dApo 313 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 zapomniałeś jeszcze dodać odblokowanie nowych pierdółek dla pojazdów.... a jak już jesteśmy przy tym to powinni dodać w którymś dodatku jakieś nowe gadżety Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Ja tam się jaram i tak mam to już kupione. Będę was wspierał z ziemi, bo jestem forever infantry ;] Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Laserkiem? Panowie flagi same się nie przejmą, ktoś to musi robić :] Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) Ledwo co to odblokowałem ten gadżet u snajpera, wolę namierzać siedząc w czołgu ;] Edytowane 19 lipca 2012 przez Pryxfus Cytuj
dApo 313 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 tego się boje w tym dodatku że ciągle będę miał locka na sobie ;/ a flary nie zawsze działają Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Zaq ma racje. 2ch w mysliwcu, forteca ili bedzie miescic? 2ch 3ch? zostaje 7-8 good luck Panowie w zabawe w ciciubabke;) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Polowanie na "dostawczaka"to będzie coś Ale na konsolach ten dodatek straci z 50% frajdy,bo po 12 graczy to ledwo się dostępny sprzęt obsadzi,a gdzie tu jeszcze piechota. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 To fascynujące. Jeszcze dodatek nie wyszedł, a wy wszystko o nim wiecie! Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) To fascynujące. Jeszcze dodatek nie wyszedł, a wy wszystko o nim wiecie! 12 graczy: -2 w jetach -2-3 w czołgu i hałbicy -2 jeepy lub quady -co najmniej 3 w transportowcu Czyli od 9 do 10 w sprzęcie,faktycznie postrzelasz sobie. Edytowane 19 lipca 2012 przez Litwin25 3 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 lipca 2012 Autor Opublikowano 19 lipca 2012 @Rozi za przeproszeniem ale trochę pie.rdolisz. To nie jest pierwszy dodatek. Karmiono nas filmami z BFa przed premierą, karmiono nas trailerem B2K, karmiono nas urywkami gameplay z CQ a teraz to. Każdy z nas trochę godzin nabił i szczerze powiedziawszy, każdy tutaj z nas (od łachudry danielskiego począwszy, przez kaczora, pryx, gęsiora, zaqa, litwina, voytka, dapo, rajnera i wielu innych) jest w stanie z dużą dozą prawdopodobieństwa przewidzieć co może być w dodatku. Więc potwierdzam, jeszcze dodatek nie wyszedł a my już co nie co wiemy. Takie prawo doświadczonych. Fak je. 1 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Rozi nie wiem czy to Twoje pierwsze doswiadczenie ale zobacz poczawszy od BC1 i 2 gdzie mielismy swietna ogromna mapke (harvest day bodajze) gdzie niestety wialo nuda, po bf3 gdzie tak naprawde sa 3 mapki z podstawki (metro, sekwana, bazar) gdzie gra sie fajnie na obecnych konsolach. Wystarczy spojrzec na filmik i od razu widac jak duze to sa mapy i raczej skonczy sie na kaspianie (czyli walka przy jednej max 2ch flagach i bieganie miedzy z najdzieja na znalezenie przeciwnika) Nie mowie ze nie kupie bo pewno kupie znowu i udostepnie komus konto ale niestety nie jaram sie tym co widze bo duze mapki w bf3 pokazaly jak chybionym pomyslem jest 12vs12 w tym wypadku - ja powiem szczerze ucieszylbym sie jakbysmy dostali mapki z bc2 ale szans na to nie widze:) Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) Gdyby na konsolach byłoby by 32 graczy to by jako tako grało się przyjemnie,nie wiało by nudą,ale przy 24 graczach na tych dużych mapach gra będzie bardziej przypominalo zabawe w podchody niż BF Rozi nic nie trzeba wiedzieć,wystarczy się domyślec Edytowane 19 lipca 2012 przez LionelPL Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Mi się tam podobają nawet niektóre duże mapy dla 24 graczy: Ognista, Chark, Kanały, Omańska, Karkand, Sharqi. Przy tylu ludkach 3-4 flagi to max. 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 niektorzy tu mowią że gracze powsiadają do pojazdów i nie bedzie do kogo strzelać... przeciez wlasnie o to chodzi w tym dodatku! od pcozatku mowili ze ma on byc nastawiony na walke w pojazdach (odwrotność CQ) , wiec zapewne rzeczywiscie mało bedzie biega piechoty, ale za to powinny byc fajne akcje pojazdami . a przecież też pojazdy szybciej sie ruszają i są abrdziej widoczne, wiec mimo dużych map prawdopodobnie będą inne proporcje walki np caspian na piechociarza był wielki i nudny, cieżko bylo kogos znalesc, ale dla ludzi w jetach , heli i czolgach cały czas cos sie działo i byla spora zadyma. wiec wyobrazcie sobie wlasnie że na nowych mapach prawie kazdy bedzie mial pojazd i walka bedzie w wiekszej skali - w skali pojazdów Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Jak jest fajna ekipa i przeciwnicy tez to na Caspianie tez sie fajnie gra. C i B zawsze ciekawe, miedzy A i D trzeba troche przebiec, ale tez sie cos dzieje. Randomowe gry, owszem, sa nudne, ale wszystko od ludzi zalezy. A na Armored Kill nie bedzie randomow bo przeciez najpierw Premiumowcy do wiedza o co w BF3 chodzi a potem jeszcze Ci do kupia samo DLC. Ja pier.dole, ludzie wezcie wiecej pozytywnego myslenia wlaczcie bo nie moge tego czytac. Nawet zaq ostatnio tylko na BFa narzeka. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 np caspian na piechociarza był wielki i nudny, cieżko bylo kogos znalesc, ale dla ludzi w jetach , heli i czolgach cały czas cos sie działo i byla spora zadyma. wiec wyobrazcie sobie wlasnie że na nowych mapach prawie kazdy bedzie mial pojazd i walka bedzie w wiekszej skali - w skali pojazdów i dlatego jezdzac czolgiem na caspianie koncze zwykle z 3-5 fragami bo nawet czolgiem nie spotykam innych pojazdow a co dopiero piechoty Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 (edytowane) i dlatego jezdzac czolgiem na caspianie koncze zwykle z 3-5 fragami bo nawet czolgiem nie spotykam innych pojazdow a co dopiero piechoty Nawet z 3 fragami mozna natrzepac na kaspianie pare tys. pkt i byc MVP. Mi chyba raz z 1 tylko sie udalo. Voytec dobrze gada- tez mnie juz czasem to ciagle narzekanie na wszystko w(pipi)ia... Najgorsze, ze sam tez ostatnio zaczynam... Plusy mi sie skonczyly, bo bym przydzielil jednego A co do dlc samego, to ja tam sie nie napinam juz- zobaczymy jak bedzie w praniu. Z Wake'a tez za(pipi)iste trailery robili i sie na nie slinilem, a jak przyszlo co do czego, to nie moglem tej mapy zdzierzyc w ogole (chyba najgorsza w calym BF3 jak dla mnie- moze poza trybem DM). Edytowane 20 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 Chris Kyle i jego książka... http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12162164,Ameryka_go_podziwiala__wrogowie_wyznaczyli_nagrode.html jak się zapatrujecie na takie wyniki? nie chodzi mi oczywiście o porównanie do maszych "osiągnięć" battlefieldowych bo te jego 160 "fragów" to ja w 3 dni M98B zrobiłem... ale te jego jazdy o wrogach jako dzikusach i barbarzyńcach??? tak sobie radzi ze sobą samym? sposób na to żeby nie zgłupieć? specyficzna konstrukcja psychiczna? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 (edytowane) Chris Kyle i jego książka... http://wiadomosci.ga...li_nagrode.html jak się zapatrujecie na takie wyniki? nie chodzi mi oczywiście o porównanie do maszych "osiągnięć" battlefieldowych bo te jego 160 "fragów" to ja w 3 dni M98B zrobiłem... ale te jego jazdy o wrogach jako dzikusach i barbarzyńcach??? tak sobie radzi ze sobą samym? sposób na to żeby nie zgłupieć? specyficzna konstrukcja psychiczna? Powiem tak jak dla mnie talibowie to najgorsze scierwo jakie istnieje. (pipi)e sie zaslaniaja dziecmi,zeby do nich nie strzelali,albo wysylaja takiego 10 latka z bomba w tlum. Jak bys inaczej nazwal tych gosci? Edytowane 22 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 (edytowane) Dzieki, Kaczor, za namiary na ksiazke- na pewno kupie (akurat na poczatku sierpnia jade do Polski- moze ja znajde). W maju czytalem "Komandosa" R. Marcinko i "Snajpera" H. Wasdina (tez jeden z najlepszych snajperow SEALS Team Six, choc nie pamietam, ile mial trafien)- obie rowniez bardzo polecam. Sadzac po opisie, ta ksiazka tutaj powinna byc skrzyzowaniem tamtych dwoch (ostry jezyk i bezkompromisowe wypowiedzi Marcinki, tematyka Wasdina). Marcinko i Wasdin tez dosc dokladnie opisali hell week i oraz inne specjalistyczne szkolenia- nie chcialbym musiec tego robic, szczerze mowiac... Natomiast co do tych ludzi (Marcinko tez kupe osob w Wietnamie zabil, do tego w bezposrednich starciach, nie na odleglosc, a Wasdin w Somalii, w Mogadiszu, m. in. w czasie akcji z "Helikoptera w ogniu"), to znamienne jest, ze jedna i druga ksiazka konczy sie dosc pesymistycznie... Obu opuscily żony, rozpadly im sie rodziny... Wasdin mial w pewnym momencie mysli samobojcze. Ich konstrukcja psychiczna? Ja tam zadnym specjalista nie jestem (trzeba by raczej Twojej zony zapytac ), ale Marcinko nazywal Wietnamczykow pieszczotliwie Charlie (od alfabetu fonetycznego, VietCong = victor charlie), a polowania na nich byly dla niego prawie jak zabawa, pelna adrenaliny rozrywka, od ktorej byl chyba uzalezniony. Dazyl ciagle sam do konfrontacji z wrogiem, czesto wbrew rozkazom, zabojstwa tez opisywal dosc beznamietnie. Generalnie i jeden i drugi dzialali na zasadzie: albo ty zabijesz goscia, albo on zabije ciebie (lub twoich towarzyszy), a wiec podobnie jak ten Kyle. Marcinko dodatkowo robil to z pasja- naprawde to lubil i do tej pory dziala w branzy (firma ochroniarska). Ten gosc naprawde budzil strach, nie mial problemu z zabijaniem ludzi. Wasdin po odejsciu z armii (nie wrocil do pelnej sprawnosci po postrzalach z Somalii) zostal lekarzem. Mi sie wydaje,ze generalnie jak ktos po piewsze idzie do zawodowej armii, po drugie do SEALS (to tam jest hell week), a po trzecie do team six, to juz z zalozenia naprawde musi byc niezlym swirem, nastawionym na to, ze bedzie zabijal ludzi. Do tego sa do tego latami szkoleni... ...ale tak czy inaczej masa zolnierzy z doswiadczeniami wojennymi zalicza pozniej depresje, wielu popelnia samobojstwa... Nie ma bata- cos takiego musi sie odbic na psychice. Edytowane 22 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 (edytowane) Do seal team six nie idziesz.jestes wybierany przez gosci ktorzy sa juz w team six. Edytowane 22 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 polecam wam ten dokument: http://en.wikipedia.org/wiki/Surviving_the_Cut 10 odcinków o treningach w róznych formacjach. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 (edytowane) Chris Kyle i jego książka... http://wiadomosci.ga...li_nagrode.html jak się zapatrujecie na takie wyniki? nie chodzi mi oczywiście o porównanie do maszych "osiągnięć" battlefieldowych bo te jego 160 "fragów" to ja w 3 dni M98B zrobiłem... ale te jego jazdy o wrogach jako dzikusach i barbarzyńcach??? tak sobie radzi ze sobą samym? sposób na to żeby nie zgłupieć? specyficzna konstrukcja psychiczna? Powiem tak jak dla mnie talibowie to najgorsze scierwo jakie istnieje. (pipi)e sie zaslaniaja dziecmi,zeby do nich nie strzelali,albo wysylaja takiego 10 latka z bomba w tlum. Jak bys inaczej nazwal tych gosci? Nie wiem Żadnego nie znam... Po prostu nie kupuję historyjki, że wszyscy ci zdjęci to naćpane dzikusy... Generalnie nie trawię religijnych fanatyków (innych fanatyków też) ale wiem jedno - każdy kij ma dwa końce a na dodatek koleś to Hamburger, więc pojęcie obiektywizmu jest mu raczej obce... nie lubię takich książek - chyba PS. tradycyjnie już - Polak to sie nadaje do chlania polskiej wódki - nawet członek GROMU ehhh... nie wygrzebiemy się z tego stereotypu... Edytowane 22 lipca 2012 przez rob1979 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi