tommi 345 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 (edytowane) kupilem dodatek pogralem i smutno mi ze znow wyrzucilem kase w bloto. dawno nie widzialem tak (pipi)owym map i spawnow. tyle dobrze ze bronie zostana na normalne mapy co ty (pipi),oprocz fortecy wszystkie sa za(pipi)iste. Zaq, to Szpic pisal- czego sie spodziewales? Ponieważ Zaq nie lubi pisać z cholernego jabłka to informuję że podobno gracze Premium już od 2 lipca będą mieli cały tydzień z podwójnym XP , zwykli śmiertelnicy tylko weekend. O kutwa, caly tydzien? Tym razem to żona mnie naprawde z domu wy(pipi)i... :confused: Edytowane 28 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
dApo 313 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/news/view/2832654783811912991/ racja szkoda że następny tydzień a nie za 2 tygodnie bo teraz trochę mało czasu ;/ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Widzę że dużo osób miało problem z przeliczeniem czasu i wystarczy teraz kliknąć na czas i gotowe Cytuj
da$io 110 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 (edytowane) Wtrącę swoje trzy grosze...khem... Zagrałem w pecetową wersję BF3 i szczerze to mając konsolę pozbyłem się kompleksów. Jesli to ma być next gen endżyn to ja podziękuję. Niby różnica w grafice jest oszałamiająca ale chyba dla tych co mają paralaxę na oczach. Poza wysoką rozdzielczością, kilkoma efektami świetlnymi to ja nie widzę tej przepaści. W singlu wygląda to fajnie ale multi niczym specjalnie nie odbiega. Oczywiście pomijając komfort rozgrywki i mega wk...frustrację z rozgrywek na PC. Na PC też są bugi i niektóre mega rażące. Niby ping 50-60 a ludek pada 2 sekundy po celnej serii wywalając rakietę na do widzenia wtf? Poza tym bieganie asów z 0% zdrowiem, śmiercią po jednym strzale, headshotem po respawnie etc. Gra potrafi się zawiesić, wywalić do www i inne historie. Albo scena PC jest pełna megamistrzów albo korzystają oni z niecnych dopalaczy. Nie wiem, całkiem możliwe, że za słaby jestem na wersję na kompa Ahhh i jeśli ktoś uważa granie w 64 osoby za fajne to ok. Dla mnie to totalny chaos. Każdy robi co chce, zero zgrania. Na konsoli wypada to lepiej drużynowo.Tak więc uważam wersję konsolową może nie za lepszą ale na pewno za bardziej przyjemną w rozgrywce. Edytowane 28 czerwca 2012 przez da$io Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 zagraj Kaspiana i wtedy powiedz ze 64 jest gorsze od konsolwej... Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 (edytowane) Ahhh i jeśli ktoś uważa granie w 64 osoby za fajne to ok. Dla mnie to totalny chaos. Każdy robi co chce, zero zgrania. Na konsoli wypada to lepiej drużynowo.Tak więc uważam wersję konsolową może nie za lepszą ale na pewno za bardziej przyjemną w rozgrywce. Wiesz na konsolach to 4vs4 moze byc chaos. Jak ma sie grupe znajomych to mozna druga strone zmasakrowac i sie dobrze bawic. a jak sie niema to masz chaos. na konsolach 4 zgranych ludzi w 95% przypadkow jest w stanie wygrac mecz,na pc pewnie 12 z granych i mecz wygrany.Ogolnie uwazam,ze bf3 na konsole to pomylka. Mimo to,ze dobrze sie bawilem przez te 528h,to jednak w bc2 duzo lepiej mi sie gralo. Wiekszosc dobrze sie bawi tylko na mapach typu metro/bazar. na Kaspianie i podobnych bawia sie dokladnie 8(te co siedza w heli/jetach). Moim zdaniem bf3 na konsole powinien miec metro/bazar/sekwana/wyspa K/oman,karkand(wersja 3 flagi)i wake a roznica map powina byc,zalatana mapami tylko na konsole. . Na PC też są bugi i niektóre mega rażące. Niby ping 50-60 a ludek pada 2 sekundy po celnej serii wywalając rakietę na do widzenia wtf? Poza tym bieganie asów z 0% zdrowiem, śmiercią po jednym strzale, headshotem po respawnie etc. Gra potrafi się zawiesić, wywalić do www i inne historie. Albo scena PC jest pełna Na Ps3 pelno jest asow z 0% a o zwiecha na sekwanie,bazarze juz nie mowiac.od Patcha 1.05? mialem moze garstke meczy,na bazarze/sekwanie bez zwiechy ps3.Nikt nie mowil,ze wersja PC jest bez wad. Ale wyglada ladniej i ma duze multi. ja to bym sie zadowolil 16vs16. bylo by ciekawiej na mapach. Edytowane 29 czerwca 2012 przez zaq123456 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 Z tym podwojnym xp dla premiumowcow od poniedzialku to potwierdzone info czy tylko plotki? Ja tez pare osob wiecej na konsolach bym widzial na mapach, ale przy 64 to chyba faktycznie chaos straszny musi byc (nie mowiac o kolejkach do pojazdow). Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 (edytowane) Z tym podwojnym xp dla premiumowcow od poniedzialku to potwierdzone info czy tylko plotki? Ja tez pare osob wiecej na konsolach bym widzial na mapach, ale przy 64 to chyba faktycznie chaos straszny musi byc (nie mowiac o kolejkach do pojazdow). Nie wiesz że wszystko co Ja lub Zaq napiszemy to info z pierwszej ręki . Tak potwierdzone niedowiarku, a teraz przygotować shitbucket i ostro cisnąć od drugiego lipca http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/news/view/2832654783811912991/ Edytowane 29 czerwca 2012 przez marekjw2523 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 ehehe, no tak, przepraszam i prosze o przebaczenie Dobra, to spoko Zonce juz delikatnie napomknalem- moze sie uda chwile popykac Dzis raczej odpuszczam, bo jutro wstac musze wczesnie- pocisne chyba AC:R zamiast tego, a na serwach widzimy sie jutro Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 W koncu mam MTARa. Ile ja sie nakombinowalem z robocikiem. Najezdzilem sie na Sekwanie. Staralem sie rozjechac ludzi, zespawac, czolg rozwalic. Nic. Albo mi ktos kulke w robota wpakowal po sekundzie albo cokolwiek innego. W koncu zaczalem bez sensu jezdzic po Kanalach. Nic. W koncu trafilem na mecz w ktorym zamkneli nas w bazie. Udalo mi sie wyjechac tylem robocikiem. Jezdze jezdze i ... siedza sobie obok siebie dwaj goscie z mozdzierzami. Gdyby mi sie nie udalo choc jednego usmazyc to bym chyba konsole przez okno wyrzucil. Koniec koncow mam MTARa ;p No i udalo mi sie ubic odpowiednia ilosc snajperka. Nie gralem wczesniej za duzo snajperem. Sekwana i brakuje nam tylko B. Wystarczylo polozyc sie w budynku po drugiej stronie ulicy gdzie jest D. Goscie odradzali sie przy B i pedem biegli w kierunku do D. Mieli ostrzal taki, ze nikt zywcem tamtedy nie przebiegl. Kilku lebskich chcialo nas oczywiscie podejsc ale czujnik i pozostala druzyna i mozna bylo zamknac zadanie i zapomniec o L96. Choc... spodobalo mi sie zwlaszcza jak dostalem wczesniej x12 i dwojnog http://battlelog.bat...34/4/179710859/ Dobra, tyle chwalenia sie. Koniec zadan (ewentualnie jeszcze z PdK zrobie ostatnie) i mozna po prostu odpalic B3 dla przyjemnosci .... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 ten dodatek jest jakis zbugowany. Musieli cos z(pipi)ac. jak wczesniej gralem z wami i Wam sie ciagle wieszala konsola a mi nic to jak zainstalowalem Cq to mam zwiechy co chwile. Udalo tez mi sie juz zapasc czolgiem na bazarze pod mape Cytuj
Fru 4 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 ten dodatek jest jakis zbugowany. Musieli cos z(pipi)ac. jak wczesniej gralem z wami i Wam sie ciagle wieszala konsola a mi nic to jak zainstalowalem Cq to mam zwiechy co chwile. Udalo tez mi sie juz zapasc czolgiem na bazarze pod mape Mam to samo wczoraj trzy zwiechy w jednym meczu (graliśmy chyba nawet razem), dziś 2 makabra jakaś ;/ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Ok w ciągu dwóch tygodni Liczba graczy którzy kupili Premium w cyfrowej dystrybucji dobiła do 800 tyś kont Cytuj
dApo 313 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 ciekawe co teraz wymyślą żeby nas wydoić Cytuj
tommi 345 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 (edytowane) Kaczor, nie-premiumowcy maja double xp od poniedzialku 02.07. godz. 9:01 do środy 04.07. godz. 22:00. Edytowane 30 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość szpic Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Ok w ciągu dwóch tygodni Liczba graczy którzy kupili Premium w cyfrowej dystrybucji dobiła do 800 tyś kont 800 tys osob skusilo sie na noz zamiast kupic ze skladki majac nadzieje na upadek dice Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Ok w ciągu dwóch tygodni Liczba graczy którzy kupili Premium w cyfrowej dystrybucji dobiła do 800 tyś kont 800 tys osob skusilo sie na noz zamiast kupic ze skladki majac nadzieje na upadek dice O upadku to można mówić wtedy,jak jakaś mała firma wypuści grę na PSS za 50 zeta by zarobić i się rozwijać, a ludzie kupują to na składki.Nie gdy moloch sprzedaje 13 mln kopii i do tego 1 mln badziewnego dodatku,który nakłada nowe bugi. 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Ok w ciągu dwóch tygodni Liczba graczy którzy kupili Premium w cyfrowej dystrybucji dobiła do 800 tyś kont 800 tys osob skusilo sie na noz zamiast kupic ze skladki majac nadzieje na upadek dice O upadku to można mówić wtedy,jak jakaś mała firma wypuści grę na PSS za 50 zeta by zarobić i się rozwijać, a ludzie kupują to na składki.Nie gdy moloch sprzedaje 13 mln kopii i do tego 1 mln badziewnego dodatku,który nakłada nowe bugi. ostatnio wystawili na sprzedaz activision. To i moze EA sprzeda DIce i wtedy seria sie odrodzi bo pod batem tych ciuli z ea beda klepac kolejne coraz gorsze odcinki... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Może kupcie DICE we dwójkę i pokażcie jak się robi gry. Przecież o Battlefieldzie wiecie wszystko, znacie jego wszystkie błędy. 2 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Może kupcie DICE we dwójkę i pokażcie jak się robi gry. Przecież o Battlefieldzie wiecie wszystko, znacie jego wszystkie błędy. spoko sprzedam moje gry na ps3 to moze starczy nie no wystarczy ze zatrudnia ekipe ludzi co w tą gre graja ( przed premiera) i wynajduja bugi. i to styknie. No moze trzeba by wydluzyc im czas na kolejne iteracje bo akutualnie robia co 2 lata kolejna czesc? w miedzy czasie pomagaja przy innych grach ea i widac ze im brakuje czasu na dopieszczenie gier. zapewne stad cyrki ze ludzie mogli wchodzic na serwery Dice ale na EA nie, zapadanie sie pod ziemie itp ( wszystkie bledy przy premierze) ale ea nie zgodzi sie na opoznienie/przesuniecie terminów premiery z jesieni bo musi miec co rok jakiegos konkurenta dla COD'a ( BF/MoH) dlatego sadze ze ea szkodzi im wymuszaniem 2 letniego cyklu kolejnych gier Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Za rok na jesien nie bedzie,na kolejnego bf pewnie poczekamy do 2014.Watpie,ze dadza na start nowej gen albo jeszcze na stara. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Mnie to je.bie kiedy będzie, na pewno nie kupię na premierę - wyjdzie znowu jakiś bugfield, człowiek tylko nerwy będzie tracił. Zresztą dla mnie obecnie BF 3 jest niegrywalny, nie ma meczu (dosłownie) w którym bym nie zatracał dźwięków otoczenia, co jest mega wku.rwiające i nie zamierzam grać w ten sposób. Do tego ostatnio gra mi się częściej wiesza. Dlatego MEGA cieszę się z tego, że na swój sposób dymam ich - po pierwsze dymam kogoś kto dyma wszystkich wokół swoim korporacyjnym podejściem typu: "wypuścimy patch'a jak będzie się opłacało, choćby za pół roku hio hio hio", więc czuję się jak je.bany Robin Hood, po drugie jakbym wybulił za to premierową cenę plus jeszcze może jakieś dodatki sratki premiumy, to czułbym ultra wku.rwa że za każdym patch'em musi być coś co psuje rozgrywkę. Planowałem kupić Premium, albo jakiś dodatek nawet nie ze składki, ale w oliczu podejścia EA do swoich klientów, wolę sobie kupić Plusa i pograć w tytuły w których jako tako producenci i wydawcy nie traktują klienta jak trzodę chlewną, której wpycha się do gardła pół-zdrową karmę, w zamian dojąć z nich kasę. Mam wku.rwa, że przez takie podejście ta gra cierpi, dobra gra przecież, ale czemu muszą ją tak zje.bać co jakiś czas? ;/ Ps. Pomoc EA Polska telefonicznie to jakaś parodia, albo pół dnia nie idzie się dozwonić, albo odbiera jakaś kobieta z łapanki, która nie zna się nic, mówi o rzeczach które są niemożliwe do zrobienia (np. proponuje przenieść plik z zapisanymi danymi na pendrive'a, mimo że jest zabezpieczony przed tym), czyta z komputera, docina się i, frustruje i pod koniec jest niemiła. Co za cyrk. 4 Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Dzisiaj pierwszy raz odkąd gram online zwiększyłem czułość z prawie zerowej od razu o kilka kresek w górę i się miło zaskoczyłem, od razu mi się dobrze grało Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Zauwazyliscie, ze teraz w Battlelogu w raporcie z meczu mozna raportowac "cheat or exploit"? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 wczoraj pogralem dluzej w szturm na bazarze i zauwzylem ze ludzie dziwnie sie tam zachowuja. Na mapce ponizej zaznaczylem 2 przykladowe drogi do mcoma B na 12 graczy 11 stara sie isc droga nr 1. Sa tam 2 wrogie ckm rozlozone a oni z uporem maniaka chca szturmowac tą trase. Rozkladaja tam spawny itp tymczasem droga 2 chodzilem jedynie ja dzieki temu wychodzilem im na plecy, ktorych nikt nie pilnowal... Dlaczego ludzie to matoly, ktore nie pojda inna droga jak 1 jest ciagle zablokowana i padaja tam jak muchy ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi