SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Kurde, Zielu, spojrzalem sobie w Twoja sygnature i widze, ze najwiecej fragow masz przy pomocy M417! Ta giwera przeciez dopiero od miesiaca jest dostepna- jest az tak za(pipi)ista, ze tyle nia nabiles w takim czasie czy przerzuciles sie na gre snajperem zupelnie? Ja wlasnie zbieram sie do wyprobowania jej przy okazji robienia medala zwiadowcy za pare h, jak tylko skoncze spawacza i tragarza Powiem tak spodobała mi się bardzo, ale niestety ma bardzo dużą wadę gdy celujesz do przeciwnika z jakiegoś dodatkowego perka to tak jakbyś strzelał ślepakami, dopiero jak puścisz R1 czy L1 (zależy jak masz ustawione celowanie) i wciśniesz znów to działa jak należy . Ale mimo tego błędu broń jest świetna a inna sprawa że snajper jest bardzo potrzebny, ileż to razy rundę się wygrało przebijając się stawiając bikon i respa by inni mogli dołączyć. Jak dla mnie bardzo ważna i niedoceniana klasa. Jasne mogą się respić na tobie ale zawsze możesz zginąć a punkt do respienia zostaję wystarczy dobrze go ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) inna sprawa że snajper jest bardzo potrzebny, ileż to razy rundę się wygrało przebijając się stawiając bikon i respa by inni mogli dołączyć. Jak dla mnie bardzo ważna i niedoceniana klasa. Jasne mogą się respić na tobie ale zawsze możesz zginąć a punkt do respienia zostaję wystarczy dobrze go ukryć. No, tu sie w pelni zgadzam. Radio, czujnik, mav czy soflam- snajper ma mase przydatnego sprzetu, tylko problem w tym, ze niewiele punktow wpada za uzywanie go niestety (nieporownywalnie mniej, niz chocby za apteczki, ammo, spawarke, nie mowiac o granatniku, C4 czy stingerze/rpg) i wydaje mi sie, ze dlatego niewiele osob z niej korzysta. Do tego z broni poza snajperkami ma praktycznie tylko pdw i shotguny- chyba jedyny dostepny automat na sredni/duzy dystans to asfalt. Do kitu jest zwlaszcza to, ze z radia tylko czlonkowie skladu moga korzystac, a nie cala druzyna (w odroznieniu chocby od apteczek i ammo)- chociaz to by mogli zmienic, to moze by bardziej popularna ta klasa sie stala. Edytowane 6 Lipca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Snajperowi styka SKS z tłumikiem i nic więcej nie potrzebuje z broni na bliski i średni dystans. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Snajperowi styka SKS z tłumikiem i nic więcej nie potrzebuje z broni na bliski i średni dystans. Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 GS: Siły pancerne nie pojawią się wcześniej niż we wrześniu, prawie rok od premiery gry – dlaczego tak długo czekamy na te DLC? NF: Chcieliśmy aby to było coś naprawdę specjalnego, coś co gracze docenią. Pomyśleliśmy, że damy im coś więcej niż mapy, a w zamian postanowiliśmy dać graczom możliwość cieszenia się z nowych doświadczeń w Battlefield. A to w jaki sposób angażujemy się w tematycznych dodatkach, pokazaliśmy teraz. Wkładamy w to ogromną ilość pracy i mamy nadzieję, że gracze będą się dobrze bawić ze wszystkimi dodatkami które mamy do zaoferowania. Nie moge sie powstrzymac sory. Czytaj bedzie tyle zwiech,glitchy i nudy na konsolach,ze sie gracze bede chcieli powiesic. Ostatnio ogladalem wywiad z lead designer,to powiedzial ze dlc armored kill bedzie niesamowitym doswiadczeniem....dla 64 osob Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja boję się raczej tylko zwiech, bo niestety ale problemy z zawieszaniem się konsoli w większości przypadkach związane są z dużą ilością dziejących się rzeczy na ekranie, konsola nie wyrabia . Jak dużo wybucha i jest mnóstwo dymu często następuję nagły spadek animacji i zwiecha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Ja boję się raczej tylko zwiech, bo niestety ale problemy z zawieszaniem się konsoli w większości przypadkach związane są z dużą ilością dziejących się rzeczy na ekranie, konsola nie wyrabia . Jak dużo wybucha i jest mnóstwo dymu często następuję nagły spadek animacji i zwiecha. wydaje mi sie,ze to bedzie dodatek zrob trofea i zapomnij.Fajnie,ze panowie cos robia,ale zapomnieli ze na konsolach mamy 24graczy nie 64 mogli by dac mape duza mniejsza ale z pojazdami. Ogolnie to zamiast w bf3 na konsole mogli dac duze dlc za 179zl do bc2 z 10-20 mapi,zwiekszenie lev,dodatkowe pojazdy,bronie i gadzety. Wiekszosc byla by raczej zadowolona,bardziej z grania w takie dlc niz na oklepanych 3 mapach(bazar,sekwana,metro) Edytowane 6 Lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ciekawe co mają na myśli pisząc: "Pozowoli ona na tworzenie gier zgodnie z potrzebami określonych grup przyjaciół i/lub składów" czy będzie np. banowanie określonych bronii czy takie mecze będą rankingowe. i czy takie mecze będą rankingowe. To mnie wlasnie tez najbardziej w tym ciekawi. ta opcja jest bardziej dla rozgrywek klanowych niż do zwykłej gry i zapewne nie będą rankinkowane Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 jakoś przy rzeźni w cq ani razu nie miałem zawiechy więc nie wiem czemu mają one być tym bardziej na większych mapkach z armored kill o.O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 9 lipca czyli w poniedziałek kolejny Upgrade naszego Żołnierza oczywiście mówię o Elicie z Premium Oczywiście żart Premium Players - A Soldier Upgrade with new weapon and solider camo skins is inbound for Monday, July 9th. You can learn more about all the content that you'll unlock with Premium Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Trzeba to przetestowac na PS3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Kurdę bardzo polubiłem DM zespołowego, niestety ten tryb doprowadza mnie też do nerwicy bo dużo meczów mimo że jestem najlepszym graczem meczu i tak przegrywamy :empathy2: . Nie ma jak gra z randomami Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Dzisiaj zalicze jeszcze jednego bossa w Darksiders i wieczorem dolacze, zebys nie czul sie taki samotny Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A ja robię ostatni dzień BF3 i od jutra gry z Plusa w końcu... a od 16 znikam na ciężko zapracowane wczasy, konsoli nie biorę więc i ona odpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 W weekend zacząłem grać wreszcie Reconem, przez wasze masterowanie wszystkiego co się da sam zachciałem wbić kilka medali, hehe. M417 tylko z mechanicznym celownikiem daje radę, szkoda, że czujniki ruchu znikają po śmierci, powinno być tak jak w BC2, fajni jakby snajper miał kilka czujników w kieszeni. Chciałbym odstawić BF3 ale nie wiem czy dam radę, mało mnie kręcą inne gry. Deus Ex mnie tylko zachęcił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) ... a od 16 znikam na ciężko zapracowane wczasy, To teraz kadra coś robi? Za moich czasów tylko 3 posiłki zjadali Pograłem wczoraj zdobycznym M417 i jest lepszy od SKS,ale nei dużo. Edytowane 8 Lipca 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 ... a od 16 znikam na ciężko zapracowane wczasy, To teraz kadra coś robi? Za moich czasów tylko 3 posiłki zjadali Pograłem wczoraj zdobycznym M417 i jest lepszy od SKS,ale nei dużo. A też miałeś wrażenie przy celowaniu z jakiejś optyki że jest błąd z celnością (syndrom ślepych kul) chyba największy ze wszystkich broni Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 O dziwo nie,miałem holo i wpadały wszystkie,może dlatego że to było na kanałach w kontenerze na "A" chyba,może mała przestrzeń tak działa,albo za krótko tym grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Sprawdzę na innych perkach może jest bug na kolimatorze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Uchwycilem na zdjeciu cos co pisal ostatnio litwin. Gosc siedzacy metr nad ziemia, i jest niesmiertelny: na nastepnej mapie siedzial tak na Deathmatchu Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Sam miałem tak parę razy, ale zabić i tak nikogo nie mogłem służyłem jako punkt do respienia. Ale to co dziś się stało miałem pierwszy raz, nie dość że żołnierz był nieśmiertelny to jeszcze mógł zabijać przeciwników i nie leżał pod ziemią , dapo był świadkiem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Kurdę bardzo polubiłem DM zespołowego Polecam Kanaly- mi w weekend swietnie sie na nich gralo ten tryb. mało mnie kręcą inne gry. No, dokladnie- mam to samo. Jak bede w sierpniu w Pl to wymienie moze pare gier na uzywke U3, ale to glownie ze wzgledu na 3D (a i tak pewnie wyladuje poki co na polce na pare miechow). Z nowosci jedyna, ktora (na dzien dzsiejszy) na pewno bede chcial kupic, to Dead Space 3, ale to dopiero na wiosne 2013. Po E3 zainteresowaly mnie tez Beyond: two souls (od Quantic Dream, tworcow Heavy Rain, ktore mnie tak zachwycilo, ze jako jedyne na ps3 je scalakowalem) i The last of us (Naughty Dog), ale to tez pewnie 2013 dopiero... Generalnie lypa, ale na szczescie BF chyba jeszcze dlugo sie nie znudzi PS: Mendrek, widzialem, ze Cie HIV opublikowal Edytowane 9 Lipca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Przegięli pałe z nowym zadaniem dla Specjalisty: 350 killi w łeb z min. 350 metrów. Buahaha... Już widzę jak komukolwiek chce się to robić żeby dostać jakiś zakichany kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Już widzę jak komukolwiek chce się to robić żeby dostać jakiś zakichany kamuflaż. Wolales? ja sie pewnie bede meczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Przegięli pałe z nowym zadaniem dla Specjalisty: 350 killi w łeb z min. 350 metrów. Buahaha... Już widzę jak komukolwiek chce się to robić żeby dostać jakiś zakichany kamuflaż. to jest błąd, musisz raz zabić typa z odległości 350m, też sie wystraszyłem że 350 killsów ale zobaczyłem na battleloga i ludzie piszą właśnie że 1 hed z 350m Edytowane 9 Lipca 2012 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi