Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde, Zielu, spojrzalem sobie w Twoja sygnature i widze, ze najwiecej fragow masz przy pomocy M417! Ta giwera przeciez dopiero od miesiaca jest dostepna- jest az tak za(pipi)ista, ze tyle nia nabiles w takim czasie czy przerzuciles sie na gre snajperem zupelnie? :) Ja wlasnie zbieram sie do wyprobowania jej przy okazji robienia medala zwiadowcy za pare h, jak tylko skoncze spawacza i tragarza ;)

Powiem tak spodobała mi się bardzo, ale niestety ma bardzo dużą wadę :( gdy celujesz do przeciwnika z jakiegoś dodatkowego perka to tak jakbyś strzelał ślepakami, dopiero jak puścisz R1 czy L1 (zależy jak masz ustawione celowanie) i wciśniesz znów to działa jak należy :(.

Ale mimo tego błędu broń jest świetna a inna sprawa że snajper jest bardzo potrzebny, ileż to razy rundę się wygrało przebijając się stawiając bikon i respa by inni mogli dołączyć. Jak dla mnie bardzo ważna i niedoceniana klasa. Jasne mogą się respić na tobie ale zawsze możesz zginąć a punkt do respienia zostaję wystarczy dobrze go ukryć.

inna sprawa że snajper jest bardzo potrzebny, ileż to razy rundę się wygrało przebijając się stawiając bikon i respa by inni mogli dołączyć. Jak dla mnie bardzo ważna i niedoceniana klasa. Jasne mogą się respić na tobie ale zawsze możesz zginąć a punkt do respienia zostaję wystarczy dobrze go ukryć.

No, tu sie w pelni zgadzam. Radio, czujnik, mav czy soflam- snajper ma mase przydatnego sprzetu, tylko problem w tym, ze niewiele punktow wpada za uzywanie go niestety (nieporownywalnie mniej, niz chocby za apteczki, ammo, spawarke, nie mowiac o granatniku, C4 czy stingerze/rpg) i wydaje mi sie, ze dlatego niewiele osob z niej korzysta. Do tego z broni poza snajperkami ma praktycznie tylko pdw i shotguny- chyba jedyny dostepny automat na sredni/duzy dystans to asfalt.

Do kitu jest zwlaszcza to, ze z radia tylko czlonkowie skladu moga korzystac, a nie cala druzyna (w odroznieniu chocby od apteczek i ammo)- chociaz to by mogli zmienic, to moze by bardziej popularna ta klasa sie stala.

Edytowane przez tommi___t
Gość Zaqair

GS: Siły pancerne nie pojawią się wcześniej niż we wrześniu, prawie rok od premiery gry – dlaczego tak długo czekamy na te DLC?

NF: Chcieliśmy aby to było coś naprawdę specjalnego, coś co gracze docenią. Pomyśleliśmy, że damy im coś więcej niż mapy, a w zamian postanowiliśmy dać graczom możliwość cieszenia się z nowych doświadczeń w Battlefield. A to w jaki sposób angażujemy się w tematycznych dodatkach, pokazaliśmy teraz. Wkładamy w to ogromną ilość pracy i mamy nadzieję, że gracze będą się dobrze bawić ze wszystkimi dodatkami które mamy do zaoferowania.

Nie moge sie powstrzymac sory.

Czytaj bedzie tyle zwiech,glitchy i nudy na konsolach,ze sie gracze bede chcieli powiesic. Ostatnio ogladalem wywiad z lead designer,to powiedzial ze dlc armored kill bedzie niesamowitym doswiadczeniem....dla 64 osob

Gość Zaqair

Ja boję się raczej tylko zwiech, bo niestety ale problemy z zawieszaniem się konsoli w większości przypadkach związane są z dużą ilością dziejących się rzeczy na ekranie, konsola nie wyrabia :). Jak dużo wybucha i jest mnóstwo dymu często następuję nagły spadek animacji i zwiecha.

wydaje mi sie,ze to bedzie dodatek zrob trofea i zapomnij.Fajnie,ze panowie cos robia,ale zapomnieli ze na konsolach mamy 24graczy nie 64 mogli by dac mape duza mniejsza ale z pojazdami. Ogolnie to zamiast w bf3 na konsole mogli dac duze dlc za 179zl do bc2 z 10-20 mapi,zwiekszenie lev,dodatkowe pojazdy,bronie i gadzety. Wiekszosc byla by raczej zadowolona,bardziej z grania w takie dlc niz na oklepanych 3 mapach(bazar,sekwana,metro)

Edytowane przez zaq123456

Ciekawe co mają na myśli pisząc: "Pozowoli ona na tworzenie gier zgodnie z potrzebami określonych grup przyjaciół i/lub składów" czy będzie np. banowanie określonych bronii czy takie mecze będą rankingowe.

i czy takie mecze będą rankingowe.

To mnie wlasnie tez najbardziej w tym ciekawi.

ta opcja jest bardziej dla rozgrywek klanowych niż do zwykłej gry i zapewne nie będą rankinkowane

W weekend zacząłem grać wreszcie Reconem, przez wasze masterowanie wszystkiego co się da sam zachciałem wbić kilka medali, hehe. M417 tylko z mechanicznym celownikiem daje radę, szkoda, że czujniki ruchu znikają po śmierci, powinno być tak jak w BC2, fajni jakby snajper miał kilka czujników w kieszeni. Chciałbym odstawić BF3 ale nie wiem czy dam radę, mało mnie kręcą inne gry. Deus Ex mnie tylko zachęcił.

... a od 16 znikam na ciężko zapracowane wczasy,

To teraz kadra coś robi? :P Za moich czasów tylko 3 posiłki zjadali :P Pograłem wczoraj zdobycznym M417 i jest lepszy od SKS,ale nei dużo.

A też miałeś wrażenie przy celowaniu z jakiejś optyki że jest błąd z celnością (syndrom ślepych kul) chyba największy ze wszystkich broni

Kurdę bardzo polubiłem DM :) zespołowego

Polecam Kanaly- mi w weekend swietnie sie na nich gralo ten tryb.

mało mnie kręcą inne gry.

No, dokladnie- mam to samo. Jak bede w sierpniu w Pl to wymienie moze pare gier na uzywke U3, ale to glownie ze wzgledu na 3D (a i tak pewnie wyladuje poki co na polce na pare miechow). Z nowosci jedyna, ktora (na dzien dzsiejszy) na pewno bede chcial kupic, to Dead Space 3, ale to dopiero na wiosne 2013. Po E3 zainteresowaly mnie tez Beyond: two souls (od Quantic Dream, tworcow Heavy Rain, ktore mnie tak zachwycilo, ze jako jedyne na ps3 je scalakowalem) i The last of us (Naughty Dog), ale to tez pewnie 2013 dopiero...

Generalnie lypa, ale na szczescie BF chyba jeszcze dlugo sie nie znudzi :)

PS: Mendrek, widzialem, ze Cie HIV opublikowal ;)

Edytowane przez tommi___t

Przegięli pałe z nowym zadaniem dla Specjalisty: 350 killi w łeb z min. 350 metrów. Buahaha...

Już widzę jak komukolwiek chce się to robić żeby dostać jakiś zakichany kamuflaż.

to jest błąd, musisz raz zabić typa z odległości 350m, też sie wystraszyłem że 350 killsów ale zobaczyłem na battleloga i ludzie piszą właśnie że 1 hed z 350m

Edytowane przez mersi