Kalinho_PL 334 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 ludzie to zwierzęta stadne i razem czują się mocni. trzeba odwagi i nieprawdopodobnego skilla by być jednostką, która potrafi zrobić coś po swojemu Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Szkic bo to gra tworzy małołów,jakoś sobie nie przypominam by takie rzecz były możliwe w bc2 tam liczyła się taktyka. Chaos nie był tolerowane był skazany na porażkę. A co do raportowania to nie wiedziałem i dzięki za info tommi bo nie raz miałem ochotę zgłosić taki serwer ale jakoś nie chciało się wchodzić na forum ea Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 No, ja przypadkiem dzis to zauwazylem. Wczoraj trafilismy na kilku matolow, ktorzy lodziami pod mape wjezdzali- na szczescie to na naszym serwie bylo, wiec Pryx szybko zrobil z nimi porzadek. Nie pamietam niestety ich nickow, bo mozna by skorzystac z nowej opcji i zglosic gnojkow. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 (edytowane) Mój pierwszy montage Enjoy http://www.youtube.com/watch?v=e3nGG3alTGk i komentujcie Edytowane 2 lipca 2012 przez dApo 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Napewno nie pasuje mi taka muzyka do montazu, ale gameplay fajny. Ladnie zes ich na Demawendzie porobil Cytuj
dApo 313 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 ta akcja była fajna ;p według mnie pasuje do mnie (jako osoby i stylu gry). muszę się pobawić więcej vegasem żeby zrobić jakieś efekty lepsze ale moje założenie jest im mniej tym lepiej. jak oglądam czyjeś filmiki przesycone efektami to mi się rzygać chce. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 (edytowane) Ogolnie fajne akcje pocisnales, na duzym spokoju. Dobrze strzelasz- ja wlasnie z odpowiednim przycelowaniem zawsze mam problem, zawsze mi celownik lata po calym ekranie... Zaskoczylo mnie w ogole, ze robisz takie wyniki grajac tak statycznie- praktycznie zero sprintu, bardzo mało biegu w ogole, glownie chodzenie, czesto z celownikiem przy oku. Ciekawi mnie, czy duzo zbierasz kos grajac w ten sposob? Edytowane 2 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Widzę że kosa nie tylko mi nie wchodzi,Prześladowce kojarzę. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 lipca 2012 Autor Opublikowano 2 lipca 2012 z dedykacją dla szpica: http://www.youtube.com/watch?v=iOKY7cFhTPw Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Wersja na PC na którą Szpic tak bardzo chce przejść Ale chyba chłopaka grzebali w plikach bo aż nie chce mi się wierzyć w takie błędy Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 koncówka z filmu to raczej powinna byc dedykacja dla Litwina to ze na bazarze da sie zapasc pod mape lav'em to wiedzialem ale to jest spot kolo A jak sie rozwali drzewo. Lav uderza w drzewo i sie zapada pod plansze 1 Cytuj
Fru 4 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Mój pierwszy montage Enjoy http://www.youtube.com/watch?v=e3nGG3alTGk i komentujcie dApo czym nagrywałeś ? No i zacne akcje Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 fruu obejrzyj do konca jest tam napisane czym nagrywal ;-) Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 A ja mam pytanko z ciekawości: kto wbił platynę w BF3? Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Grałem dzisiaj z kolesiami na Metro. Zbiegamy z "B" w kierunku "C" lewym korytarzem, a tu nagle strzały z sufitu :| Nawet nie miałem pojęcia, że można robić takie numery! Najgorsze jest to, że nie mieli z tego praktycznie żadnej korzyści bo potem biegaliśmy inną drogą i to, że w porywach 6-7 gości tam siedziało i psuli pozostałym zabawę! Tutaj banda buraków, która lubi chować się w ścianach (US Army ofkors) http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/53328962/4/190114238/ Btw ciekawe kiedy załatają te wszystkie dziury... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Btw ciekawe kiedy załatają te wszystkie dziury... Chyba już raczej nigdy,skoro po becie/demie tego nie zrobili. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 (edytowane) Mój pierwszy montage Enjoy http://www.youtube.com/watch?v=e3nGG3alTGk i komentujcie dApo czym nagrywałeś ? No i zacne akcje hauppauge hd pvr Ogolnie fajne akcje pocisnales, na duzym spokoju. Dobrze strzelasz- ja wlasnie z odpowiednim przycelowaniem zawsze mam problem, zawsze mi celownik lata po calym ekranie... Zaskoczylo mnie w ogole, ze robisz takie wyniki grajac tak statycznie- praktycznie zero sprintu, bardzo mało biegu w ogole, glownie chodzenie, czesto z celownikiem przy oku. Ciekawi mnie, czy duzo zbierasz kos grajac w ten sposob? dostosowuje sie do przeciwników jak mi pozwalają to dużo biegam. ogólnie jestem sound whore (nawyk z cs'a) i staram się usłuyszeć gnojka jak mi biegnie na plecy ale chyba stosunkowo mało o ile nie gram z wami to nic nie słyszę albo zniknie mi dzwięk... na demawendzie 2 kosy złapałem bo dzwięk mi znikł ;/ .... a co do celowania start pro tip ja żadko używam prawej gałki do celowania ona służy mi tylko do wysokości i opanowania recoila, a tak to wszystko koryguje lewą gałką; strafe w lewo lub prawo. [; end of pro tip A no Litwin ja mam strasznego pecha z nożem 2-3 na 5 wchodzą dlatego staram się ich nie wbijać... A także często łapie od przodku (pozdro zaq) co jest nieporozumieniem. Po za tym to często się nie opłaca gdyż animacja za długo trwa Edytowane 2 lipca 2012 przez dApo Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Ja też gram dużo na słuch,bo jak zaczynałem z COD4 to tam to była podstawa,ale ostatnio nie da się tak grac więcej niż 1 mecz Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 (edytowane) Granie na słuch jest bardzo ważne, ale do ostatniego patcha w BF3 była z tym tragedia. Dopiero teraz słychać biegających w budynkach czy tych czających się za plecami. Edytowane 3 lipca 2012 przez mclusky Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Pytanie do Premiumowców: macie już odblokowany Poradnik na Battlelogu? Niby miał być od 3.07 i dupa. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 (edytowane) Dzieki dApo za pro tip Zauwazylem to juz na wielu filmach, ze trzeba wlasnie lewą gałą celowanie na boki korygowac, ale w ferworze walki ciagle o tym zapominam Do tego mam taki gow.niany odruch/nawyk, ktorego nie moge sie pozbyc, ze w czasie wymiany ognia lewa galka chce z linii ognia schodzic, ale zamiast poruszac sie na boki to tylko sie cofam po prostej zbierajac kolejne kulki, a prawa robie zygzaki w lewo/prawo (przez co czesc moich kulek nie dochodzi celu). No i drugi podstawowy blad, ktory robie: giwera zaslania mi duzo ekranu, wiec odruchowo kieruje ja w dol, przez co przy wymianie zaczynam strzelac w nogi (modyfikator x0,9). Nie potrafie sie zmusic do ciaglego biegania z krzyzykiem na wysokosci glowy (modyfikator x2) i jak trafiam na kogos, kto tak robi, to wynik starcia jest wiadomy... Bardzo duzo wymian w ten sposob przegrywam- pracuje nad tym, ale jeszcze nie udalo mi sie tego gow.na wyplenic... Kiedys poswiece chyba wieczor (albo z miesiac) tylko na trening/nauke strzelania i wyrabianie wlasciwych nawykow... :confused: Edytowane 3 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 (edytowane) Pytanie do Premiumowców: macie już odblokowany Poradnik na Battlelogu? Niby miał być od 3.07 i dupa. Pewnie wieczorem,bo 3.07 to pewnie dla usa. juz mozna http://battlelog.bat...54783998059423/ Jak bedzie cos dostepne dla premium przez battelog to w updates bedziesz mial napisane,ze masz dostep do czegos. EDIT3: Poradnik mozna pobrac 1 raz,wiec proponuje gdzies sobie zrobic kopie zapasowa. Edytowane 3 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
maztika 36 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 ostatnio bardzo mało grałem w bf'a przez lagi i inne gry, wczoraj w końcu przysiadłem na trochę dłużej i magia ujawniła się znowu na teheranie po okupowaniu czołgu. chyba drugi raz grałem z canister shell, tak to zawsze lmg, i muszę przyznać, że jest mocarny na piechotę. ile dmg zadaje pojazdom wystrzał z tego, najbardziej mnie interesują inne czołgi? z tego co widziałem na yt, również bardzo skuteczny na latadła. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/53309745/4/186392318/ Cytuj
Gość szpic Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 ostatnio bardzo mało grałem w bf'a przez lagi i inne gry, wczoraj w końcu przysiadłem na trochę dłużej i magia ujawniła się znowu na teheranie po okupowaniu czołgu. chyba drugi raz grałem z canister shell, tak to zawsze lmg, i muszę przyznać, że jest mocarny na piechotę. ile dmg zadaje pojazdom wystrzał z tego, najbardziej mnie interesują inne czołgi? z tego co widziałem na yt, również bardzo skuteczny na latadła. http://battlelog.bat...45/4/186392318/ czolg 0 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 (edytowane) Pytanie do Premiumowców: macie już odblokowany Poradnik na Battlelogu? Niby miał być od 3.07 i dupa. Pewnie wieczorem,bo 3.07 to pewnie dla usa. juz mozna http://battlelog.bat...54783998059423/ Jak bedzie cos dostepne dla premium przez battelog to w updates bedziesz mial napisane,ze masz dostep do czegos. EDIT3: Poradnik mozna pobrac 1 raz,wiec proponuje gdzies sobie zrobic kopie zapasowa. "You will receive the full version of the guide as a 70 page PDF" - gdzie i jak mona go pobrac, nie widze zadnej opcji w battlelogu? Czy to ma na maila przyjsc?? e: Dobra, juz mam. e2: Gow.no mam- klikam Pobierz i nic sie nie dzieje... Co za badziew! e3: dobra, jest. Ale bydlę- prawie 70 MB pdf! Edytowane 3 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi