Vril_Dox 152 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 O co chodzi z błędem w zakupie Premium na PS3 ? Co nie którzy musieli płacić dwa razy za premium ? zamiast kupic w in-game store to kupili w ps. a jest jasno napisane,ze jak kupisz z ps to cos nie bedzie dzialac to nie prawda, ja wszystko kupuję przez PSS (konsola zalicza zwiechę przy ingame store) i wszystko pięknie działa, za nic nie płaciłem dwa razy Tak czytalem ale moze chodzi o jakis inny blad Ja kupowałem z in game store i po próbie wejscia do pobierania w tle łapało zwieche. Tak było ze trzy razy. Potem poczekałem aż sie dodatek ściągnie bez przechodzenia do pobierania w tle i wszystko śmigało. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Ale mi smaka narobiles Czuje, ze dzis to naprawde dluga noc na polu walki bedzie Cytuj
dApo 313 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 To juz by lepiej granaty reczne z regulowanym opoznieniem dali. Właśnie opcja przytrzymania granatu i po sprawie Mamy tu gameplay z nadchodzącego dodatku oglądajcie puki można bo nie wiem czy nie usuną Filmik jest długi ale się powtarza, ale dobre i to jestem ciekaw jak rozwiążą kwestie konsol żeby nie wiało nudą.... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 jestem ciekaw jak rozwiążą kwestie konsol żeby nie wiało nudą.... 4 mniejszy teren przesuniecie flag itp blizej siebie i bedzie tak jak na Kaspijskiej Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Ej, kurna, wyczyscilo mi liste zdobytych dog tagow na bf3stats.com :confused: tez tak macie?? W ogole jakies cyrki z tymi blachami... Gesior, zdjalem Ci raz blache "100 gwiazdek zwiadowcy", ktora nie wiem jakim cudem miales majac zwiadowca 2 gwiazdki, zreszta jak patrze na Battlelogu, to nie masz jej w ogole w odblokowanych niesmiertelnikach... A to ciekawe. Ja i 100 gwiazek zwiadowcy POLSKA!!! POLSKA!!! Spadam do strefy kibica. Trzymamy kciuki panowie!!! http://www.youtube.com/watch?v=jlSHt2AGla0&feature=plcp Za(pipi)iste. Ciary przechodzą po plecach. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 No, panowie, to dobrej zabawy na meczu i do zobaczyska wieczorem przy strzelaniu! Cytuj
walek 96 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Ale mi smaka narobiles Czuje, ze dzis to naprawde dluga noc na polu walki bedzie Ja tak po 11 lub 12 wpadne, i postaram sie do ciebie wpasc. Mam nadzieje, ze reszta ekipy tez wpadnie. Dzisiaj zagralem w tryb mistrza broni, i dobilem do 17 levelu. Trzecia od konca bron, to snajperla bolt action, przedostatnia granatnik ( chyba LVG), a na samym koncu noz Ubic dwoch nozem, to lekki hardcore. Moze kiedys sie uda PS. Sorry Gesior, ze ci wczoraj nie odpowiedzialem. To znaczy odpowiedzialem, tyle ze moja wiadomosc poleciala do zupelnie kogos innego Cytuj
dApo 313 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 też się postaram wpaść jak nie usnę xD Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Ja tak po 11 lub 12 wpadne, i postaram sie do ciebie wpasc. Mam nadzieje, ze reszta ekipy tez wpadnie. Ja tez tak ok. 11. powinienem byc- wbijaj i robimy rozpierduche Co najmniej 1 sklad sie uzbiera pewnie spokojnie PS: Ale sie sfrajerowali nasi- taki mecz schrzanic... Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 czerwca 2012 ten dodatek mnie serio jara - wczoraj pograłem niecałe półtorej godzinki i czułem się zaj.ebiście. nie ma meczy po 30 minut i więcej, max graliśmy 9 minut. szybko, konkretnie, soczyście. narazie nie ogarniam cały czas złomowiska MARWLów z killzone'a ale ogólnie naprawdę lubię ten dodatek. minusem jest to, że są praktycznie sami wyjadacze, bo żeby w to grać trzeba mieć premium, więc nasycenie 100 levelami jest gigantyczne. ale gra się naprawę sympatycznie, szybko i konkretnie i mimo małych map wcale nie ma takich cluster fucków jak na metro. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Dokladnie. Gra rozgrywa sie na calych mapach, a nie w danych miejscach, gdzie napierdalaja sie wszyscy przez schody czy drzwi. Inna sprawa to taka, ze graja tam w zasadzie sami ludzie z orlami, przewaznie wyzszymi levelami orlow i wiedza czym Battlefielda sie je, wiec latwo nie jest. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) minusem jest to, że są praktycznie sami wyjadacze, bo żeby w to grać trzeba mieć premium, więc nasycenie 100 levelami jest gigantyczne No, nooba to tam nie uswiadczysz, czasami jest ciezko... Jak ja sie wczoraj okrutnie meczylem z ostatnimi 2 headshotami F2000 do zadania (szczyt to wynik 1:10 w jednym meczu byl... :confused: )- jak tylko to zrobilem, to zmienilem na MK3A1 ze strzalkami i od razu sie wyniki poprawily. Oprocz shotgunow, te mapy typowo pod claymory i C4 sa- az sie dziwie, ze tak malo osob to wykorzystuje. My z Pryxem wczoraj przejete flagi C4 minowalismy- raz mi potrojny kill wpadl, plus kilka pojedynczych. Co prawda pozniej sie wycfanili i granatami obrzucali kazda flage przed podejsciem pod nia, ale i tak to moim zdaniem dobra taktyka. Acha, jedyny plus tych wysokolevelowcow jest taki, ze cenniejsze blachy wpadaja wczoraj mi sie pulkownikow z 59, 63 i 65 gwiazdka udalo skosic Edytowane 9 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Jak ja sie wczoraj okrutnie meczylem z ostatnimi 2 headshotami F2000 do zadania (szczyt to wynik 1:10 w jednym meczu byl... :confused: )- jak tylko to zrobilem, to zmienilem na MK3A1 ze strzalkami i od razu sie wyniki poprawily. Ja nie wiem jak Ty możesz biegać z tym crapem MK3A1. Ta broń doprowadza mnie do rozpaczy. Ps. chciałem z Wami wczoraj popykać, już się szykowałem, już witałem się z gąską i....no właśnie i nie wiem co się stało Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Jak ja sie wczoraj okrutnie meczylem z ostatnimi 2 headshotami F2000 do zadania (szczyt to wynik 1:10 w jednym meczu byl... :confused: )- jak tylko to zrobilem, to zmienilem na MK3A1 ze strzalkami i od razu sie wyniki poprawily. Ja nie wiem jak Ty możesz biegać z tym crapem MK3A1. Ta broń doprowadza mnie do rozpaczy. Ps. chciałem z Wami wczoraj popykać, już się szykowałem, już witałem się z gąską i....no właśnie i nie wiem co się stało jasne nie wiedziales ;-) przecież miałeś oglądać mecz w strefie kibica,więc bez procentów się nie obeszło z drugiej strony raczej wina tam chyba nie serwowano ;-) ja wczoraj chwile pogralem, w koncu doszedlem w mistrzu broni do 15poziomu. Sam nie wiem jak to sie dzieje ale jak gram w ten tryb to zawsze wygrywaja slabe levele, moze trzeba kampic i liczyc na szczescie. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Jak ja sie wczoraj okrutnie meczylem z ostatnimi 2 headshotami F2000 do zadania (szczyt to wynik 1:10 w jednym meczu byl... :confused: )- jak tylko to zrobilem, to zmienilem na MK3A1 ze strzalkami i od razu sie wyniki poprawily. Ja nie wiem jak Ty możesz biegać z tym crapem MK3A1. Ta broń doprowadza mnie do rozpaczy. Ps. chciałem z Wami wczoraj popykać, już się szykowałem, już witałem się z gąską i....no właśnie i nie wiem co się stało jasne nie wiedziales ;-) przecież miałeś oglądać mecz w strefie kibica,więc bez procentów się nie obeszło z drugiej strony raczej wina tam chyba nie serwowano ;-) ja wczoraj chwile pogralem, w koncu doszedlem w mistrzu broni do 15poziomu. Sam nie wiem jak to sie dzieje ale jak gram w ten tryb to zawsze wygrywaja slabe levele, moze trzeba kampic i liczyc na szczescie. Zielu, Sherlock'u jeden Wygranie tego trybu cokolwiek daje oprócz satysfakcji? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Nic nie daje bo nawet nie ma pucharu za niego,ale bardzo mnie wkurza że nie mogę go wygrać Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) Nic nie daje bo nawet nie ma pucharu za niego,ale bardzo mnie wkurza że nie mogę go wygrać Jest puchar za ukonczenie jednego meczu. Edytowane 9 czerwca 2012 przez zaq123456 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 i trzeba być w top5 by odblokować m5k Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 To co, dzisiaj po meczach sie spotykamy? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Gesior naj.eb jakies rosyjskiej kur.vie tam ode mnie;) Cytuj
walek 96 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Cholera akurat musialem sie przeziebic, ale postaram sie dzis wbic. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Fajnie ze sony cos powiedzialo o naprawach psn 9 czerwca Cytuj
dApo 313 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) że co? o_0`? jakaś przerwa Edytowane 9 czerwca 2012 przez dApo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi