciągania na kasę! ;( Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Ostatnio odpaliłem BC2 i nie dość że mało ludzi, to wszystko wydawało mi się takie tooopoooorne. Ja chcę dobrego BF3, bez bugów i bez naciągania na kasę! ;( to chyba czas na kickstarter i tworzymy wlasna gre xD Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Jakiś czas temu powiedziałem sobie ,że nie bede finansował bandy obiboków z:Dice.Po tym co piszecie widze ,że niezłe cyrki .Dobrze ze w nich nie uczestniczę. Taaa..stara śpiewka. Szukasz sobie wytłumaczenia a tak naprawdę każdy ten dodatek odbiera indywidualnie i póki nie zagrasz to się nie przekonasz czy dobrze zainwestowałeś kasę czy nie. W głębi serca wk.urwiasz się, że my już gramy a Ty niestety nie masz dwóch stów, żeby do nas dołączyć. Wymyślasz więc takie dyrdymały żeby lepiej się poczuć. Mędrek pisze cały czas, że brak mu dźwięku, Szpic też szuka dziury w całym a ja mam to w pupie bo po pierwsze żaden kłopot z czymkolwiek u mnie nie występuje a po drugie dobrze się bawię. Tobie też polecam kupić i dopiero wtedy będziesz mógł powiedzieć czy to cyrk czy też nie. 1 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Wole te prawie 200 złoty odłożyć na Bad Company 3 :] Najpierw odloz 2000 tys na konsole nowej generacji. :blum2: optymista. 2k? raczej 3k Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) Jaki optymista? Kaze odkladac 2 mln na nowe konsole Poza tym podpisuje sie pod tym co napisal Gesior. Kazdy ma wlasne zdanie i tylko grajac w dodatki bedzie mogl stwierdzic czy wywalil kase czy dobrze zainwestowal. Przed patchem notorycznie znikal mi dzwiek na Wyspie Chark. Na razie nic mi nie zniknelo (odpukac) i nie zaliczylem zwiechy na Omanskiej - jest postep! Edytowane 7 czerwca 2012 przez Voytec Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) Jak obejrzeć film z dodatku? Przełączam na angielski i film ładuje mi się w nieskończoność. Edit: obejrzałem już na YT Edytowane 7 czerwca 2012 przez Gęsior Cytuj
dApo 313 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 up: kliknij na niego nawet jak się ładuje xD Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 czerwca 2012 ten dodatek to rewelacja - wczoraj miałem tylko 1,5 godzinki wolnego, odpaliłem kilka meczy - rzeźnia wyżyłem się a potem wyłączyłem. naprawdę dzięki temu mogę spokojnie odpalić konsolę na godzinkę i nie ma niedosytu że to tylko jeden mecz. na mnie to działa a poza tym fajne akcje wychodzą na tych nowych mapach. narazie mój ulubiony to przeszklony wieżowiec Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 U mnie faworytem jest Donya Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) U mnie faworytem jest Donya U mnie zdecydowanie tez, choc to opinia po jednym wieczorze- jeszcze malo na nich popykalem. Tam mi w kazdym razie kosa jak zloto wchodzila- dla łowcy forteca wydaje sie byc swietna PS: Kozbinio, gdzie te materialy? Edytowane 7 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 czerwca 2012 no teraz muszę już powoli nad tym usiąść - zbieram sobie soundtracki i teraz muszę oglądnąć z 50 godzin materiału i wymyśleć jak to ciekawie ugryźć. a to trwa niestety Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 muszę oglądnąć z 50 godzin materiału i wymyśleć jak to ciekawie ugryźć. a to trwa niestety To jeden z glownych powodow, dla ktorych mi np. nie chce sie w ogole za to zabierac... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Wczoraj Omańska mi się niestety zawiesiła ale po walce na 1700 ticketów) więc może to zwiecha przypadkowa, a nie nagminna jak to było kiedyś. Po Patchu i rozegraniu z 9 meczy na Omańskiej tylko jedna zwiecha więc jest dobrze. Cytuj
walek 96 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) Nikt nie zauwazyl, ze jest nowy granatnik m320 LVG. Trza to wyprobowac http://www.youtube.com/watch?v=TB0LxZD4ZB4 Proboje grac tym AUG'iem, ale mam mieszane odczucia. DO agresywnej gry kompletnie sie nie nadaje, daleko jej do trojcy swietej AEK-F2000-M16A3. Edytowane 7 czerwca 2012 przez walek Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Zauważyliśmy ale jakoś do mnie nie przemawia Cytuj
dApo 313 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 taaa wybuch z późnieniem na co to komu wystarczy że jest granat.... Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 To juz by lepiej granaty reczne z regulowanym opoznieniem dali. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) To juz by lepiej granaty reczne z regulowanym opoznieniem dali. Właśnie opcja przytrzymania granatu i po sprawie Mamy tu gameplay z nadchodzącego dodatku oglądajcie puki można bo nie wiem czy nie usuną Filmik jest długi ale się powtarza, ale dobre i to Edytowane 7 czerwca 2012 przez marekjw2523 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) Akcja z M249 na miejscu 7. i czolg na koncu- szacun Edytowane 7 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) Albo nie czaje albo granata mozna trzymac przed wyrzuceniem go?\ Po wcisnieciu L2 wciskam R1 i tak dlugo dopoki go nie puszcze tak dlugo granat jest w lapie. Czy nie o to chodzi? Edytowane 7 czerwca 2012 przez BoryzPL Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) Nie o to- przytrzymac go mozesz, ale ile by to nie trwalo, i tak wybuchnie z opoznieniem. To pomaga co najwyzej w dokladniejszym przycelowaniu. Nam chodzi o to, zeby mozna bylo wyciagnac zawleczke i przytrzymujac skrocic czas pomiedzy wyrzuceniem a eksplozja. Edytowane 7 czerwca 2012 przez tommi___t 1 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Odnośnie tego filmiku z Armored kill : Inżynier używający M39 (M14) ? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) Ej, kurna, wyczyscilo mi liste zdobytych dog tagow na bf3stats.com :confused: tez tak macie?? W ogole jakies cyrki z tymi blachami... Gesior, zdjalem Ci raz blache "100 gwiazdek zwiadowcy", ktora nie wiem jakim cudem miales majac zwiadowca 2 gwiazdki, zreszta jak patrze na Battlelogu, to nie masz jej w ogole w odblokowanych niesmiertelnikach... Edytowane 7 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Nie o to- przytrzymac go mozesz, ale ile by to nie trwalo, i tak wybuchnie z opoznieniem. To pomaga co najwyzej w dokladniejszym przycelowaniu. Nam chodzi o to, zeby mozna bylo wyciagnac zawleczke i przytrzymujac skrocic czas pomiedzy wyrzuceniem a eksplozja. No to zwracam honor, to jest lekki fail Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi