Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Cholera, z opisu nie wynika czy będą to mapki do multi czy do coopa, z opisu można wyczytać, że Aftermath może być likwidowaniem fal przeciwników ala Uncharted, obym się mylił.

Chyba coś jest na rzeczy bo by nie pisali o nowym trybie walki, ale jak pamiętam to w BC2 mieliśmy coś podobnego tylko tam atakowaliśmy :) i wspominam to bardzo dobrze

Tryb byl fajny ale na 5godz.W coop ludzie graja tylko dla trophy i misji z heli,zeby jakos ogarniac heli. Chociaz i tak 95% z nie jasnych dla mnie powodow chce sie nauczyc latac w multi,zamiast na coop.Szczerze watpie w coop,raczej jakis tryb gdzie beda zadania 8vs8 i mapa bedzie sie zawalac powili,a druzyny musza walczyc miedzy soba o przetrwanie.

BTW. Info dla tych co kupuja MoH warfighter,to moh bedzie korzystal z battlelog

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

ciekawy by był tryb gdzie jeden team musi sie wydostac z danego miejsca zanim sie ono zawali, a drugi probuje mu ta droge zablokować, co prawda to by przypominalo rush tylko ze zamiast obrony kolejnych baz byłby proba ucieczki , ale tak jak w rush obroncy mogli wszystkich wybić juz przy pierwszym mcomie to tutaj blokujący mogli by juz przy pierwszeym "zawaleniu" zablokowac przeciwnikow i doprowadzic do wygranej (oczywiscie uciekający powinni miec to w miare ulatwione na poczatku zeby nie bylo ze kazdy mecz konczy sie przy 1 bazie

moglo by byc tak ze ucieczka oznaczałą by przejęcie jakiegos kawalka w na obszarze bezpiecznym, troche jak z przejmowanie flagi, tylko z w tym wypadku przejmowanie trwalo by o wielee dłużej, ale przyspieszało by gdyby wiele osob jednoczesnie przejmowało, a np gdyby cały team jednoczesie zdołał sie dostac do "flagi" to by w kilka sekund zdobywał przejęcie i ucieczke

to w sumie oznacza spore podobienstwa do rush i cq ale byla by pewna wariacja i przystosowanie do tematyki map

Edytowane przez Yano
  • Minusik 1
Gość Szprota
Opublikowano

Panowie wart jest tych 56zl Close Quartes czy poczekać na przecene?

Zastanawiam się nad kupnem Premium lecz ostatnio BF gram od czasu do czasu(np 2-3 razy w tygodniu po parę godzinek) I nie wiem czy kupno premiuma będzie starą kasy(180zl piechota nie chodzi)

Opublikowano (edytowane)

Zmieniające się w czasie rzeczywistym mapy (niczym tory w trzecim motorstormie), to by było całkiem fajne... ale zapewne nierealne.

Edytowane przez Łebi
Opublikowano

Panowie wart jest tych 56zl Close Quartes czy poczekać na przecene?

Zastanawiam się nad kupnem Premium lecz ostatnio BF gram od czasu do czasu(np 2-3 razy w tygodniu po parę godzinek) I nie wiem czy kupno premiuma będzie starą kasy(180zl piechota nie chodzi)

jak masz cod'a to nie kupuj cqc bo to gorsza wersja coda

Opublikowano (edytowane)

Cos jest nie tak z ta gra...

Niektorzy w niej maja jakis (pipi)y handicap- nie wiem, z czego to wynika, mega niska rozdzialka czy mega szybki internet, ale na pewno nie zaden mega skill.

Gralismy wczoraj z jakas setka i pare razy taka sytuacja:

ja klecze/stoje/ide z podniesionym PDW (P-90), kolo biegnie sprintem z LMG (M249), ja pierwszy otwieram do niego ogien, on podnosi giwere, strzela, ja gine :wallbash::scratch_one-s_head: WTF?!?!?!

Jak ja biegne sprintem z LMG, to przesuwaja sie lodowce, a ja gine piec razy zanim ja podniose i strzele!

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano (edytowane)

mam podobne odczucia jak ty... wielokrotnie tak padałem i nie mam pojęcia czym to jest spowodowane... ja celuje on mi wybiega przed ryjem i umieram, standardowy scenariusz. A o nożach to już pisałem że mi nie wchodzą ale we mnie wchodzą nawet te od przodu, a to akurat może być spowodowane lag compresion

Edytowane przez dApo
Opublikowano (edytowane)

Miałem podobnie jak chciałem dołączyć do serwera na którym grałeś wczoraj, ale wyszedłeś, dostawałem tam solidny wpiernik, może przez to, że robię beretki ze snajperki i jest to dla mnie bolesne, a może przez to, że serwer był w Stanach i ping był 4/5.

Edytowane przez Pryxfus
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Miałem podobnie jak chciałem dołączyć do serwera na którym grałeś wczoraj, ale wyszedłeś, dostawałem tam solidny wpiernik, może przez to, że robię beretki ze snajperki i jest to dla mnie bolesne, a może przez to, że serwer był w Stanach i ping był 4/5.

To drugie.ile razy gram na serwerach w usa to mam jakies dziwne akcje.to samo jest z goscmi z ksa/uae.

Edytowane przez zaq123456
  • Plusik 1
Opublikowano

Chciałbym przypomnieć że już w sierpniu jest pierwszy premium event i bonus content drop. Jestem ciekaw co to takiego będzie, wiąże duże nadzieje z tym eventem że to nie będzie jakieś badziewie (typu gra z devami) i bez "teamu" da rade wziąć w tym udział i powalczyć o "jakieś" nagrody.

Gość Szprota
Opublikowano

czyli jak nie mam premiuma to nie będę mógł wziąć udziału w tym evencie?

Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

no kurde kupiłbym tego premiuma gdyby był o 20-30 tańszy a to z tego powodu że Back to Karkand mam(edycja limitowana) więc wychodzilo by na to że kupilbym rzecz która mam.

może będzie promocja/przecena BF Premium

Edytowane przez LionelPL
Opublikowano

no ale i i tak w cene premium wchodza conajmniej 4 dodatki , kazdy po 50 zł wiec juz samo to = 200zł, a w premium masz jeszcze kilka innych rzeczy i płacisz poniże 200

wiec jesli zamierzasz i tak kupic wszystkie dlc to sie oplaca.

ja mam przerwe od BF ale jak do niego wroce to chce kupic premium bo taniej wyjdzie niz kupowanie dodatkow osobno

Opublikowano

Mam nadzieje ze content drop to beta moh warfighter.

O to by było coś, bo niezbyt jestem do premiuma przekonany, BF3 to nie BC2, a dodatki z premium to nie vietnam i te 179zł wolałbym na MoHa przeznaczyc jeśli wypali.

Opublikowano (edytowane)

@Lorack - no ale w cenie premiuma masz 20 map, wiec bym tak na Twoim miejscu nie marudził ;] Samo Close Quarters dla mnie uratowało wizerunek tej części - zamieniło biedne mapy zrobione przez retardów (caspian, firestorm) na swietne male mapki które idealnie nadają się na konsole. są nieco mniej battlefieldowe, ale i tak lepsze to niż te badziewne kaspiany i firestormy ;]

Edytowane przez Dark Serge
Opublikowano

@Lorack - no ale w cenie premiuma masz 20 map, wiec bym tak na Twoim miejscu nie marudził ;] Samo Close Quarters dla mnie uratowało wizerunek tej części - zamieniło biedne mapy zrobione przez retardów (caspian, firestorm) na swietne male mapki które idealnie nadają się na konsole. są nieco mniej battlefieldowe, ale i tak lepsze to niż te badziewne kaspiany i firestormy ;]

Mogli tam dać nawet pińcet map a i tak mnie to nie skusi bo ten BF sam w sobie szału nie robi. W rush nie gram bo chcę postrzelać, a nie pobiegać, w conquest te geściejsze jak metro sekwana i bazar mi nie podchodza, zostają właśnie te małe mapki TDM, z tym, że ile można grać w CoDa w BFie ;p starczą mi kanały do tego typu szybkiej rozpierduchy. Nudzi mi się powoli ta część także mojej kasy za premium nie zobaczą.